Yani bunu eşime dedim hayvanda tabiki önemli ama benim için öncelik sağlığımız olur buna bukadar kafaya takmaya gerek olmazdı dedi bencede öyle olmalısize mi güvenmiş tedavi konusunda. siz neden bu sömürüye boyun eğiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bunu eşime dedim hayvanda tabiki önemli ama benim için öncelik sağlığımız olur buna bukadar kafaya takmaya gerek olmazdı dedi bencede öyle olmalısize mi güvenmiş tedavi konusunda. siz neden bu sömürüye boyun eğiyorsunuz.
Bu yorumu yazacaktım…Lütfen istemediğiniz şeylere sizi zorlayan sonra yapmayınca da tavır yapan insanlarla arkadaş olmayın.
Yani tek amacı onun işi gorulsun de karşı taraf ne yaparsa yapsın çok umrunda değilArkadaşınız baya manipülatörmüş. Ne demek yürüme mesafesi bile olmayan evime her gün iki üç kez gel yoksa tedavi olamam çocuğum olmaz vs. Kediye baksanız yarın başka bir şey öbür gün başka bir şey isterdi. Sınırı aştıkça aşardı
Yoo haklısın ev sahibine gerek yok sebepsiz de istemeyebilirsin kediyle yaşamak sanıldığı kadar kolay değildir ben evde kedi olduğu zamanlar kapıyı açarken bile önce kediyi kucaklayıp öyle açıyorum koşa koşa çıkmaya çalışıyor ayrıca evde setup ım var zıplıyor ekrana vuruyor vs yani bunu herkes çekmek zorunda değil ayrıca kedi oteli diye bir şey var oraya bırakabilirdi kedi oteli içine sinmediyse öğrenciler evinde bakıyor ücreti karşılığı bu işi yapanlar var kedi bakan biri bu seçenekleri bilir boş boş tavır yapmışMrb arkdaslar benim bir arkdasim var daha doğrusu evlendikten sonra eşim vasıtasıyla tanıdım. Eşlerimiz çocukluk arkdasi öyle söyleyeyim 3 senelik evliler cocukları olmuyormuş bende daha 1 ay önce filan öğrendim.
Tedaviye gideceklerdi evde kedisi olduğu için şehir dışına gidecekti bana bırakmak istedi.
Bende kiracıyım ama malesef ev sahibim evde hayvan istemiyor hatta biara bende almak istedim haber yollamış hayvan gelirse evimden çıksınlar vs vs uzun lafın kısası da eşim de olmaz duyarsa kış gunu napcaz falan dedi.
Arkadaşım diyo işte sizden başka kimsem yok falan bişey olmaz eyer bakmassaniz ben tedaviye de gitmem ozaman falan busefer ben kendimi suçlu hissettim ama eşim olmaz diyor öyle böyle kabul etmedik biz bunlar gitti 10 gün fln durdu geldiler şimdi soğuk yapıyor sizce ben haksizmiydim? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Vicdanla alakası yok. Bu kadar ince düşünmeyin. Bizim de kuş var iki gün gideceksek yemini suyunu iyice dolduruyoruz yoksa da alıp yanınızda götürüyoruz. Arkadaşıma teklif ettim bi kere ben dışarı salamam korkarım dedi. Hiç de darılmadım. Mecbur değil ki. En yakın arkadaşım üstelik. Gayet normal kabul etmeyebilir. Kullandırmayın kendinizi.Evet ben biraz vicdanliyim bu yönüm kullaniliyor galiba
Evet haklısınız herkez o sorumluluğu alamayabilir farzı misal bakdim ya başına bişey gelse Allah korusun bida çik işin içinden çıkabilirsenYoo haklısın ev sahibine gerek yok sebepsiz de istemeyebilirsin kediyle yaşamak sanıldığı kadar kolay değildir ben evde kedi olduğu zamanlar kapıyı açarken bile önce kediyi kucaklayıp öyle açıyorum koşa koşa çıkmaya çalışıyor ayrıca evde setup ım var zıplıyor ekrana vuruyor vs yani bunu herkes çekmek zorunda değil ayrıca kedi oteli diye bir şey var oraya bırakabilirdi kedi oteli içine sinmediyse öğrenciler evinde bakıyor ücreti karşılığı bu işi yapanlar var kedi bakan biri bu seçenekleri bilir boş boş tavır yapmış
Siz niye evine gidip bakmadınız? ben eşimle 1 hafta ispanyaya sagolsun eltim hergün geldi baktıMrb arkdaslar benim bir arkdasim var daha doğrusu evlendikten sonra eşim vasıtasıyla tanıdım. Eşlerimiz çocukluk arkdasi öyle söyleyeyim 3 senelik evliler cocukları olmuyormuş bende daha 1 ay önce filan öğrendim.
Tedaviye gideceklerdi evde kedisi olduğu için şehir dışına gidecekti bana bırakmak istedi.
Bende kiracıyım ama malesef ev sahibim evde hayvan istemiyor hatta biara bende almak istedim haber yollamış hayvan gelirse evimden çıksınlar vs vs uzun lafın kısası da eşim de olmaz duyarsa kış gunu napcaz falan dedi.
Arkadaşım diyo işte sizden başka kimsem yok falan bişey olmaz eyer bakmassaniz ben tedaviye de gitmem ozaman falan busefer ben kendimi suçlu hissettim ama eşim olmaz diyor öyle böyle kabul etmedik biz bunlar gitti 10 gün fln durdu geldiler şimdi soğuk yapıyor sizce ben haksizmiydim? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Zorunda mı???Siz niye evine gidip bakmadınız? ben eşimle 1 hafta ispanyaya sagolsun eltim hergün geldi baktı
Kimsem yok demis arkadaslarmıs insan yapar !!!Zorunda mı???
Ne münasebet ya? Siz mi dediniz kedi sahiplen diye?Valla öyle dedi en çokda senin yüzünden tedavi olamiycama getirdi o beni çok üzdü
Ben hiçbir hayvana zarar vermem ama asla evime almam ya da bir eş dost akraba hayvanına bakmam.Kimsem yok demis arkadaslarmıs insan yapar !!!