- Konu Sahibi Bayanlavinya
Çok sağol canım, bu ay aşılama düşünüyoruz bizde, devlete gitmeyi düşünüyorum aşılama için,süreç nasıl işleyecek bilmiyorum devlette herşey çok zor ilerliyorbirazdan müsat olunca görsel atıcam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım, bu ay aşılama düşünüyoruz bizde, devlete gitmeyi düşünüyorum aşılama için,süreç nasıl işleyecek bilmiyorum devlette herşey çok zor ilerliyorbirazdan müsat olunca görsel atıcam canım
Bizim yıkamadan önce 27 milyondu yıkamadan sonra 7 milyon hareketli sperm kaldı. Morfolojide sıkıntı yok bizdeMerhaba bizdede aynı problem var, eşinin sperm sayısı ml de kaç milyondu acaba? Hareket ve morfoloji kaçtı acaba? Bi de yıkama sonrası sayı yüzde kaç düşüyor, biz de aşılama yaptırmayı düşünüyoruz da
Amin canım sizede hayırlı olsun. Bende sadece sağ kasığımda batma var haricinde başka birşey yokÖncelikle hayırlı olsun inşallah guzel sonuclar elde ederiz :) Bugün benim de 5.gunum bacağımda yoğun bir ağrı var sizde ağrı oldu mu merak ettim ilaç da içmek istemiyorum belki başka sebeptendir
1 mldeki sayıya mı bakmamız lazım, yoksa toplam sperm sayısınamı? 27 milyon 1 mldeki sayınız sanırım. Bizim sayımız baya düşükBizim yıkamadan önce 27 milyondu yıkamadan sonra 7 milyon hareketli sperm kaldı. Morfolojide sıkıntı yok bizde
Çok sağol canım, bu ay aşılama düşünüyoruz bizde, devlete gitmeyi düşünüyorum aşılama için,süreç nasıl işleyecek bilmiyorum devlette herşey çok zor ilerliyor
bende o yüzden özelde yaptırmıştım 7.ayda tekrar yaptırıcamÇok sağol canım, bu ay aşılama düşünüyoruz bizde, devlete gitmeyi düşünüyorum aşılama için,süreç nasıl işleyecek bilmiyorum devlette herşey çok zor ilerliyor
Ml olması lazım1 mldeki sayıya mı bakmamız lazım, yoksa toplam sperm sayısınamı? 27 milyon 1 mldeki sayınız sanırım. Bizim sayımız baya düşük
Aynen artık üzülemiyoruz bile negatif görmeye.. Umarım en kısa sürede bizde pozitifleri görürüzBenim 3 yumurtam büyüdü çok olumluydum eşimin değerleride iyiydi gerçek anlamda pozitif sıfır stresle girdim ve süreci çok sakin mutlu geçirdim. Dedim kesin olur. olmadıı Devlette başladım ben sürece. bayram girdi araya temmuzda tekrar devam edeceğim inşallah :) Yinede stresli değilim çok garip ama üzülemedim bile o kadar alışmışım ki negatifi görmeye
Merhaba sayı 52 milyondu, hareketlilikte çok fazla değer var ileri yerinde ileri hızlı gibi hangisi geçerli tam bilmiyorum. Morfolojisi %3-4 arası gidip geliyordu morfolojiden dolayı siz tüp bebek yapın demişti bir doktor. Uzun süre sürekli takviye vitamin vs kullandı. Sonra aşılamaya karar verdik. Yıkama sonrası 20milyona gelmişti. Umarım güzel sonuçlar alırsınız siz deMerhaba bizdede aynı problem var, eşinin sperm sayısı ml de kaç milyondu acaba? Hareket ve morfoloji kaçtı acaba? Bi de yıkama sonrası sayı yüzde kaç düşüyor, biz de aşılama yaptırmayı düşünüyoruz da
Çok sağol canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba sayı 52 milyondu, hareketlilikte çok fazla değer var ileri yerinde ileri hızlı gibi hangisi geçerli tam bilmiyorum. Morfolojisi %3-4 arası gidip geliyordu morfolojiden dolayı siz tüp bebek yapın demişti bir doktor. Uzun süre sürekli takviye vitamin vs kullandı. Sonra aşılamaya karar verdik. Yıkama sonrası 20milyona gelmişti. Umarım güzel sonuçlar alırsınız siz de
Batmalar da var evet inşallah güzel bir sonucun belirtileridirAmin canım sizede hayırlı olsun. Bende sadece sağ kasığımda batma var haricinde başka birşey yok
İnşallah canımBatmalar da var evet inşallah güzel bir sonucun belirtileridir
Merhabalar aşılamayı devlette mi özelde mi yaptırdınız acaba, fiyatlar nasılmerhabalar ben de dün ilk aşılamamı oldum, doktorum sperm sayısının az olduğunu aşılama yapmanın sonraki seferler için mantıklı olmadığını söyledi ben de sizinle aynı durumdayım, şuan tamamen negatif düşünmeye başladım, umarım aksi olur
Merhaba bu işlemi özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ücretler nasılMerhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Eğer aşılamaya karar verdiyseniz kesinlikle mikroçip aşılama deneyin. Eşinizde ki tüm hareketsiz spermler eleniyor ve şansınız artıyor. Ben de yaptırdım bugün 3.günüm inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alacağız
Sizin aşılama sonrası kaçıncı gününüz test yaptınız mı ben 7 haziranda yaptırdım bekliyorum adet dönemini ama çok sabırsızımAmin İnşallah olumlu sonuçlanır
Benim aşılamamda 6 haziranda oldu test yapmadım henüz, bekliyorum. Bende çok sabırsızım günler geçmek bilmiyorSizin aşılama sonrası kaçıncı gününüz test yaptınız mı ben 7 haziranda yaptırdım bekliyorum adet dönemini ama çok sabırsızım
Doktorunuz ne zaman test yapmanızı önerdi acaba hangi tarihte yapacaksınız bir gün varmış aramızda da ben de çok merak ediyorum aynı şekilde günler hiç geçmek bilmiyorBenim aşılamamda 6 haziranda oldu test yapmadım henüz, bekliyorum. Bende çok sabırsızım günler geçmek bilmiyor
Adet gecikmesi olursa gelirsin test yaparız demişti. Ben bu sabah evde kaset test yaptım ama negatif çıktı bilmiyorum erken mi yaptım acaba. Aşılama gününü saymazsak bugün 12. gün varsa çıkardı diye düşünüyorum. Sanırım tutmadıDoktorunuz ne zaman test yapmanızı önerdi acaba hangi tarihte yapacaksınız bir gün varmış aramızda da ben de çok merak ediyorum aynı şekilde günler hiç geçmek bilmiyor
Adetinize kaç gün var bir de aşılama öncesi çatlatma iğnesi vurduysanız o yanıltıcı olabiliyor muş vücuttan 14 günde falan atılıyormuş o da testin yanlış çıkmasının sebep olabilirmiş en doğrusu kan testiAdet gecikmesi olursa gelirsin test yaparız demişti. Ben bu sabah evde kaset test yaptım ama negatif çıktı bilmiyorum erken mi yaptım acaba. Aşılama gününü saymazsak bugün 12. gün varsa çıkardı diye düşünüyorum. Sanırım tutmadı
Merhaba, yaşadığınız bu süreçte umut dolu ve heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Öncelikle, aşılama yaptırdığınız için tebrik ederim. Bu, çok önemli bir adım ve umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim ve maalesef çocuğumuz olmuyor. Bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hızı düşük. Bugün aşılama yaptırdım. Dr sperm sayısı az ama aşılama için yeterli olduğunu ve gebelik şansımızın olduğunu söyledi. Benimle aynı sorunu yaşayıp ilk aşılamada hamile kalan varmı.