- 24 Ocak 2021
- 11.033
- 24.671
Ay vizyon sıfır, aman ya rabbim ben bakarım diyorBüyük bi şehre şehir hastanesine gidceem günleri iple çekiyorum gerçi o zamanda yaşım fazla olacak diye yine sevilmeyecem
işsiz olmasınada razıyım artık ben bakarım napayım böyle daha mutsuzum üzgünüm
Bende sırf bu evlilik takıntım yüzünden kendime hiç uygun olmayan biriyle sevgili oldum onun için ailemi karşıma aldım vs sonra benden borç isteme olayları olunca ayrıldım 1 yılım boşa gitti. Sakın o psikolojiye girip 2 güzel söz söyleyen birine kanma benim gibi zor kurtulursunArkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Ya ne aceleniz var.26 oldum
Her şeyin hayırlısı de ağzından çıkan kelimelere de dikkat et dua niyetine geçer. Baya saçmalamışsın. Yangın mı var bacım sakin olBüyük bi şehre şehir hastanesine gidceem günleri iple çekiyorum gerçi o zamanda yaşım fazla olacak diye yine sevilmeyecem
Şaka mısınız? Sorun bekar olduğunuz için size laf eden çevrenizin tamamen. Siz nasıl hemşiresiniz? Hasta insanlara da bu kafayla bakıyorsanız Allah onların da yardımcısı olsun. Mesela şey diceksiniz "Sen kansersin zaten, kemoterapi alsan nolcak en fazla ömrün 2 3 ay uzar. O da ağrıyla geçer zaten, öl gitsin" Kafanız direk bu.Büyük bi şehre şehir hastanesine gidceem günleri iple çekiyorum gerçi o zamanda yaşım fazla olacak diye yine sevilmeyecem
Düğünlerinde göbek at aşko! Sormalarına anlam veremedim. Evlenince rütbe mi atlanıyor arkadaş ya. Bir süre mesafenizi koruyun bence. Hala yok mu diye sorarlarsa sizinkiler gökten zembille mi indi dersin, şakayla karışıkArkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Vasfiye teyze millet evlenemiyorum diye ağlıyor ya deliricem yaa vasfiye teyzeovO zaman sosyal çevren eksik
Babaannemin bi sözü var erkek ç.küne ithafen “milletin onu bi şey sanır evlenince usanır”Vasfiye teyze millet evlenemiyorum diye ağlıyor ya deliricem yaa vasfiye teyzeov
Daha önceden var mıydı sevgilin?Büyük bi şehre şehir hastanesine gidceem günleri iple çekiyorum gerçi o zamanda yaşım fazla olacak diye yine sevilmeyecem
Babaannemin bi sözü var erkek ç.küne ithafen “milletin onu bi şey sanır evlenince usanır”
İnsanlar hep eksik gördüğünü merak edip istiyor da yarısından çoğu eline geçince pişman oluyor
Artı vizyonun olur....Çeyiz nişan kıskanmak nedir yaaÇevren paran özgüvenin hobilerin özgürlüğün olur
İyi ki yokmuş belli ki bekar diye kel kör manyak demeyip atliycakmişşin...Acelen ne be kızım gül gibi mesleğin var, ye iç gez keyfine bakTanışamadım maalesef atanalı 1.5 sene oldu erkek yok bekar hastanede
Sevilmek istiyorum bi çiçek bile alamamak bunun bile esirgenmesini sindiremiyorumEvlenince de bekar olup kariyerine odaklanan, özgürce parasını yiyen, keyfine bakan arkadaşlarına özeneceksin. Dikkatini başka insanların hayatlarından çekip kendine çevirmek aslında yapman gereken. He her zaman başarabiliyor muyuz belki hayır ama en azından fakrında olalım. Bir düşün mesela ben gerçekten evlenmek istiyor muyum yoksa herkes evleniyor diye mi böyle hissediyorum diye. Bir de evlilik hazırlığı yapanlardan ziyade evliliğin içinde olan insanlara bak, onları gözlemle. Nişanlı kızlar zaten cici çeyizlerinden, muhteşem gelinliklerinden bahseder dururlar belki de bunlara özeniyorsun sadece. Ama gelip geçici şeyler bunlar, sonrası koca bir ömür
Arabamla mı aşk yaşayımBen de bu işi, mesleği, cebinde parası, altında arabası olan genç bekar kızların ahhh kocam yokkk, erkeğim yokkk, hayat bomboşşş diye ağlamalarını bir anlayamadım gitti.
Kocamı severim de şu devirde erkeklerin çoğu deccalden hallice, insanı hayattan soğutuyor, parasını yiyor, bir de ailesine paspas etmeye çalışıyor. Hani durum buyken neden insan bile isteye bu riske girmeyi böyle delicesine arzular. Karşınıza biri çıkarsa, anlaşırsanız, ilginizi çekerse bir şans verirsiniz denersiniz elbet ama inanın bana erkekli hayat da sizin düşündüğünüz gibi aşk çeşmesinden bir bardak içmek gibi bir şey değil