Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım artık babamıza güvenemiyoruz biz ne yapalım yani offfff offf
Valla ne kolay artık babamıza güvenemiyoruz deyip işin içinden çıkmak.

Bişeyleri bu kadar kolay yaşamanın sonucu bu. Yok bekar olduğuna inandırmış, yok arkadaşın anlaticam diye dalga geçmiş de sen inanmamışsın. Şuna desene eşinin öğrenmesini istedim belki adam bana gelir diye.

Valla ne kolay artık babamıza güvenemiyoruz deyip işin içinden çıkmak.

Bişeyleri bu kadar kolay yaşamanın sonucu bu. Yok bekar olduğuna inandırmış, yok arkadaşın anlaticam diye dalga geçmiş de sen inanmamışsın. Şuna desene eşinin öğrenmesini istedim belki adam bana gelir diye.
Ahahha 1 sene olmuş ben adamı unuttum bile allah aşkına 😃😃😃😃😃😃😃😂

Adam bana ailemle yaşıyorum hatta 3 kardeşim dedi. Yatak odasına karanlık girdik bunu anlatmayacağım zaten. Arkadaşıma inanmadım ki 1 sene geçti öyle yaptı 1 sene hep söyledi ben gülüyordum şaka diye
Evli biriyle yanlışlıkla birlikte olmak konusunda arkadaşınızla beraber rahatsız edici derecede rahatsınız.

Hadi tamam adam sizi kandırdı. Evli olduğunu öğrendiğinizde insan bi yerin dinine girer, utanç duyar , ben nasıl böyle bir konuma düştüm diye.
Siz pişkin pişkin arkadaşınıza anlatmışsınız. Masallah bu ne rahatlık...
Ben öyle biri değilim siz öyle biri olun

Agiz dolusu saydiran, insallah senden cikar diyen hanimlar.. Vallahi ibretle izliyorum! Yalan soylenmis kandirilmis bir kadin karsinizdaki, farkinda misiniz? Yani adama sovup saymak lazim evliligini gizlemis diye, anlayabiliyor musunuz? Ha tabi burda konu bulmusken tek gecelik iliski yasayan kadin lincleyelim, yasanan seyi zerre umursamayalim ise baska.

Kadına neden yüklendiniz anlamadım ? Bilmiyormuş işte,ne yapsın yani,nasıl yaptım bunu deyip kendini çöllere mi atsın ?
Adam kandırmış,hala kadına yükleniliyor,şaka gibisiniz gerçekten.Kadın suçlu değil işte,arkadaşına anlatması da yanlış değil,adam utanmadan yalan söylemiş bu kadın yaşadığını anlatırken neden utansın suçlu olsun ya,ne tür bir mantık sizinkisi ?
Konu gerçek/fake açıkçası umurumda değil,ama bu forumda bir kadın evli biriyle bilmeden bir şeyler yaşasa,iki gülücük atsa bile üyeler direk saldırmaya başlıyor nasıl bilmiyorsun evli olduğunu diye.Bir sürü erkek var gayet de güzel saklayan,rol yapan,herkesin alnında mı yazıyor evli mi değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back