• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

İşte dünya düzeni böyle deyip kabullenmek zor geliyor. Yarın bir gün bu çocuk sizin çocuklarınıza bela olacak. neyse...

problem bende biliyorum :)

kötünün içinde iyi bir şeyler görmek, problemli şeyleri çözmek istiyorum. ama bu böyle gidecek.

sizin de dediğiniz gibi kendileri gibi çocuk yetiştirecekler..
Nedense sende bir hirs var
Ben onu goruyorum
Sen emin misin bu olayin bundan ibaret olduguna?
Kotunun icinde iyi ararken asil kotu kim acaba ,
Bilmiyorum bu su berrak degil
Sizde pek masum..

Şimdi de bizim çocuklarımıza bela olacağını düşünüyorsun onların yetiştireceği çocuğun.Valla bu kadar iyi niyet beni şüpheye düşürüyor artık.Acaba tüm bu atraksiyon ve olaylar kendini önemli mi hissetirdi de bir türlü sıyrılamadın ya da sıyrılmak istemedin? Hem o gülücük ifadesi de neyin nesi? Bir sürü öneri geldi , yapamam edemem , en son önerilere cevap verirken tıkandın bişey bulamadın , E işte o çocuk sizin çocuklarınıza bela olacak onu düşünüyorum gibi absürt bir cümleyle geldin.Sağlıklı düşünemiyorsun bence.

neye tıkandım anlamıyorum.

gülücük problemin benden kaynaklandığını bilmemde. ben bu derece anlayışı davranmayıp baştan savcılığa verseydim çok başka bir noktada bitecekti ama yine de olayın rezaleti değişmeyecekti.

ben buraya sadece içimi döktüm.

ve dava zaten artık avukatta olay bu kadar.

kendimi önemli hissetmekten kastınızı anlamadım. bu kadar adi bir şeyle kendimi önemli hissedecek kadar zavallı değilim.

ve evet kendim çocuk sahibi olmasam ya da istemesem de başkalarının da çocuklarını düşünüyorum ben. bence insan olmanın gereği de bu. bunda şaşıracak ne var anlamadım. bence siz insanların iyi niyetli olduğuna inanamıyorsunuz onu düşünün...

Ben onu goruyorum
Sizde pek masum..

bende ne gibi bir suç bulduğunuzu anlayamadım? nedir benim suçum?

baştan savcılığa verecektim, memurum, çocuğum olacak dendi, evliliklerine ikinci bir şans verdiler ben de benden uzak durun dedim.

sonra adam bana yabancı numaralardan tekrar sardı, avukata verdim. buraya da içimi döktüm.

nedir hatam? mesajlara cevap vermedim ki. metres de olmam dedim. daha ne diyeyim?

neye tıkandım anlamıyorum.

gülücük problemin benden kaynaklandığını bilmemde. ben bu derece anlayışı davranmayıp baştan savcılığa verseydim çok başka bir noktada bitecekti ama yine de olayın rezaleti değişmeyecekti.

ben buraya sadece içimi döktüm.

ve dava zaten artık avukatta olay bu kadar.

kendimi önemli hissetmekten kastınızı anlamadım. bu kadar adi bir şeyle kendimi önemli hissedecek kadar zavallı değilim.

ve evet kendim çocuk sahibi olmasam ya da istemesem de başkalarının da çocuklarını düşünüyorum ben. bence insan olmanın gereği de bu. bunda şaşıracak ne var anlamadım. bence siz insanların iyi niyetli olduğuna inanamıyorsunuz onu düşünün...
Konu sahibi ben en başından beri seni savunuyorum farkında değilsen yorumlarımı okuyabilirsin , içini dökmeye geldin ona da amenna.Biz de kendimizce bir hemcinsimiz üzücü bir olay yaşamış diye çözümler üretiyoruz , korkma çekinme pabuç bırakma vs vs yazıyoruz tüm iyiniyetimizle.Numaranı değiştir diyoruz , imkansız diyorsun.Evlenmeyi düşünmeyecek kadar serbest ve açık fikirlisin ancak şu insanlara hadlerini bildirememişsin.Adam başka kadınlara da mesajlar yazmış ama nedense sürekli numara değiştirip değiştirip sana tekrar tekrar ulaşmaya çalışıyor yani nedense seni takıntı yapmış.Kopukluklar var ama hadi neyse diyorum.Basireti bağlanabilir insanın bazen olabilir diyorum.En son kimseye aldırma , güçlü ol filan anlamına gelicek şeyler yazıyorum çocuklarını düşünüyorum çocuğa yazık diyorsun.Sonra boşver çocukları da onlar gibi olur sen kendini düşün demeye çalışıyorum.E ben kestirip atamıyorum sizin gibi diyorsun.Bu kadar iyi niyet de fazla ve kusura bakma da insanın aklına başka şeyler getiriyor.Bunu yazınca da siz kötü niyetlisiniz alt metinli bişeyler yazıyorsun.Gerçekten ayıp şu yaptığın.

bende ne gibi bir suç bulduğunuzu anlayamadım? nedir benim suçum?

baştan savcılığa verecektim, memurum, çocuğum olacak dendi, evliliklerine ikinci bir şans verdiler ben de benden uzak durun dedim.

sonra adam bana yabancı numaralardan tekrar sardı, avukata verdim. buraya da içimi döktüm.

nedir hatam? mesajlara cevap vermedim ki. metres de olmam dedim. daha ne diyeyim?
Size bu teklifle gelen birine hala acidiginizi soyluyorsunuz . Daha sonra savciliga verdiginizi ama hala direterek kotunun icinde iyilik ariyorsunuz.
Hangi iyilik bu?
Birakin avukatiniz isinizi yapsin
Lahamin icinde gul yesermez
Biz cocuklarimizi dusunuruz
Biz onlari dusunurken sizde kendinizi ve gereksiz iyi niyetinizi dusune durun boylelikle
Yoksa daha cok telefon alacaksiniz gibi bilinmeyen numaralardan

Evli bir arkadaşımın başına da geldi bu hadise .Eşinin arkadaşı olarak tanıttığı kadına daha sonra ilgi duyuyor bla bla sonrasında arkadaşım arayıp bu kadına demesi gerekenleri diyor, lakin kadın "ben evllik düşünmüyorum kimseyle sadece arkadaşım yanlış anladınız ben ona hiç o gözle bakmam falan diyor " sonra mesaj içeriğine ulaşan arkadaşım olayın iç boyutunun hiç de öyle olmadığını gördü resmen kadın da cilveleşmiş eşiyle.Arkadaşım boşanmadı o kadın da hala orada burada kendini aklıyormuş.samimi olduğu arkadaşını tanıyorum avukat bi kadın .o kadına da dert yanıyormuş evli adam benim peşimde diye ..adam benim peşinde diyormuş ama hala numarasını bile engellememiş mesajlarda zaten kadın "ben evlenemem böyle yasayalım sen ayrılma diyordu."eşinle yaşa benimle de görüş falan gibi..Vah ki ne vah.

Başka bir vaka, ev arkadaşım avukattı.
Boşanma davası aldığı kadın eşinin mesajlarına ulaşmaya çalışıyordu. Eşi nin yakın arkadaşı olduğu kadınla ilşkisi olduğunu ispatlayamıyordu ama hissediyordu kendi deyimiyle elinde kanıt yoktu. Görüştüklerini söylüyordu mesajları siliyormuş adam ,Kadının numarasını arayıp sorduğunda kesinlikle öyle birsey olmadığını söylemişti, aldattığını düşündüğü kadın "namaz kılıyorum "demişti kendisi 44 yaşında ailesiyle yasayan bir bayandı. Asla evlilik düşünmüyorum (bu da laf yani ben bi adamla olamam ki aldatayım .aa ne masum!) diyordu. Bu kişiden eşiyle mesajlaşmasını göndermesini istedi. Yok göndermem mahkeme falan uğrasamam siz kendi aranızda halledin ben yemin ederim birsey hissetmiyorum arkadaşım o benim falan demişti. Aramızda öyle birsey yok olamaz ben ona yardım ediyorum diyordu .Kadın bi iyi niyetli bi güzel samimi konuştu ki biz dedik ki yok kesinlikle adam meyil etmiştir bu kadın yanlış birsey yapmaz.dedik .mesajlaşmalara kadın ulaştı arkadaşıma geldi .Resmen şu tarz mesajlar vardı.
Adam :Napıyorsun
Kadın:İyim
A:Özledim ya gelsene
K:Yaaaa deli
A:Keşke yanımda olsan
K:Uyuz ne yapacaksın ki
A:Gel bak görürsün
K:Gelmem ki ..kızgın surat
A:Sen özlemedin mi
K:Özlemedim
A:Şuraya gel göreyim seni
K:Bugün işim var yarın gelirim
.....ve bunun gibi sayfalarca yazışma ..
Bu mesajlalmalar ortaya cıkınca arayıp laf saymış adamın eşi karşı taraf taki kadın ne dese beğenirsin " yazışmalarında birsey yok ki gördüğün gibi ben hep reddettim " :)) ya şaka gibi metres falsn Deyincede kadın dava edicem sizi metres falsn değilim diye çıkışmış iyice..
Kadının mesajları neden göndermek istemediği ortaya cıktı yani , karşı taraf zina davası açacağıni bildiği için göndermemiştir tabiki.

Böyle birkac davada avukat başka bir arkadasımdan dinledim demem o ki erkekle olan arkadaşlıkta evli !!! Bir erkekse dikkat edin. Sende hemen engelleyip heryerden durumu adamın eşine bildirmeliydin .sonradan kendini aklaman imkansızlaşıyor böylece.
Sizin gerçekte ne yazıştığınızı bilemem umarım yukarıdaki örneklerdeki gibi değildir. Allah yardımcınız olsun .
Bi adam böyle birsey teklif ettiyse ve siz olayı bitirmeyip orada , devam ettiyseniz yazışmaya , suc sizde .yok hemen kestiyseniz iletişimi o zaman mesajlarıda gönderin mahkemede de tanıklık edin .uğrasacak birsey yok zira mahkeme birgün belirliyor o gün gidiyorsunuz sadece .yada ben gelmek istemiyorum deyip mesajlaşmaları delil olarak gönderebilirsiniz .o da kabul ediliyor...

bendeki tüm mesajlar avukatımda şu anda. metres olmayı o üstü kapalı teklif ettiği halde benim açık açık sert bir dille reddettiğim, sonrasında adamı engellediğim ama bana başka başka numaralardan gelen mesajlar, karısı ile yazışmalarım vs vs her şey avukatta şu anda.

buraya görüntü atardım ama dava delili olduğu için paylaşamıyorum.

zaten konu sıradan film muhabbetinden çıktıktan sonra asla yüz yüze gelmedim. karısına konuyu açtığını da karısı beni arayınca öğrendim. tüm irtibatım reddedip engelleyince bitmişti.

Ben onu goruyorum
Sizde pek masum..

yok artık daha neler. naptınız sizde yahu??

Konu sahibi ben en başından beri seni savunuyorum farkında değilsen yorumlarımı okuyabilirsin , içini dökmeye geldin ona da amenna.Biz de kendimizce bir hemcinsimiz üzücü bir olay yaşamış diye çözümler üretiyoruz , korkma çekinme pabuç bırakma vs vs yazıyoruz tüm iyiniyetimizle.Numaranı değiştir diyoruz , imkansız diyorsun.Evlenmeyi düşünmeyecek kadar serbest ve açık fikirlisin ancak şu insanlara hadlerini bildirememişsin.Adam başka kadınlara da mesajlar yazmış ama nedense sürekli numara değiştirip değiştirip sana tekrar tekrar ulaşmaya çalışıyor yani nedense seni takıntı yapmış.Kopukluklar var ama hadi neyse diyorum.Basireti bağlanabilir insanın bazen olabilir diyorum.En son kimseye aldırma , güçlü ol filan anlamına gelicek şeyler yazıyorum çocuklarını düşünüyorum çocuğa yazık diyorsun.Sonra boşver çocukları da onlar gibi olur sen kendini düşün demeye çalışıyorum.E ben kestirip atamıyorum sizin gibi diyorsun.Bu kadar iyi niyet de fazla ve kusura bakma da insanın aklına başka şeyler getiriyor.Bunu yazınca da siz kötü niyetlisiniz alt metinli bişeyler yazıyorsun.Gerçekten ayıp şu yaptığın.

birbirimizi anlayamıyoruz.

yazdığınız bu;
"Şimdi de bizim çocuklarımıza bela olacağını düşünüyorsun onların yetiştireceği çocuğun.Valla bu kadar iyi niyet beni şüpheye düşürüyor artık.Acaba tüm bu atraksiyon ve olaylar kendini önemli mi hissetirdi de bir türlü sıyrılamadın ya da sıyrılmak istemedin? Hem o gülücük ifadesi de neyin nesi? Bir sürü öneri geldi , yapamam edemem , en son önerilere cevap verirken tıkandın bişey bulamadın , E işte o çocuk sizin çocuklarınıza bela olacak onu düşünüyorum gibi absürt bir cümleyle geldin.Sağlıklı düşünemiyorsun bence."

bunun neresinden En son kimseye aldırma , güçlü ol filan anlamına gelicek şeyler yazıyorum bu anlamı çıkarmalıyım ben?

Bu söylediğiniz: Acaba tüm bu atraksiyon ve olaylar kendini önemli mi hissetirdi de bir türlü sıyrılamadın ya da sıyrılmak istemedin?
çok ayıp gerçekten. ben bir yuvanın bir şekilde yıkılmasına sebep oluyorsam kendimi nasıl önemli hissedebilirim?

Ne ben kendi düşüncelerimi size, ne siz kendi düşüncelerinizi bana belli ki aklımızdaki gibi ifade edemiyoruz. Sıkıntımı paylaşırken sizi kırdıysam üzgünüm ama bu derece yorumlar da benim için kırıcı oluyor.

yok artık daha neler. naptınız sizde yahu??
Bu insanlatla ayni sehirde nefes bile almak istemiyorum diyip kotunun icinde iyilik arayan insanin hala bu insanlarla ugrasiyor veya kafa yoruyor olmasi normal mi?
Sen kendinden eminsen
Olayi yargiya dokmussen ne gerek var kotu veya iyilik aramaya
Hadi ariyorsun
Bulacaginin ne oldugu konusunda ne kadar fikir sahibisin

Oldu bitti sen gerekeni yapmissin ama hala yok bunlarin yetistirecegi cocuklar
Yok efendim bizim cocuklarimiza tebelles olmalari falan fistan
Kediyi merak oldurur
Gereken yapilmis veya yapiliyor
Hala irdelemek neden ?

Bu insanlatla ayni sehirde nefes bile almak istemiyorum diyip kotunun icinde iyilik arayan insanin hala bu insanlarla ugrasiyor veya kafa yoruyor olmasi normal mi?
Sen kendinden eminsen
Hadi ariyorsun

Kediyi merak oldurur
Hala irdelemek neden ?

tamamda bi yerde üyelerin soruları itiyo bazı cevaplara. mesela çocuklar konusunda.

zaten zor dönemden geçiyomuş o aralar bu insanlarda üstüne eklemiş sıkıntıları.

yüzeysel olarak ablamlarla bi ara aynı şeyleri yaşadım. yani sıkıntılı dönemimde üstüne onlr sıkıntı ekledi, onlardan resmen nefret ettim. ama sonra sakinleştiğimde bişeylerin içinde iyilik aradım. Saflık olabilir, kötünün bu kadar kötü olmasını kabullenmek zor.

Unutmayın; herkes siz değil. herkes aynı şekilde düşünmüyo. Bazen anlamakta cidden güçlük çekiyoruz. Sonuçta üyeler buraya fikir almak için konu açıyo. Yazdığımız cevaplarda üsluba dikkat edelim. siz resmen suçluyosunuz...

Kadın ve erkek arasında *kardeş gibiyiz* mantığının üçmilyaryediyüzellimilyonuncu defa çöküşü... Eğer bir kadın ve erkek gerçekten bir anneden doğma değil ise asla kardeş falan olmaz. Aksini iddia eden, ben varım örnek olarak diyende kendi sırasını beklesin, zira bir gün mutlaka o da patlayacak.
Konuya dönersek, ben bu yazışmalarda neden bu derece yanlış anlaşılabilecek durumlar olduğunu anlamadım. Ne var ki bu kadar herkes yanlış anlıyor?
Yazışmaları bir görseniz evli erkekle ilişki yaşamışım gibi, o kadar uzadı ki birileri görse sadece sonuna bakıp bizim bir yerde yakınlaştığımızı falan düşünebilir.
Mesela böyle evli bir erkekle ilişki yaşamışsınız gibi yazışmalar nereden çıktı?

Suçunuz yoksa gidin savcılığa. Bir defa affettiniz ama işe yaramadı. Çıkarttırın uzaklaştırma kararını.
Bu arada tekrar söylüyorum kan bağı olmayan kadın ve erkek kardeş falan olamaz...

bir yerden sonra ben mi art niyetli düşündüm gibi gelmeye başladı, neredeyse yuva yıkan kadın ilan edileceğim...

Hayır hayır. Alakası yok.

konuda anlamadığım tek yeri size sordum zaten. baba konusunda. ama ordaki cevap mantıklı.
Onun dışında sizin yaptığınız yanlış fln yok.

Sen kendinden eminsen
Hadi ariyorsun

Kediyi merak oldurur
Hala irdelemek neden ?

dökmeyeyim mi içimi yani?

evet avukat şu anda işini yapıyor. ben de aylardır bunlar yüzünden şiştim. şu an bu ikili ile bir irtibatım kalmadı. son aramadan sonra numarayı avukatıma verdim ve kendisi konu ile ilgilendiğini bildirdi. ben de yükü üstümden attığım için içimden de atmak istedim.

duruşmaya bile gitmeyeceğim.

uzaklaştırma benzeri bir karar çıkarsa artık bana hiçbir yerden ulaşamayacaklar bu kadar.

nedir beni haksız bulma çabanız anlayamadım.

• Beğen
Reactions: KV_
Gittiğimiz filmler sinemanın tamamen dolduğu x men gibi, avengers gibi çocukluğumuzdan beri takip ettiğimiz filmler. Ona da genelde yalnız gitmiyoruz zaten. Benim ya da onun bu tarz filmleri seven bir iki arkadaşımız da yanımızda oluyor. Onun eşi sevmediği içim gelmiyor.

Sadece bu kadar görüşüyoruz anlamında yazdım bunu. 30 yılın sonunda tek konuştuğumuz nokta batmanı yeni filmde kim oynar düzeyinde kalmıştı, onu anlatmak için.
Ne olursa oldun evlı bır erkekle sınemaya gıtmenızı dogru bulmadım ısterse elli yıllık arkadasın olsun işin bu noktaya varacagı bastan bellıymış anlamazlıga gelmışsınız yada toz konduranadınız.

Ne olursa oldun evlı bır erkekle sınemaya gıtmenızı dogru bulmadım ısterse elli yıllık arkadasın olsun işin bu noktaya varacagı bastan bellıymış anlamazlıga gelmışsınız yada toz konduranadınız.

ne alaka. Yanlarında başka arkadaşlrda varmış. Grup halinde gitmişler. Bunda ne var?

Kadın ve erkek arasında *kardeş gibiyiz* mantığının üçmilyaryediyüzellimilyonuncu defa çöküşü... Eğer bir kadın ve erkek gerçekten bir anneden doğma değil ise asla kardeş falan olmaz. Aksini iddia eden, ben varım örnek olarak diyende kendi sırasını beklesin, zira bir gün mutlaka o da patlayacak.
Konuya dönersek, ben bu yazışmalarda neden bu derece yanlış anlaşılabilecek durumlar olduğunu anlamadım. Ne var ki bu kadar herkes yanlış anlıyor?

Mesela böyle evli bir erkekle ilişki yaşamışsınız gibi yazışmalar nereden çıktı?

Suçunuz yoksa gidin savcılığa. Bir defa affettiniz ama işe yaramadı. Çıkarttırın uzaklaştırma kararını.
Bu arada tekrar söylüyorum kan bağı olmayan kadın ve erkek kardeş falan olamaz...

sonuna bakıp yanlış anlayabilir diyorum. çünkü attı mı bir anda uzun paragraflar atıyordu ve unutamadım, bırakamıyorum, vaz geçemiyorum... sanki bir şeyler yaşanmış gibi bir sürü cümle.

hepsi avukatta, artık onlar da biliyor bu işin mahkemede görüleceğini

bir yerden sonra ben mi art niyetli düşündüm gibi gelmeye başladı, neredeyse yuva yıkan kadın ilan edileceğim...
Belli bir yerden sonra sadece art niyetli dusunecek olan sadece sen olmuyorsun
Bir onceki arkadasinda dedigi gibi gereksiz bir iyi niyet altina girmissin .
Ayni sehirde nefes almak bile istemiyorum dedigin insanlarin coluguna cocuguna uzuluyorsun, yetmiyor bizim cocuklarimiza uzuluyorsun
Iste buradan sonra insanlardaki iyi niyette kayboluyor
Benim cocugum ayni hatadan on kere yara alip ders cikaramiyorsa iyi niyet mi aramaliyim simdi ben?
Zaten ortada dagilan veya yikilan bir yuva yok gorunen o ki
Bu herif bosaniyorum demis
Ne kadar dogru Allah bilir
Ki onemli de degil diyip kafa dinleme zamanin
Ama hala iyi niyet diyorsun
Inandirici gelmeyen bu
Madem bu kadar iyi niyete onem veren birisin
Bundada iyi niyet ara, belki davandan bile vazgecersin

Bole soleyince yallah arabistana diyolar dikkat et :))

Back