- 23 Ağustos 2012
- 49.951
- 1
- 231.906
- 798
Liseden beri erkek arkadaşım yok. Hayatımdan hiçbir şey eksilmedi çok şükür, dolu dolu muhabbet edebildiğim kültürlü kız arkadaşlarım bana yetti hep. Tüm bunların sebebi de öyle olaylara şahit oldum ki kadın erkek arkadaşlığına olumlu bakamıyorum. Yan gözle bakmayan insanlar da var arkadaşına muhakkak ama o istisnaları bulana kadar gereksiz bir sürü sapıkla muhatap olmayı gözüm kesmedi.
Geçmiş olsun size ben olsam şikayet ederim sürekli aradığı için. Utanmadan arayıp duruyor abazan nasıl bir azgınlıksa.
Kadına resmen metres diyorsun!Terbiyenizi takın!. Eleştireceksen insan gibi eleştir. Hadsizliğin lüzmu yok. Karısınım haberi varmış gizli gizli sinemaya gitmemişler. Yaptığın yanlış de geç bu nasıl bir yorum sinirlendim gene ya
Ben de erkeklerle arkadaşlık yapmayı daha çok severdim muhtemelen ama erkeklerin birçoğu o kadar pislik ki. Sen arkadaşça yaklaşıyorsun o gidip kalçanı göğsünü süzüyor sonra arkadaşlarına anlatıyor (True story). Düzgün arkadaş bulabilene helal olsun.Yazik gercekten su toplum kadinlarimizi ne hale getirdi.
Kadin da, erkek de insan. kadin arkadasa da, erkek arkadasa da ihtiyac var. Bakis acilari farkli olunca, farkli cinsiyetten arkadaslar farkli farkli seyler katiyor insana. Ne yazik ki bizim kadinlarimiz bunu deneyimleyemiyor. Benim liseden 2 erkek arkadasim var cok samimi, 1i evli barkli ikisiyle de muhabbetten cok keyif alirim berikinin esiyle de arkadas ortaminda gorusurum.
Son paragrafiniz o kadarrrrr hakli ki.
Sizde de çok hata var. Engelleyin. Her attıgı msjı engelleyin, sosyal medyadan engelleyin. Neden bukadar uzun mesajlasıyosunuz.. yanlış anlamayında yazdıkları acaba bilinç altınızda hoşunuzua gidiyor olabilir mi? Birde takıldıgım konu 30 yıllık arkadasınızla sinemaya gidebilirsiniz peki hanım nerde bu arada o neden sizinle gelmiyor?
benim anlamadığım şey kadın neden tehdit etti babanıza yollarım cart curt diyerek? hani ne yazıyo ki konuşmalarda. bırak göndersin?
neyse iş işten geçmiş. ben olsam uğraşmam. Allah biliyo ya
Demedim yahu, adam metres ariyor dedim. Adam sapik dedim. Diger mesajlarimi da okursaniz, adama sapikmis gibi yani hakettigi gibi davran git sikayet et yoksa bunlar sana da iftira atar dedim. Adamin karisi da ayrica bir camur zaten.
Konu sahibesi Isvecte Norvecte yasiyor sanirsam, yani toplumun hali ortadayken davranislari Norvec normlarina uygun. Baslik da o kadar nasil diyeyim saf mi naif mi edepli mi bilemedim yani ben olsam rezil igrenc adam yazardim kisaca.
Bunlari utanarak yaziyorum ozellikle de kendim de bekar bir kadin olarak:
1. Kimseye evlenmeyi dusunmuyorum acik acik diyip kendini sapiklarin hedefi yapmamali
2. Sapiklara karsi daha dikkatli olmali
Ben buradan bahsetmiştim. Cvp vermeyin bu kadar neden uzatıyosunuz diye atsın atsın dursun hattınızı değiştirin bu kadar zor olmamalı?Yazışmaları bir görseniz evli erkekle ilişki yaşamışım gibi, o kadar uzadı ki birileri görse sadece sonuna bakıp bizim bir yerde yakınlaştığımızı falan düşünebilir.
Evliyken aldatılmak tahmin edemeyeceğiniz kadar yıkıcı
birde hamileyken bunu yaşamak bir kadına normal zamanda yapmayacağı şeyleri bile yaptırabilir
Bu yüzden eşini suçlamayın hatta gerekirse onunla iş birliği yapın
Yazik gercekten su toplum kadinlarimizi ne hale getirdi.
Kadin da, erkek de insan. kadin arkadasa da, erkek arkadasa da ihtiyac var. Bakis acilari farkli olunca, farkli cinsiyetten arkadaslar farkli farkli seyler katiyor insana. Ne yazik ki bizim kadinlarimiz bunu deneyimleyemiyor. Benim liseden 2 erkek arkadasim var cok samimi, 1i evli barkli ikisiyle de muhabbetten cok keyif alirim berikinin esiyle de arkadas ortaminda gorusurum.
Son paragrafiniz o kadarrrrr hakli ki.
Valla konu almış başını gitmiş nerelere sapmış böyle.Konu sahibi arkadaşım sen bu insanlarla olabildiğince muhatap olma artık.
O terbiye yoksunu insanlar senin yumuşak karnın olan babana söylemekle tehdit ederlerse hiç kulak asıp da paye verme bu cibilliyetsizlere.Bırak söylesinler isterlerse , seni bununla vuramasınlar yani.Babana anlatırsın , hem baban seni tanımıyor mu? Anlamadan dinlemeden elin lafıyla seni yargılayacak babaya da gerek yok zaten.Ay sinir oldum iyice ezmişler seni bunlar ya.
Yahu bak hala yazık diyorsun , sana ne onların çocuğu onlar düşünsün.Acıma kimseye artık.Bi' silkelen , kendine gel.İşi gücü olan çalışan hatta asla evlenmeyi düşünmeyecek kadar özgür ruhlu takılan birinin böyle hallere girmesi de ilginç.Merhametten maraz doğar , onlar sana iftira ederken seni düşündüler mi? Acıma kimseye.Onların yetiştirdiği çocuk da onlar gibi olur , o da başkalarının canını yakar.Dünya düzeni böyle.ben barışçıl çözmeye çalıştım. çocuk olacak dedim, ikisinin de kimyası bozuldu dedim, empati yapmaya çalıştım.
ama hak etmiyorlarmış.
artık hak ettiklerini bulacaklar, ne diyeyim. o çocuğa yazık...
Yahu bak hala yazık diyorsun , sana ne onların çocuğu onlar düşünsün.Acıma kimseye artık.Bi' silkelen , kendine gel.İşi gücü olan çalışan hatta asla evlenmeyi düşünmeyecek kadar özgür ruhlu takılan birinin böyle hallere girmesi de ilginç.Merhametten maraz doğar , onlar sana iftira ederken seni düşündüler mi? Acıma kimseye.Onların yetiştirdiği çocuk da onlar gibi olur , o da başkalarının canını yakar.Dünya düzeni böyle.
İşte dünya düzeni böyle deyip kabullenmek zor geliyor. Yarın bir gün bu çocuk sizin çocuklarınıza bela olacak. neyse...
problem bende biliyorum :)
kötünün içinde iyi bir şeyler görmek, problemli şeyleri çözmek istiyorum. ama bu böyle gidecek.
sizin de dediğiniz gibi kendileri gibi çocuk yetiştirecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?