Demek ki neymis, ortaya laf atip kacilmiyormus. Biri tepkisini gosterebiliyormus. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz herhalde.Polemik yaratmayi da ne cok seviyorsunuz.
Günlük stresinizi spor yaparak atabilirsiniz mesela..
Iyi aksamlar
böyle dost düşman başınaMerhaba arkadaslar
En yakin arkadasimi o kadar cok kiskaniyorum ki artik kendimden yoruldum ve nefret ediyorum. Yasadigim her saniye hep o kiz var aklimda. Kiskancligin cok kotu bir sey oldugunu biliyorum ama bir turlu vazgecemiyorum.
Kiz arkadasimda bende 23 yasindayiz. Beraber buyuduk sayilir. Kiz arkadasimin adina Aylin diyeyim daha kolay olsun anlatirken. Benim hayatimda uzun suredir kimse yok. Aylin daha gecen seneye kadar kendinden 5-6 yas buyuk birisi ile beraberdi. 1 yillik iliskisini bir seferde bitirdi. Bitirme sebebide adamin cok sorumsuz olmasiymis. Ayrildiktan yaklasik 6 ay sonra baskasiyla beraber olmaya basladi. Beraber oldugu adam 75 dogumlu (kendisi 92). Adam mimar ve maddi durumu cok iyi. Biraz olgun olmasina ramen oldukca yakisikli ve sempatik. Yani 25 yasinda gibi enerjik esprili cok guzel bir enerjisi var. Aylin gibi yani. Kisa bir surede nisanlandilar ve hemen evlendiler. Simdi tam 4 aylik evliler ve cok mutlular. Ilk zamanlarda kendi kendimi avutuyordum 'adam nerdeyse babasi yasinda eminim daraliyordur hic eglenemiyorlardir' diye yalniz bir kac gun once evlerine gittim hicte oyle degil. Ben ordayken kocasi erken geldi isten ve adam iceri girdiginden beri ikisinin arasinda bir kahkahalar bir gulusmeler. Aslinda arkadasimin mutlu olmasina sevinmem lazim ama ben nedense cekemiyorum. Cok kotu bir insanim ben ne yapacigimi bilmiyorum. Sanirim o kizin mutlu olmasi ve istedigi her seye sahip olabilmesi beni cileden cikartiyor. Ben universite mezunuyum ve avukat olacagim staj goruyorum ama Aylin lise mezunu ve calismiyor. Ama istedigi her seye sahip, sadece kocasindan rica etmesi yeterli. Belkide cekemedigim budur, yani benim egitimim durumumun ondan kat be kat yuksek olupta ondan daha 'düsük' bir hayat yasamam. Bu sacma sapan dusuncelerden nasil kurtulabilirim? Cunku çekemememe ragmen Aylin gercekten cok iyi kalpli bir insan ne zaman yardim istesem iki eli kanli bile olsa gelir ve ben onun hakkinda neler dusunuyorum. Elimde olmadan oluyor ama.
Demek ki neymis, ortaya laf atip kacilmiyormus. Biri tepkisini gosterebiliyormus. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz herhalde.
ne güzel bir cevap :)Kocasının eline bakan bir kadını mı kıskanıyorsun? Kendi ayakların üzerinde duracak, kendi paranı kazanacak, kendi hayatını kuracaksın sen. Kimseye hayaatım şuna ihtiyacım var demek zorunda kalmayacaksın. Ben kıskanılacak bir tarafını görmedim arkadaşının.
çok yakın zamanda o kazığı bende yedim cnmseneler önce benımde senın gıbı bi arkadasım vardı. boyle senın gbı benı cekemezdı. mutlulugumdan mutsuz olurdu. en sonunda asla unutamayacagım kazık attı bana. 11 bucuk yıllık ılıskım var. ozaman kac senelıktık hatrlamıom smdı. senın gbı onunda duzenlı bı ılıskısı yoktu. en sonunda iftira attı göz göre göre bızı ayırmak ıstedı. bende onu bi guzel dövdüm. neden böle bişi yaptın dedgmde utancından gebermişti. ama şimdi iyiki dıyorum onu dövüp hayatımdan cıkarmışım. sonucta evlendgmde ben o karakterde birinin evıme gırmesını ıstemem. benım mutlulugumla mutlu olabılen dostlar edindim şükür. Senın gbı dusunenlerdende Allah korusun
En yakin arkadasimi o kadar cok kiskaniyorum ki artik kendimden yoruldum ama bir turlu vazgecemiyorum.
Beraber oldugu adam 75 dogumlu (kendisi 92). Adam mimar ve maddi durumu cok iyi. Biraz olgun olmasina ramen oldukca yakisikli ve sempatik.
Ilk zamanlarda kendi kendimi avutuyordum 'adam nerdeyse babasi yasinda eminim daraliyordur hic eglenemiyorlardir' diye yalniz bir kac gun once evlerine gittim hicte oyle degil.
çok yakın zamanda o kazığı bende yedim cnm
hayat bu cnm kötü insanlarda çıkıcak elbetteki iyilerin kıymeti bilinsinkeske yasanmasa böyle seyler. bu kdr fesat kotu ınsanlar olmasa etrafımızda. malesef oluyor. ve sonucunda paronayak gbı herkese şüpheyle bakmak zorunda kalıyoruz