- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de konu başlığını okuyunca ilk arkadaşınızın eşi size asılmış anlaşılıyor. Zaten ne kadar kötü bir anlatımınız olduğunu tekrar söylememe gerek yok. Bir tarafta ahlakı bozuk öğretmenler bir tarafta konu anlatmaktan habersiz öğretmenler diğer tarafta da delisi olduğu mesleği atanamadığı için yapamayan öğretmenler... Bu dünya gerçekten adaletsiz.
Çok kötü bir anlatım olmuş bir de eğitimcisiniz yani diğer arkadaşlara örnek olmak varken insanların okuycam diye gözleri bozuluyorkafası karışıyor..
Neyse, S denilen kadının kocası da bir tuhaf kadın gece eve gelmeyince sattırcam o arabasını(!) diyor , nasıl bir tepki bu? Evli kadın eve gelmeyince bunun çözümü arabasını mı satmak, bir de içip içip eve gelmiyomuş yani. Bence hiç normal değil hatta gerçek gibi de durmuyor bu hikayeler
anliycam diye cok ugrastim.nefret ederim boyle fazla samimi iliskilerden.s bence hic saglam pabuc degil.resmen ayartiyo arkadasinin kocasini.ben olsam s ile arama biraz mesafe koyarim.a ile ayni sekilde devam ederdim.
O adam gibi olup S sine sahip çıkıp ortalara salmasaydı A gibi eğitimci geçinip ahlaksızlık heriflere ikram etmezdi. E de öyle saf s.l.k numaralarına yatmasın o A bu S ile olmasa da başka B C D X Y bulur gene gider dizginleri eline alsın kaçmakla bir yere kadar ya da bitirsin kardeşim başka A mı yok A yoksa T var Y var yani..
Çok kötü bir anlatım olmuş bir de eğitimcisiniz yani diğer arkadaşlara örnek olmak varken insanların okuycam diye gözleri bozuluyorkafası karışıyor..
Neyse, S denilen kadının kocası da bir tuhaf kadın gece eve gelmeyince sattırcam o arabasını(!) diyor , nasıl bir tepki bu? Evli kadın eve gelmeyince bunun çözümü arabasını mı satmak, bir de içip içip eve gelmiyomuş yani. Bence hiç normal değil hatta gerçek gibi de durmuyor bu hikayeler
Bence kocanizla beraber dötü kollayın..
konuları anlatırken meslek belirtmeseniz olmazmı yaa sonra olay meslek karalamaya dönüyor zaten öğtretmenler hep baş hedef
konuları anlatırken meslek belirtmeseniz olmazmı yaa sonra olay meslek karalamaya dönüyor zaten öğtretmenler hep baş hedef
Bence kocanizla beraber dötü kollayın..
Haklısınız konuyu anlatırken belirtmiş bulundum bikere ama bunun meslekle ne alakası var ahlaksızlığın mesleği var mı hemen iğnelemeye geçmişler anlamadım.doktorlar mühendisler hemşireler esnaf falan arasından böyle insanlar çıkmaz mı anlamadım kimse mükemmel değil.
Yazdığınız metni dönüp tekrar okursanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Biz size Türkçe Öğretmeniymişsiniz bu ne biçim anlatım demedik, bir eğitimci için köt bir performans dedik.
A B C yerine cakma isimler kullansaydınız bile inanın daha anlaşılır olurdu.
Haklısınız konuyu anlatırken belirtmiş bulundum bikere ama bunun meslekle ne alakası var ahlaksızlığın mesleği var mı hemen iğnelemeye geçmişler anlamadım.doktorlar mühendisler hemşireler esnaf falan arasından böyle insanlar çıkmaz mı anlamadım kimse mükemmel değil.
kimse mükemmel değil de, çocuklarımızı yetiştiren, kişilik kazandıran insanların bu kadar ahlak dışı, iğrenç davranışlarda bulunmaları normal karşılanamaz.. mübarek okul değil başka bir yer..
Çocukların kişilğini aile kazandırır,onlara yetenekleri doğrultusunda yön veren öğretmenlerdir.ahlaksızlık olmamalı tabi ki bunu savunmuyorum çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar,o yüzden ben her meslek için mülakattan yanayım lakin gizli piskopat çok memlekette:) konu meslek irdelemeye döndü hayırlısı