Adam bana ailemle yaşıyorum hatta 3 kardeşim dedi. Yatak odasına karanlık girdik bunu anlatmayacağım zaten. Arkadaşıma inanmadım ki 1 sene geçti öyle yaptı 1 sene hep söyledi ben gülüyordum şaka diye
one night stand normal mi, amerika da bile 3 randevu kuralı dedikleri şey var, valla ben de bazı şeylere şok oluyorum, kimsenin hayatına karışmak haddim değil ama one night stand de pek asya avrupa arasında sıkışmış geneli kırsal kesimden göç etmiş olan hayat tarzımıza uygun değil sanki.
Benim yüzümden istemiyorumNeden boşanmasınlar o kadının gururu onuru yok mu? Kocan başkasıyla yatsa sen boşanmıycak mısın?
Oturma odasını tarif ettim illa yatak anımızı anlatmam gerekmiyor dimi sizeNeye gülüyorsunuz , Bunun şakası mı olur.
Arkadaşım dediginiz kişinin söyledikleri komik mi ki gülüyorsunuz . Gerçekten çok tuhaf.
Sırrımı verdiğim kişi bana böyle söylese Son sözü olur benimle bu konuda. Cizgimi orada çizerim.
Hadsizlik bu , bari hemen soyleseymis , Bir yıl sonra mı yuvayı yıkmaya çalışmak aklına gelmiş ?
Sizinde umurunuzda olmamış , o an size söylenen hakarete dayanamayıp saydirmissimiz , bari bir tip önce ifşa etseydiniz.
Terk derdiniz o an kendinizi aklamak.
Ev karanlıksa nasıl tarif ettiniz ?
Hikayemi anlatıon yaaa?Diyelim ki doğru yapmışsın bir hata ee evine gittiğinde bekar evine mi benziyodu?Hiç mi resim yoktu banyoda diş fırçası,bornoz,havlu terlik vs....Daha nelerden anlarsın bir kadınla yaşayıp yaşamadığını demiMerhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
aslında normal ama çok haklısınızone night stand normal mi, amerika da bile 3 randevu kuralı dedikleri şey var, valla ben de bazı şeylere şok oluyorum, kimsenin hayatına karışmak haddim değil ama one night stand de pek asya avrupa arasında sıkışmış geneli kırsal kesimden göç etmiş olan hayat tarzımıza uygun değil sanki.
Ailemle yaşıyorum dediHikayemi anlatıon yaaa?Diyelim ki doğru yapmışsın bir hata ee evine gittiğinde bekar evine mi benziyodu?Hiç mi resim yoktu banyoda diş fırçası,bornoz,havlu terlik vs....Daha nelerden anlarsın bir kadınla yaşayıp yaşamadığını demi
Fake canım konu bi dediği bi dediğini tutmuyorNeye gülüyorsunuz , Bunun şakası mı olur.
Arkadaşım dediginiz kişinin söyledikleri komik mi ki gülüyorsunuz . Gerçekten çok tuhaf.
Sırrımı verdiğim kişi bana böyle söylese Son sözü olur benimle bu konuda. Cizgimi orada çizerim.
Hadsizlik bu , bari hemen soyleseymis , Bir yıl sonra mı yuvayı yıkmaya çalışmak aklına gelmiş ?
Sizinde umurunuzda olmamış , o an size söylenen hakarete dayanamayıp saydirmissimiz , bari bir tip önce ifşa etseydiniz.
Terk derdiniz o an kendinizi aklamak.
Ev karanlıksa nasıl tarif ettiniz ?
Bana uygun
Fake canım konu bi dediği bi dediğini tutmuyor
Ya haklısında ne diyim ben bu kadınasana uygun olsa eğer sonrasında uzulmeyecek takmayacak olsan arkasından mesaj atmazdın ilişkiye başlayalım mı diye,erkek arkadaşının arkandan söylediği saçma bir söz aklında yer etmezdi hiç umursamazdın, sen de bunun doğru olmadığını biliyorsun, sana uygun olmadığını biliyosun, ama zararın neresinden dönersen kar, hatırlatırım. hiç öyle namus falan klişesine girmiyorum dikkat edersen, bu senin kendine verdiğin değerle alakalı. namus ahlak olayıyla değil. cidden saçma sapan insanları mı hayatında barındırmak istiyorsun, yoksa senin değerli olduğunu hissettirecek birilerini mi?
Ben orda stajyerdim 1 gün gidiyordum arkadaşımlaBen bir sey ankamadim. Simdi konu uzda gecen sene bir ogretmen arkadasimla tek gecelik birsey yasadim demissiniz. Muhtemelen ayni kurumdasiniz. Adami tanimiyormuydunuz? Evli oldugunu bilmiyordum demissiniz. Tanimadiviniz biriyle mi tek gecelik bir iliski yasadiniz?
Yüzük takmayan eşini sevmiyor mu oluyor? Halbuki ben sevdiğimi sanıyordum eşimiKadın yine sadece kadında buluyor suçu. Çünkü kocası cici, diğer kadın tüh kaka.
Sizede ders olsun. Her yüzüğü olmayan bekar değil. Erkekler yüzük takmazlar. Takan varsa da karısını seviyor ve o istedi diye takıyordur.
Merak etmeyin adamdan çıkmazsa sizden hiç çıkmaz.
bana sövene kadar git kocana söv de ben sana bağlılık yemini mi ettim de.Ya haklısında ne diyim ben bu kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?