arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Numaranı değiştir direkt.Ortak arkadaşlarınıza da verme yeni numaranı.

Hemen gidip şikayet edin kadını da kocasını da acınacak insanlar değillermiş gördünüz. Size yazık değil mi yarın onlar hayatlarına devm edecek olan yine siZe olcak

+++++
Adam sapik, karisi rezil acinacak hicbir sey goremiyorum. Boyleleri iftira bile atar, adam o geldi bana yanasti diyebilir pekala.

30 yıldır tanışıyorsunuz ve sizi asla tanımamış. Ben de erkek işte demek istiyorum ama dilim varmıyor. Karı koca zaten rezil haldeler. Kayıplarınız için üzgünüm Allah sabır versin. Taşınmışsınız zaten numaranızı da değiştirin ve hayatınızı yeniden kurun size de yenilenmek iyi gelecektir.

Iste arkadasliklar belli bir seviyede olmali baslardaki duzeniniz gayet iyi olmasina ragmen adam cozutmus. "Bilmem kac senelik arkadas, birsey olcak olsa simdiye kadar olurdu dememek lazim." Insanlara guven olmuyor hic. Cok karaktersizmis ve bunu 30 yil farkedememissiniz.

Benim de taa liseden beri devam eden 2 erkek arkadasim var ama artik lisede degiliz oturup iliskisi veya iliskilerimiz hakkinda dertlesmem. Daha yuzeysel konusuruz aksine izin vermem.
Yapan kendi bilir tabi.
Bu kadar basinizi agritip nasil utanmadan tekrar ulasabiliyor? Gerci utanma olan 30 yillik arkadasina bunu yapmazdi. Rezil.

Sürekli yeni numara mı alıyor pislik. Kesin şikayet edin, ceza alsın da görsün. Hatta yazdıklarını önce karısına gönderin, sonra hattınızı değiştirip şikayet edin.

Hemen gidip şikayet edin kadını da kocasını da acınacak insanlar değillermiş gördünüz. Size yazık değil mi yarın onlar hayatlarına devm edecek olan yine siZe olcak
Yani bu hafifletici sebep mi oluyor? Esi hamile kalinca en yakindaki kadin olan arkadasa goz dikmek mesru mu oluyor anlayamadim? Arkadas olunca, evli adamla iliski kurunca metreslik olmuyor mu?

tabii ki oluyor ki beni de en derinden yaralayan şey bu aslında. 30 yıldır tanıdığım insanın beni de az da olsa tanımasını beklerdim.

metreslik ne zamandan beri arkadaşlık talebi oluyor yazdınız diye yazdım o cevabı.

Bence siz de yumusatmayin
Siz boyle yumusatirsaniz bu adam daha kolay iftira atar, hatta geldi o kadin bana yanasti bile der
Sikayetinizi yapin. Mesajlari saklayin.

Basligi da degistirin sarkintilik eden sozde rezil arkadas yazin

Ben sasirmadim bu arada, cunku erkekler uckur derdine dusunce arayisa en yakindan basliyor

Arkadasligin size bir degeri var ama bu adama belli ki yok yani uckur gelince arkadaslik, dostluk hikaye olmus

Saglam karaktersizmis.
Ona harcadiginiz zamana yazik.
Uzaklasin, ilgilenmeyin bu konularla daha fazla.
Basiniza is örülecek gibi, zaten olan olmus.
Birakin onlari ne yaparlarsa yapsinlar, irtibati kesmeye calisin.
Bir insan dostuna kaba bir tabirle kaymak ister mi ya, kadinlara bakislari bu kadar iste.
Biriniz de sasirtin adam olun ya.
Istisnalar disinda malesef cogu erkek böyle, hmm benimle konusuyor, arkadasiz da eee neden olmasin.
He canim he ,selam veren bile borclu cikiyor bu erkeklere.

Sürekli yeni numara mı alıyor pislik. Kesin şikayet edin, ceza alsın da görsün. Hatta yazdıklarını önce karısına gönderin, sonra hattınızı değiştirip şikayet edin.

karısı ile tekrar muhatap olmayacağım. Allah'tan avukat arkadaşlarım var. Onlara devrettim. Mesajlar gelince de cevap yazmayıp görüntülerini atıyorum direkt. Bakalım ne çıkarabilecekler.

Bence siz de yumusatmayin
Siz boyle yumusatirsaniz bu adam daha kolay iftira atar, hatta geldi o kadin bana yanasti bile der

Ki bu potansiyel ciddi derecede var bu adamda.
Yazik yaa, arkadaslarmis gercekten yazik.
Illa biyik mi birakmak lazim erkeklerle arkadas kalabilmek icin.
Esim cok modern bir insan olmasina ragmen erkeklerle birak konusma der, o bile bikmis bunlardan.
Is yerinde hanzoluk hikayeleri dinlemekten bosver diyor bana, hepsi bir yerde kadin görünce dayanamiyor insanlik yapma diyor. Eksik kalsin.

Sizin baştan mesafe ayarlamanız gerekiyordu sonuçta arkadaşınız evli barklı birisi .
Adamın niyeti bozukmuş sizde çok yakın arkadas değilmişsiniz demek ki böyle bir karatelerde sahip Olfuğunu göremediğiniz için .
Bundan sonrasına gelirsek hepsini engelleyip Çıkarın hayatınızdan bi daha uğraşırlarsa da verin savcılığa onlar uğraşsın .

ya işte sosyal hayatın içinde olmayınca erkek arkadaşın çok üstünde durmamıştım. topu topu batman, hulk falan izliyoruz ayda yılda bir, ne olacak diye düşündüm. Yalnız bile kalmıyoruz. Akşamları konuşmuyoruz. Sadece çocukluk anılarımız var. Biz bile kalmamış. İnanın aklıma ilgisinin kayabileceği gelmedi. Evli, mutlu, çocuğu da oluyor diye düşündüm ama işte dışarıdan her mutlu görünen evlilik de mutlu değilmiş.

Adamın hayatımdaki varlığının farkında bile değildim. Olur ya grupsal aktivite olur, grupta olduğunu bile hatırlamazsınız bazı insanların, bu da öyleydi.

Aslında hayatımda hiç yeri kalmamışken birden bütün gün bununla uğraşmaya başladım.

Katiliyorum.. iste bh yuzden erkek kadin arkadasligi zor. Bi taraftan bi taraf sapitiyo cunku

Baskalari geliyosa ok.. basbasa olsa ne tur film olsada erkeklere farketmez diycektim..

Aslında çok mesafeliydik. Ben onu tamam 30 yıldır tanıyorum da yılda 2-3 kere arkadaş grubumuza katılıyor filme giderken. Çağıran ben bile olmuyorum çoğu zaman. Mesela son Avengers Infinity War filmine gittik. Başka bir arkadaşım çağırdı beni, 6-7 kişiydik toplam, orada o da vardı. İlişki düzeyimiz bu kadar yani. Bundan sonra mesajlar gelmeye başladı. Ben de kısa sürede engelledim zaten. Karısı da öğrenince ortalık acayip karıştı. İçinden çıkamadım.

Baskalari geliyosa ok.. basbasa olsa ne tur film olsada erkeklere farketmez diycektim..

evli erkekle baş başa gitmem. ne olursa olsun. ama gruba da almamak gerekiyormuş, bundan sonra buna da dikkat edeceğim. Ya da karısı da gelsin, yalnız gelmesin.

Hangi numaradan yazarsa yazsın direkt engelleyin.
Sizin iyi niyetinizi ya da masumiyetinizi anlamazlar ve hemen damgalarlar.
Türk toplumunun cahillik örneği işte bir adam evliyse her b.ku da yese aklanır,bir kadın bekarsa melaike de olsa hemen b.klanır.

Buna benzer bir sey de ben yasadim. Ustelik bizim durumda evli olan benim karsi taraf bekardi. Ben tamamen kestim arkadasligimi. Sert konusunca bir daha arayip sormadi. Ama sizin arkadasiniz bariz yuzsuzmus.en iyisi sikayet etmek. Yarin bir gun kendine yediremeyip iftira atarsa en azinda elinizde bir koz olur.

telefon numaranızı neden değiştirmiyorsunuz

ne karaktersiz bir insanmış arkadaşınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…