Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum
Hanımefendi sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Ayrıca dini yorumlar yasaktır, bilginize.Dogru tek olmaz kosullara gore degisebilir. Kaldı doğru veya yanlış sizi ne ilgilendirir. Eğer siz aç kalirsaniz tuvalet temizler hiç utanmazsınız ( kaldı ki niye hiç utanmam diye eklediniz onu anlamadım utanılacak bir şey değildir ) Belki zevk icin belki para icin belki paşa gönlü öyle istediği için yapıyordur size ne ahlak bekçiliğine mi soyundunuz? Beden onun hayat onun ahlak satandan korkacaksın bu devirde! Zina yapan bir kadın yakalanır hz İsa’nın huzuruna getirilir ve onun taşlanarak oldurulmesi talep edilir ve hz İsa der ki ilk taşı günahsız olan atsin.
Eğer bir yargılama yapılacaksa bırak Rabbin yapsın sen kul olarak bu ise karışma çok üzülüyorsan dua et rabbine doğru yolu bulsun.
Dini yorum yapmadım ki ama siz ahlak bekçiliği yaptiniz ben sadece çok “ahlaklı” dediğiniz kısım icin onların da anlayabileceği şekilde bir yorum yaptımHanımefendi sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Ayrıca dini yorumlar yasaktır, bilginize.
Hanımefendi burda tek tek kabinden çıktı telefonu eline verdim falan mi yazayim. Kabindeydi çalınca çantasından aldım. Bi akrabası var remziye yenge o arıyordu. Meşgule alıp çıkınca verdim.bazen öyle şeyler söylüyorsunuz ki şaka gibi. Tek tek kabinden çıktı telefonu verdim tuş kilidini açtı falan mi yazayım. Özet geçerek anlattımEe kim aramış? Mesaj için mi o kadar çok çaldı telefon, yoksa siz zaten şüpheleniyordunuz da fırsatını bulunca telefonu karıştırmak mı istediniz?
Normalde kabine "telefonun çalıyor" diye seslenmeniz gerekirdi. Hadi onu yapmadınız, kabinden çıktığında "telefonun çaldı" da mı demediniz? Dediyseniz açıp bakmıştır, mimiklerine bakmadınız mı?
Konu pek inandırıcı gelmedi bana.
Doğruysa bile o mesajdan birçok anlam çıkabilir. Üstelik "babamın durumu düzeldi" demiş. Böyle bir şey yapması babasının durumunun düzelmesinden daha yüksek bir ihtimal mi ki aklınıza direkt bu geldi?
Böyle bir şeyi tabii ki gidip sormayın.
Şimdi durum ne ? Ne yaptınız ?Hanımefendi burda tek tek kabinden çıktı telefonu eline verdim falan mi yazayim. Kabindeydi çalınca çantasından aldım. Bi akrabası var remziye yenge o arıyordu. Meşgule alıp çıkınca verdim.bazen öyle şeyler söylüyorsunuz ki şaka gibi. Tek tek kabinden çıktı telefonu verdim tuş kilidini açtı falan mi yazayım. Özet geçerek anlattım
Yanlış anlamazsanız merak ettim. Böyle işlerde çalışan bir arkadaşınız mı var? Hani bu kadar empati yapma sebebiniz bu yüzden mi...Dini yorum yapmadım ki ama siz ahlak bekçiliği yaptiniz ben sadece çok “ahlaklı” dediğiniz kısım icin onların da anlayabileceği şekilde bir yorum yaptım
Hanımefendi burda tek tek kabinden çıktı telefonu eline verdim falan mi yazayim. Kabindeydi çalınca çantasından aldım. Bi akrabası var remziye yenge o arıyordu. Meşgule alıp çıkınca verdim.bazen öyle şeyler söylüyorsunuz ki şaka gibi. Tek tek kabinden çıktı telefonu verdim tuş kilidini açtı falan mi yazayım. Özet geçerek anlattım
Yuh mu? Nasıl yuhh?Yuh bu yüzden hayatınızdan mı çıkaracaktınız? Ben de diyorum neden sormuyor? Burda insanların arkadaşlık kavramını anlamıyorum. Bir insan yakın bir arkadaşımsa her şeyini sorarım. Bana da sorsa her şeyimi anlatırım. Ve birbirimizi eleştirmeyiz utancağımız bir şey de olsa destek oluruz. Budur çünkü.
Hem bu büyütülcek bir şey mi? Bir arkadaşım para karşılışında bir kaç kez bir şeyler yapıp eğlendiğini otururken söyledi, şimdi hatırlıyorum. Sadece gülüp oha be deyip dalga geçtik. Bitti.Çok drama queensiniz sorarsın söyler bitti gitti
Olayın üstünden baya uzun zaman geçmiş gelişmeler neler merak ettim.? konuştun mu arkadaşınla, Arkadaşlığın devam ediyor mu ,sonuç ne ?Günaydın güzel hanımlar. Bütün gün düşünmekten uyuyamadım. Size de danışmadan bir adım atmak istemedim. İlkokuldan beri görüştüğüm en yakın arkadaşım sürekli bir yokluk içinde büyüdü. Babası rahat, çalışmayan yiyip için gezen bir adam arkadaşımın bir simit almadığı günleri biliyorum. Dün beraber iftar yaptık. İftardan sonra bişeyler alacam dedi mağazalara girdik. 2 3 aydır maddi sıkıntısı yoktu. Babam düzeldi demisti. Beraber marka adı vermek doğru mu bilmiyorum colinse gittik bir gömlek alıp kabine gitti. Çantası bendeydi. Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?