55 yasında oldugunu resme bakıp anlamamış yalnız,msjda yazıyomuş öyleNe kadar kötü bir başlık şimdi siz sorunca aaa evet hayat kadınıyım mı diyecek?Nerden biliyorsunuz 55 yaşında olduğunu ekranda ki küçücük resimden mi anladınız?Belki sevgilisidir?Her otele giden hayat kadını mı?
En yakın arkadasınsa zaten hallerinden anlarsın birşey mi gizliyor tuhaf mı davranıyor vs.Evet tedirgin oldum kendime çok kızıyorum. Ya yanlış anladıysan zaten 2 3 aydır beni rahatsız ediyordu. Tabiki en yakın arkadaşım ben hiç sıkıntı çekmesin isterim. Ama çalışmadığı halde eskisine göre çok rahat bi hayatı olmuştu. Sordum babam düzeldi falan dedi. Dün de görünce huzursuz oldum
Günaydın güzel hanımlar. Bütün gün düşünmekten uyuyamadım. Size de danışmadan bir adım atmak istemedim. İlkokuldan beri görüştüğüm en yakın arkadaşım sürekli bir yokluk içinde büyüdü. Babası rahat, çalışmayan yiyip için gezen bir adam arkadaşımın bir simit almadığı günleri biliyorum. Dün beraber iftar yaptık. İftardan sonra bişeyler alacam dedi mağazalara girdik. 2 3 aydır maddi sıkıntısı yoktu. Babam düzeldi demisti. Beraber marka adı vermek doğru mu bilmiyorum colinse gittik bir gömlek alıp kabine gitti. Çantası bendeydi. Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum
Helal ya okurken tamda bunları düşündümBazi KK kadinlarinin genisligine hayran kaldim dogrusu!! Masallah allah arttirsin hanimlar..
Konu sahibini gomecegim derken neyi normallestirdiginizin farkinda misiniz acaba??? Para icin seks yapmak, bedenini satmak ne zamandan beri normal karsilanir oldu?
Gitsin sekreterlik yapsin, gerekirse temizlik yapsin, gundelige gitsin vs. Vs. kisacasi hayatini onuruyla, serefiyle calisarak kazansin. Kisa yoldan fazla paraya ulasmak icin onursuzluga gerek yok. Insan aza da razi gelmeyu bilmeli. Paradan cok daha degerli seyler var bu hayatta..
Burayi gencecik kardeslerimiz de okuyor. Bunun farkinda misiniz bilmiyorum. Bir konu hakkinda yorumda bulunurken aslinda bazi insanlari etkileyebilecegimizin, yeri geldiginde bazi ucuk seylerin normallesmesine sabebiyet verdigimizin de farkinda olup ona gore dikkatlice yorum yapmamiz gerektigini dusunuyorum.
Bazi KK kadinlarinin genisligine hayran kaldim dogrusu!! Masallah allah arttirsin hanimlar..
Konu sahibini gomecegim derken neyi normallestirdiginizin farkinda misiniz acaba??? Para icin seks yapmak, bedenini satmak ne zamandan beri normal karsilanir oldu?
Gitsin sekreterlik yapsin, gerekirse temizlik yapsin, gundelige gitsin vs. Vs. kisacasi hayatini onuruyla, serefiyle calisarak kazansin. Kisa yoldan fazla paraya ulasmak icin onursuzluga gerek yok. Insan aza da razi gelmeyi bilmeli. Paradan cok daha degerli seyler var bu hayatta..
Burayi gencecik kardeslerimiz de okuyor. Bunun farkinda misiniz bilmiyorum. Bir konu hakkinda yorumda bulunurken aslinda bazi insanlari etkileyebilecegimizin, yeri geldiginde bazi ucuk seylerin normallesmesine sabebiyet verdigimizin de farkinda olup ona gore dikkatlice yorum yapmamiz gerektigini dusunuyorum.
Konu sahibi, bu satirlari arkadasini tenzih ederek yazdim. Neticede bahsettigin gibimi degil mi bir mesaj ile bu kaniya varamayiz.
mesaj kimden gelmişti?mesaj yazan kimdi yani? belkide yazan kişi kendi için yazıyor. belkide bı mevzu anlatıyor o anda. bu mesajla direkt asıp kesemezsiniz benceGünaydın güzel hanımlar. Bütün gün düşünmekten uyuyamadım. Size de danışmadan bir adım atmak istemedim. İlkokuldan beri görüştüğüm en yakın arkadaşım sürekli bir yokluk içinde büyüdü. Babası rahat, çalışmayan yiyip için gezen bir adam arkadaşımın bir simit almadığı günleri biliyorum. Dün beraber iftar yaptık. İftardan sonra bişeyler alacam dedi mağazalara girdik. 2 3 aydır maddi sıkıntısı yoktu. Babam düzeldi demisti. Beraber marka adı vermek doğru mu bilmiyorum colinse gittik bir gömlek alıp kabine gitti. Çantası bendeydi. Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum
Ben arkadaşımla görüşürüm onu silmek benim çocukluğumu silmek gibi olur. Ne olursa olsun o benim tek arkadaşım. Ben ona yaklasmaliyim. Nasıl sormalıyim belki zor durumda utanır mi kızar mi bilmediğim için sormak istedimbakın mevzu birisini gömme birisini övme mevzusu veya genişlik mevzusu değil. insanları içine düştükleri veya tercih ettikleri durum ile yargılamak kolay. önemli olan zor durumda ise yanında olabilmek gerekiyorsa çekip çıkarmak için çaba göstermek veya bir mesajla yargılamamak.
hatta daha da basiti ve daha önce de yazdığım üzere konu sahibinin yapması gereken şu ki arkadaşı ile hayat kadını ise (ki bu daha muallak bir mesaj ile bu kanıya kesinlikle varılmamalı) görüşmeye devam edip etmemeye karar vermesi gerekliliği. kimisi bunu kaldırabilir kimisi kaldıramaz. kaldıramayacaksa karşı tarafı da üzmemek adına ilişkisini ivedilikle kesmeli. kaldırabilecekse de geri kalan hiçbir şeye kafa yormamalı ve bu saatten sonra yargılamamalı. bu kadar basit.
Ekran değil ki telefon ekranın da mesaj bildirimini gördüm. Mesaji yazanda adam için söylemişti ev olmaz otel olsun tarzıNe kadar kötü bir başlık şimdi siz sorunca aaa evet hayat kadınıyım mı diyecek?Nerden biliyorsunuz 55 yaşında olduğunu ekranda ki küçücük resimden mi anladınız?Belki sevgilisidir?Her otele giden hayat kadını mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?