• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yüzümden istemiyorum
Senin yüzünden degil ki, ahlaksız insan müsveddesi yüzünden boşanacaklar eşine sadakat sözü veren o şerefsiz. Bunlar kahrolsun ya. İnşallah tekmeyi vurmuştur karısı. Senlik bi durum yok sen olmassın başkası olur onun için.

Ya haklısında ne diyim ben bu kadına

ilk olarak ben o kız arkadaşımla göruşmeyi keserdim,olan olmuş, artık kadın da adam da senin meselen değil. yaşın 20lerin başıdır buyuk ihtimalle, sunger çekmek için çok uygun bir yaş.
gerek yok elalemin evli adamını,sapığını,lafını bilmezini başına toplamaya, sana çok mutlu ve değerli hissettiren birini bulana kadar erkekleri yerine kendini tanımaya çalış,hobi edin,dil öğren, eğitimine devam et...ne mutlu hissettiriyorsa. sonrasında kendini bulduktan tanıdıktan sonra zaten şu geçen zamanının ne kadar boş ve anlamsız olduğunu göreceksin.

Ailemle yaşıyorum dedi
He canim heee.Ya ation ya da cidden böyle bir sey yaptın o arkadaşım yazmış dediğinde sensin ve içine sigdiramadin esinin duymasını istedin kadına yazdin simdi vicdanın rahatsız oldu.Durum her neyse ve doğruysa olan olmuş bir daha böyle bir sırrı kimseye verme hatta tanımadığın adamin evine gitme

Yüzük takmayan eşini sevmiyor mu oluyor? Halbuki ben sevdiğimi sanıyordum eşimi 🤭 o da beni sevmiyor zaar 😱

Karakter meselesidir bu, Allah karaktersizlerle karşılaştırmasın.

Sizde in midir cin midir tanımadan etmeden adamın evine gidip nasıl koynuna girdiniz? Hem o evin bekar evi olmadığı her halinden belli oluyormuştur @waterlily1
Benim eşim de takmıyor ama bundan sonra taktırıcam maazallah bu konudaki şahıs gibi yanlış anlar eşime olta atar gerçi eşim genelde gölde kendi oltalarıyla ilgilenir ama nefis bu kadınlardan da korkulur en iyisi biz yüzüğü önlem amaçlı taktıralım

Benim eşim de takmıyor ama bundan sonra taktırıcam maazallah bu konudaki şahıs gibi yanlış anlar eşime olta atar gerçi eşim genelde gölde kendi oltalarıyla ilgilenir ama nefis bu kadınlardan da korkulur en iyisi biz yüzüğü önlem amaçlı taktıralım
Aynen kadın kadının düşmanı ben olta attım ben ayarttım doğru unuttum

Sende hazır bekliyomuşun karısı yazsa da kadının canını yaksam diye senin canın yanmış fırsat bulunca sende sonuna kadar yakmışsın kadının canını ki bana sizin adamın evli olduğunu bilmiyodum dediğiniz hiç inandırıcı gelmedi

Eşiniz de oltadaki yemi yutmasın mesela, yüzük karşıdakini dururur, eşinizi değil:)
Ama bunu gel de anlat hele kk da...

Bu olay şöyle olsaydı tepkiler nasıl olurdu:
evli bir kadın kocası yokken bir gece dışarıya çıkıp eve erkek almış, ertesi gün de ben kocamı seviyorum beni arama demiş

Bu olay şöyle olsaydı tepkiler nasıl olurdu:
evli bir kadın kocası yokken bir gece dışarıya çıkıp eve erkek almış, ertesi gün de ben kocamı seviyorum beni arama demiş
Düşünmek bile korkutucu fjskfkdkd

Yüzük takmayan eşini sevmiyor mu oluyor? Halbuki ben sevdiğimi sanıyordum eşimi 🤭 o da beni sevmiyor zaar 😱

Karakter meselesidir bu, Allah karaktersizlerle karşılaştırmasın.

Sizde in midir cin midir tanımadan etmeden adamın evine gidip nasıl koynuna girdiniz? Hem o evin bekar evi olmadığı her halinden belli oluyormuştur @waterlily1

İşte yine bir ezbere dayalı sistem azizliği daha takmayan eşini sevmiyor demişmiyim ben orda acaba 🤔 Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Yani yazan burda takan karısını aşırı seviyor ve o istediği için takıyordur onuda kendi haline bıraksan takmaz demek istemiş. Takmayanlar için bir genellemede bulunamam. İşte birazı karı kız düşürmek için takmıyor, birazı artistik olsun diye, birazı erkek adam yüzük mü takar, birazı altın haram der, birazı rahatsız oluyorum der. Der de der.

Son düzenleme:
şaka heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back