Arkadaşımın abisinin nişanlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük oğlunuzu alabildiniz mi ? Darp raporunuzu alarak eşinizden şikayetçi oldunuz mu ? Boşanma davası açtınız mı ?

Büyük oğlunuzu alabildiniz mi ? Darp raporunuzu alarak eşinizden şikayetçi oldunuz mu ? Boşanma davası açtınız mı ?
Evet darp raporu ve uzaklaştırma aldım. Boşanma işlemleriyle uğraşıyorum.

Evet darp raporu ve uzaklaştırma aldım. Boşanma işlemleriyle uğraşıyorum.

Kaç aydır bu durum devam ediyor ? Kayınvalideniz size ve çocuklarınıza sahip çıkmaz mı ?

Bu site neden var Allah aşkına? Kadınlar buraya içlerini dökmeye çözüm bulmaya geliyor onun için yazıyorlar. Moral bozuk içleri dolu dolu yazıyorlar. Ama destek olacağınıza linç ediyorsunuz dalga geçiyorsunuz ve daha çok moral bozuyorsunuz. Nefret ettim burdan bravo kadınlar.

Zaman zaman konuştum ama onda bile duvar ördü. Hep hissettirdi aslında bişey olursa ben yokum diye.
E olsun demek ki umut var. Konuşmamış değil tamamen silmemiş. Belki tekrar barışacağınızı düşünüyordur öncesinde de sorunlar yaşadığın için. Bu kadar kötü bir halde olduğunu bilmiyordur belki.

İnan herşeyden haberi var. Teyzeme de gidip o beni engelledi ona ulaşamıyorum demiş. Gerisini sen düşün.

Burda sormanız gereken binlerce şey varken sizin derdiniz arkadaşınızın abisinin nişanlısı mı? Kadın nişanlısının elini tutmuş nikah vs yokken vay beee?
Sormanız gereken önce büyük çocuğumu nasıl alabilirim? Kendime nasıl yeni bir hayat kurabilirim? Eş kişisinin ceza alması ve boşanmak için neler yapabilirim?? Uzar gider bu liste. Ama derdiniz başkası.

Çünkü bunları zaten bilen başka kişilere soruyorum. Bu konu beni fazlasıyla gerdiği için içimi dökmek istedim. O yüzden yazdım. Avukatlık o sorular. Onları buraya yazsam zaten diyecekleri şeyler avukata sorun olacaktır. Ya da Bi kaç avukat hanım varda cevaplar o kadar.

Resmi, dini ne nikahı olsun olmasın nişanlısının elini tutması sizi ilgilendirmez. Siz buna takılıyorsanız istediğiniz kadar geçmişten tanıdığınız biri olsun aynı evde kalmanız normal değil. Yok ben normal buluyorum arkadaşım ve abisi de normal buluyor derse nişanlısının abinin neresini tuttuğu sizi ilgilendirmez. Nişanlıların arasında olan bir durum. Kadın bundan rahatsız olmakta haklı kabul etmek zorunda değil. Siz de kek satarak, evde yemek yaparak o evde tutunamazsınız. Acilen kendinize bir yol çizmeniz lazım. Kendinize magazinsel olaylar aramayın daha ciddi bakın şu anki durumunuza.

Ne zamandır oradasınız sorusunu inatla görmezden gelmişsiniz.
Canınızı kurtarmak için alelacele kaçmışsınız, onlar da yardımcı olmak istemişler. Ama süre çok uzadıysa arkadaşınız ve annesi de artık gitmenizi istiyorlardır. Yoksa gelinleri bunları söylerken oturup dinlemezlerdi sanırım.

Kadının söyledikleri çok çirkin ama güvenlik açısından istemese haklı. Bu açıdan bakınca ben de istemem.
Karısına kafa atan adam arkadaşınızın abisine sen benim karımla nasıl aynı evde kalırsın diyerek zarar verebilir.

Şu durumda ya devlete sığınacaksınız ya da bir işe girip düzen kurana kadar evini açması için kardeşinizi ikna edeceksiniz.
Kek satarak bir yere varamazsınız.

Soruma cevap alamadım; ne kadar oldu arkadaşınıza geçeli?

Üçüncüye sorsam cevap gelir mi acaba?

İnan herşeyden haberi var. Teyzeme de gidip o beni engelledi ona ulaşamıyorum demiş. Gerisini sen düşün.
Teyzen yardımcı değil mi?
Teyzeni aracı yap. Adam senle konuşmuş tamamen silse yedi yıldır hiç konuşmazdı. Sığınma evi kötü diyorsan baba ocağı en iyisidir. Ya da bi iş bulacaksın yatılı kalabileceğin. Hasta bakıcı arayanlar oluyor mesela.

Terbiyesiz,edepsiz.
Dini hassasiyeti varsa nikah olmadan adamın elini tutmasın.

Soru sahibi merhaba, öncelikle dini nikahları yok el ele tutuşuyorlar demek size düşmez. Şöyle ki kadın da size böyle davranmakta çok haksız ama ne olursa olsun yabancı bir ev rahat edemezsiniz. Açtığınız konu gibi birçok olaylarla uğrasırsınız. Tek çözüm kendi ayaklarınızın üstünde durmanız. Hiç birikimiz falan var mı? ya da kardeşinizle konuşmayı deneseniz?

Siz de arsızsınız.

Zor durumda olduğu aşikar birine karşı daha özenli cümleler kurabilirsiniz, ama arsızlıktan olsa gerek dikkat etmiyorsunuz.

Sanıyorsunuz ki adamın nişanlısıyla olan müsanebetti mesele. Kendinize kaos mu arıyorsunuz yoksa yorum yapmak için mi yapıyorsunuz? Anlayamadım. Derdim kendisi çok dindar biriymiş gibi dinden vurarak fitne fesatlık yapmaya çalışması. Bunu bu yüzden belirttim konumda. Banane yoksa insanların ne yaşadığından.

Mesele elini tutması filan da değil. Bu zaten ilgilendirmez beni. Benim üzüldüğüm dini buna alet ederek fitne fesatlık yapıyor olması.
Sizi anladım zaten.
Umarım en kısa zamanda feraha kavuşursunuz inşallah

İnsanlar, can havliyle kendilerine sığınmış birine kapılarını açmışlar, kim bilir ne kadardır orada kalıyor konu sahibi (Israrla cevap vermiyor kaldığı süreyle ilgili sorulan sorulara çünkü farkında ki süre oldukça uzun) ve evini açanlar "Artık gitsen" diyemedikleri için (Kendileri gel dediler diye git diyememe halindeler muhtemelen) müstakbel gelin hanım da sinire kalmış, çirkinleşmiş. Çünkü "Evden kek satıyom, evi temizliyom, yemek yapıyom" diye oturmaya devam eden ve kendi düzenini kurmak adına hiçbir şey yapmayan bir kadın var karşımızda.

Tamam mağdursunuz da, başkalarının düzenine "Temelli" yerleşerek onları da mağdur etmeseniz mi artık?

Kalıcı çözüm ve büyük çocuğu sormayın ama beni rahatlatın demişsiniz ne diyelim ki.nisanlisinin sözleri yanlış ama haksız değil.gercekten ne işiniz var orda belli olmayan bı sure misafirsiniz.belki arkadaşınızın ailesi de rahatsız nişanlısı üzerinden size laf söylüyorlar.bi hafta falan olsa neyse de uzun süre misafirlik olmaz.milletin evinde kalacağıma kadın sığınmaya giderdim en azından kimseye minnetim olmazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…