Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ise yorum atmaya tenezzül etmeyinFake çok belli
tevekkeli tecrübe konuşuyor seda bilmeyecekte kim bilecek bu kıssadan hisseleriYazmadan geçmek istemiyorum Seda Sayan söylüyor ya tanıştığınız kişiden kimliğini tc numarasını isteyin diye ne çok haklıymış
Evet ama umarım öyle olur boşanmazlarMerak etme kocası bir çiçekle gönlünü almıştır. Kocacımlar gelmeden kaçayım ben
![]()
Valla ne kolay artık babamıza güvenemiyoruz deyip işin içinden çıkmak.Canım artık babamıza güvenemiyoruz biz ne yapalım yani offfff offf
Evet bencedeFake çok belli
Offf tamam yazmayın günah almakta üstünüze yokBen inanmadım evli olduğunu bilmediğine.
Ahahha 1 sene olmuş ben adamı unuttum bile allah aşkınaValla ne kolay artık babamıza güvenemiyoruz deyip işin içinden çıkmak.
Bişeyleri bu kadar kolay yaşamanın sonucu bu. Yok bekar olduğuna inandırmış, yok arkadaşın anlaticam diye dalga geçmiş de sen inanmamışsın. Şuna desene eşinin öğrenmesini istedim belki adam bana gelir diye.
Evli biriyle yanlışlıkla birlikte olmak konusunda arkadaşınızla beraber rahatsız edici derecede rahatsınız.Adam bana ailemle yaşıyorum hatta 3 kardeşim dedi. Yatak odasına karanlık girdik bunu anlatmayacağım zaten. Arkadaşıma inanmadım ki 1 sene geçti öyle yaptı 1 sene hep söyledi ben gülüyordum şaka diye
Amacımda o değildi ertesi gün mesaj attım ona belki ilişkiye başlarız diye cevabı ters olduneden bir kadın tek gecelik ilişki yaşayamazmış gibi yüklenip durmuşsunuz kadına?
Ben öyle biri değilim siz öyle biri olunHadi tamam adam sizi kandırdı. Evli olduğunu öğrendiğinizde insan bi yerin dinine girer, utanç duyar , ben nasıl böyle bir konuma düştüm diye.
Siz pişkin pişkin arkadaşınıza anlatmışsınız. Masallah bu ne rahatlık...
Herkes kadın erkek farketmez istediğiniz yasar.neden bir kadın tek gecelik ilişki yaşayamazmış gibi yüklenip durmuşsunuz kadına?
Anlatırım o benim yakın dostum seni bağlamaz yazmaHerkes kadın erkek farketmez istediğiniz yasar.
Fakat mahremiyet diye birsey var . Gidip de başkasına anlatılmaz.