Sormayın ya 1 sene oldu ben unuttum geçti atlattım ama kadınlar beni şok ediyor bu ne kadın düşmanlığıAgiz dolusu saydiran, insallah senden cikar diyen hanimlar.. Vallahi ibretle izliyorum! Yalan soylenmis kandirilmis bir kadin karsinizdaki, farkinda misiniz? Yani adama sovup saymak lazim evliligini gizlemis diye, anlayabiliyor musunuz? Ha tabi burda konu bulmusken tek gecelik iliski yasayan kadin lincleyelim, yasanan seyi zerre umursamayalim ise baska.
Burası herkesin fikrini belirtebilecegi bir platform. Neye yazıp neye yazmayacağımı size sormayacağım.Anlatırım o benim yakın dostum seni bağlamaz yazma
Adam karısını kandırmış konu sahibini kandırmış aklı sıra hovardalık yapmışHerkes kadın erkek farketmez istediğiniz yasar.
Fakat mahremiyet diye birsey var . Gidip de başkasına anlatılmaz.
Yaşayan siz unuttunuz ama arkadaşınız unutmamış da neyin hıncını almış sizden?Sormayın ya 1 sene oldu ben unuttum geçti atlattım ama kadınlar beni şok ediyor bu ne kadın düşmanlığı
ya ben buradaki yorumlara şok oldum.Amacımda o değildi ertesi gün mesaj attım ona belki ilişkiye başlarız diye cevabı ters oldu
hee ben bekarken nufustan bakiyodumYazmadan geçmek istemiyorum Seda Sayan söylüyor ya tanıştığınız kişiden kimliğini tc numarasını isteyin diye ne çok haklıymış
Boşanmasınlar ya suçsuz bile olsam istemigorumya ben buradaki yorumlara şok oldum.
amacınız one night da olabilirdi yani.
linç edilmişsiniz
aman bırak boşanırlar inş onlar da kadına yazık aldatılmış sonuçta
kesin sen son olmamışsındır zaten.
Şaka sandım herkes hakkında derdi fake açıp yazıcam derdi hiç yapmadı amaYaşayan siz unuttunuz ama arkadaşınız unutmamış da neyin hıncını almış sizden?
Her şeyi boşverin, arkadaşınızı irdeleyin.
Niyeti ne yani bunu yaparak size ne kazandırdı?
Bence öğrenmesi iyi olmuş zaten kadının.Adam karısını kandırmış konu sahibini kandırmış aklı sıra hovardalık yapmış
Eminim kasıla kasıla biryerlerdede anlatmış
Utanan kadın olunca erkeğin yaptığı yanına kar kalıyor
Kendilerini çok uyanık iş yapan zannediyorlar
Bu adam gibilerine lazım böyleleri
Gereksiz yazıyorsun neyse herkes senin gibi olmak zorunda değil ben herkese istediğimi anlatan biriyimBurası herkesin fikrini belirtebilecegi bir platform. Neye yazıp neye yazmayacağımı size sormayacağım.
Kaldı ki ben sizi olay için suçlamadım. Adam sizi kandırmıs. Sadece arkadaşınıza anlatmanız yanlış dedim. Adamın karısı da iyi ki öğrenmiş. Ne mal olduğunu bilsin kadın.
Yaşar neden yaşamasın? Tek gecelik ilişki erkeklere özel değil sonuçta. Benim konu sahibinde rahatsız edici bulduğum şey adamın evli çıkması üzerine olan müthiş rahatlığı. Üzerine yapılan şakalar, söylerdim söylemezdim muhabbetleri. Tekrar edeyim adam da dünyalar iyisi değil sonuçta o ayrı bir ahlaksız. Neyse yine hiç üstüme vazife olmayan şeylere bulaştım yine gece gece. Siz öyle birisiniz ben de böyle düşünen biriyim. Farklılıklara saygı duymam gerekiyordu.neden bir kadın tek gecelik ilişki yaşayamazmış gibi yüklenip durmuşsunuz kadına?
İyi olmadı 1 sene olmuştu herkes herşeyi unutmuştuBence öğrenmesi iyi olmuş zaten kadının.
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Ben neden utanıyım??? Tamam yazmayınYaşar neden yaşamasın? Tek gecelik ilişki erkeklere özel değil sonuçta. Benim konu sahibinde rahatsız edici bulduğum şey adamın evli çıkması üzerine olan müthiş rahatlığı. Üzerine yapılan şakalar, söylerdim söylemezdim muhabbetleri. Tekrar edeyim adam da dünyalar iyisi değil sonuçta o ayrı bir ahlaksız. Neyse yine hiç üstüme vazife olmayan şeylere bulaştım yine gece gece. Siz öyle birisiniz ben de böyle düşünen biriyim. Farklılıklara saygı duymam gerekiyordu.
Ben tek gecelik görmedim ona göre öyleymiş...
Ailemle yaşıyorum dedi.. yeter artıkTek gecelik değilse size göre öyleyse neden emin olmadan adım attınız ?
Tek gecelik değilse , öyleyse arada sevgililik vardır değil mi, Bu süreç ne kadardı mesela ?
Evli olanların evi bile farklıdır bekar evlerinden hiç mi şüphe duymadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?