- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Aynen canim kaçıncı denemen ? Ve ne kadara mal olduAynen aynen valla ilaçlar igneler özel hastene ücretleri baya yıprattı bide hep olumsuz unca insanda pskoloji diye birsey kalmıyor malesef
Aynen öyle canım kurban olduğum Allah'ım bizede verir elbet bi gün ama şu cevrenin hani cocuk bak herkezin oldu gec kladınız gibi sözleri yoruyor biziBen de aynı şeyi diyorum ama tabi insanın aklı acaba oldu mu ki diyip umutlanmaya da giriyor kızlar sadece tek inandığım su rabbim kabul etmeyeceği duayı insanın dilinde tekrarlattırmazmış ki biz hep Rabbimden istiyoruz olacakta biz sadece vaktini bilmedigimiz için bu denli olacak mı diye takılıyoruz
insallah gülümAnladım canım hayırlısı
Ya açıkçası hissetmemek için elimden geleni yapıyorum desem cunku sonraki hayal kırıklıgı hiç bir acıya benzemiyor bende sadece cok fazla dinlenip alttan progesteron aldım arada bel agrısı gögüs hassasiyeti başından beri var ama ignelere bağlıyorum sen neler hissediyorsun bu arada kızlar isimleriniz nedir özel dualarımıza alalım birbirimizi gormeden dua etmek cok güzel oluyorBenim 10. Günüm adetime 5 gün var benim de neler hissediyorsun?
İnşallah tutmuştur kuzum bende dun yüz üstü yatamadım sol kaşığım da batma ve sanki şişmiş gibi bir hisTezgaha yaslanamıyorum biseyler batıyor gibi ama hiç hamile gibi hissedemiyorum malesef umudum kalmadi galiba hiç
16 gün kaldı canım8 canım adaetime de 8 gün var zaten bekliyoruz bakalım senin?
Benimde sol tarafımda sürekli btmalar var insallah meleklerimiz bizimledir.İnşallah tutmuştur kuzum bende dun yüz üstü yatamadım sol kaşığım da batma ve sanki şişmiş gibi bir his
Onlar hep konuşacak herkesin imtihanı farklı bizimki de bu oldu ne yapalım zaten cok bu konuda sana farklı konusan insanlarla arana mesafe koy yada had bildir cunku simdi hamile kalsan yok cocuga soyle yap süt gelmedi mi diye yine ulumaya devam ederlerAynen öyle canım kurban olduğum Allah'ım bizede verir elbet bi gün ama şu cevrenin hani cocuk bak herkezin oldu gec kladınız gibi sözleri yoruyor bizi
Benim tuğçe canım birbirimiz için dua edelim Allah'ım fazla aratmasın bizeYa açıkçası hissetmemek için elimden geleni yapıyorum desem cunku sonraki hayal kırıklıgı hiç bir acıya benzemiyor bende sadece cok fazla dinlenip alttan progesteron aldım arada bel agrısı gögüs hassasiyeti başından beri var ama ignelere bağlıyorum sen neler hissediyorsun bu arada kızlar isimleriniz nedir özel dualarımıza alalım birbirimizi gormeden dua etmek cok güzel oluyor
Ben dün yani 9. Günümde aksam ustu hafif bir kasiktan rahme doğru bir damar çekmesi gibi bisey hissettim 2 saat kadar sürdü aksam yatarken sol kasigim rahatsız etti bayağı o kadar arada bir midem rahatsiz gibi hissediyorum ama ona bağlamiyorum soğuk almışımdır diyorum bu ay benim de hiç umudum yok nedense ilk 4 gün uzandim sonra ise geri döndüm ister istemez dikkat edemedim yoruldum bayağı bakalım hayırlısı inşallah tutmazsa ne yapmayı düşünüyorsun ?Ya açıkçası hissetmemek için elimden geleni yapıyorum desem cunku sonraki hayal kırıklıgı hiç bir acıya benzemiyor bende sadece cok fazla dinlenip alttan progesteron aldım arada bel agrısı gögüs hassasiyeti başından beri var ama ignelere bağlıyorum sen neler hissediyorsun bu arada kızlar isimleriniz nedir özel dualarımıza alalım birbirimizi gormeden dua etmek cok güzel oluyor
Insallah canimBenimde sol tarafımda sürekli btmalar var insallah meleklerimiz bizimledir.
Aynen canim ya bide diyorum ki aşılama yaptım kendimi fazla yormamam lazim diye annemlerde kaliyorum sen kendi evinde kalabilirsin ev işi yapabilirsin diyolar sabır demekten başka çağrem yok Allah annemden razı olsun 30 gün yanımdasın göndermem evine ben yapıyım sen ye diyo yat diyo kurban olduğum annemOnlar hep konuşacak herkesin imtihanı farklı bizimki de bu oldu ne yapalım zaten cok bu konuda sana farklı konusan insanlarla arana mesafe koy yada had bildir cunku simdi hamile kalsan yok cocuga soyle yap süt gelmedi mi diye yine ulumaya devam ederler
Biz yinede fazla umut etmeyelim canım sonra kırmızılarï filan görürüz mazallahInsallah canimpek umudum yok ama inşallah
Brn gurbetteyim ona ragmen geldi benimki de allah onlardan razı olsun haklarını ödemeyiz bu süreç sadece sitrese girilmeyecek bir süreç dinlen ve kimseyi takma bizim en büyük sebebimiz stres allah yardımcın olsun emeklerimizin karsılıgını güzel alalım inşallah ❤Aynen canim ya bide diyorum ki aşılama yaptım kendimi fazla yormamam lazim diye annemlerde kaliyorum sen kendi evinde kalabilirsin ev işi yapabilirsin diyolar sabır demekten başka çağrem yok Allah annemden razı olsun 30 gün yanımdasın göndermem evine ben yapıyım sen ye diyo yat diyo kurban olduğum annem
Canım 3 aydır özel hastane gidiyorum her gitmemde 85 tl veriyorum vitamin ilaçları ve diğer ilaçlar letu denen ilaca 86 tl verdim hele bu iğneler 5 tane igneye 385 tl verdim sonra çatlatma ignesine 130 asılamaya 750 yani baya bi gitti canm kumbarayj patlattım filan baya kötü ya ama herşey bebislerimiz içinAynen canim kaçıncı denemen ? Ve ne kadara mal oldu
İnsallah canımBrn gurbetteyim ona ragmen geldi benimki de allah onlardan razı olsun haklarını ödemeyiz bu süreç sadece sitrese girilmeyecek bir süreç dinlen ve kimseyi takma bizim en büyük sebebimiz stres allah yardımcın olsun emeklerimizin karsılıgını güzel alalım inşallah ❤
Bence yine iyi canım benim daha pahali tuttu doktor muayenesi 150 ilaçlar 2 kutu gonal f 600 kusur bisey aşılama 950 TL daha vitaminler ilaçlar inşallah tutarda bir daha bu masrafi yapmak zorunda kalmayızCanım 3 aydır özel hastane gidiyorum her gitmemde 85 tl veriyorum vitamin ilaçları ve diğer ilaçlar letu denen ilaca 86 tl verdim hele bu iğneler 5 tane igneye 385 tl verdim sonra çatlatma ignesine 130 asılamaya 750 yani baya bi gitti canm kumbarayj patlattım filan baya kötü ya ama herşey bebislerimiz için
İnsallah canım ya Allah'im yuzumuze baksin buseferBence yine iyi canım benim daha pahali tuttu doktor muayenesi 150 ilaçlar 2 kutu gonal f 600 kusur bisey aşılama 950 TL daha vitaminler ilaçlar inşallah tutarda bir daha bu masrafi yapmak zorunda kalmayız
Hangi sehirde canim bahceci dedigin yerBenimde ilaçlar igneler 1000 aşılama 1500 tuttu gElsinlerde giden paraya acımaz yine bi yerde insan ama bahçeciyi duydunuz cok kişi ve tanııdıklarımda orda hamile kaldı olmazsa sansımı direk orada deniyeceğim