arkadaşım hayat kadını mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
55 yasında oldugunu resme bakıp anlamamış yalnız,msjda yazıyomuş öyle

Konu açsanız nasıl gidiyor iş arıyor musun. Ne tarz islerde çalışmak istersin gibi. Hal tavrından anlaşılır belki. Direk arkadasliginizi kesin diyemem ama onu bu yoldan kurtarmak için bir şeyler yapabilirsiniz belki. Üzücü

Öncelikle böyle birşey yapıyorsa bile mesajı ekrana yönlendireceğini hiç sanmam bildirimleri kapatır diye düşünüyorum ekrana bakan herhangi birinin mesajları görmesini istemez. Eskaza anne babası falanda görebilir. Kaldı ki telefon çalıyordu dediniz çalarken ekrana gelen mesajı nasıl gördünüz? bence hiç sözetmeyin yani sorup ne yapacaksınız sadece işle ilgili hani iş arıyor musun hala ben bakayım falan diyebilirsiniz. Arkadaşlık etmek istemiyorsanız etmezsiniz

Bana anlatmadıysa bir şey sormam beni ilgilendirmez. Gerçekten de öyle bir iş yapıyorsa bunu tahmin olarak değil ciddi ciddi öğrenirsem arkadaşlık kurmak istemem

sorunca ne olacak
ne yapacaksınız
evet deyince ne değişecek
meraktan sorup etrafa dedikodu yapmaya mı soracaksınız
görüşmeyin ama yokluktan kendine böyle bir çıkış bulmuş kadını da darlamayın
özel hayatı

Ben çok üzüldüm arkadaşına bence yaptğı şeyden mutlu değildir. Senin yerinde oslam pnun yanında olurum bu işten kurtulması için ne biliyim ya sırt çevirmezdm sanırım

En yakın arkadasınsa zaten hallerinden anlarsın birşey mi gizliyor tuhaf mı davranıyor vs.

hemen kötü düşünmemek lazım. Gerçekten iyi arkadaşsanız açık açık sorabilirsiniz diye düşünüyorum.

Belkide onu birisiyle tanıştırmak istiyor arkadaşı evde değilde otelde görüşün dedi. Adam yaşlı diyede belirtti. Herşey olabilir. Yani devamını görmediğiniz bir mesajdan bu sonuca varmanız doğru olmamış bence.lla her eline para geçen yanlış bir şeyler yapıyomu anlıycaz.belkide gerçekten babası düzeldi bilemeyizki. Belkide size mahçup olmamak ezik duruma düşmemek için hesap ödüyo bir şeyler alıyo. Siz onun yokluğunu aile durumunu o kadar çok irdelemişsiniz ve incelemişsiniz ki belkide sizden çekindiği için böyle davranıyordur. İlla hal hareketinizden ona üzüldüğümüzü hissetmiştir. Ne bileyim daha bir sürü şey.
Eğer mesaj olayınıda çok merak ettiyseniz orda soracaktınız. Telefonun çaldı bende sana vermek için çıkardım mesajı gördüm hayırdır biriylemi tanıştırılıyosun falan diye bişey atardın ortaya illa açık verirdi yada söylerdi ne olduğunu. Yarım bir mesajdan nerelere gelmiş konu.

Ne diyeceksiniz? Sen hayat kadını mısın diyeceksiniz? Bence aranıza bir mesafe koyun ve yavaş yavaş uzaklaşın arkadaşınızdan...

Bazi KK kadinlarinin genisligine hayran kaldim dogrusu!! Masallah allah arttirsin hanimlar..

Konu sahibini gomecegim derken neyi normallestirdiginizin farkinda misiniz acaba??? Para icin seks yapmak, bedenini satmak ne zamandan beri normal karsilanir oldu?
Gitsin sekreterlik yapsin, gerekirse temizlik yapsin, gundelige gitsin vs. Vs. kisacasi hayatini onuruyla, serefiyle calisarak kazansin. Kisa yoldan fazla paraya ulasmak icin onursuzluga gerek yok. Insan aza da razi gelmeyi bilmeli. Paradan cok daha degerli seyler var bu hayatta..

Burayi gencecik kardeslerimiz de okuyor. Bunun farkinda misiniz bilmiyorum. Bir konu hakkinda yorumda bulunurken aslinda bazi insanlari etkileyebilecegimizin, yeri geldiginde bazi ucuk seylerin normallesmesine sabebiyet verdigimizin de farkinda olup ona gore dikkatlice yorum yapmamiz gerektigini dusunuyorum.

Konu sahibi, bu satirlari arkadasini tenzih ederek yazdim. Neticede bahsettigin gibimi degil mi bir mesaj ile bu kaniya varamayiz.

Helal ya okurken tamda bunları düşündüm

Muhasebe okumuş bir kadın neden seks işçiliği yapsın Allah aşkına? İnsan hiç iş bulamıyorsa gündelik temizliğe gider, sekreterlik yapar,garsonluk yapar. Eskiden sürekli gittiğim bir kafede 60 yaşında adam garsonluk yapıyordu ekmeğini kazanabilmek için. Bu onun seçimi sanane demek ne kadar manasız ya. Genelevde çalışanların durumuyla eskortların durumu aynı değil. Genelevde çalışanlar genelde bu duruma zorlanıyorlar küçüklükten gelen taciz tecavüz kötü aile vb pek çok travmaları var. Eskortların yüzde doksanı bunu fazla para kazanmak için yapıyor bunun neresi normal?

bakın mevzu birisini gömme birisini övme mevzusu veya genişlik mevzusu değil. insanları içine düştükleri veya tercih ettikleri durum ile yargılamak kolay. önemli olan zor durumda ise yanında olabilmek gerekiyorsa çekip çıkarmak için çaba göstermek veya bir mesajla yargılamamak.
hatta daha da basiti ve daha önce de yazdığım üzere konu sahibinin yapması gereken şu ki arkadaşı ile hayat kadını ise (ki bu daha muallak bir mesaj ile bu kanıya kesinlikle varılmamalı) görüşmeye devam edip etmemeye karar vermesi gerekliliği. kimisi bunu kaldırabilir kimisi kaldıramaz. kaldıramayacaksa karşı tarafı da üzmemek adına ilişkisini ivedilikle kesmeli. kaldırabilecekse de geri kalan hiçbir şeye kafa yormamalı ve bu saatten sonra yargılamamalı. bu kadar basit.

mesaj kimden gelmişti?mesaj yazan kimdi yani? belkide yazan kişi kendi için yazıyor. belkide bı mevzu anlatıyor o anda. bu mesajla direkt asıp kesemezsiniz bence

Ben çalıştığım için tek tek yazamiyorum. Biz elazığ da yaşıyoruz. Bizim burda masözlük gibi şeyler olması çok zor. Yada yapsa bilirdim. Masajlar da genelde 2 tane hamam var ordan yapılıyor. Ben arkadaşımin bütün çevre ilişkilerini biliyorum. Ailesini durumunu şuanki durumunu. Dediğim gibi başlığı da dikkat çeksin diye yazıp özür diledim. Kendisine para gelecek bir yer olmadığını biliyorum. Sevgilisi olmadığını biliyorum. Eline son zamanlarda inanılmaz derece de para geçtiğini görüyorum. Sebebi kaynağı belli olmayan. Ailesi aynı çevre aynı nerden bulabilir diye huzursuz olmuştum. Sordum geçiştirdi. Öyle bir mesajı görünce ben iyice kötü oldum. Zaten arkadaşım için böyle düşünüyorsam ve yanlışsa nasıl hain bi insan olduğum için kendime kızarım da yazmıştım yorumda ama doğru olursa nasıl yardımcı olabilirim nasıl kırmadan sorarım bilemiyorum

Ben arkadaşımla görüşürüm onu silmek benim çocukluğumu silmek gibi olur. Ne olursa olsun o benim tek arkadaşım. Ben ona yaklasmaliyim. Nasıl sormalıyim belki zor durumda utanır mi kızar mi bilmediğim için sormak istedim

belkide sevgili ile buluşacak hemen hayat kadını mı oluyor??? olsa bile size ne o da o yolu seçmiş, bence sormayın hiçbirşey..

Ekran değil ki telefon ekranın da mesaj bildirimini gördüm. Mesaji yazanda adam için söylemişti ev olmaz otel olsun tarzı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…