Bazı yorumlar gerçekten çok incitici. İnsanlar sanki hiçbişeyin farkında değilmiş gibi düşünerek konuşup yorum yapıyorsunuz. Bişeylerin ucundan tutarak bişeyler yapmaya çalışarak zaten bişeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Ha diyince olmuyor hiçbişey.Kusura bakmayin ama kek satarak başkasinin evinde yaşanmaz ne zamana kadar orada olacaksiniz ve size bakacaklar bu yabanci insanlar.
Kadin siginma evlerini arastirdiniz mi?
En çok bunlar yazılacakBana lütfen böyle olmaz kalıcı çözüm vs ya da büyük çocuktan haber var mı gibi şeyler söylemeyin. Ya da sormayın.
Bazı yorumlar gerçekten çok incitici. İnsanlar sanki hiçbişeyin farkında değilmiş gibi düşünerek konuşup yorum yapıyorsunuz. Bişeylerin ucundan tutarak bişeyler yapmaya çalışarak zaten bişeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Ha diyince olmuyor hiçbişey.
Kaçarak evlendim. İyi halt yedim. Cahillik ettim zamanında şimdi ailem benimle muhatap olmak istemiyor. Annem 3 yıl önce vefat etti. Babam yurt dışında. Kardeşim tek yaşıyor şuan. Babamdan da hayır yok zaten evlenip gelinceye kadar benim evimi diz demiş 2 dairemiz de var fakat bana yok. Kıskanması normal anormal olan bişey değil buna bişey dediğim yok zaten ama bilmeden etmeden yargılamak ne kadar doğru? Kendisi de 2 çocuklu zamanında eşi ölmüş Bi kadın. Hani bazı şeylerden anlayabilir bunları size söylüyorum durumu daha iyi anlayın diye. Buna rağmen bana bu şekilde geldi. Akıl verebilirdi. Benden yaşça da büyük. Fakat o bana bu şekilde gelmeyi tercih etti.Nişanlısının kıskanması normal geldi bana. Tabi söylediği şeyler çok kötü ama büyük çocuk kaldı orda. 7 yılda hiç mi birikim bir şey yapmadınız ben bunu anlayamıyorum? Ailenizle neden küssünüz? Böyle bir durumda küslük müslük bırakın mecbur gideceksiniz eliniz ekmek tutacak yoksa kek satarak milletin evinde yaşayamazsınız.
Kardesinizde kalamaz misiniz? Onunla araniz nasil?Kaçarak evlendim. İyi halt yedim. Cahillik ettim zamanında şimdi ailem benimle muhatap olmak istemiyor. Annem 3 yıl önce vefat etti. Babam yurt dışında. Kardeşim tek yaşıyor şuan. Babamdan da hayır yok zaten evlenip gelinceye kadar benim evimi diz demiş 2 dairemiz de var fakat bana yok. Kıskanması normal anormal olan bişey değil buna bişey dediğim yok zaten ama bilmeden etmeden yargılamak ne kadar doğru? Kendisi de 2 çocuklu zamanında eşi ölmüş Bi kadın. Hani bazı şeylerden anlayabilir bunları size söylüyorum durumu daha iyi anlayın diye. Buna rağmen bana bu şekilde geldi. Akıl verebilirdi. Benden yaşça da büyük. Fakat o bana bu şekilde gelmeyi tercih etti.
Yarın öbür gün evlenecek o da beni yanında istemiyor bu yüzden.Kardesinizde kalamaz misiniz? Onunla araniz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?