- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Numaranı değiştir direkt.Ortak arkadaşlarınıza da verme yeni numaranı.Her gün yeni bir numara engelliyorum. Kim olduğunu anladığımda telefonu kapatıyorum ve işlerimi ofis telefonunda halledip cep telefonumu fazla açık tutmuyorum. Şu dönemi bir atlatayım tekrar gideceğim zaten savcılığa. Kimsenin kimseye psikolojik de olsa baskı yapmaya, zarar vermeye hakkı yok.
Hemen gidip şikayet edin kadını da kocasını da acınacak insanlar değillermiş gördünüz. Size yazık değil mi yarın onlar hayatlarına devm edecek olan yine siZe olcak
Sürekli yeni numara mı alıyor pislik. Kesin şikayet edin, ceza alsın da görsün. Hatta yazdıklarını önce karısına gönderin, sonra hattınızı değiştirip şikayet edin.Her gün yeni bir numara engelliyorum. Kim olduğunu anladığımda telefonu kapatıyorum ve işlerimi ofis telefonunda halledip cep telefonumu fazla açık tutmuyorum. Şu dönemi bir atlatayım tekrar gideceğim zaten savcılığa. Kimsenin kimseye psikolojik de olsa baskı yapmaya, zarar vermeye hakkı yok.
Hemen gidip şikayet edin kadını da kocasını da acınacak insanlar değillermiş gördünüz. Size yazık değil mi yarın onlar hayatlarına devm edecek olan yine siZe olcak
Yani bu hafifletici sebep mi oluyor? Esi hamile kalinca en yakindaki kadin olan arkadasa goz dikmek mesru mu oluyor anlayamadim? Arkadas olunca, evli adamla iliski kurunca metreslik olmuyor mu?
tabii ki oluyor ki beni de en derinden yaralayan şey bu aslında. 30 yıldır tanıdığım insanın beni de az da olsa tanımasını beklerdim.
metreslik ne zamandan beri arkadaşlık talebi oluyor yazdınız diye yazdım o cevabı.
Sürekli yeni numara mı alıyor pislik. Kesin şikayet edin, ceza alsın da görsün. Hatta yazdıklarını önce karısına gönderin, sonra hattınızı değiştirip şikayet edin.
Bence siz de yumusatmayin
Siz boyle yumusatirsaniz bu adam daha kolay iftira atar, hatta geldi o kadin bana yanasti bile der
Ki bu potansiyel ciddi derecede var bu adamda.
Yazik yaa, arkadaslarmis gercekten yazik.
Illa biyik mi birakmak lazim erkeklerle arkadas kalabilmek icin.
Esim cok modern bir insan olmasina ragmen erkeklerle birak konusma der, o bile bikmis bunlardan.
Is yerinde hanzoluk hikayeleri dinlemekten bosver diyor bana, hepsi bir yerde kadin görünce dayanamiyor insanlik yapma diyor. Eksik kalsin.
Katiliyorum.. iste bh yuzden erkek kadin arkadasligi zor. Bi taraftan bi taraf sapitiyo cunkuBu ülkede çok az erkek bu kadın erkek arkadaşlığını kaldırabilir , kültürümüz uymuyor , toplumsal kodlarımız uymuyor.Böyle diyince de geri kafalı oluruz ama ben böyle düşünüyorum.En son Esra Erol'un programında gördük stüdyo şefinin başına gelenleri.Üstelik orda aldatan iki kişi de evliydi.Erkeklerin çoğu sapık.Bekar kadın , sevgilisi de yok , seks yapmak isteyip yapamıyor bari benle yapsın düşüncesi var bir çoğunda.Bir de "evli erkek abazanlığı" diye bişey hakikaten varmış.Bekarların bile gözü bu kadar aç değildir.Allah hayırlısını versin.
Baskalari geliyosa ok.. basbasa olsa ne tur film olsada erkeklere farketmez diycektim..Gittiğimiz filmler sinemanın tamamen dolduğu x men gibi, avengers gibi çocukluğumuzdan beri takip ettiğimiz filmler. Ona da genelde yalnız gitmiyoruz zaten. Benim ya da onun bu tarz filmleri seven bir iki arkadaşımız da yanımızda oluyor. Onun eşi sevmediği içim gelmiyor.
Sadece bu kadar görüşüyoruz anlamında yazdım bunu. 30 yılın sonunda tek konuştuğumuz nokta batmanı yeni filmde kim oynar düzeyinde kalmıştı, onu anlatmak için.
Sizin baştan mesafe ayarlamanız gerekiyordu sonuçta arkadaşınız evli barklı birisi .
Adamın niyeti bozukmuş sizde çok yakın arkadas değilmişsiniz demek ki böyle bir karatelerde sahip Olfuğunu göremediğiniz için .
Bundan sonrasına gelirsek hepsini engelleyip Çıkarın hayatınızdan bi daha uğraşırlarsa da verin savcılığa onlar uğraşsın .
Baskalari geliyosa ok.. basbasa olsa ne tur film olsada erkeklere farketmez diycektim..
telefon numaranızı neden değiştirmiyorsunuzHer gün yeni bir numara engelliyorum. Kim olduğunu anladığımda telefonu kapatıyorum ve işlerimi ofis telefonunda halledip cep telefonumu fazla açık tutmuyorum. Şu dönemi bir atlatayım tekrar gideceğim zaten savcılığa. Kimsenin kimseye psikolojik de olsa baskı yapmaya, zarar vermeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?