Teyzem ya da ailemden herhangi Bi kişi ortada dedikodu varsa vardır. Yoksa halinden hatrından haberi bile olmaz.Teyzen yardımcı değil mi?
Teyzeni aracı yap. Adam senle konuşmuş tamamen silse yedi yıldır hiç konuşmazdı. Sığınma evi kötü diyorsan baba ocağı en iyisidir. Ya da bi iş bulacaksın yatılı kalabileceğin. Hasta bakıcı arayanlar oluyor mesela.
Uzun ya da kısa. 1 hafta bile uzun Bi süre. Bunu neden bu kadar merak ettiğinizi anlayamadım ben. Bide burdan mı vurmaya çalışacaksınız? Yaptığınız tamemen bu çünkü. Yoruma bak. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.İnsanlar, can havliyle kendilerine sığınmış birine kapılarını açmışlar, kim bilir ne kadardır orada kalıyor konu sahibi (Israrla cevap vermiyor kaldığı süreyle ilgili sorulan sorulara çünkü farkında ki süre oldukça uzun) ve evini açanlar "Artık gitsen" diyemedikleri için (Kendileri gel dediler diye git diyememe halindeler muhtemelen) müstakbel gelin hanım da sinire kalmış, çirkinleşmiş. Çünkü "Evden kek satıyom, evi temizliyom, yemek yapıyom" diye oturmaya devam eden ve kendi düzenini kurmak adına hiçbir şey yapmayan bir kadın var karşımızda.
Tamam mağdursunuz da, başkalarının düzenine "Temelli" yerleşerek onları da mağdur etmeseniz mi artık?
Uzun ya da kısa. 1 hafta bile uzun Bi süre. Bunu neden bu kadar merak ettiğinizi anlayamadım ben. Bide burdan mı vurmaya çalışacaksınız? Yaptığınız tamemen bu çünkü. Yoruma bak. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Zor bir soru değil ki, 1 hafta, 1 ay, 2 ay... Siz niye cevaplamıyorsunuz? Şu anki rahatınızı hiçbir şekilde bozmak istemediğinizi, insanların aile huzurlarının kaçması pahasına orada kalmaya devam edeceğinizi anlarız diye mi? Kovsunlar mı hanımefendi sizi? Kovulana kadar oturacak mısınız gerçekten? Burada bile bir sürü çözüm önerisi geliyor, sürdürmeyin misafirliğinizi deniyor. Neden hep itiraz?Uzun ya da kısa. 1 hafta bile uzun Bi süre. Bunu neden bu kadar merak ettiğinizi anlayamadım ben. Bide burdan mı vurmaya çalışacaksınız? Yaptığınız tamemen bu çünkü. Yoruma bak. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Uzun ya da kısa. 1 hafta bile uzun Bi süre. Bunu neden bu kadar merak ettiğinizi anlayamadım ben. Bide burdan mı vurmaya çalışacaksınız? Yaptığınız tamemen bu çünkü. Yoruma bak. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Kendi kendinize yazıp çizmeyin. Bazı yorumlar karşısında üsluplarını bozan çirkinleşen konu sahiplerine kızardım ama şuan gerçekten çok iyi anlıyorum onları.Bu msjinizdan anlasiliyor ki cok uzun
Acik acik kovulmadan ayrilin oradan, kadin siginma tek secenek gozukuyor
Bir arkadasiniz varmis tamamen kaybetmeyin kor musunuz sagirmisiniz kendileri de istemiyor ona soyletmis
O laflarin ustune tepkisiz mi kaldilar
Yada siz 1 aya 2 aya ayrilacagim mi dediniz yoksa abi de gidiyor burada yasar giderim mi diyorsunuz?
Insanlar iyilik yapmis agzindan burnundan getirmeyin boyle boyle iyilikten vazgecer oluyor sonra
Kendi kendinize yazıp çizmeyin. Bazı yorumlar karşısında üsluplarını bozan çirkinleşen konu sahiplerine kızardım ama şuan gerçekten çok iyi anlıyorum onları.
Gelinlerine bunu kimse diyemez dürüst olun bence. Onlar dese bile elini tuttuğu nişanlısı onları susturur olaylar büyürdü.Kadın bu şekilde konuşurken herkes neye uğradığını şaşırdı başta. Sonra seninde kızın var onun başına gelse başkaları bu şekilde konuşsa hoşuna gider miydi böyle çaresiz kalsaydı mesela dediler. Elbetteki arkadaşım kadınla konuştu evimizin hali misafiri vs seni hiç ilgilendirmez dedi.
Kadın bu şekilde konuşurken herkes neye uğradığını şaşırdı başta. Sonra seninde kızın var onun başına gelse başkaları bu şekilde konuşsa hoşuna gider miydi böyle çaresiz kalsaydı mesela dediler. Elbetteki arkadaşım kadınla konuştu evimizin hali misafiri vs seni hiç ilgilendirmez dedi.
Arkadaşım yanımda konuştu. Ki yalan söyleyecek Bi insan değil.Gelinlerine bunu kimse diyemez dürüst olun bence. Onlar dese bile elini tuttuğu nişanlısı onları susturur olaylar büyürdü.
Nedense sizin aylardır orda kaldığınızı düşünüyorum.
Hee aynen aynen.Hee adam yakinda nişani da atar siz gitmeyin diye
Hem soruyorsunuz hemde cevaplayınca da yalancılıkla suçluyorsunuz. Şaka gibi.Gelinlerine bunu kimse diyemez dürüst olun bence. Onlar dese bile elini tuttuğu nişanlısı onları susturur olaylar büyürdü.
Nedense sizin aylardır orda kaldığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?