arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Allah'tan bu tarz konuların etkileyeceği bir çevrede oturmuyorum ya da işimde duyulsa sıkıntı olmaz. Bir tek babam çok muhafazakar olduğu için sıkıntı olur ama onu da bir şekilde ikna ederim herhalde.

Ama o memur ve şu dönemde zaten herkes diken üstünde iken kendisi ile hesaplaşacağız.

Avukatım muhatap olmama gerek kalmayacağını, kendisinin halledebileceğini söyledi. Umarım bir iki güne çözülür çünkü şu dönemde artık bir an daha bu insanlarla uğraşmak istemiyorum.

Sizin sinemaya gittiğinizi eşi biliyor muydu ?
Eşi neden gelmiyordu ?

Erkek kadın arkadaşlığı diye bir şey yok , olsa duş istisna.

Sizin sinemaya gittiğinizi eşi biliyor muydu ?
Eşi neden gelmiyordu ?

Erkek kadın arkadaşlığı diye bir şey yok , olsa duş istisna.

o bu tarz filmleri sevmediği için gelmiyordu. Ama beni tanıyor, benim bu tarz bir insan olmadığımı biliyordu. Evlilikle ilgili düşüncelerimi karısı ile konuşmuştum mesela, arkadaşım ile hiç özellikle bu tarz bir sohbetimiz olmamıştı.

Belki de bu yüzden dava için en çok bana sardı bilemiyorum.

Liseden beri erkek arkadaşım yok. Hayatımdan hiçbir şey eksilmedi çok şükür, dolu dolu muhabbet edebildiğim kültürlü kız arkadaşlarım bana yetti hep. Tüm bunların sebebi de öyle olaylara şahit oldum ki kadın erkek arkadaşlığına olumlu bakamıyorum. Yan gözle bakmayan insanlar da var arkadaşına muhakkak ama o istisnaları bulana kadar gereksiz bir sürü sapıkla muhatap olmayı gözüm kesmedi.

Geçmiş olsun size ben olsam şikayet ederim sürekli aradığı için. Utanmadan arayıp duruyor abazan nasıl bir azgınlıksa.

tamamını okumadım ama bi yere gelince insan diyor ki, kadınla erkekten, ateşle baruttan samimi dost olmaz... iş arkadaşlığı samimi olur mesela ama böyle özel arkadaşlık olmaz bi yerde bo.u çıkar...

Sizde de çok hata var. Engelleyin. Her attıgı msjı engelleyin, sosyal medyadan engelleyin. Neden bukadar uzun mesajlasıyosunuz.. yanlış anlamayında yazdıkları acaba bilinç altınızda hoşunuzua gidiyor olabilir mi? Birde takıldıgım konu 30 yıllık arkadasınızla sinemaya gidebilirsiniz peki hanım nerde bu arada o neden sizinle gelmiyor?

Sizin evlilik hakkındaki düşüncelerinizi vs nereden biliyor o zaman yakın değilseniz ?
Ben basbasa gidiyorsunuz sandım .
O zaman 30 senelik arkadas olmuyor ki zaten sıradan bi tanıdık oluyor .

Neden asla evlilik fikri olmayan biri oldugunuzu her ortamda birilerine aciklama geregi duyuyorsunuz ben orasini anlamadim.

O 30 yillik arkadasim dediginiz herif bile bunu sellektor yapiyor olarak algilamis .

Engellemek yerine hala bu tehditlere goz yummayi secip isi zorlastiranda sizsiniz bana gore
Insanlarda demek ki bir acigi var ki katlaniyor olarak bakiyor konuya

Garip garip ilişkiler zaten kaç yıllık arkadaş olsanız da yılda bi kaç kez görüşüp o görüşmeleride film anlayışınız uyduğu için sinema da yapıyor olmanız çok garip bu tarz bi ilişkiniz varsa adamın gerçekten size meyil etme ihtimalinin sıfır olması gerekki anlamlı olsun, o filmi onla izleyip kritiğini yapıp zevkle evlerinize dağılmalı bi ilişki değilmiş ki adam ihtiyaç karşılaşmak için sizden medet ummuş. Siz bi şekilde kurtulursunuz da hamile eşine yazık olmuş

Bence de avukat halletsin,rezil yaratık arkadaşlığa bakış açısı iğrencmis cidden.

benim anlamadığım şey kadın neden tehdit etti babanıza yollarım cart curt diyerek? hani ne yazıyo ki konuşmalarda. bırak göndersin?

neyse iş işten geçmiş. ben olsam uğraşmam. Allah biliyo ya

:)) tobe estafirullah:) niye evli adamin bu kiza sarkinti olmasina sasirmiyosunda bizim gibilere sasiriyosun:)
Erkeğe niye şaşırayım onlar doğuştan anormal zaten. Siz her erkeğe sarkıntılık edecek gözüyle bakarsınız, ki yorumunuzda o şekilde zaten. Akıl fikir artniyetli..

Erkeğe niye şaşırayım onlar doğuştan anormal zaten. Siz her erkeğe sarkıntılık edecek gözüyle bakarsınız, ki yorumunuzda o şekilde zaten. Akıl fikir artniyetli..
Burasi arabistan degil diyerek ayar cekmeden once butun erkekleri anormal diyerek itham ederken diger yandan yine butun erkeklerin sarkintilik etmeyecegini vurguluyorsunuz

Bir yorumda iki farkli gorus
Garip gercekten.

Madem butun erkekler sapik ve abazan degil
Ee neden dogustan anormaller size gore o zaman ?

Bence numaranızı en baştan değiştirmeliydiniz. Hatta değiştirmekte daha fazla geç kalmayın.
Ben birşeyi net bir şekilde anladım demek ki gerçekten olayı başka yerlere saptırmadan bir erkek bir kadınla medeni,mesafeli bir arkadaşlık kuramıyor. Bence size inanalar dışında kimse umurunuzda olmasın ve onlarla kontak kurmanıza sebep olacak herşeyi numaranız gibi değiştirin. Çamur bu sıçramasın daha fazla

30 yıllık arkadaslığınıza ihanet etmiş..erkek ve kadin başbaşa dışarda görüşmemeli hele evlilerse sonu bu raddeye geliyor..erkek ve kadin arkadaş olamaz demiyorum iş arkadasi olur sohbot eder cay icer falan ama dişarda görüşemez başbasa..

Her erkege o gozle bakmam ben merak etme. Evli bir erkekle basbasa sinema fikri yanlis olur ama.. bu da bence!!! Konu sahibi arkadas grubuyla gidiyomus zaten

Yani bu hafifletici sebep mi oluyor? Esi hamile kalinca en yakindaki kadin olan arkadasa goz dikmek mesru mu oluyor anlayamadim? Arkadas olunca, evli adamla iliski kurunca metreslik olmuyor mu?
Kadına resmen metres diyorsun!Terbiyenizi takın!. Eleştireceksen insan gibi eleştir. Hadsizliğin lüzmu yok. Karısınım haberi varmış gizli gizli sinemaya gitmemişler. Yaptığın yanlış de geç bu nasıl bir yorum sinirlendim gene ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…