• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ne güldüm sizin gibiler hep aldatılıyor fnsmfkskdksks

Aldatılinca mutlu mu oluyorsun ?
Senin gibiler derken neye göre siniflandirdin ?

Senin gibilere ne oluyor mesela bunu merak ettim..

Sen aldatılmış olmadın mı evli değilim dediğinde.

Hatta aptal yerine koymuş olmadı mı seni. ?

Yok yok merak etmeyin.
İçinde olanı durdurmanın tek yolu başka yerlerine tasma takmak çünkü.
Yüzükmüş bilmem neymiş, oltaymış ağına düşmüşmüş😂
Mikemmel kocalar eldekine değil, kalptekine bağlı kalırlar.
Vay ne kırocan yazdım ama öyle yani🤣
Böyle hatunları görünce insan korkuyor benim eşim de sosyal medyasına fotolarımızı koymaz elinde yüzük de yok vay anam vay yandı kocacıklarımız 😂

Durmayan karşıdaki" yüzükle de durmaz. Yuzuk karşı cinsi durduran bir nesne değil .

Eğer " evli insanla asla olmaz " zihniyetindeyse kişi incigine kadar araştırır.

Umrunda değilse karanlıkta eve girer, Tek gecelik nasılsa der, ertesi günde tek gecelik olmasın diye yalvarır.

Karşılikta alamayınca eşine kadar ulaştırır.

Kişi yaşattığını yaşamadan ölmez, ölmesin.
Ben konunun yazıldığı şekilde olduğunu düşünerek yorumladım.
Kadın bilmiyordum diyor, yüzük de yoktu, ailemle yaşıyordum diyor.
Aksi olduğunda bunun olamayacağını beyan ediyor, e ne diyelim biz şimdi?
Varsayım yerine sunulanı yorumlamak daha verimli bence.
Beni mesela kesinlikle bir alyans durdurur, tek gecelik bir ilişki ise tabi ki bakacağım yer elindeki metaldir, gbt almayacağım ki.

Fake mi değil mi bilmiyorum.
Gerçek olduğunu varsayıyorum.
Sizin hatanız iyi tanımadan, evli olup olmadığını araştırmadan bir şeyler yaşamanız
Ayrıca arkadaşınız tam sinsi
Eğer açıklamak karısına anlatmak istersen bu senin isteğindir.
Ama arkadaşının yemeyip içmeyip adama sürekli mesaj atması bir enteresan
Sanki size ne zamandır diş biliyor da fırsat bu fırsat demiş gibi hissettim.

İşte yine bir ezbere dayalı sistem azizliği daha takmayan eşini sevmiyor demişmiyim ben orda acaba 🤔 Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Yani yazan burda takan karısını aşırı seviyor ve o istediği için takıyordur onuda kendi haline bıraksan takmaz demek istemiş. Takmayanlar için bir genellemede bulunamam. İşte birazı karı kız düşürmek için takmıyor, birazı artistik olsun diye, birazı erkek adam yüzük mü takar, birazı altın haram der, birazı rahatsız oluyorum der. Der de der.
Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Bakın işte buna dayanarak yazdım. Yüzük sevgi kriteri değildir. Ölçüm de yapmıyor bildiğim kadarıyla. Aşırısı bilmem nesi derken önyargılı bakıyorsunuz bu olaya.

Kadını neden linç ediyorsunuz kadın beni kandırdı diyor bile isteye gorusmemis ki. Yani hepimiz kandirilabiliriz bu hayatta her konuda. Öyle büyük yalancilar var ki kimse ben kandirilmam demesin. Büyük konuşmasın öncelikle. Konu sahibine tavsiyem bundan sonra tanıştığıniz kişileri daha iyi araştırin ve o arkadasliginizi kesinlikle gözden geçirin. Bir arkadaşım benden habersiz benim verdiğim bir bilgiyi başkasına iletirse bir daha o kişi yüzümü goremez.

Aldatılinca mutlu mu oluyorsun ?
Senin gibiler derken neye göre siniflandirdin ?

Senin gibilere ne oluyor mesela bunu merak ettim..

Sen aldatılmış olmadın mı evli değilim dediğinde.

Hatta aptal yerine koymuş olmadı mı seni. ?
Ahahha aradığım yorum 😍 tanımadan etmeden güvenmeden böyle işlere girip kepaze ediyorlar kendilerini, yazık. Halbuki kadınlar ne kadar değerli varlıklar, yine o değeri düşüren de kendileri.

Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Bakın işte buna dayanarak yazdım. Yüzük sevgi kriteri değildir. Ölçüm de yapmıyor bildiğim kadarıyla. Aşırısı bilmem nesi derken önyargılı bakıyorsunuz bu olaya.

Aynı şeyi farklı şekillerde söylüyoruz farkında olalım bence şu olayı tatlıya bağlayalım. 🤣
Hala anlatamadım sanırım kendimi bende yüzüğün sevgi ölçütü olmadığını biliyorum ve takan adam eşini seviyor ve kırmak istemediği için takıyor dedim. Yani sevmesin madem korksun eşinden oda uyar😂

Artı konu sahibi cozuttu zaten az kaldı kapanır buralar 😎

Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?
Bu arada farklı şekilde hortlayan konuyu açan kişi miymiş konu sahibi , ilginç arkadaşımın yaşadığı dediği konuyla kendisinin yaşadığını iddia ettiği konu ne kadar da benzer.

Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?

canı sıkılmış herhalde pişirip pişirip aynı konuyu açmış..
keşke bunu da kuzenim diye açaymış :KK53:
hayır nasıl hırslandıysa adama kadının nasıl duyacağı ile ilgili senaryo çalışması yapmış.

Aynı şeyi farklı şekillerde söylüyoruz farkında olalım bence şu olayı tatlıya bağlayalım. 🤣
Hala anlatamadım sanırım kendimi bende yüzüğün sevgi ölçütü olmadığını biliyorum ve takan adam eşini seviyor ve kırmak istemediği için takıyor dedim. Yani sevmesin madem korksun eşinden oda uyar😂
Benim devreler bu saatte yandı varsın yüzüklermizi takalım biz altıncıları gümüşçüleri işsiz bırakmayalım biz malum bilezik falan almak çok pahalı şimdi yüzükten bari para kazansınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back