• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Hiç bahane üretmeden telefon numaranı değiştir
En azından yine bir şekilde tekrar dadanırsa bile numaramı dahi değiştirdim ben kaçıyorum o taciz ediyor diye özsavunmanızı yapıştırırsınız bebekten dolayı acıyacaksınız her kadın gibi savcılık işi yaş numara değiştir yine bağlantı kurarsa sen üzerine gidersin taciz ediliyorum diye
Takma kafana hiçbir şeyi işin gücün var herşey düzelir .

Küçücük sizi haksız buldum. Maalesef türk erkekleri sizin sandığınız kadar masum değiller. Bir fırsatını bulunca arkadaş falan dinlemiyorlar.çogu öyle. Hepsini genellemek yanlış olur. Kaldı ki bide sinemaya falan gitmeniz onda sizin rahat biri olduğunuz izlenimini vermiş. O yüzden kolay yaklaşmış diye düşünüyorum.

Hiç bahane üretmeden telefon numaranı değiştir
En azından yine bir şekilde tekrar dadanırsa bile numaramı dahi değiştirdim ben kaçıyorum o taciz ediyor diye özsavunmanızı yapıştırırsınız bebekten dolayı acıyacaksınız her kadın gibi savcılık işi yaş numara değiştir yine bağlantı kurarsa sen üzerine gidersin taciz ediliyorum diye
Takma kafana hiçbir şeyi işin gücün var herşey düzelir .

Ofiste hep beraber olduğumuz için bir günlüğüne telefonumu avukata verdim. Kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaları hep o açtı. Dün son kez aradığında avukatımla görüştü. Avukat da dosyanın hazır olduğunu bundan sonra mahkemede görüşeceklerini söyledi benim yanımda. O zamandan beri sesleri çıkmıyor. İnşallah bundan sonra da sesleri çıkmaz da böylece kapanır.

Ya şimdi arkadaşım falan demişsin de siz arkadaş değilmişsiniz ki yani öyle yakın olma olarak söyledim uzun süredir arada bir topluca film izlemekten başka aktiviteniz yokmuş. o yüzden 30 yıldır tanıdığım arkadaşım bana asıldı demeniz anlamsız zaten bir yakınlık olmamış. o ergen günleri geçince sıradan bir şey olmuş.

ben de erkekten arkadaş olmaz, hemen akıl fikirleri kayar falan diyordum ki karşıma gerçekten kaliteli bir erkek çıktı şu an gayet yakınız sohbet ederiz evlerimize gideriz başbaşa içki de içeriz yeri gelir herhangi bir sıkıntı yaşamadım kendini bilen, düzgün birisi çünkü.

yani olanla gayet de olur ama siz baştan aman bu bana yarın asılır eder diye yaklaşırsanız o oluyor işte.. o mesajı veriyorsunuz adeta. o yüzden hemen yok kadın erkek arkadaş olur mu diye sıralamak anlamsız. siz gidip saçma sapan tipleri buluyorsanız, arkadaş seçiminiz yanlışsa o sizin sorununuz. yoksa arkadaş dediğin cinsiyetten bağımsızdır yok illa erkek olsun diye yaklaşmazsınız o an muhabbeti, arkadaşlığı güzeldir devam edersiniz kız mı erkek mi bakmazsınız.

hukuki süreci avukata devredip, numaranızı değiştirip hayatınıza devam edeceksiniz.
hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin yalnız.
iyice bir sürünsünler ki başka birine de sulanmaya cesaret edemesinler.

Back