2 yıllık muhasebe bitirdi. 4 ay önce çıkarılmıştı işten. Çalıştığı dönemde bile bu kadar harcama yapmıyorduolabilir bilemeyiz.
normalde okul, iş vs yok mu?
Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?Yani bilemedim bende bi an düşündürdü ama mübarek gündede kimsenin günahını almayalım belki baska biseydir.
Evet suclamadan ve alttan alarak sormalısın mesajı gordugunı soyle bence ondan yola cıkaraktan sor.Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Sormayın, ya yanlış anladıysanız? Bana arkadaşım böyle bir şey sorsa bir daha yüzüne bakmazdım.Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Tabi ki öyle aslında beni rahatsız eden çalışmadığı halde ve yıllarca maddi sıkıntı çeken biri olarak şuan bunun tam tersi gibi bi hayat yaşaması tedirginligimi anlatabildim mi bilemiyorumBelki arkadaşıyla bi konu hakkında konuşuyordu ve mesajın devamı görünmediği için siz yanlış anladınız
Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Evet tedirgin oldum kendime çok kızıyorum. Ya yanlış anladıysan zaten 2 3 aydır beni rahatsız ediyordu. Tabiki en yakın arkadaşım ben hiç sıkıntı çekmesin isterim. Ama çalışmadığı halde eskisine göre çok rahat bi hayatı olmuştu. Sordum babam düzeldi falan dedi. Dün de görünce huzursuz oldumSormayın, ya yanlış anladıysanız? Bana arkadaşım böyle bir şey sorsa bir daha yüzüne bakmazdım.
Anladım o zaman bir süre daha gözlemleyin çok sık görüşüyosanız illaki bi açık vericektirTabi ki öyle aslında beni rahatsız eden çalışmadığı halde ve yıllarca maddi sıkıntı çeken biri olarak şuan bunun tam tersi gibi bi hayat yaşaması tedirginligimi anlatabildim mi bilemiyorum
Madem ki çocukluk arkadaşınız bunu ona uygun bir dille sormalı ve hatta size açılırsa yaptığının doğru olmadığını ona anlatmalısınız.Bence bu sizin insanlık göreviniz...tabi onaylayıp sizinle paylaşırsa bunu yapmalısınızPeki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Mesajı tam okuyamadim o yüzden emin olmadım zatenEmin değilseniz bile emin olana kadar daha dikkatli olun, fazla takılmayın birlikte.
Bu hayattan tutup kurtaracak gucunuz varsa uğraşın yoksa uzak durun. .
Mesajı okuduğunuz saat ve tarih için buluşma teklif etseydiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?