• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım hayat kadını mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Is ariyor musun maddi durumun nasil, nasil geciniyorsun gibi sorular sorabilirsin. Veya ona uygun bir is bulabilirsin. O vesileyle bu isi de birakir belki

Yok ben colinsi sadece olayı anlatırken mekanı belirtmek için yazdım. Mesela 3 ay öncesine kadar yeri gelirdi 5 lirası olmazdı.şimdi gittiğimiz her mekanda hesap ödüyor. Her dışarı çıktıgizda sürekli alışveriş yapıyor gibi
O herkeste olabilecek bir durum. Gecen 2-3 yilda benim de maddi durumumda buyuk degisiklikler oldu. Kimi zaman para olmaz kimi zaman da cok olur. İlle hayat kadini mi acaba diye dusunmek ne bileyim,cok ileri bir nokta. Gordugunuz mesaj da,onceden var olan bir konusmanin devami belli ki. Belki birilerinin erkek arkadasi,belki akrabasi ,bilemeyiz.

Günaydın güzel hanımlar. Bütün gün düşünmekten uyuyamadım. Size de danışmadan bir adım atmak istemedim. İlkokuldan beri görüştüğüm en yakın arkadaşım sürekli bir yokluk içinde büyüdü. Babası rahat, çalışmayan yiyip için gezen bir adam arkadaşımın bir simit almadığı günleri biliyorum. Dün beraber iftar yaptık. İftardan sonra bişeyler alacam dedi mağazalara girdik. 2 3 aydır maddi sıkıntısı yoktu. Babam düzeldi demisti. Beraber marka adı vermek doğru mu bilmiyorum colinse gittik bir gömlek alıp kabine gitti. Çantası bendeydi. Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum
Ne kadar kötü bir başlık şimdi siz sorunca aaa evet hayat kadınıyım mı diyecek?Nerden biliyorsunuz 55 yaşında olduğunu ekranda ki küçücük resimden mi anladınız?Belki sevgilisidir?Her otele giden hayat kadını mı?

Bu kadar yakınsanız dolaylı yollar veya imalardan uzak durun yahu kardeşiniz gibi değil mi?
Yerinizde olsam aynen bize anlattığınız gibi anlatırdım. Annenden sandım ve panik oldum, o mesaj neydi diye sorun açık açık.
Toplum olarak gizli iş çevirmekten samimiyet yok oldu. Sonuçları olumsuz bile olsa açıklıktan ve samimiyetten yanayım.

Bugüne kadar maddi ve manevi olarak arkadaşınızın yanında oldunuz mu ? Bu işi kimse keyfi için yapmaz. Karnı tok insanların klavye arkasından "görüşme" yazmaları çok kolay. Yaşayan bilir ne çektiğini, hiçbirimiz bilemeyiz. İçiniz de birazcık şüphe varsa iş bulma konusunda destek olun ve bundan sonra da insanların özel mesajlarını okumayın.

evli orta yaşlı bir adamla ilişkisi olmuş olmasın
kimileri genelde bazı kızları kandırıp paraya boğup kendine metres yapıyor
inşallah öyle değildir :(

Konu başlığında da etkietlerden de inanılmaz rahatsız oldum okurken.

Böyle bir soru elbette sorulmaz velev ki öyle olsun evet böyle bir durum var mı diyecek arkadaşınız hiç sanmıyorum.

Böyle bir durumda benim aklıma orta yaşlı biriyle ilişkisi olduğu gelirdi siz niye diğer türlüsünü düşündünüz oda ayrı bir konu.

Düşündüğünüz gibiyse eğer ne yaparsınız ona göre öğrenmeye çalışın yada hiç kurcalamayın.

Ben arkadaşınızla söylediğiniz kadar samimi olmadığınızı düşündüm. Çünkü olsaydınız o mesajı gördüğünüz an bu kim neden böyle yazmış filan diye sorardınız. Ama siz susmuş üstüne birde kalbinizde yargılamışsınız kızı.
Hatta o mesajdan önce kafanızda bu şüphe var di bu yüzden mesajı görünce o şüphe güçlendi ve panik olduğunuz için hatta emin olduğunuz için sormadınız.
O mesajdan önce de harcama yapıyor diye şüphelendiniz bundan.
Yeterince samimi değilsiniz..

Çok yakın arkadasımsa ben sorardım. Ama kınamak yada arkadaslığımı bitirmek için değil, yardımcı olmak için. İşe mi ihtiyacı var iş bulurdum , paraya mı var elimden ne geliyorsa yardımcı olurdum.

Bu konu gerçek mi ?
Ne günlere kaldık ya.
Parasızlık işte insana herseyi yaptırıyor.
Bilemeyiz ama eğer öyleyse ne yapacaksınız ki

Neden bu art niyet? İnsan namusu ile para kazanamaz mı belki masörlük yapıyor ya da başka bir şey? Olamaz mı? Tut ki yaptığı iş bu bile olsa insanların özel hayatına bu kadar müdahale neden? Aklınıza gelen ilk şeyin bu oluyor olmanız yeterince samimi ve sevdiğiniz bir arkadaşınız olma ihtimalini düşürüyor. İnsan arkadaşım dostum dediği insana bu lafı değil yakıştırmak gözüyle görse de yok olmaz yapmaz der yargılamaz. Siz önce o kişinin gerçek arkadaşı mısınız yoksa zor zamanda açığını arayan bir tanıdığı mısınız bunu sorgulayınız.

Tabiki de sorarım. Kimse kimsenin hayatına karışamaz gibi boş sözlere aldanmayın. Sorun hatta peşini bırakmayın. Maddi durumu da yokmuş yanlış yola sapmış olabilir. Hiç bir kadın böyle birşeyi asla isteyerek yapmaz. Ben de onun arkadaşı isem tabiki de uyaracağım yardımcı olacağım.

Bana anlatmak istememişse sormazdım. İnsanların hayatlarına karışmak hoşuma gitmiyor. paylaşmak isteseydi paylaşırdı belki utanıyor? kimsenin bilmesini istemiyorr?

ben arkadasa katılıyorum ,

ağaoğlunun sevvgilisi bir açıklma yapmıştı , faturalrım ödenmedıgınde gelip ödeme yapmıyorsanız karışmaya konuşmaya hakkınız yok demişti ,

konu fake ya canı sıkılmış millet saydırsın diye açmış telefonu çalıyorsa bi sorarsın telefon çalıyo diye onu geçtim kız öyle bir şey yapıyo olsa saklıyosa zaten telefonu sana emanet etmez

Konunun fake olup olmadığını bilmiyorum ama yazılan mesajlar çok ürkütücü bir de konuyu tam okumadan sazan gibi atlayanlar var evlere şenlik valla. Eğer bu gerçek bir olaysa ve ben arkadaşım olarak gördüğüm kişiyi "yakın" diye tabir ediyorsam ne demek sanane ya? Ne demek beni ilgilendirmez? Kıza gidip sen böyle böyle mi yapıyorsun demezsin ama bi yerde otururken ben olsam o gün gördüğüm mesajı sorardım hatta şaka yollu sevgilin mi var da demiyorsun diye ağız yoklardım. Bazen bu tip şeylerin özellikle karşımıza çıktığını düşünüyorum. Belki de sizin o mesajı görmeniz gerektiği için gördünüz ve birşey yapmanız gerekiyor bi de böyle düşünün bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back