• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek gecelik ilişki yaşamanız kimseyi ilgilendirmez, bunu tartışmak bile hadsizlik yalnız konuda eksik bir şeyler var gibi. Siz bu insanla internet üzerinden tanışmıyorsunuz sonuçta, hakkında bilgi sahibi olmamanız ilginç. Aynı iş yerinde çalışıp, daha nasıl tepki vereceğinizi bile bilmeden bir erkek kolay kolay yanaşmaz. İster ama korkar. Her şeyi göze alıp ilk gün bu teklifi yapan adam da sizi aşırı beğenmiş olmalı ki o da imkansız direkt eşini sevdiğini söylemiş, bekar gibi davranıp oyuna devam etmemiş. Bu gibi ilişkilerde önce sözlerle flört olur sonra o aşamaya geçilir. Konu ya fake ya da siz evli olduğunu bile bile başladınız. Ben ikincisi olduğunu düşünüyorum, artık gerisi sizin vicdanınıza kalmış.

"Öğretmen bir arkadaşımla" yazdığınıza göre evli olduğunu bilmeme ihtimalini zayıf buldum. Arkadaşınızın sizden habersiz eşe ulaşma olayını da gerçek dışı gördüm. Gayet evli olduğunu biliyordunuz ve arkadaşınızın ulaştığından da haberiniz vardı gibi duruyor. Kendinize bile itiraf edemeyip burada kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Asla sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. Bilerek o kadını incittiyseniz (önce iğrenç adamı her halükarda) sonra sizi Allah bildiği gibi yapsın.

Keşke tanımadan bilmeden böyle bir şeye kalkışmasaydınız ama olan olmuş. Sizin suçunuz değil adamın suçu bu. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Umarım o kadın da suçun kocasında olduğunun farkına varır

neden bir kadın tek gecelik ilişki yaşayamazmış gibi yüklenip durmuşsunuz kadına?
Kadınlar genelde duyguları karıştırıyor (örnek konu sahibi zaten etkilenmese arkadaşına anlatmazdı bile ve olaylar bu kadar ilerlemezdi) ve en çok üzülen onlar oluyor erkekler tek gecelik ilişkilerde bağlanmıyor.

şaka yapmak isteyen arkadaşınız, bu şakanın cehenneme sebep olacağını bilmiyor galiba. Hayatınıza karışamam ama zina yapan siz , karısını aldatan o adam, belkide aldatılan kadının günahından kurtulamayacaksınız.
Zina demenize gerek yoktu müslüman değiliz belki

Şaka sandım herkes hakkında derdi fake açıp yazıcam derdi hiç yapmadı ama
Bu konu için uzun bir konuşmayı hakediyor arkadaşınız.
Kadın takıntılı olup hayatınızı zindana çevirebilirdi, başınıza ne işler açmış olabilirdi o arkadaşınız.

Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
"umarım benden çıkmaz" mı? :D :D :D :D :D

Tek gecelik değilse size göre öyleyse neden emin olmadan adım attınız ?

Tek gecelik değilse , öyleyse arada sevgililik vardır değil mi, Bu süreç ne kadardı mesela ?

Evli olanların evi bile farklıdır bekar evlerinden hiç mi şüphe duymadınız ?
Ben de bundan bahsediyorum. Tek gecelik düşünmeyen insan az çok önceden tanır. Hangi öğretmen bi süre bekar olduğuna inandırabilir.
Yoksa ister tek gecelik ister başka senin düşüncen olsun konu sahibi. Bide ayrılmasınlar filan diyosun. Hiç samimi değil.

İyi olmadı 1 sene olmuştu herkes herşeyi unutmuştu :KK43:((
Siz bana kızıyorsunuz ama son kez yazıp uyuyorum.
Siz olmasaydınız a kişisi b kişisi olurdu . Adam ahlaksız belli. Mutlaka sizden önce ve sizden sonrada aldatmıştır eşini. Kadın illaki öğrenirdi bi yerlerden. Böyle bir ahlaksıztan da kurtarsın işte kendini.

Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Yazık kadına perişan olur tabi kadın sana insaflı davranıp yaşamazsın demiş bide

ya ben buradaki yorumlara şok oldum.
amacınız one night da olabilirdi yani.
linç edilmişsiniz 😂😂😂😂
aman bırak boşanırlar inş onlar da kadına yazık aldatılmış sonuçta
kesin sen son olmamışsındır zaten.

one night stand normal mi, amerika da bile 3 randevu kuralı dedikleri şey var, valla ben de bazı şeylere şok oluyorum, kimsenin hayatına karışmak haddim değil ama one night stand de pek asya avrupa arasında sıkışmış geneli kırsal kesimden göç etmiş olan hayat tarzımıza uygun değil sanki.

Bu kadın bekar, arkadaşıyla birlikte bi adamla tanışmışlar öğretmenmiş. O gece etkilenmişler eve gitmişler, ertesi gün adam birden evli olduğunu hatırlayıp kıza ters çıkmış. Kız da arkadaşına durumu anlatmış. Arkadaş sorar zaten noldu dün diye, kız da anlatır doğal olarak bu pi.s adam evliymiş vs vs.
+Kadınlar da sevişir arkadaşlar.
saldırılması gereken tek kişi evli olduğunu o saatlerde unutan ve karısı gittiği an koştur koştur başkasını arayan adam.
Konu sahibinin Arkadaşı belki bir şey gördü ya da duydu, bir sene sonra bu detayı vermek istedi.
benim aklıma ilk gelen: acaba bu herif senin arkadaşına mı yanladı da kız sinirle bu hamleyi yaptı? Olmaz mı gayet olur

one night stand normal mi, amerika da bile 3 randevu kuralı dedikleri şey var, valla ben de bazı şeylere şok oluyorum, kimsenin hayatına karışmak haddim değil ama one night stand de pek asya avrupa arasında sıkışmış geneli kırsal kesimden göç etmiş olan hayat tarzımıza uygun değil sanki.
Bana uygun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back