Arkadaşımın abisinin nişanlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ibrmr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
78
9
3
29
Ben 7 yıllık evliyim. Eşimle boşanma aşamasındayız. İki oğlum var. Büyük oğlum 5 küçük oğlum 2 yaşlarında. Şiddet aldatma vs gibi sebeplerden ayrılmak istedim. Eş kişisiyle en son kavga ettik bana kafa attı. Bağırdım çağırdım bana tekrar kafa atmaya kalktı, elimde kafasını tuttum, elimi ısırdı avuç içimi ve diş izi çıktı kanadı kan topladı. Çocuklarımı da alıp evden çıkmak istedim fakat bırakmadı kapıyı kitledi. Teli de elimden aldı. O gün evden çıkamadım anahtarı da kitlemişti. Sabah erkenden o eş kişisi uyurken küçük oğlumu aldım büyük oğlum uyuyordu onu kaldıramadım teli ve anahtarı evin altını üstüne getirip buldum. Uykusu ağır olduğu için büyük oğlumu alamadım küçük oğlum uyanmıştı. Onu da alıp evden kaçtım. Bi kız arkadaşım beni aldı evine getirdi annesiyle ve abisiyle birlikte yaşıyorlar ama şöyle. Abisinin köyde de evi var arada orda da kalıo her zaman burda kalmak gibi bişey söz konusu değil. Ailem bana sahip çıkmıyor. Eş kişisinin ailesi benim ailemi aramış. Fakat onlar benimle alakalı durumlarla ilgilenmediklerini söylemişler. Zaten hiçbiri benimle konuşmaz. O yüzden arkadaşımın yanındayım. Evden çalışıyorum şimdilik. Kek vs yapıyorum arkadaşım iş yerinde satıyor.
Bi gün, arkadaşımın annesi rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. Kalp hastası kendisi. O gün sabahta arkadaşımın abisinin nişanlısı benim evde olduğumu duymuş. Yanlış anlama olmasın diye söylememişler kadına. Kaynanasına bakma bahanesiyle geldi bana bakmaya. Tansiyonuna bakarım evde vs demiş ama asla o gün kadınla ilgilenmedi. Benimle uğraştı. Dinden imandan girdi sizin aynı evde olmanız doğru mu vs diye fakat bunları söylerken bile arkadaşımın abisinin elini tutuyordu aralarında dini nikah bile yokken. Ona nasış bakıyorsun ne diye bakıyorsun dedi abim oluyor dedim ki arkadaşımı ve abisini 5 yıldır tanırım mesela. O kendi odasında ben oturma odasındayım. O odasından hiç çıkmaz hep öyledir dedim eskiden beri yani. Dedi ki ben nerden bilicem böyle olduğunu? Ne demek istiyorsunuz hanımefendi dedim sesini çıkarmadı. Arkadaşımın annesine de ya saçını başını dağıtıp yollara düşüp bana tecavüz etti derse naparsınız demiş. Bu insanları yıllardır tanırım. Ne ben o karakterdeyim ne de abisi. Ayrıca mahalledeki insanlar da tanırlar beni. Hakkımda bişey mi duydu da böyle düşündü konuştu desen öyle bişey de yok. Kadın olarak duruma bakınca bazı şeyler de haklı olabilir evet, ama tanımadığın Bi insan hakkında bu şekilde konuşmak yargılamak ne kadar doğru? Bişey görmediğin duymadığın biri için üstelik? Araştırmış beni bide. Çok kötü odum ağladım bana bende ağlim o zaman acındırayım kendimi dedi. Arkadaşım çaresiz kimsesiz olduğum için getirdi buraya. Kendileri de zamanında bu şekilde babasının zulmünden kaçıp şehre gelmişler sahip çıkanları yokmuş. Bu yüzden bana sahip çıktılar. Bense asla kötü Bi şeklide bakmadım onlara. Evde yemek temizlik yaptım hepsi işe gider ben evde temizlik vs yaparım mesela.
Kusura bakmayın uzun oldu çok doluyum özür diliyorum hepinizden. Hakkınızı helal edin.

Bu nasıl bi kafa ya? Dini olan Allah rızası için yardım eder zaten. Bu kadın dini katarak fesatlık yapıyor. Çok kötü biri tecavüz etti dese napıcaksınız diyor ve kaynanan o adam bunu nasıl kabul ediyor kadın resmen manyak. Kafa bambaşka çalışıyor. Allaaah düşman başına öyle gelin. Boşverin diyeceğim de diyelim ki dinlediler sizi göndermeye kalktılar o zaman ne yapacaksınız ? Üzüldüm size umarım bi an önce feraha erersiniz.

Kalıcı bi çözüm bulmanız lazım başkasının evınde kek satarak elinizde bi çocukla olacak iş değil diğer çocuğu da şiddete açık bi babaya bırakıp çıkmışsınız . Yani sizin abi nısanlısından daha büyük sorunlarınız var

Büyük çocuğa eş kişisinin annesi bakıyor şuan. Elimde imkanım yok. Daha önce de şiddet uyguladı darp raporu vs alıp kadın sığınma evine gitmiştim oraya tekrar girmek istemiyorum bilenler bilir kötü olan psikoloji orda daha da beter hale geliyor. Çaresizlikten napcamı bilmiyorum. Şuan durum böyle fakat Bi yol bulmaya çalışıyorum. Bu şekilde olmaz bende biliyorum. Bana lütfen böyle olmaz kalıcı çözüm vs ya da büyük çocuktan haber var mı gibi şeyler söylemeyin. Ya da sormayın. Çünkü ben bunların mücadelesi içindeyim zaten. Size o durumla o derdimle gelmedim. Bunca şeyin içinde bide böyle bişey yaşadım. Belki kadınlar olarak bana bi akıl verirsiniz az da olsa rahatlarım çocuğundan ayrı olan anneyi Bi nebze de olsa rahatlatırsınız diye düşünerek geldim.

Kusura bakmayin ama kek satarak başkasinin evinde yaşanmaz ne zamana kadar orada olacaksiniz ve size bakacaklar bu yabanci insanlar.
Kadin siginma evlerini arastirdiniz mi?
Bazı yorumlar gerçekten çok incitici. İnsanlar sanki hiçbişeyin farkında değilmiş gibi düşünerek konuşup yorum yapıyorsunuz. Bişeylerin ucundan tutarak bişeyler yapmaya çalışarak zaten bişeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Ha diyince olmuyor hiçbişey.

Nişanlısının kıskanması normal geldi bana. Tabi söylediği şeyler çok kötü ama büyük çocuk kaldı orda. 7 yılda hiç mi birikim bir şey yapmadınız ben bunu anlayamıyorum? Ailenizle neden küssünüz? Böyle bir durumda küslük müslük bırakın mecbur gideceksiniz eliniz ekmek tutacak yoksa kek satarak milletin evinde yaşayamazsınız.

Başkasinin evinde kimseye bir şey diyemezsiniz yapamazsiniz aradiginiz rahatlatici mesaj nedir bilmiyorum ama hakli da olsaniz siz bulunmamaniz gereken bir yerde yabanci insanlarin evindesiniz yani nişanliya ne denebilir bir an önce cozum bulmaya bakin madem

Sizin durumunuz hayatın olağan akışına aykırı. Sonuçta o evde yabancısınız sürekli size çocuğunuza bakamazlar. Evden kek satarak olur mu bu işler. Diğer çocuğuda bırakmışsınız orası ayrı bi olay, nasıl bıraktınız o çocuğu ne hissediyo kimbilir.
Bulduğunuz çözüm çözüm olsa sonra alırsınız yanınıza derim ama değil yani, elin evinde yaşanmaz böyle. Yaşarsanızda böyle şeyler duymanız normal. Bekar bi adam var evde rahatsız olmuş olabilir, tersi durum olsa evde bekar genç kız yaşasa sonra bi adam gelse eve yerleşse ne denir? Aynı durum.

Kaçarak evlendim. İyi halt yedim. Cahillik ettim zamanında şimdi ailem benimle muhatap olmak istemiyor. Annem 3 yıl önce vefat etti. Babam yurt dışında. Kardeşim tek yaşıyor şuan. Babamdan da hayır yok zaten evlenip gelinceye kadar benim evimi diz demiş 2 dairemiz de var fakat bana yok. Kıskanması normal anormal olan bişey değil buna bişey dediğim yok zaten ama bilmeden etmeden yargılamak ne kadar doğru? Kendisi de 2 çocuklu zamanında eşi ölmüş Bi kadın. Hani bazı şeylerden anlayabilir bunları size söylüyorum durumu daha iyi anlayın diye. Buna rağmen bana bu şekilde geldi. Akıl verebilirdi. Benden yaşça da büyük. Fakat o bana bu şekilde gelmeyi tercih etti.

Kardesinizde kalamaz misiniz? Onunla araniz nasil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…