- 15 Temmuz 2016
- 8.107
- 13.509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedisine bakmak zorunda değilsiniz kendi evinizde. Ev sahibinin söz hakkı yok orası ayrı. Fakat benim arkadaşım böyle bişey rica etse evimde bakmam. Gider onun evinde suyunu mamasını veririm. Çünkü evde hayvandan tiksiniyorum bu da gayet normal. Gel evimde bak deseydi size madem amaç kedinin bakılması. Kendinize haksızlık yapmayın arkadaşınız bencilMrb arkdaslar benim bir arkdasim var daha doğrusu evlendikten sonra eşim vasıtasıyla tanıdım. Eşlerimiz çocukluk arkdasi öyle söyleyeyim 3 senelik evliler cocukları olmuyormuş bende daha 1 ay önce filan öğrendim.
Tedaviye gideceklerdi evde kedisi olduğu için şehir dışına gidecekti bana bırakmak istedi.
Bende kiracıyım ama malesef ev sahibim evde hayvan istemiyor hatta biara bende almak istedim haber yollamış hayvan gelirse evimden çıksınlar vs vs uzun lafın kısası da eşim de olmaz duyarsa kış gunu napcaz falan dedi.
Arkadaşım diyo işte sizden başka kimsem yok falan bişey olmaz eyer bakmassaniz ben tedaviye de gitmem ozaman falan busefer ben kendimi suçlu hissettim ama eşim olmaz diyor öyle böyle kabul etmedik biz bunlar gitti 10 gün fln durdu geldiler şimdi soğuk yapıyor sizce ben haksizmiydim? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
İnsanların zor zamanında yanında olmaya çalışan biriyim ama insanlar bunu çok güzel kullanıyor malesef kiBakmak zorunda değilsiniz. Neden mecbur durumuna düşürdünüz kendinizi anlamadım. Soğuk yapması vs saçma sapan bı tavır olmuş. Herkes evine hayvan almak ıstemeyebılır. Evınızın kuralına da mı karışacak anlamadım.
Ben musatil evde yaşıyorum ev sahibim alt katta kendi evi yadirgadigi için illaki miyavliyor bu arada çünkü yabancı yerde ve tanıdığı insanları göremeyince haliyle bı tepki veriyor neyse inanıp inanmamak herkez kendi insiyatifine ev sahibim uzakta olsa ben zaten tınlamam ama gotunun dibinde olunca herkez tedirgin olur2 günde bir o eve gidip kediyle ilgilenip yeteri kadar mama ve su koyabilirdiniz.
onlar da eve kamera falan ayarlayıp arada telefondan kamera ile kediye bakabilirlerdi.
yani çözüm üretmek isteyene çözüm çok emin olun.
günde 2-3 sefer gidip bakılacak bir durum yok. ha köpek olsa onu günde 2 kere falan çıkarıp gezdirmek lazım mesela
kedide böyle bir durum yok
şu an tamamen işini görmediğiniz için soğuk yapıyor kendisi
ev sahibi konusuna gelince. ev sahipleri evcil hayvanlara karışamaz hele ki kedi gibi gayet sessiz sakin gürültü sorunu olmayan bir hayvana hiç karışamaz
sizin 10 günlüğüne eve kedi aldığınızı nereden bilecekti ki?
köpek değil ki bu havlasın da sesi duyulsun
ayrıca siz de kedi sahiplenebilirsiniz ev sahibine haber vermek zorunda değilsiniz
kim bilecek sizin evde kedi olduğunu?
hayatınızın kontrolünü başkalarının eline bu kadar vermeyin ya
tuvalete giderken de izin alın bari ev sahibinden
korkmanıza gerek yok böyle şeyler için.
Aynen gördüm gerçek yüzünü zaten böyle bir insana iyilik yaramazmis pişmanlik hissimde kalmadıBencillik yaptığınızı düşünmüyorum. Arkadaşınız kediye kendi evlerinde bakma seçeneği sunsa olabilirmiş, ev sahibi de hayvan istemiyor demişsiniz. Bu konuda arkadaşınızın tepkisi gereksiz geldi
Aynen herşeyi gecdim zaten birinin kapısına öyle alacaklı gibi gidemez kimse bu ablan kardeşin bile olsa saygı denen birşey vardırBenim de iki kedim var seni haksiz bulmadim kimse kimsenin kedisine bakmak zorunda degil evet sen de cok istememissin yardımcı olmayı ama dedigim gibi mecbur da değilsin. Ben de tedaviye gitmem falan cok sacma biri gibi geldi bu kadin. Ayrica bana ac kapiyi diye mesaj atan birine kapi mapi açmazdım. Gereksiz biri