Arkadaşıma çok kırıldım.

Ozel arkadaslik kurmak istedigi kisinin sevgilisi var ama yani sizin bi sevgilinzi var sizce hala sizi ilgilendiriyor mu?taksi yoksa da o arkadasim ve esiyle giderdim

Ozel arkadaslik kurmak istedigi kisinin sevgilisi var ama yani sizin bi sevgilinzi var sizce hala sizi ilgilendiriyor mu?taksi yoksa da o arkadasim ve esiyle giderdim
Hayır ilgilendirmiyor işte mesele bu , ama o ilgilendirdiğini düşünüyor ki anlattı 2 saat :)

İşte kızdığım konu tam da bu! Eski eşini silebilir ama kızını silmesi gerçekten kötü. Bir baba evladından nasıl vazgeçebilir ?

Ne şükriyeymıs ya byle bırıne bı dha guven olmaz allah korusun o arabada sna zarar gelse ne yapcaktı ben olsam bır daha asla güvenemezdım kesınlıkle görüsme derım diger abaza da rahatsz ederse polise sıkayet et gtsın kalitesız varlıklar ıkısı de

Ayyy bende dert anlatınca başıma kakanlar oldu aslında sadece psikolojik desteği uzmandan almalı arkadaşlarla lay lay olmalı onu öğrendim
eeeeee o kadar iyiyse boşansın kendi alsın tövbe tövbe !!! Nasıl bir hatsız
Sanki seni ayarlarsa adam bunun dişlerini ömür boyu bedava yaparım demişte rant için hırs yapmış
Senin oturacağın bir ev yiyeceğin bir lokma oda huzur varsa huzur yoksa Saray olsa ne olacak ki...

Sukriyenin kafasinda var heralde elin adamıyla gitmek zorunda bırakmak nedir planlar falan bencede görüşme gereksizmis zaten

Madem ciddi arkadaşınız var niye bu tanıştırdıkları kişiyle watsup tan cevap yazıyorsun ki? Kesinlikle olmayacka bişeyse hemen masadayken kalkıp gidebilirdin. Araban yoksa o zaman belki bozulup arkadaşın seni eve bırakırdı.

şükriye gibileri düşman başına

Film gibi geldi okurken iğrenç bir durum gerçekten rezillik boyle arkadaş olmaz olsun

Aman siz de boşanmış halinizle zengin, çocuğunu falan bir çırpıda silmiş, anasının dizi dibinde oturtacak gül gibi kısmeti tepmişsiniz!

Şaka bir yana iyi sabretmişsiniz. Dönecek araç bulmuş olsaydınız zaten durmazdınız orada bence. İçinizdekini Irfan'a da Şükriye'ye de söyleyerek iyi etmişsiniz. Arkadaşlığınızı da gerçekten kesin çünkü zihniyet bozuk. Hadi her şeyi anladım diyelim ama öz kızıyla asla görüşmüyor oluşu nasıl artı bir durum oluyor onu çözemedim bir türlü?

Arkadaşım az bilr yapmışsın o Şükriye ye. Onun eşine de anlatmak lazım bu Şükriye senin annen hakkında şunları şunları dedi diye. Madem her sırrını anlatmış. Çok sinir bozucu bir durum bence onu da engelle telefondan.çok beğendiyse adamı kendine alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…