Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sormayın ya 1 sene oldu ben unuttum geçti atlattım ama kadınlar beni şok ediyor bu ne kadın düşmanlığı

Anlatırım o benim yakın dostum seni bağlamaz yazma
Burası herkesin fikrini belirtebilecegi bir platform. Neye yazıp neye yazmayacağımı size sormayacağım.
Kaldı ki ben sizi olay için suçlamadım. Adam sizi kandırmıs. Sadece arkadaşınıza anlatmanız yanlış dedim. Adamın karısı da iyi ki öğrenmiş. Ne mal olduğunu bilsin kadın.

Herkes kadın erkek farketmez istediğiniz yasar.
Fakat mahremiyet diye birsey var . Gidip de başkasına anlatılmaz.
Adam karısını kandırmış konu sahibini kandırmış aklı sıra hovardalık yapmış
Eminim kasıla kasıla biryerlerdede anlatmış
Utanan kadın olunca erkeğin yaptığı yanına kar kalıyor
Kendilerini çok uyanık iş yapan zannediyorlar
Bu adam gibilerine lazım böyleleri

Sormayın ya 1 sene oldu ben unuttum geçti atlattım ama kadınlar beni şok ediyor bu ne kadın düşmanlığı
Yaşayan siz unuttunuz ama arkadaşınız unutmamış da neyin hıncını almış sizden?
Her şeyi boşverin, arkadaşınızı irdeleyin.
Niyeti ne yani bunu yaparak size ne kazandırdı?

Amacımda o değildi ertesi gün mesaj attım ona belki ilişkiye başlarız diye cevabı ters oldu
ya ben buradaki yorumlara şok oldum.
amacınız one night da olabilirdi yani.
linç edilmişsiniz
aman bırak boşanırlar inş onlar da kadına yazık aldatılmış sonuçta
kesin sen son olmamışsındır zaten.

Boşanmasınlar ya suçsuz bile olsam istemigorum

Yaşayan siz unuttunuz ama arkadaşınız unutmamış da neyin hıncını almış sizden?
Her şeyi boşverin, arkadaşınızı irdeleyin.
Niyeti ne yani bunu yaparak size ne kazandırdı?
Şaka sandım herkes hakkında derdi fake açıp yazıcam derdi hiç yapmadı ama

Adamın karaktersizliği. Siz düzenli bir ilişki olur diye düşünmüşsünüz istediğinizide yaşamışsınız kimseyi alakadar etmez bu. Anlamıyorum çoğu yorumu. Kim kimin koynuna girecekse girer, izin mi alması lazım kız bunun için. Karısına Anlatmanız da oh iyi olmuş. Adama bak hem gönül eğlendir hem karımı seviyorum de.. Bırakmayın böylelerinin yanına. Sizde uzak durun.

Bence öğrenmesi iyi olmuş zaten kadının.

Gereksiz yazıyorsun neyse herkes senin gibi olmak zorunda değil ben herkese istediğimi anlatan biriyim

neden bir kadın tek gecelik ilişki yaşayamazmış gibi yüklenip durmuşsunuz kadına?
Yaşar neden yaşamasın? Tek gecelik ilişki erkeklere özel değil sonuçta. Benim konu sahibinde rahatsız edici bulduğum şey adamın evli çıkması üzerine olan müthiş rahatlığı. Üzerine yapılan şakalar, söylerdim söylemezdim muhabbetleri. Tekrar edeyim adam da dünyalar iyisi değil sonuçta o ayrı bir ahlaksız. Neyse yine hiç üstüme vazife olmayan şeylere bulaştım yine gece gece. Siz öyle birisiniz ben de böyle düşünen biriyim. Farklılıklara saygı duymam gerekiyordu.

Öğretmen arkadaşınız, ortak arkadaşınız da aynı gün tanıyor ikiniz de bilmiyorsunuz evli olduğunu. Tanıştığınız gün yaşandı demek ki olay . Bir de insan kutu gibi de olsa girdiği ev bekar evi mi aile evi mi anlar, bir seviş çık olmadıysa. Annesi kardeşleri diye hadi yalan söyledi nereye kayboldu bu anne kardeşler. Yani evet karaktersiz koca suçlu inşallah kadın rezil eder ve boşar ama siz de saf ayağı yapmayın, bir günlük tanış adam değilse. Ha bir de keşke boşboğaz arkadaşınız ilk başta söyleseymiş kadın 1 yıldır aptal yerine konmamış olurdu. Haa hoş seni çamurlayıp adamın kendisinin kandırıldığını söyleyerek karisini ikna etme ihtimali de çok fazla. Ama komple iğrenç bir olay .

arkadaşın ve evli olduğunu bilmiyosun, en yakın arkadaşınla ortak arkadaşınız ama aynı gun tanıştınız.
sabah akşam adamın seni kesmediğine dua et sadaka ver, hayatın beni hiç ilgilendirmez ama guvenip de ne olduğunu bilmediğin adamın evine gitme.
evli değil,tecavuzcu de çıkabilirdi, katil de çıkabilirdi.
bu arada bacım konularına bakıyorum da muhatap olduğun insanlar seni iyi yöne göturmuyorlar,arkadaş sevgili vs, sen bilirsin de, kendi değerini sen belirlersin çevrendeki kişilerin seviyesiyle. yerinde olsam çok da arkadaş gozuyle bakmam o arkadaşa.

Ben neden utanıyım??? Tamam yazmayın

Ben tek gecelik görmedim ona göre öyleymiş...

Tek gecelik değilse size göre öyleyse neden emin olmadan adım attınız ?

Tek gecelik değilse , öyleyse arada sevgililik vardır değil mi, Bu süreç ne kadardı mesela ?

Evli olanların evi bile farklıdır bekar evlerinden hiç mi şüphe duymadınız ?

Ailemle yaşıyorum dedi.. yeter artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…