• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım kendini çok başka gösteriyor tutarlı değil ne yapmam lazım...

dejavu_one

canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
Merhabalar. Öncelikle yazacaklarım biraz uzun olaiblir sabredip okumanızı rica ediyorum. Ben evlenip başka şehire geldim. 3 senedir evliyim ve bazı arkadaşlarım oldu burada. Eşiminde kendi yaşıtı bir arkadaşı var ama bekardı biz evlendiğimizde eşimle aramda 12 yaş var. O arkadaşta eşimden bir yaş büyük neyse o da geçen sene evlendi başka şehirden bir kızla evlendi o da. Bende sevindim çok sevdim kızı anlaştık felan görüşüyoruz da sık sık. İlk başlarda çok şeyler diyordu kendiyle ilgili. Mesela durumlarının çok iyi olduğunu, anne babasının ayrıldığını ama dedesindne kalan evler olduğunu, annesinin ona bir evi vereceğini kendisinin de bir ev alıp kiraya verip kendine gelir yapacağını felan söylüyordu.

Biz de iyi ne güzel diyorduk ki asla birini kıskanma huyum yoktur hep Allah daha çok versin derim. Gel zaman git zaman işt bu kız işten de ayrılmış bekarken rahatsızlanmış ama o dönemde sigortası ödenmediğinden mahkeme açmış onun da sonuçlanmasını bekliyor. Biraz zaman geçti baktık kız baya harcama yapıyor kıyafet alıyor felan ama pahalı şeyler 150-200 tl den aşağı kıyafet almıyor ama kendi parasıyla da değil eşinin ek kartından alıyor. Kendisi 38 yaşında ama tek yemek bilmiyor 1 sene oldu anca öğreniyor o da kaynanasıyla kavgalı görüşmüyor ki çok iyi kaynanası var. Eltisi de arkasından konuşuyor diye küstüler. Sonra ortak bir düğüne gittiklerinde orada sırf eşi yengesine selam verdi ve o küs diye olay çıkardı ve boşanma raddesine geldiler çünkü rencide etmiş eşini. Neyse biz barıştırdık. Ama eşinin ailesinden biri iki kişi hariç kimseyle görüşmüyor.

Bana hep ne kadar temiz olduğundan felan bahsediyor bende temizim ama titiz takıntılı değilim. Bende yemek yapıyorum güzel geldiklerinde en güzel yemekleri hazırlıyorum herkese böyleyim ben ama eşim bunu sevmez felan diyor eşi geldiğinde de güzelce yiyor ve severim diyor. Bana ben gençken herşeyi giydim herşeyim oldu diyor, ama baktığımız zaman eşimel üzerinde doğrudüzgün birşeyi yok. Olmasın tamam ama madem senin maddi durumn iyiydi hereyi giydin bana mle diyorsun hani nerede diye soruyor insan. Eşi her ay eşya taksitleriyle beraber 3-5 milyar para ödüyormuş eşime derdini açmıştı kavga ettikleri dönemde. Eltim çok hava atmayı seviyor diyor benimle yarışıyor ben istesem eşimin altına araba çekerim diyor ama ortada birşey yok hep eşinin parasıyla alıyor herşeyi. Daha haftasonu çıktık sırf eşinin kuzeninin nişanı var herkes orda olcak diye 400 tl ye kürk manto aldı sırf eltisine hava atsın diye ama söze gelince onlar görmemiş diyor. bu insan daha kurbanda durum iyi değil diye annesinin yanına gidemediklerini söyledi şubata kadar taksitleri varmış hatta bir rondo setini bile alamadık dedi o zaman mantoyu nasıl alıyor. Bir dediği bir dediğni tutmuyor. Annemi çok özlüyorum diyor eşi göreve gitmişti işte haftasonu şehir dışına ve annesi geldi şehir dışındankızı yalnız kalmasın diye. O da bana geldi dr randevusu vardı bizim burda beraber gittik bize geldi kahvaltı yaptık avm ye gittik akşama kadar dolaştık ama annesi evde yalnız oturuyor. Bu ne şimdi özleyen insan annesini bırakır mı tüm gün.

Birkaç yalanı da oldu. Onu suçlayacağımızı düşünüyor sanırım bazı kavgalarını eşimin arkadaşı eşime anlatıyor. Bir gün bu kızla eşi bir hasta akrabasına gitmişler çocuğun. Bizim arkadaş annesi ve diğer konuşmadıkları yengesi ve abisi de gelecek diye hemen kalkmak istemiş ama arkadşaım özellikle oturmuş ve kalkacaklarken kapıda karşılaşmışlar tabi bizim arkadaş abisine ve diğerlerine selam vermiş ve evde olay çıkmış bunu eşime anlatmış bende arkadaşı aradım belki benle dertleşmek ister diye.. Ama rkadaşım bırakın bu tartışmayı anlatmayı ben gitmedim eşim gitti geldi dedi. Ona göre o hiç gitmemiş zaten. Bende birşey demedim. Gitmişsin, eşin elam verdi diye de kavga çıkartmışsın demedim ama bozuldum ben sana herşeyimi anlatıyorum diyor ama yalan söylüyor en azından gitttiğini diyebilirdi. Dr tavsiye istediler ettik gittiler beğenmediler. Başka dr geçmiştim bende o da aa bende ona gideyim dedi randevu aldım çıkışta bize geldiler eşiyle kahvaltıya ama neler ettiler dr tüp bebek demiş yaşı için, ultrasona almamış zamanı geçmiş demiş ama gün vermiş gel kanda bakalım demiş yani. İşte hiç onları konuşturmamış ama bizim eşimin arkadaşı da çok bilmiş netten araştırıyor herşeyi o biliyor sanki kızda birşey bilmiyor. Neyse tüm gün eşi gitti kız başımın etini yedi birşey bilmiyor bu dr dedi.

Akşam yemeğe de kaldılar kalkıp hiç yardım etmedi ki ben bir gün öncede başladım hazırlıklara yoruldum kahvaltısı çay için keki böreği akşam yemeği felan. Sonra yien devam ettiler kötülemeye doktoru bende kötü oldum randevu aldım diye gittiler gece de aradılar yatmak üzereydik niye bana randevu verdi 10 gün sonraya salak dr felan dediler bende sana kan testi yapacak yumurtlaman var mı diye dedim ama gözüme uyku girmedi sinirden. Bir de biz eşimle kavga ettiğimizde eşimle o eşindne öğreniyor açıyor bana telefon bana kızıyor hakkı yokken ki bende saklamıyorum ama seni haksız çıkarıyor. Bir dediği öbürünü tutmuyor. Çok bencil olduğunu ve eşini severek evlenmediini düşünüyoruz biraz paraları var kenarında ev alacaklar ki üstüne koymaları lazım ama etrafa çok varmış gibi göstermeye çalışıyor. Şimdi tüp yaptırayım ikiz olsun annem gelir bakar diyor ama eşi istiyor mu annesini hiç düşünmüyor kaynanasıyla özellikle arasını bozdu diye düşünüyoruz. Hep kendisi haklı olaylarda ama biz arkadşaımız da dinledik onunda hataları var ama saklıyor. Ben bu insana nasıl güveneyim. Yemeklerimi aşağılıyor, yetiştiremiyim diye yardım etmiyor bariz ki ben gidip onun yemeğini yaptığım çok oldu. Eltisinde eleştirdiği şeyleri kendi de yapıyor. Samimi bulmuyorum ama çok arkadaşı da yok eşimde devam et ama yalanını görürsen de söyle haberim var diye diyor. Diğerleri onu ilgilendirr harcarsa harcasın hava atarsa atsın diyor. Ama beni aşağılaması canımı sıkıyor. Temizliğme laf ediyor fayans aralarını temizlemiştim aa ama burası kalmış diyor sinirim bozuluyor, dolma sardım gekcekelr diye bir akşam öncedn ay ben böylr sevmem biraz fazla pişmiş diyor ama kendi de yemek bilmior eşi pc aldı eve yemek baksın diye ama açmayı bile öğrenemedi benim eksiklerimi çıkarmaya çalışıyor. bir art niyeti var ama tam çözemiyorm arkadaşı da severim. Üzülmesini de istemiyoruz. Ne yaparsa yapsın ama aşağılamaya devam ederse bende onun eksiklerini vururun o zaman dedim. Sizde yanlış mıyım siz olsanız ne düşünürsünüz.

Arkadaşım çok sabırlıymışsın ben içi ve dışı aynı olanı seviyorum bende öyleyimdir sahte insanlarla arkadaş olamam kendimede ihanet edemem yalnız olmak bundan iyidir bu insanın kişilği değişmez

canım benim ben olsam böyle biriyle bile bile asla arkadaşlık etmezdim.güvenmediğim ve benim yaptığım hiçbişeyi beğenmeyip aşağılayan bi insan asla benim dostum olamaz.bu arada eşleriniz niye herşeyi anlatıyor ki birbirlerine...evlilikte olan herşey dost ta olsa gizli kalmalı biz böyle öğrendik.sen bence bu kişiyle olan arkadaşlığını otur bi gözden geçir,kırmadan ama kendini de yıpratmadan yormadan...

Değişik bir modelmiş arkadaşın,ben anlattıklarından olumlu bir yönünü bulamadım.
Bir arkadaşlığın devam etmesi için ortada bir takım değerler olması gerekir.
Sizin ilişkinizde ben bunu göremedim.Sanki egosunu tatmin etmek için girmiş hayatınıza.
Kişiliğindeki eksikleri,hayatında ki mutsuzlukları maddiyatla kapatmaya çalışıyor.
Üzüldüm durumuna ama siz bu insanı çekmek zorunda değilsiniz ki.
Yaşıda küçük değil nasihat verip uyarasınız.
Aksine maşallah o sizin düzeninize evliliğinize karışır olmuş.
Eşinde sende bence çok sabır göstermişsiniz.
Arkadaş hatrına bile olsa katlanamazdım.
Bence mesafe koyun aranıza.
çok gerekmedikçe görüşmeyin,bahaneler üretin.
Görüşmek durumunda kaldıgınızdaysa mesafeli davranın.
özellerine çok girmeyin,her ne kadar dahil etmek isteselerde uzak durun.
evinizin düzenine hiç bulaştırmayın.karıştığı an ''canım ben evimde böyle yapıyorum,sen bildiğin gibi yap''diyin susturun.
Ama yine söylüyorum en güzeli mesafeli durun.
Ne mecburiyetiniz var çekmeye.

Sanırım psikolojik sorunları var.
Böyle insanla paylasabilecegim hic birsey olamazdı herhalde.
Hic sevmiyorum böyle insanları.
Bence uzak durun aranıza mesafe koyun mesela.

İşte bende sizin gibi düşünüyorum. Karşınızda konuşsun ama siz onu yakındna tanımayın aman ne aklo başında kız, ne kadar olgun, iyimser, kötülük düşünmeyen biri dersiniz. Ama içine girdikçe yakınlaştıkça bazı şeyler çıkıyor ortaya.

Biz onun ailevi sorunlarını tabi ki konuşmuyoruz ama evde o zamanlar büyük olay çıkmıştı çok kavga etmişler bizim arkadaşın suratına kapamış kapıyı ama çıldırmış kız arkadaşımız bize telefon açto eşimde yıllık izindeydi gidn bakın bakın birşey yapar kendine felan dedi öyle gittik konuştuk haberimiz oldu. Arkadaşımızında eşimden başka dertleşeceği kimse yok işyerindekilere de anlatılmaz. Ondan eşime açıyor dertleşiyor. Bende anlatmıyorum birşeyimi dertleşmek için anlatsam da suçlu beni buluyor. Eşimden yldönümümüzde tek taş istemştim diyor neden istiyorsun çok mu gerekli ya sanane ben sana bunu niye aldın diyormuyum. Sürekli eşinin ailesini aşağılıyor biz şu memleketimin en saygıdeğer ailesiyiz felan ama bunlar bir iki ev almayla adam olmuşlar diyor. Çocuğum olduğunda bizim tarafa benzesin biz de herkes güzel onlara benzemesin diyor bir insan eşi hakkında bunları der mi..

Eşi de birşeylerin farkında zaten. Adam işten çıkıyor pazara gidiyordu gitmiyor markete pazara da şimdi yeni yeni başladı. Çocuk olunca onu bahane edeceğini de biliyor şimiden diyor birşeye karışmam diye çocuk. Annesini de istemiyor benim annemle barışmadan kendi annesini de evime getiremez uzun süre diyor ama kız da annem gelir kalır biz de diyor başa çıkamam diyor zaten maşallah her gün temizlik yapıyormuşta yetiştiremiyormuş evinde de eiyası yok yemek odası yok mesela istemediler diğer odalar boş o evi almak istiyorlar o zaman dolduracaklar ne olcak o evi temizlemeye. Bir de çocuk olunca nasıl yetişecek bu insan. Biz oturmaya gidiyoruz hadi yemeklerini de yemişlerdir diye ama daha yemek pişiriyor kız. Bende yardım ediyorum. Bence asıl kendi kompleksli ve yarışa giriyor lafını ettiği şeyleri kendisi de yapıyor. Ama bende artık mesafe koyacağım. Zaten çocuklarda olursa çok sık görüşemeyiz o bu ay tutmazsa direk tüp bebek istiyor ama eşinin ailesine söylemeyecekler laf olmasın diye. Bence hepsi planlydı kaynanasıyla eltisiyle olay çıkarması felan zaten onları istemiyordu bahane oldu. Eltisiyle anlaşamayabilir ama kaynanasına hoşgörülü olabilirdi ki bu kadın kız safra kesesinden ameliyat oldu baktı evinde ayağına yemeğini getirdi. Pazara gitti onlara da aldı. Öğlen akşam hep yemeği onlarda yerlerdi. Ama kızın işine öyle geliyor kaynanasıyla görüşürse annesi nasıl gelecek dimi. Hep ailesini ön planda tutuyor hadi ne yaparsa yapsın ama beni de küçümsesin istemem. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben kıskançlığımdan söyleymiyorum benim durumum da iyi yani eşimin durumu. ev bizim kendimizin kira ödemiyoruz bende istesem alırım kürk mantolar. Ama çocuk düşündüğümüzden yatırım yapmak istiyoruz. Ben 1 senedir çok birşey almıyorum üzerime alırsam da fiyatı belli yerlerden alıyorum onunla yarışa girmiyorum. Ama o hep bana pahalı elbiseleri gösteriyor. Bende hıı güzelmiş deyip kafamı çeviriyorum ona uymak istemem asla. Ama dediğim gibi hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

okurken fena oldum gerçekten.
herkes nerde durmasını bilmeli.
başkasını rencide edip küçümsemeye kimsenin hakkı yok.

epey bir mesafe koymak lazım.
o sürekli canı ne isterse yapıyor,söylüyor.....
sen de sadece iç konuşma yapıp,kendini yıpratıyorsun.
o kadar idare etmene hiç gerek olmadığını görüyorum.

ayrıca çok sabırlısın.

okurken fena oldum gerçekten.
herkes nerde durmasını bilmeli.
başkasını rencide edip küçümsemeye kimsenin hakkı yok.

epey bir mesafe koymak lazım.
o sürekli canı ne isterse yapıyor,söylüyor.....
sen de sadece iç konuşma yapıp,kendini yıpratıyorsun.
o kadar idare etmene hiç gerek olmadığını görüyorum.

ayrıca çok sabırlısın.

zaten eşim söylemiş eşine demiş rahatsız oldu öyle eleştirmesine felan diye demiş. Tama aramızda tabiki sürtüşmeler oluyor ama sizinde oluyor benim eşim hiç öyle yaklaşmıyor hatası olsa bile güzellikle söylüyor demiş. Ama o yargılıyor eşimi demiş o günden sonra ailevi işlerimize karışmadı, sormadı. Ben anlatmak istersem anlatıyorum ama konuşmuyorum pek artık. İşte geçen geldiğinde özellikle yetişmesin eşi geldiğinde diye bi yardım etmedi çünkü kendisi eşi geldiğinde anca daha yemek yapıyor oluyor ben gün önceden hazıramıştım zaten ufak tefek şeyler kalmıştı ama yine de bahane buldu. Benim en çok rahatsız olduğum söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmaması hem rondo set alamadık durum iyi değil diyor hem de bir hafta sonra kürk manto alıyor. Bu ne şimdi diyor insan ben kandırılmayı sevmiyorum bir insanın söylediği ile yaptğı birbirini tutmalı. Eşinin hiçbir konuda fikrini almıyor herşeye kendi kendine karar veriyor. Çok bilmiş halleri var yanii.. Bende rahatsız oluyorum. Ben neysem oyum karşımdakinin de öyle olmasını isterim.

Canım seni çok iyi anlıyorum yaşadığın herşeyi bende yaşadım böyle dengesiz asalağın bırını bende tanıdım bende anlatsam sayfalar dolar hemen hemen aynı seyler. Kendını olduğundan farklı göstermeye calışan herkesle yarısa gıren ben bırsey dedıgımde oda bıseymı benım şöyleydi böyleydi diye aşağılamaya çalışan ,kendını parıs hılton sanan sankı mılyarder gıbı konusan yalancı bırını bende tanıyorum ama hayatımdan cıkardım sende oyle yap bence çok rahatlarsın emın ol kımseye ezılmeye mecburıyetım yok kımse kımseden ustun degıl sana tavsıyem bır an once cıkar hayatından sana daha fazla zararı dokunabılır

Canım seni çok iyi anlıyorum yaşadığın herşeyi bende yaşadım böyle dengesiz asalağın bırını bende tanıdım bende anlatsam sayfalar dolar hemen hemen aynı seyler. Kendını olduğundan farklı göstermeye calışan herkesle yarısa gıren ben bırsey dedıgımde oda bıseymı benım şöyleydi böyleydi diye aşağılamaya çalışan ,kendını parıs hılton sanan sankı mılyarder gıbı konusan yalancı bırını bende tanıyorum ama hayatımdan cıkardım sende oyle yap bence çok rahatlarsın emın ol kımseye ezılmeye mecburıyetım yok kımse kımseden ustun degıl sana tavsıyem bır an once cıkar hayatından sana daha fazla zararı dokunabılır

ya herşeyde kendini haklı görüyor küçücük birşeyde herkesi silebiliyor kendi babasını kardeşini silebilen biri bir çırpıda. Kaynnasını eşini haydiyle siler. Eşi çok mutsuz geçen akşam bize geldi geç saate kadar derdini anlattı. Bende kafamdaki şeyleri söyledim. Kaynanası olan şeylerden özür dilemek istiyor ayağına gelecek kızın annesi de onda ama annemden de özür dileyecek ancak buraya değil annem memlekete dönünce oraya gidip dileyecek diyor. Ben öyle değilim dediği şeylerin aynısını yapıyor dün aradı bizde olduğunu biliyordu ne anlattı dedi hiç dedim bende. Ve kocası evden gittiği geç geldiği halde onlarla bir arada oturmadığı halde annesi hala o evde.. Hep kendi ailesini düşünüyor ve anladıık ki arkadaşımızın anlattığına göre annesinin durumu hiçte onun dediği gibi değilmiş oturdukları evden zaten belliymiş ama kız herkese farklı şeyler söylüyormuş. Bana da aynı şeyi yaptı ama söyledikleri arasındaki tezatlıklar farkediliyor. Bende mesafe koydum onaylamadığımı belli ettim büyük ihtimal o da çekecek kendini ama öyle insanlar yalnızlığa mahkum bence.

Bir de şöyle bir durum oldu biz geçen hafta evm ye gitmiştik eşi şehir dışına göreve gitmişti. Bir kğrk manto beğendi ki bundan bir hafta önce borcumuz var diyordu. Neyse o mağazada da kızları tanıyor daha önceden elbise felanda almıştı. Eşini aradı almak istiyorum diye eşi de birşey diyemedi ık mık etti ama iyi dedi. Kapora verdi bu eşi gelince de alacaklardı ama tabi bizim arkadaş geldiğinden beri araları bozuk öyle olunca gidipte alamadı söyleyemedi. 15 gün süre ile ayıracakları bugünde çocuğun kuzeninin nişanı var asıl onun için alıyordu o kürkü. Şu ana kadar onu da alamadı. Alamazsa da ordaki kişilere de rezil olacak tanıyorlar çünkü. Benim düşüncem eşim yanımda değilken ve yanımda da para yokken kapora verip ayırtmam birşeyi zaten öle ayırtma felanı da hiçbir şartta sevmem param varsa alırım yoksa hiç almam. Ama o biliyordu eşiyle giderse eşi borcumuz var deyip almıcak. Daha önce de bakmış çünkü almamış. Şimdi benim yanımda hayır diyemez eşi diye aradı tel de söyledi. Ben de kapora verip parası yokken ayırtmasını yadırgadım ama bişi demedim. Sonucunu görmüş oldu. Arkadaşımıza çok üzülüyoruz gerçekten morali hiç iyi değil..

bence arkadaşınız boşanırsa sorundan kurtulmuş olursunuz.öyle bir kadınla evlilik sürmez.kadının amacı belliymiş.annesini de yanına alıp parasını yiyolar adamın.

bence arkadaşınız boşanırsa sorundan kurtulmuş olursunuz.öyle bir kadınla evlilik sürmez.kadının amacı belliymiş.annesini de yanına alıp parasını yiyolar adamın.

ben zaten arkadaşlığımu bitirdim bu kızla. Bu yazdıklarımdan birkaç gün sonra bana geldi. Benim de annem göznden bir ğne oldu şehir dışında anne bende biraz kafaya taktım felan neyse zaten moralim bozuktu yanii.. İşte yine kaynansını, eltisini onu bunu çekiştirdi ama çekiştirmek dediysem hakarete varan şeyler ve olayların içinde olan ve eşiyle de konuşan biri olarak ki arkadaşımız olan onun eşi zaten ben bu kadar hakaret edecek birşey göremiyordum. Arkadşımız tatar ve zaten dedi bu tatarlar at eşek eti yemiş derdi bir akrabam dedi, arkadaşımızın akrabası olan kız hamileydi ama dowm olma riski vardı amnio yaptırdılar çıkmamış birşey onu dedi iyi ki çıkmamış dedim bende bebeğin en günahı var zaten kzın da birebir olaylarda parmağı yok dedim bozuldu ama nişan vardı bir güzel oynuyordu ders almamış dedi yani keşke çıksaydı demeye getirdi ama tüm bu böyle sürdü türlü laflar. Bana gelme sebebi de kan tahlili yaptırmıştı biizm burdaki hastaneye sonucu bekleme için geldi neyse gittik süre dolunca almaya biri aradı kaynasının hasta olduğunu gitmesinin iyi olacağını söyledi ama bu gönüllü olmadı sonra biz merkete gittik ve yolda keşke ölsede kurtulsak dedi inanamadım kulaklarıma. Bunu dediği kadın ameliyat olduğunda ona baktı, yemek bilmiyordu evinde yedirdi içirdi, pazara gitti onunda alışvrişini yaptı. Bunların hatrına bile böyle dememsi lazımdı ve ben tanuyorum sonuçta arkadaşımız aracılıpyla kadını. Zamanında ona da hak verdik ama böyle durumda ona hak vermem mümkün değildi onu tramvaya bindirdim ve eve geldim çok kötü olmuştum eşini aradım ve eşiyle arkadaşlık yapmak istemediğimi söyledim. Ama söylediği kelimeyi de evde olay çıkar diye demedim sadece kötü bir söz dedi dedim. Ama eşimle konuştular zaten o akşam hemen aradı beni açmadı gelmek istemiş eşim gelmesin sinirli dedi. Ben eşime o sözü dedim ama ona deme dedim eşim bilmiyor gibi davrandı arkadaşta sözün ne olduğun sormuş kız da yanındaymış biliyorsun ya söyledim ne dediğimi demiş yani o sözü söylediini kocasına demiş. Bu söz mü demiş eşimde belli etmemiş bilmiyorum demiş amaan içinden gelerek dememiş ki demiş varmı böle bişi kız annesine ölsn diyor ama adam içinden gelerke dememiş diyor aklımı kaçıracaktım benim o akşam o stresten ara kanamam geldi ve bebek planlarken yumurtlamam olamadı. Allah'a havale ettim sadece demekki arkadaşımızda hakediyor ve ikisiyle de görüşmüyoruz işte böyle..

Son düzenleme:
Siz bu kadını baya kafaya takmışsınız.Her şeyi size batıyor,onunla görüşmekten zevk alıyor gibisiniz.:1: Paraları var ki alıyorlar,kimse kimsenin kesesini bilemez.Size hava atmadıktan sonra sorun yok.Hava da atıyorsa o onun ayıbıdır,ama muhabbet arasında söylüyorsa kötü niyetli olmadığının göstergesidir.Hem kayınvalidesini sevmek zorunda da değil.Belki çok çekti onlardan,size dert yanıyor.Kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum.Bebeği olmuyor diye zor günler geçiriyordur.

Siz bu kadını baya kafaya takmışsınız.Her şeyi size batıyor,onunla görüşmekten zevk alıyor gibisiniz.:1: Paraları var ki alıyorlar,kimse kimsenin kesesini bilemez.Size hava atmadıktan sonra sorun yok.Hava da atıyorsa o onun ayıbıdır,ama muhabbet arasında söylüyorsa kötü niyetli olmadığının göstergesidir.Hem kayınvalidesini sevmek zorunda da değil.Belki çok çekti onlardan,size dert yanıyor.Kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum.Bebeği olmuyor diye zor günler geçiriyordur.

Bakın kimsenin hiçbirşeyi bana batmaz neden batsın benimde durumum gayet iyi kaç tane kürk manto alabilirim ben istesem. Görüşmekten zevk alıyor olsaydım arkadaşlığımı bitiren taraf ben olmazdım ki son yazdıklarımı okumadınız sanırım ayrıca kendisi hemen o akşam bana gelecekti istemedim. Ben kimsenin ne aldığına kafayı takmam alırsa alsın ama söyler misiniz daha 1 hafta önce bu insan taksitlerinin bitmediğin o yüzden bozulan rondosunun yerine yenisini baktıklarını ama alamadıklarını söyleyip, bundan bir hafta sonra da kendine bu rondonun iki katı fiyatında kürk manto alıp böyle bir dengesizlkte bulunuyorsa bende bu insanda şüphe duyarım kaldı ki eşi bizim arkadaşımız ve kendisi de rahatsız bundan zaten kız özellikle eşi görevdeyken benim yanımda aradı eşini eşi de benim yanımda mahçup olmasın diye al dedi bunu kendisi dedi bana arkadaş. Ben söyledikleri ile yaptıkları arasındaki tutarsızlığa takılıyorum. Muhabbet arasında söylemiyor bu hakaretleri tüm gün hiç susmadan söylüyor. Ben kayınvalidesini de tanıyorum ilk bazı olaylar olduğunda kız arkadaşıma da hak verdim onu korudum ama aylarca büyütülecek hatta böyle ölsün de kurtulalım diye beddua etmesini gerektirecek bir durum yoktu ne olursa olsun hiçbir kişi böyle bir bedduayı haketmez. Hele hele bu olaylarla hiçbir ilgili olmayan eşinin başka bir akrabasının down riski taşıyan çocuğu temiz çıkınca buna bozulmaz iyi ki çıkmamış der bebeğin ne suçu var yani ben bu kişinin sağlıklı bir ruh halinde olduğunu düşünmüyorum görüştükçe de negatif elektrik alıyorum son yazdığım yazıyı da okursanız bu hakaret ve bedduaları o kadar sinirimi bozdu ki ara kanamam geldi. Eğer benim kardeşimin eşi anneme bunu diyecek boğardım heralde. Kaynanasını sevmeyeblir görüşmesinde taamam ama beddua etmeye de hakkı yok herkes oan cephe almış sanıyor düğünde felan oynamaları bile ona inat yapıyorlarmış gibi oluyor. Daha 1 senelik evli bu insan ameliyat oldu kaynansı baktı, yemek yapmayı bilmiyor kaynansı yemeğe çağırdı, bebek istemeye de yeni başladılar zaten. Ve arkadaşım çocuk yapmaya da çok gönüllü değil aslında sadece aileye koz olarak kullanacak bunu da söylüyordu zaten belli ediyordu. Daha bu kadar şeye nasıl arkadşlık yapayım bu insanla bende şimdi arkadaşlığımı bitirdim bana da ölsün felan diyebilir böyle bir kötü niyetli insan çünkü ve ben bunları kaldıramam..

Rondoyu alamadık ,para yok demiş.Kısa bir zaman sonra kürk almaya kalkmışlar.Tamam,kadın iyi ya da kötü ne varsa her şeyi paylaşıyor.Bence içini döküyor size.Size de bir zararı yok.Sizin de düşündüğünüz gibi rondo yerine kürk aldı diye tutarsız diyorsunuz ya ,bu durumun size ne zararı var ben onu anlayamadım.Kayınvalidesi hakkında dediklerinin sizle de bir ilgisi yok.Benim de başkalarını çekiştiren arkadaşlarım var da ben onu dert yanma olarak algılarım.Beni samimi görmüş ki paylaşmış,derim.Neyse siz konuşmamaklar iyi yapmışsınız,çünkü önyargınız var o kişiye karşı.

Rondoyu alamadık ,para yok demiş.Kısa bir zaman sonra kürk almaya kalkmışlar.Tamam,kadın iyi ya da kötü ne varsa her şeyi paylaşıyor.Bence içini döküyor size.Size de bir zararı yok.Sizin de düşündüğünüz gibi rondo yerine kürk aldı diye tutarsız diyorsunuz ya ,bu durumun size ne zararı var ben onu anlayamadım.Kayınvalidesi hakkında dediklerinin sizle de bir ilgisi yok.Benim de başkalarını çekiştiren arkadaşlarım var da ben onu dert yanma olarak algılarım.Beni samimi görmüş ki paylaşmış,derim.Neyse siz konuşmamaklar iyi yapmışsınız,çünkü önyargınız var o kişiye karşı.

Valla iyi yanii.. Kusura bakmayın karşımda haksız yere hiç hakkı yokken bir insana hem de eşinin annesine ortada elle tutulacak bir olay yokken ölsün gebersin diyen biriyle, yok benim durumum yok, taksitlerim var diyen ama sonra anlamsızca para harcayan ve böyle daha bir ton tutarsızlıkları olan biriyle en önemlisi insanlara hem de yaşadığı olaylarla hiç alakası olmayan insanlara hakaret ederken bana da negatiflik veren biriyle ben arkadaş olamam bu kadar basit bunun ön yargıyla alakası yok. Ortada alenen yaşanan şeyler bunlar daha bir çokta yalanı var bu insanın. Eşiyle konuşuyoruz anlatıyor bize mesela ama arkadaşımla konuşuyorum başka anlatıyor gittiği ve olay çıkardığı yerlere gitmedim diyor. Yapmadım diyor ama suç sadece karşı tarafta değil benim bu insanla arkadaşlığımı bitirme nedenim yarın birgün biizmde arkadaşlığımız bitse aynı başka insanlara dediği gibi bana da bu türden hakaretler edebilir, ölsün diyebilir ben ona hakaret etmiyorum okuduysanız olan bitenleri anlatıyorum ve rahatsızlığımı dile getiririyorum ve çok iyi dinleyicimdir arkadaşlarım bir dertleri olduğunda ilk bana gelirler anlatırlar. Ama niyet meselesi. Ben içi dışı bir olmayan ve bana bile samimiyetsiz davranan söylediği ile yaptığı birbirini tutmayan kendini haklı çıkarmak uğruna bana, eşime ve herkese yalanlar söyleyen biriyle birarada olamam ister önyargılı deyin ister çekemiyor deyin dediğim gibi onun herşeyini merak etsem hayatında olur arkadaşlığımı bitirmezdm şimdi hiçbirşey duymuyrum bilmiyorum rahatım..

bence aradaki en büyük sorun, eşinin aralarında gecen seyleri size anlatması
neden bu kadar içli dışlısınız ki? mesela ikiz bebek konusunda annem bakar demiş, sen diyosunki kocası annesini istiycek mi ama hic düşünmüyo. o bile düşünmezken neden sana bu kadar dert olduki? bırak sen de düşünme
hem de madem arkadaslıgınızı bitirme şansınız vardı, neden bunca zaman beklediniz ki?
başta dedim eşinin hatrına bişey diyemiyo sabrediyo ama sonradan gördüm ki öyle de değil

burda yazdıklarının birazını bu kadına söleseydin yüzüne karşı belki kabahatini anlardı.bu kadar bozulmuşun kızmışsın haksız bulmuşsun ama tek bir laf bile söyleyememişin.görüşmek istemediğini bile aracı koyup bildirmişin.valla ben arkadaşınıda çözemedim senide kusura bakma.:68:

sende soğuk davran ona,bu kadar önemseme onun söylediklerini,ne diyorsa "he" de geç.
bu saatten sonra bi insanı değiştiremezsin,eleştirilere açık bi kadında değil nasılsa.mümkün olduğunca uzak dur

Back
X