arkadaşım hayat kadını mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ee kim aramış? Mesaj için mi o kadar çok çaldı telefon, yoksa siz zaten şüpheleniyordunuz da fırsatını bulunca telefonu karıştırmak mı istediniz?
Normalde kabine "telefonun çalıyor" diye seslenmeniz gerekirdi. Hadi onu yapmadınız, kabinden çıktığında "telefonun çaldı" da mı demediniz? Dediyseniz açıp bakmıştır, mimiklerine bakmadınız mı?
Konu pek inandırıcı gelmedi bana.

Doğruysa bile o mesajdan birçok anlam çıkabilir. Üstelik "babamın durumu düzeldi" demiş. Böyle bir şey yapması babasının durumunun düzelmesinden daha yüksek bir ihtimal mi ki aklınıza direkt bu geldi?
Böyle bir şeyi tabii ki gidip sormayın.

Hanımefendi sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Ayrıca dini yorumlar yasaktır, bilginize.

Sormayın, rencide etmiş olursunuz.Belkide yanlış anlaşılma var ortada, inşallah kısa zamanda iş bulur

Arkadaşınız adına üzüldüm, inşallah düşündüğünüz gibi değildir.
Burda hiç herkes özgür istediğini yapar naraları atmaya gerek yok.
Elbetteki herkes özgür ama bu çok yanlış bir seçim. İnşallah yanılıyorsunuzdur.

Ben de kuzenimden suphelenmistim.adamim biriyle inteenetten tanisip bi kac gun gecirmisti.sonra anlaturken agzindan kacirmisti para aldigini.hic ustelemedim,sormadim,farkettigimi farkettirmedim...bana ne ya hu.size ne?

Ha sunu da belirteyim kuzenim hastalik kapti.cinsel yolla bulasan bir hastalik.

Hanımefendi burda tek tek kabinden çıktı telefonu eline verdim falan mi yazayim. Kabindeydi çalınca çantasından aldım. Bi akrabası var remziye yenge o arıyordu. Meşgule alıp çıkınca verdim.bazen öyle şeyler söylüyorsunuz ki şaka gibi. Tek tek kabinden çıktı telefonu verdim tuş kilidini açtı falan mi yazayım. Özet geçerek anlattım

Şimdi durum ne ? Ne yaptınız ?

Dini yorum yapmadım ki ama siz ahlak bekçiliği yaptiniz ben sadece çok “ahlaklı” dediğiniz kısım icin onların da anlayabileceği şekilde bir yorum yaptım
Yanlış anlamazsanız merak ettim. Böyle işlerde çalışan bir arkadaşınız mı var? Hani bu kadar empati yapma sebebiniz bu yüzden mi...

Anlattığınız şey hayatın olağan akışına uygun olmadığı için sordum o soruları. Oturup kimin arayıp ne dediğinin dedikodusunu yapalım diye değil herhalde

Normali kabine seslenip "telefonun çalıyor" demektir çünkü. Tuvalette ya da banyoda değil ki acil bir durumsa diye siz açıp bakasınız.
Madem baktınız, öyle bir mesajdan sonra arkadaşınızın böyle bir iş yaptığını düşündünüz, o zaman "telefonun çaldı" deyip o mesajı okurken mimiklerine falan bakar insan, bir anlam çıkarmaya çalışır değil mi?
Bunu sormamın neresi şaka gibi?

Sorulara cevap vermeyecekseniz ya konu açmayın ya da beğenmediğiniz soruları pas geçiverin.

Yuh mu? Nasıl yuhh?

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Üzüm üzüme baka baka kararır
Kurunun yanında yaş da yanar uzarrr giderrrrr.

Ne yuhu. Eğer var ise böyle bir durum en aşağılık işi yapıyor demektir.

Diğer mesajları okumadım fakat yaşından büyük adamlarla sevgili olan kadınlar var bu onları hayat kadını yapmaz ve insanlar hata hayvanlar bile sevişir ve bunu herkese açıklamak zorunda değildir tek bir mesaj la bunu yapıştırmanız arkadaşınız acısından pekte iyi olmamış..size anlatılmayan konulara müdahele etmeyin sorup ne yapacaksınız diyelim öyle çekip o hayattan kurtarıp evinizin kadını çocuklarınızın anasımı yapacaksınız(türk filmi repliği:)size tersse bu şüpheyle yaşayamam diyorsanız bu hakkınıx görüşmeyin

Olayın üstünden baya uzun zaman geçmiş gelişmeler neler merak ettim.? konuştun mu arkadaşınla, Arkadaşlığın devam ediyor mu ,sonuç ne ?

Ya başka bir şeyse?

Misal mesajlaştığı kişi patronları adamdan bahsediyor, patronun karısını aldattığından şüpheleniyorlar otele gitmiştir diyorlar. Olamaz mı?

Bos ver sorma eskiler derki gozunle canli olarak gorsen bile gozunu 3 kere silip tekrar tekrar bakman gerekir die eger oyle bisey varsa yargilama ayibi varsa acmak yerine ortmeyi dene belkide yanlis anladin suphelenyrsan bile baska bicare dusun bslki zmani gelnce sana kendisi anlatr gorusmek istmezsen mesafe koy ama kurcalama onun hayati sonucda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…