Evli bir arkadaşımın başına da geldi bu hadise .Eşinin arkadaşı olarak tanıttığı kadına daha sonra ilgi duyuyor bla bla sonrasında arkadaşım arayıp bu kadına demesi gerekenleri diyor, lakin kadın "ben evllik düşünmüyorum kimseyle sadece arkadaşım yanlış anladınız ben ona hiç o gözle bakmam falan diyor " sonra mesaj içeriğine ulaşan arkadaşım olayın iç boyutunun hiç de öyle olmadığını gördü resmen kadın da cilveleşmiş eşiyle.Arkadaşım boşanmadı o kadın da hala orada burada kendini aklıyormuş.samimi olduğu arkadaşını tanıyorum avukat bi kadın .o kadına da dert yanıyormuş evli adam benim peşimde diye ..adam benim peşinde diyormuş ama hala numarasını bile engellememiş mesajlarda zaten kadın "ben evlenemem böyle yasayalım sen ayrılma diyordu."eşinle yaşa benimle de görüş falan gibi..Vah ki ne vah.
Başka bir vaka, ev arkadaşım avukattı.
Boşanma davası aldığı kadın eşinin mesajlarına ulaşmaya çalışıyordu. Eşi nin yakın arkadaşı olduğu kadınla ilşkisi olduğunu ispatlayamıyordu ama hissediyordu kendi deyimiyle elinde kanıt yoktu. Görüştüklerini söylüyordu mesajları siliyormuş adam ,Kadının numarasını arayıp sorduğunda kesinlikle öyle birsey olmadığını söylemişti, aldattığını düşündüğü kadın "namaz kılıyorum "demişti kendisi 44 yaşında ailesiyle yasayan bir bayandı. Asla evlilik düşünmüyorum (bu da laf yani ben bi adamla olamam ki aldatayım .aa ne masum!) diyordu. Bu kişiden eşiyle mesajlaşmasını göndermesini istedi. Yok göndermem mahkeme falan uğrasamam siz kendi aranızda halledin ben yemin ederim birsey hissetmiyorum arkadaşım o benim falan demişti. Aramızda öyle birsey yok olamaz ben ona yardım ediyorum diyordu .Kadın bi iyi niyetli bi güzel samimi konuştu ki biz dedik ki yok kesinlikle adam meyil etmiştir bu kadın yanlış birsey yapmaz.dedik .mesajlaşmalara kadın ulaştı arkadaşıma geldi .Resmen şu tarz mesajlar vardı.
Adam :Napıyorsun
Kadın:İyim
A:Özledim ya gelsene
K:Yaaaa deli
A:Keşke yanımda olsan
K:Uyuz ne yapacaksın ki
A:Gel bak görürsün
K:Gelmem ki ..kızgın surat
A:Sen özlemedin mi
K:Özlemedim
A:Şuraya gel göreyim seni
K:Bugün işim var yarın gelirim
.....ve bunun gibi sayfalarca yazışma ..
Bu mesajlalmalar ortaya cıkınca arayıp laf saymış adamın eşi karşı taraf taki kadın ne dese beğenirsin " yazışmalarında birsey yok ki gördüğün gibi ben hep reddettim " :)) ya şaka gibi metres falsn Deyincede kadın dava edicem sizi metres falsn değilim diye çıkışmış iyice..
Kadının mesajları neden göndermek istemediği ortaya cıktı yani , karşı taraf zina davası açacağıni bildiği için göndermemiştir tabiki.
Böyle birkac davada avukat başka bir arkadasımdan dinledim demem o ki erkekle olan arkadaşlıkta evli !!! Bir erkekse dikkat edin. Sende hemen engelleyip heryerden durumu adamın eşine bildirmeliydin .sonradan kendini aklaman imkansızlaşıyor böylece.
Sizin gerçekte ne yazıştığınızı bilemem umarım yukarıdaki örneklerdeki gibi değildir. Allah yardımcınız olsun .
Bi adam böyle birsey teklif ettiyse ve siz olayı bitirmeyip orada , devam ettiyseniz yazışmaya , suc sizde .yok hemen kestiyseniz iletişimi o zaman mesajlarıda gönderin mahkemede de tanıklık edin .uğrasacak birsey yok zira mahkeme birgün belirliyor o gün gidiyorsunuz sadece .yada ben gelmek istemiyorum deyip mesajlaşmaları delil olarak gönderebilirsiniz .o da kabul ediliyor...