Çekişmeli boşanmak için paraya ihtiyacınız yok. İnternetten en yakın adli yardım bürosunu buluyorsunuz, gidip maddi durumum yok barodan avukat istiyorum diyosunuz ve avukat yolluyolar. Avukatın ücreti baro tarafından ödeniyor. Google’a param yok çekişmeli boşanabilir miyim gibi bir şeyler yazsanız zaten çıkardı. Hiç mi bir bakayım hal çaresine demediniz?Zaten Bi çıkış yolu arıyorum. Anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum. Yoksa maddi imkanım yok. Şimdilik sadece kek satıyorum. Ama zaten iş arıyorum. Bakıyorum ediyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum. Onlarda bunu görüyorlar. Özellikle de arkadaşımın annesi inanın çok merhametli ve beni destekliyor. Çokta sever bende onu severim.
Kimseyle kavga ettiğim yok. Bazıları hakaretvari şekilde yorum yapıyor farkında mısınız bilmiyorum.Tamam ama buna ayıracak vaktiniz yok. Bence tanımadığınız insanlara alınmak yerine plan kurmak için düşünmeye başlayın derim.
Artık direksiyona geçmeniz gerekiyor. Lütfen silkelenip kendinize gelin.
Arkadaşınızın ailesi mükemmel insanlar olabilirler, hatta bence öyleler de her insan kocasından kaçan kadına evini açmaz. Yapmışlar bir güzellik, Allah razı olsun. Ama bu da bir yere kadar, kimseye haddinden fazla borçlu kalmamak lazım.
Lütfen ağlamayı ve bazı üyelerle kavga etmeyi bırakın. İyice bir düşünün, sakinleşin. Çıkış yolunu elbet bulursunuz, sizin gibi çoook kadın var. Açın mezarı yok demişler, sizin de yiyecek ekmeğiniz elbet vardır. Küçük de olsa bir eviniz, işiniz olur elbet. Neden olmasın. Ama aramazsanız bulamazsınız. Biraz fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor ama.
Dilekçe için bile para istendiğini söylediler. Gidip sordum.Çekişmeli boşanmak için paraya ihtiyacınız yok. İnternetten en yakın adli yardım bürosunu buluyorsunuz, gidip maddi durumum yok barodan avukat istiyorum diyosunuz ve avukat yolluyolar. Avukatın ücreti baro tarafından ödeniyor.
Allah razı olsun halimden anladınız. Zaten sorup soruşturuyorum.Buradaki kadınlarda ısrarla olmayacak duaya amin diyorlar böyle konularda. Bu kadın küçük 2 tane çocukla nasıl iş bulabilir, mantıklı mı bu? Onu da yanına al bilmem ne. Zaten bir cocugu ile sığamamış, bir d egonu getirsin. Kadın sığınma evi de 6 ay mı ne maksimum süresi. Giriş çıkış sarı bile kısıtlıysa orada nasıl iş bulacak? Konu sahibi eğer küçük çocuk hala bakımlıksa ya devletr ya babaya verip bir şekilde gerçek bir ise başlamadan lazım. Devlete falan git sor, çocuğumu versem her gün görebilir miyim diye. Kek satmakla geçinilir mi?
Siz bilirsiniz artık. Ben hemcinsiniz olarak buradan görünen şekliyle uyarımı yaptım.Kimseyle kavga ettiğim yok. Bazıları hakaretvari şekilde yorum yapıyor farkında mısınız bilmiyorum.
Ay gerçekten baydın artık ya. Yahu parası olmadığı için adli yardım bürosuna giden insandan para mı isterler aklın alıyo mu bunu hiç? Boşanacam param yok diyosun google’a yazsan zaten adli yardım diye bir şeyin varlığını görürdün ama çözüm için kılını bile kıpırdatmamışsın.Dilekçe için bile para istendiğini söylediler. Gidip sordum.
Her gün oğlumu düşünüyorum. Ne yaptı ne etti. Kaynana hanım ve onun ekürileri olan çoluk çocuğu beni kötü anne ilan ettiler. O yüzden de göstermiyorlar çocuğumu bana. Ben orda ne yapacağımı bilemez halde ağlaya ağlaya evden kaçtım. Ben gitmesem o çocuklarımı alıp annesine gidecekti. Sabahın köründe kalkıp kaçtım.Siz bilirsiniz artık. Ben hemcinsiniz olarak buradan görünen şekliyle uyarımı yaptım.
Arkadaşınızın annesi merhametli ve iyi bir kadınmış, şükürler olsun. Tamam gelinin üslubu da sıkıntılı. Buna üzülüp konu açmışsınız. E işte burada vay kötü gelin vs. deyip saydırmak işe yaramaz.
Odak noktanızı değiştirin diyorum, size yaptığım tüm yorumlar bunun üzerine.
Kadın koca bir paragraf, sizi pamuklara sarmalayarak güzelce yazmış ve cevabınız bu mu?Kimseyle kavga ettiğim yok. Bazıları hakaretvari şekilde yorum yapıyor farkında mısınız bilmiyorum.
E sen arkanda bıraktığın çocuğun ne hissediyor düşünüyor musun bırakıp gittin uyandı anne yok geceden evde dövüş var ağlaya ağlaya uyudu bir de terk edildiğini hissediyor. Nasıl bu kadar rastgele davranıyorsun. Bu şiddet ilk şiddet değildir. 7 senede ailenle neden barışmadın annen ölünce bile mi adım atmadın. Sen oraya gittin mi almadılar mı nereden biliyorsun. Bi dön kendine bak. İnsan 7 senede bi meslek edinirdi. Kimse keyfi çalışmıyor. Sanki kaldığın evde çok isteniyorsun. Kek yapacağına iş ara temizlik yap 2 bin 2 bin alsan dünyanın parası yahu bayram öncesi. Senin kendi ayaklarının üstünde durmaya niyetin yok bence olsa dert edeceğin son şey nişanlı olurdu. Sana sallama niyetim yok. Ne mesajı bekliyorsun cnm devam et belki kek yaparak kafe açarsın mı? Kendine gelmen lazım. Bir şekilde adım at. Ne planın var öyle bekleyecek misinBu kadar şeyi okumuşsun görmüşsün yazdığım herşeyi. İşine geleni alıp bana ordan sallıyorsun işine gelmeyeni de görmemişsin. Ailemin iki evi var da beni sokuyorlar mı? Baba burda değil anne yok 3 yıl önce vefat etti bunu da gördün mesajlarımda var bunlar. Kardeşim desen o da kendi rahatı için babamla arası bozulmasın diye beni eve almıyor. Bunları da gördün. İşte bunları es geçiyorsun ama bana sallayacan ya konuşuyorsun öyle.
Tamam kız kardeşim, çok zor şeyler yaşamışsın.Her gün oğlumu düşünüyorum. Ne yaptı ne etti. Kaynana hanım ve onun ekürileri olan çoluk çocuğu beni kötü anne ilan ettiler. O yüzden de göstermiyorlar çocuğumu bana. Ben orda ne yapacağımı bilemez halde ağlaya ağlaya evden kaçtım. Ben gitmesem o çocuklarımı alıp annesine gidecekti. Sabahın köründe kalkıp kaçtım.
Ne bahanesi ya ne bahanesi? Üslup dediğim şeyde tam olarak bu. Kavgaya yer arıyorsunuz. Gidip sordum bana emniyette ki arkadaşlar o zaman öyle demişlerdi. Boş boş konuşup duruyorsunuz.Ay gerçekten baydın artık ya. Yahu parası olmadığı için adli yardım bürosuna giden insandan para mı isterler aklın alıyo mu bunu hiç? Boşanacam param yok diyosun google’a yazsan zaten adli yardım diye bir şeyin varlığını görürdün ama çözüm için kılını bile kıpırdatmamışsın.
İnsanlar sana milletin nişanlısının hakaretlerini çekeceğine git babana yalvar yakar acındır kendini diyor daha babanla bile konuşmamışsın. Ne istiyosun bizden yahu? Çözüm için bir şeyler yazıyoruz her şeye bahane. Adli yardım bürosuna git yazıyorum dilekçe için para istiyolar gibi tamamen uydurma bir şey öne sürüyorsun. Offf içim bayıldı yeto. Hayır adli yardım alan kişiden tek kuruş bile alınmıyor. Şimdi gidecek misin adli yardım bürosuna?
İşte yalan söylediğin burdan bile belli. Polisler adli yardımda para istenmediğini bilir. Böyle bir şey de söylemezler.Ne bahanesi ya ne bahanesi? Üslup dediğim şeyde tam olarak bu. Kavgaya yer arıyorsunuz. Gidip sordum bana emniyette ki arkadaşlar o zaman öyle demişlerdi. Boş boş konuşup duruyorsunuz.
Çözüm aramak için gelmemiş ki buraya. Boşanmak istediğini ama dava açacak parası olmadığını söyledi. Ben de gayet güzel bir şekilde adli yardımdan yararlanabileceğini söyledim. Kulaktan dolma bilgiyle (belki de tamamen kendi uydurmasıyla) adli yardımda para isteniyor yazdı. Böyle birine kimse yardımcı olamaz. Herkes boşuna nefesini tüketiyorKadın koca bir paragraf, sizi pamuklara sarmalayarak güzelce yazmış ve cevabınız bu mu?
Mağduriyet hırkasını çıkarasım yok desenize şuna; ne arkadaş yanında, ne gelin karşısında, ne kkda.
Birilerinin kurbanı olabilirsiniz ama kurban olarak kalmak bir tercihtir. Kolay gelsin.
Tamam en doğrucu sensin. Ok.İşte yalan söylediğin burdan bile belli. Polisler adli yardımda para istenmediğini bilir. Böyle bir şey de söylemezler.
Acaba işi olmadığı için çocukları babaya verirler diye dava acmadi mı? Ama dava açmasa bile darp raporu alabilir, darp raporu var mı konu sahibi?Çözüm aramak için gelmemiş ki buraya. Boşanmak istediğini ama dava açacak parası olmadığını söyledi. Ben de gayet güzel bir şekilde adli yardımdan yararlanabileceğini söyledim. Kulaktan dolma bilgiyle (belki de tamamen kendi uydurmasıyla) adli yardımda para isteniyor yazdı. Böyle birine kimse yardımcı olamaz. Herkes boşuna nefesini tüketiyor
adli yardım için bakTamam en doğrucu sensin. Ok.
Biz doğulu Bi aileyiz. Bizim ailede kız ne şekilde evlenmiş olursa olsun evlendi mi baba evinden çıktı mı orası artık bitmiştir. Rica ederim bende doğuluyum bizde öyle bişey yokcular yazmasın. Bu tarz kafaya sahip insanlar Malesef ki hala varlar. Biri de benim ailem. Bu kafaya sahip insanlar genellikle de doğuda olurlar. Benim ailem beni kabul etmiyor kardeşim. Çok kez denedim. Geçende babama yazdım beni engelledi hemen. Kardeşime söyledim bilmiyorum dedi. Babam seni evlatlıktan reddetti asla istemiyor seni evde dedi. Kalp hastasıyım doğuştan kalbim delik. Ölürse ölsün umrumda değil diyen Bi insan. Daha ne kadar anlatabilirim ki size bilmiyorum.E sen arkanda bıraktığın çocuğun ne hissediyor düşünüyor musun bırakıp gittin uyandı anne yok geceden evde dövüş var ağlaya ağlaya uyudu bir de terk edildiğini hissediyor. Nasıl bu kadar rastgele davranıyorsun. Bu şiddet ilk şiddet değildir. 7 senede ailenle neden barışmadın annen ölünce bile mi adım atmadın. Sen oraya gittin mi almadılar mı nereden biliyorsun. Bi dön kendine bak. İnsan 7 senede bi meslek edinirdi. Kimse keyfi çalışmıyor. Sanki kaldığın evde çok isteniyorsun. Kek yapacağına iş ara temizlik yap 2 bin 2 bin alsan dünyanın parası yahu bayram öncesi. Senin kendi ayaklarının üstünde durmaya niyetin yok bence olsa dert edeceğin son şey nişanlı olurdu. Sana sallama niyetim yok. Ne mesajı bekliyorsun cnm devam et belki kek yaparak kafe açarsın mı? Kendine gelmen lazım. Bir şekilde adım at. Ne planın var öyle bekleyecek misin
Konu benim için iki seçenekten başka yere çıkmıyor şu haliyle:Çözüm aramak için gelmemiş ki buraya. Boşanmak istediğini ama dava açacak parası olmadığını söyledi. Ben de gayet güzel bir şekilde adli yardımdan yararlanabileceğini söyledim. Kulaktan dolma bilgiyle (belki de tamamen kendi uydurmasıyla) adli yardımda para isteniyor yazdı. Böyle birine kimse yardımcı olamaz. Herkes boşuna nefesini tüketiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?