İki dakikalık mülakatla neyi öğrenebilecekler ki?
Bu çok komik.
]
İki dakikalık mülakat demedim farkettiyseniz farklı farklı zamanlarda farklı alanında uzman kişiler tarafında yapılması gereken mülakatlardan bahsetmiştim ama burada konu benim eğitim sistemi hakkındaki fikirlerimi tartışmak değil.iyi günler
elimde olsa bu ahlaksız insanların görevden atılması için şikayette bulunurdum. hoş sistem belli. şikayet etsen ne etmesen ne..
Zerro konuyu kapattir canim olay sapti...:))ve demistim ucuylede alakan kalmasun sadeces ile degil okulda ogretmen mi kalmadi ayol
Kanıt yok ki :/..
Kanıt yok ki :/..
Zerro konuyu kapattir canim olay sapti...:))ve demistim ucuylede alakan kalmasun sadeces ile degil okulda ogretmen mi kalmadi ayol
Oncelikle her kese merhabalar. Arkadasim olaylar senin disinda zaten. Bak ne guzel hamilesinde bu tur seylerle yavrunu uzme lutfen
Okulda senden başka kimse bilmiyor mu olanları?
Hiç kimsenin gözüne çarpmamış mı bu çarpıklık?
Olay neden sapsın ki? Ne güzel tartışıyor insanlar. Hakaret mi var ortada?
Siz benim mesleğimin ne kadar delisi olduğumu ve ne şartlarda kaç puan alarak fen öğretmeni olarak türkiyede kaçıncı sıraya girerek 2 senemi heba ederek nasıl girdiğimi bilmeden yargılayamazsınız!yazımın açıklamasını kırk kere yaptım zahmet edip okusaydınız okumuyosanız beni mesleğimle eleştirmeden önce kendinize batırın çuvaldızı derim.
Haklısınız konuyu anlatırken belirtmiş bulundum bikere ama bunun meslekle ne alakası var ahlaksızlığın mesleği var mı hemen iğnelemeye geçmişler anlamadım.doktorlar mühendisler hemşireler esnaf falan arasından böyle insanlar çıkmaz mı anlamadım kimse mükemmel değil.
Çuvaldızı batıracak yer bulamadım, zira öğretmen olmadığım halde yazımım konusunda iltifat almışlığım vardır. Fakat benim söylediğim şey anlatım bozukluğunuz. Hani tablette telefonda yazarsınız, harf eksiktir, kelime yanlış yazılmıştır, noktalama işaretleri unutulmuştur vs. Ama burada anlatımınız bozuk. Ney nerede başlamış, nerede bitmiş, kim kimle ne yapmış karman çorman bir yazı. E öğretmen olduğunuzu söyleyincede haliyleböyle oluyor insan. İşte kaç puan aldığınız, kaçıncı sıraya yerleştiğiniz, kaç senenizi heba etmenizi tahmin bile edemeyiz. Buradan öyle hiç belli olmuyor çünkü...
Ama hiçbirine insanlar senelerce çocuklarını emanet etmiyor.
Aynen canım olay eğitimciliğe yazı performansına kaydı.nasıl kapattırılıyor?
yazmayım yazmayım dedim,dayanamadım.
nekadar uzatılmış konu.
insan burda öğretmen olduğunu söylemeye korkar oldu artık.
genelde sayısalcılar yazıma,noktalamaya çok dikkat etmez.
Birde "kaç puan aldığınız, kaçıncı sıraya yerleştiğiniz, kaç senenizi heba etmenizi tahmin bile edemeyiz. Buradan öyle hiç belli olmuyor çünkü..."
derken belli olmayan ne,puan yüksek olunca yazımda mı muhteşem oluyor?
o kısmı anlamadım.zira bende doktorları örnek gösterebilirim.
yazmayım yazmayım dedim,dayanamadım.
nekadar uzatılmış konu.
insan burda öğretmen olduğunu söylemeye korkar oldu artık.
genelde sayısalcılar yazıma,noktalamaya çok dikkat etmez.
Birde "kaç puan aldığınız, kaçıncı sıraya yerleştiğiniz, kaç senenizi heba etmenizi tahmin bile edemeyiz. Buradan öyle hiç belli olmuyor çünkü..."
derken belli olmayan ne,puan yüksek olunca yazımda mı muhteşem oluyor?
o kısmı anlamadım.zira bende doktorları örnek gösterebilirim.
Gunun ozeti zerroo arkadas derdini yazmis....tablet olunca baya uzun ve kuralsiz yazmis...derken bircogumuz en basta bende dahil olayi birakmisiz...zerroo neden ogretmen oldugu halde boyle hatali yazmis derdine dustuk...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?