- 30 Nisan 2016
- 1.132
- 2.311
- 133
Nisanli kadinda hakli kek yapip satiyorum diyor bir kekle kac para kazanilir tamam zorda olana yardim edilir 2 gun 5 gun idare edersin ama kan bagin dahi yok kardesim istemiyor diyor oraya gitmiyor arkadasinda kaliyor ee oradada istenmiyorsun ama orada kaliyorsun kadinda buyuk ihtimalle buna kiziyordur buraya fikir almayada gelmemis baslik bile o kadin bence kadin istememekte hakliYahu onu yapamam bunu yapamam... Aylarca arkadaşın evine postu sereyim ama kimse rahatsız olmasın... Arkadaşlar onlarca çözümle gelmişler siz hala nişanlıya takıksınız. Evet boşuna çözüm önerisi yazıyorlar.
Zaten gelinin yanında konuşmuşlardır illa ki geldi de gitmedi diye. Gelin ondan celallenmiştir. Yani bilmiyorum insanlar bir iyilik yapayım demişler konu sahibi başlarına kalmış. Bir de diyor ki ev işi falan yapıyorum. Arkadaşı ve ailesinin öyle bir beklentisi yok ki ev işi karşılığında evde kalma hakkı olsun.Nisanli kadinda hakli kek yapip satiyorum diyor bir kekle kac para kazanilir tamam zorda olana yardim edilir 2 gun 5 gun idare edersin ama kan bagin dahi yok kardesim istemiyor diyor oraya gitmiyor arkadasinda kaliyor ee oradada istenmiyorsun ama orada kaliyorsun kadinda buyuk ihtimalle buna kiziyordur buraya fikir almayada gelmemis baslik bile o kadin bence kadin istememekte hakli
Evet doğru değil aynı evde olmanız ama zor durumdayken de idare edilmek zorunda arada güven de var. Aldırmamaya bakın. Tabi ev sahipleri ne düşündü bu olaydan sonra o d önemli. Kızın tavrı normal değil pek benim de çok moralim bozulurdu nişanlımın evinde başka bi kadının olması ama zorunluluk durumu çok başkaBen 7 yıllık evliyim. Eşimle boşanma aşamasındayız. İki oğlum var. Büyük oğlum 5 küçük oğlum 2 yaşlarında. Şiddet aldatma vs gibi sebeplerden ayrılmak istedim. Eş kişisiyle en son kavga ettik bana kafa attı. Bağırdım çağırdım bana tekrar kafa atmaya kalktı, elimde kafasını tuttum, elimi ısırdı avuç içimi ve diş izi çıktı kanadı kan topladı. Çocuklarımı da alıp evden çıkmak istedim fakat bırakmadı kapıyı kitledi. Teli de elimden aldı. O gün evden çıkamadım anahtarı da kitlemişti. Sabah erkenden o eş kişisi uyurken küçük oğlumu aldım büyük oğlum uyuyordu onu kaldıramadım teli ve anahtarı evin altını üstüne getirip buldum. Uykusu ağır olduğu için büyük oğlumu alamadım küçük oğlum uyanmıştı. Onu da alıp evden kaçtım. Bi kız arkadaşım beni aldı evine getirdi annesiyle ve abisiyle birlikte yaşıyorlar ama şöyle. Abisinin köyde de evi var arada orda da kalıo her zaman burda kalmak gibi bişey söz konusu değil. Ailem bana sahip çıkmıyor. Eş kişisinin ailesi benim ailemi aramış. Fakat onlar benimle alakalı durumlarla ilgilenmediklerini söylemişler. Zaten hiçbiri benimle konuşmaz. O yüzden arkadaşımın yanındayım. Evden çalışıyorum şimdilik. Kek vs yapıyorum arkadaşım iş yerinde satıyor.
Bi gün, arkadaşımın annesi rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. Kalp hastası kendisi. O gün sabahta arkadaşımın abisinin nişanlısı benim evde olduğumu duymuş. Yanlış anlama olmasın diye söylememişler kadına. Kaynanasına bakma bahanesiyle geldi bana bakmaya. Tansiyonuna bakarım evde vs demiş ama asla o gün kadınla ilgilenmedi. Benimle uğraştı. Dinden imandan girdi sizin aynı evde olmanız doğru mu vs diye fakat bunları söylerken bile arkadaşımın abisinin elini tutuyordu aralarında dini nikah bile yokken. Ona nasış bakıyorsun ne diye bakıyorsun dedi abim oluyor dedim ki arkadaşımı ve abisini 5 yıldır tanırım mesela. O kendi odasında ben oturma odasındayım. O odasından hiç çıkmaz hep öyledir dedim eskiden beri yani. Dedi ki ben nerden bilicem böyle olduğunu? Ne demek istiyorsunuz hanımefendi dedim sesini çıkarmadı. Arkadaşımın annesine de ya saçını başını dağıtıp yollara düşüp bana tecavüz etti derse naparsınız demiş. Bu insanları yıllardır tanırım. Ne ben o karakterdeyim ne de abisi. Ayrıca mahalledeki insanlar da tanırlar beni. Hakkımda bişey mi duydu da böyle düşündü konuştu desen öyle bişey de yok. Kadın olarak duruma bakınca bazı şeyler de haklı olabilir evet, ama tanımadığın Bi insan hakkında bu şekilde konuşmak yargılamak ne kadar doğru? Bişey görmediğin duymadığın biri için üstelik? Araştırmış beni bide. Çok kötü odum ağladım bana bende ağlim o zaman acındırayım kendimi dedi. Arkadaşım çaresiz kimsesiz olduğum için getirdi buraya. Kendileri de zamanında bu şekilde babasının zulmünden kaçıp şehre gelmişler sahip çıkanları yokmuş. Bu yüzden bana sahip çıktılar. Bense asla kötü Bi şeklide bakmadım onlara. Evde yemek temizlik yaptım hepsi işe gider ben evde temizlik vs yaparım mesela.
Kusura bakmayın uzun oldu çok doluyum özür diliyorum hepinizden. Hakkınızı helal edin.
İsinize gelmeyince nişanlısının dedikodusunu yapmadilar diye sinirlenme,haksizsin milletin evine çöreklenmissin kek satarak para kazanmaya çalışıyorsun ee bunun malzemesi, elektriği ne olacak insanlar sana iyilik yapıp kapısını açmış,evde nişanlı bir erkek var hadi nisanliyida geçtim evin bir erkeği var sizde çocukla gelmiş yerlesmissiniz sevgilisi bile olsa kiskanir kusura bak artık konu sahibi,burada herkes sana çözüm sunmuş, kaç gün kaldığını büyük çocuk nerde isine gelmeyen, mesajları gormezden geliyorsun napalim yani sana al bu birimizdenn ev, birimizden maas, diyip sana böylemi yardımcı olalim bir zahmet salin insanları artık misafirlik 3 gündür 3 günün sonrasi misafirlik sayılmazBurda istediğiniz gibi yazıp çizebilirsiniz bu saatten sonra kimseye cevap vermiyorum. Ben kimsenin stres topu değilim. Kaç konu okudum kaç kadın sizin gibilerden şikayetçi bu platformda. Burda kestiğiniz ahkamı dışarda kesemediğinizden adım gibi eminim. Klavye delikanlıları sizi.
İYİ AKŞAMLAR.
Size ne başkasının hayatından ne yaptığından. Kadın sizden rahatsız olmuş bunu bizden mi duymak istiyorsunuz? Eşinizi evden gönderip uzaklaştırma almanız gerekiyordu. Siz başkasının evine gitmeyi tercih etmişsiniz. Kadın size git diyememiş, rahatsızlığını başka şekilde dile getirmiş.Çünkü bunları zaten bilen başka kişilere soruyorum. Bu konu beni fazlasıyla gerdiği için içimi dökmek istedim. O yüzden yazdım. Avukatlık o sorular. Onları buraya yazsam zaten diyecekleri şeyler avukata sorun olacaktır. Ya da Bi kaç avukat hanım varda cevaplar o kadar.
Eger yanlis hatirlamiyor isem bir yerde onu haksiz buldular kizdilar gibi bir cumle kullandi bu bile hosuna gitmiş sonrada arkadasimin yengesi beni istemiyor sizde ki art niyeti hissetmis olmasin kadinZaten gelinin yanında konuşmuşlardır illa ki geldi de gitmedi diye. Gelin ondan celallenmiştir. Yani bilmiyorum insanlar bir iyilik yapayım demişler konu sahibi başlarına kalmış. Bir de diyor ki ev işi falan yapıyorum. Arkadaşı ve ailesinin öyle bir beklentisi yok ki ev işi karşılığında evde kalma hakkı olsun.
Kızın bakış açısı normla bence. Sizi tanımıyor ve ülkede her gün değişik değişik bir sürü şey duyuyor, şahit oluyoruz. Birde abisi filan geçtim de yani ev ev üstünde olmaz. İllaki sahip çıkmak istiyorlarsa size madem köy evinde siz kalın.Ben 7 yıllık evliyim. Eşimle boşanma aşamasındayız. İki oğlum var. Büyük oğlum 5 küçük oğlum 2 yaşlarında. Şiddet aldatma vs gibi sebeplerden ayrılmak istedim. Eş kişisiyle en son kavga ettik bana kafa attı. Bağırdım çağırdım bana tekrar kafa atmaya kalktı, elimde kafasını tuttum, elimi ısırdı avuç içimi ve diş izi çıktı kanadı kan topladı. Çocuklarımı da alıp evden çıkmak istedim fakat bırakmadı kapıyı kitledi. Teli de elimden aldı. O gün evden çıkamadım anahtarı da kitlemişti. Sabah erkenden o eş kişisi uyurken küçük oğlumu aldım büyük oğlum uyuyordu onu kaldıramadım teli ve anahtarı evin altını üstüne getirip buldum. Uykusu ağır olduğu için büyük oğlumu alamadım küçük oğlum uyanmıştı. Onu da alıp evden kaçtım. Bi kız arkadaşım beni aldı evine getirdi annesiyle ve abisiyle birlikte yaşıyorlar ama şöyle. Abisinin köyde de evi var arada orda da kalıo her zaman burda kalmak gibi bişey söz konusu değil. Ailem bana sahip çıkmıyor. Eş kişisinin ailesi benim ailemi aramış. Fakat onlar benimle alakalı durumlarla ilgilenmediklerini söylemişler. Zaten hiçbiri benimle konuşmaz. O yüzden arkadaşımın yanındayım. Evden çalışıyorum şimdilik. Kek vs yapıyorum arkadaşım iş yerinde satıyor.
Bi gün, arkadaşımın annesi rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. Kalp hastası kendisi. O gün sabahta arkadaşımın abisinin nişanlısı benim evde olduğumu duymuş. Yanlış anlama olmasın diye söylememişler kadına. Kaynanasına bakma bahanesiyle geldi bana bakmaya. Tansiyonuna bakarım evde vs demiş ama asla o gün kadınla ilgilenmedi. Benimle uğraştı. Dinden imandan girdi sizin aynı evde olmanız doğru mu vs diye fakat bunları söylerken bile arkadaşımın abisinin elini tutuyordu aralarında dini nikah bile yokken. Ona nasış bakıyorsun ne diye bakıyorsun dedi abim oluyor dedim ki arkadaşımı ve abisini 5 yıldır tanırım mesela. O kendi odasında ben oturma odasındayım. O odasından hiç çıkmaz hep öyledir dedim eskiden beri yani. Dedi ki ben nerden bilicem böyle olduğunu? Ne demek istiyorsunuz hanımefendi dedim sesini çıkarmadı. Arkadaşımın annesine de ya saçını başını dağıtıp yollara düşüp bana tecavüz etti derse naparsınız demiş. Bu insanları yıllardır tanırım. Ne ben o karakterdeyim ne de abisi. Ayrıca mahalledeki insanlar da tanırlar beni. Hakkımda bişey mi duydu da böyle düşündü konuştu desen öyle bişey de yok. Kadın olarak duruma bakınca bazı şeyler de haklı olabilir evet, ama tanımadığın Bi insan hakkında bu şekilde konuşmak yargılamak ne kadar doğru? Bişey görmediğin duymadığın biri için üstelik? Araştırmış beni bide. Çok kötü odum ağladım bana bende ağlim o zaman acındırayım kendimi dedi. Arkadaşım çaresiz kimsesiz olduğum için getirdi buraya. Kendileri de zamanında bu şekilde babasının zulmünden kaçıp şehre gelmişler sahip çıkanları yokmuş. Bu yüzden bana sahip çıktılar. Bense asla kötü Bi şeklide bakmadım onlara. Evde yemek temizlik yaptım hepsi işe gider ben evde temizlik vs yaparım mesela.
Kusura bakmayın uzun oldu çok doluyum özür diliyorum hepinizden. Hakkınızı helal edin.
Allah aşkına çıkın o evden kadın sığınmaya gidin o berbat yaratık size iftira atarBen 7 yıllık evliyim. Eşimle boşanma aşamasındayız. İki oğlum var. Büyük oğlum 5 küçük oğlum 2 yaşlarında. Şiddet aldatma vs gibi sebeplerden ayrılmak istedim. Eş kişisiyle en son kavga ettik bana kafa attı. Bağırdım çağırdım bana tekrar kafa atmaya kalktı, elimde kafasını tuttum, elimi ısırdı avuç içimi ve diş izi çıktı kanadı kan topladı. Çocuklarımı da alıp evden çıkmak istedim fakat bırakmadı kapıyı kitledi. Teli de elimden aldı. O gün evden çıkamadım anahtarı da kitlemişti. Sabah erkenden o eş kişisi uyurken küçük oğlumu aldım büyük oğlum uyuyordu onu kaldıramadım teli ve anahtarı evin altını üstüne getirip buldum. Uykusu ağır olduğu için büyük oğlumu alamadım küçük oğlum uyanmıştı. Onu da alıp evden kaçtım. Bi kız arkadaşım beni aldı evine getirdi annesiyle ve abisiyle birlikte yaşıyorlar ama şöyle. Abisinin köyde de evi var arada orda da kalıo her zaman burda kalmak gibi bişey söz konusu değil. Ailem bana sahip çıkmıyor. Eş kişisinin ailesi benim ailemi aramış. Fakat onlar benimle alakalı durumlarla ilgilenmediklerini söylemişler. Zaten hiçbiri benimle konuşmaz. O yüzden arkadaşımın yanındayım. Evden çalışıyorum şimdilik. Kek vs yapıyorum arkadaşım iş yerinde satıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?