arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Siz ablanizla yasadiginiz problemle bu herifin bu kadina oyle bir teklikle gitmesini simdi bir mi tuttunuz?
Siz resmen sucluyorsunuz derken diger uyelerin cogunlugunun girdigi metres muhabbetine dahil olmadigim icin mi sucluyor oldum ? Sucladigim tek sey gereksiz iyi niyeti onuda acik acik yaziyorum kafa bulandiran bu

Ne alaka baş başa gitmemişler ki. Adam karaktersiz işte sinemaya gitti diye de kadına mı suç buluyosunuz pes yahu.

artık o noktayı geçtim, davadan vazgeçmeyeceğim. tamam iyi niyetle bakıyorum olaylara ama bir yere kadar. biraz da benim salaklığım tabi, insanlara hak etmedikleri değerleri veriyorum.

neyse artık dava ile uğraşsınlar, ama yine de ben topluma karışacak sorunlu çocukları düşüneceğim. ne yapalım, yapım bu. belki de ben de sorunlu bir ailede yetiştiğim içindir.

yüzeysel olarak aynı dedim demi?

Cımbızlamışsın da yanlış cımbızlamışsın işte.Ben o mesajı kastetmedim güçlü ol aldırma dediğim mesajım babana şikayetle tehdit ederlerse gibi şeyler yazdığım yorumdu.Ben seni gayet iyi anladım , işine gelmeyen yorumlar yazıldığında güzelce açıklamak yerine çirkinleşen ve karşı tarafı suçlayan üyelerden birisin.Sabahtan beri boşuna yorum yazıyormuşum bu konuya , şimdi anlıyorum.Bu cevvalliğini keşke arkadaşına da gösterseydin.Adam sizi ciddi anlamda takıntı yapmış neden acaba , dünyada kadın kıtlığı var galiba.

Bir de içimi döküyorum yargılamayın yazan üyeler var sizin gibi.Afedersiniz de burda kimse koyun değil.Siz bölük pörçük anlatacaksınız , boşluklar olacak , kopukluklar olacak biz de saf gibi vah vah ah canım çok üzüldüm vs mi diyelim sadece? Her neyse beni alıntılamanı istemiyorum.Tüm iyi niyetimle yazdığım yorumları da oraya buraya çektiğin için seni kınıyorum.

Son düzenleme:

Aynı dönemde iki kayıp yaşadım. Bunlarla baş edemediğim için belki bu konuyu uzattım, alttan aldım bilemiyorum. Ölüm acısı ile baş etmek kolay değil. üstüne evimi su bastı, eşyalarım battı. o kafa ile ev ara, bul, eşya ayarla, temizlik vs. avukatla falan uğraşamadım. kendi işimi bile aksattım. gelen mesajlara bakmadım bile. sürekli ev ilanlarını aradığım için bir sürü kayıtsız numaradan arandım. ama inanın sesini duyup, kim olduğunu anlar anlamaz suratına kapattım.

zaten ses kaydı da alsam delil olmuyordu. yazılı delilleri sadece tuttum. o kadar.

Reactions: KV_
Bole soleyince yallah arabistana diyolar dikkat et :))
Hahah evet biliyorum hatta daha önce arabistana yollanmışlığımda vardır burada :)) artı beni arabistana yollayan yaşam formu sen 28 yaşındasın seni oradada kimse almaz demişti :))
Vallahi ben görüşümün arkasındayım. Aksini iddia eden kendi *kardeşliğinin* patlayacağı günü beklesin

nedense tüm sinirini bana kusmuşsun. kimsenin stres topu değilim ben. kusura bakma seni de alttan alamayacağım. iki tane olumlu kelime koyup aralarda laf sokmuşsun. nerede çirkinleşip suçlamışım. açıkça yazdıkların art niyetli.

ayrıca eleştirmeyin de demedim kimseye, herkese de açık açık cevap veriyorum.

mesaj görüntüsü de paylaşırdım, delil diye paylaşamıyorum. tek bir mesajı görsen şu yazdığın için özür dilerdin.

konunun hiçbir yerinde de boşluk yok. ne yapayım seni ikna etmek için olay örgülü tablo mu hazırlayıp yollayayım? ne yapmam lazım beni anlayabilmen için?

Çok şükür bir sinirim öfkem yok kimseye özellikle de tanımadığım kişilere.Sadece yapılan şey doğru değil , bu can sıkıcı.Yorumlarımda laf sokmam , ne diyeceksem açıkça yazıyorum zaten gördüğün gibi.Konunun ilk yorumu bana ait , bak bakalım ne yazmışım.Ama sonradan gelen sorulara yazdığın aşırı iyiniyetli olduğunu belli eden cevaplar beni sorgulamaya itti , hepsi bu.Olayı dramatize etme ben kimsenin stres topu Değilim diye.Gerçekten hayret ediyorum , gerçek hayatta şu kadar atılgan olsanız da keşke burda bu konuları okumak zorunda kalmasak.

Sizin karşılık olarak yazdığınız birşey yoksa siz onun duygularına karşılık vermediyseniz istediği kadar tehdit etsin karısının çevresi ya da o ne farkeder eşine diyemiyor musunuz evet o yazdı ama ben reddettim ve bitirdim diye nasıl mesajları gönderip savcılığa vericem diyor ve siz çekiniyorsunuz sonuçta tek tarafın yazdığı şeyler sizi bağlamaz. Ne kadar ararsa arasın engellerseniz daha mı rahatsız etti gidip şikayet edersiniz.

Ayni anadan dogdugun kardesine guvenemiyon nerdeyse, kimse kardes degildir tabii.

Kaldiki calistigim sirkette kadindan cok erkek var. Her gun kac taneyle muhatab oldugum belli degil. Bunu niye soluyorum simdi: bu sekil konusunca evden disari cikmayan biri canlaniyo gozlerinde ellaam.

Öncelikle kırıcı bir şey yazdıysam herkesten özür dilerim. Yazılı iletişimde insanlar yanlış anlaşabiliyorlar, çünkü aslında bizim iletişimimizin çok büyük bir bölümü vücut dilinden geliyor.

ben de bunu yaşadığım için mutlu değilim. keşke yaşamasaydım, siz de okumak zorunda kalmasaydınız..

sadece senin değil başka yazarlarında iyi niyete takılmış olması çok ilginç geldi bana. bu mu hatam yani? iyi niyetliyim diye mi olay sorgulanıyor?

evli olmadığım, bunu da düşünmediğim için karı koca arasındaki bazı dinamikleri göremeyebilirim. Evli olsam da benim kafamdaki bir insanın klasik evliliklerdeki dinamiği görmemi engeller. Bencil bir insanım ben çünkü. Beni ortadan kaldırıp biz olmayı anlayamam. Belki bu ikisinin ilişkisinde de bunu anlayamadım. tüm yorumlara cevap vermeye çalışmam da bundan. Evet başka insanların çocuklarını, çocuklar hem masum olduğu için, hem de geleceğimiz oldukları için önemsiyorum ama ilişkiler, özellikle evlilik farklı tabi.

Bu yüzden içimi başka bir yere değil de buraya döktüm zaten. Bir çoğunuz burada başarılı / başarısız evlilikler yürütmüş insanlarsınız. Belki o göremediğim şeyi bana gösterebilirsiniz diye düşündüm.

o savcılığa vereceğim diye değil babama ve iş arkadaşıma bu kadın benim kocamı ayarttı diye gideceğim diye tehdit etti. sonra ben savcılığa gidince memurum, çocuğum olacak ayağına yatarak beni vaz geçirdiler.

sonra tekrar başka numaralardan beni rahatsız etmeye başladıkları için ben de bunları delilleri ile birlikte avukatıma devrettim.

İyi niyete değil sana böyle kötü şeyler yapan insanlara karşı olan "aşırı" iyiniyete takıldım ben.Burda konu evli olmak ya da bekar olmak değil.Evli olsan ve başına bu gelse de bu kadar iyi niyetli davranmamalıydın bana göre.Sen bişey yapmadıkça karşı taraf yüzsüzleşmiş , arsızlaşmış.Umarım her şey çözülür , sen de kurtulursun bu durumlardan.

atladığım varsa söyleyin ama şu konuda yanlış anlatmış olabilirim deyipte iki kere özür dilediniz. Hala gelmiş ne bu iyi niyet sen hayırdır diyolar.

demek ki konu sahibi böyle biri demi? karakteri böyle yani.

Açık açık türlü türlü ithamlarda bulunmuşlar.
Yüzeysel şekilde kendimden örnek verdim diye tartışma için tahrik edildim.

Allahım yarabbim.

ben iyi niyetimden vaz geçmeyeceğim ya.

ne oldu yani dava ettim, uzaklaştırma çıkar mı bilmiyorum ama çıkmasa da sonuçta bir mahkeme olacak ve benim yüzüm ak. bir daha aynı şeyi yaşasam yine önce iyi niyetle halletmeye çalışıp sonra mahkemeye giderim.

benim tek anlamak istediğim evli ya bu insanlar, hani buradaki insanlar da evliliklerinden yola çıkarak bana göremediğim bir şey varsa göstersinler. bir hanım efendi avukatlardan yazışma örnekleri falan yazmış, ya da sizin gibi kendinizden örnekle.

Olabilir çünkü, insan yaşamadığı şeyi anlayamayabilir. Yaşayan da yaşamayana yol gösterir. Her şeyi kendi başımıza gelince anlayacağımıza, başkalarının başına gelmişlerden ders çıkarsak daha mutlu olurmuşuz gibi geliyor ne bileyim.

aslında işte dönemsel olarak bir şey yapamadım. cenazeler, ev arama vs. zamanım olmadı yani. kendimde de hata aradım aramadım değil, umut mu verdim diye düşündüm de bulamadım.

çirkeflik de yapamıyorum işte ne yapayım..

Her zaman derim erkek ve kadın arkadaş kanka olamaz birinden biri illa birşey hissediyor çünkü. Savcılığa götür dava ac ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…