- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
Simdi baska bir konudan bahsetmis olacagim ama yapilan yorumlarda bu konu dikkatimi cekti. Bana gore evlenince calismakta, calismamakta tercih meselesidir. Kimi ev kadini olmak ister, kimi is kadini olmak ister. Kimisi cocuk ister, kimisi asla cocuk istemez. Bunlar tamamen tercih meselesidir ve bence burda konunun icindeki 'Aylin'e gereksiz yere giydiriliyor. Elbette kisisel gorusum kadinlarin ekonomik ozgurluklerini oncelikle kazanmalari yonunde. Ben 16 yasinda is hayatina atildim,oyle de devam ediyor, aksini dusunemezdim. Ama bu benim, baskasi farkli dusunur. Simdi bu hikayedeki Aylin'i koca parasi yiyor, hicbir vasfi yok diye hakir gormek bana kusura bakmayin cok sacma geliyor. Tercihlere saygi duymaliyiz.
Konu sahibinin sorununa gelince. Ben olsam kendi hayatima odaklanirdim. Inanin kimse sorunsuz bir hayat yasamiyor. Eminim 'Aylin' arkadasinizda sorunsuz,dertsiz tasasiz bir hayat yasamiyordur. Bazen imrendigimiz, kiskandigimiz hayatlar distan cok guzel gozukselerde, icine girdigimizde o pembe hayattan eser kalmiyor. Bir de bu acidan bakmaya calisin. Ve kendi hayatinizi degersiz gormeyin. Geleceginize odaklanin. Hersey zamanla olur.
Konu sahibinin sorununa gelince. Ben olsam kendi hayatima odaklanirdim. Inanin kimse sorunsuz bir hayat yasamiyor. Eminim 'Aylin' arkadasinizda sorunsuz,dertsiz tasasiz bir hayat yasamiyordur. Bazen imrendigimiz, kiskandigimiz hayatlar distan cok guzel gozukselerde, icine girdigimizde o pembe hayattan eser kalmiyor. Bir de bu acidan bakmaya calisin. Ve kendi hayatinizi degersiz gormeyin. Geleceginize odaklanin. Hersey zamanla olur.