Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Belki de haklısınız, arkadaşım ilişkisinden bahsederken partnerinin profili benim eşime pek benzemiyor belki o yüzden ilginç gelmiştir.
Eşimin de kafasının karışacağını pek sanmıyorum, genel olarak güçlü karakterde ne istediğini bilen birisidir. Ayrıca kendisine bir portakal soymuşluğum da vardır yani :)) teşekkürler yorumunuz için.
Eşinin verdiği cevap çok güzel bence… hep mutlu olun
Teşekkür ederim. ben de size mutluluklar dilerim :)

Bana tuhaf gelmedi gayet normal bir evli çift olması gereken bence ve evet kız kışkırtmaak istemiş olabilir niyeti her açıdan kötü

Bu konu sizi bu kadar eğlendirdiği için inanın adınıza seviniyorum. :) Yazı dilinizi hikaye diline çevrilmeye çalışılmış ama hala benimkinden çok uzak biraz daha analiz edin yazdıklarımı bence . Teşekkürler yorumunuz için.

Eşinizin cevabı çok yerinde ve güzel olmuş. Ve kız arkadaşınızla arasındaki çizgiyi daha da belirtmiş. Kız bana çok masum gelmedi. Bence asıl takılmanız gereken şey arkadaşınızın yersiz, gereksiz sorusu.
Yakın bile değilsiniz sen hayırdır böyle bir soru soruyorsun? Üstelik siz çat kapı gelmesine rağmen güzelce teselli edip, ağırlamışken.
Ben olsam bir daha iletişim kurmazdım. Hatta nedenini sorarsa böyle bir soru sormasının ne kadar gereksiz, yersiz olduğunu, siz ortamdan gider gitmez arkanızdan eşinize sizi çekiştirdiğini ve bu durumdan hoşlanmadığımı belirtirdim.

İlk konunuz "Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz" gibi ; bu konunuz da , örnek olay veya danışan hikayesi gibi duruyor.

İlk konunuzda: eşinizle kendinizi ve davranış şekillerinizi çok daha farklı anlatmıştınız. İlk konudaki çift : eşinizle sizseniz ; bu konudaki çift kim ? Bu konudaki çift sizseniz ; ilk konunuzdaki çift kim ?

Bu konulara gelecek yanıtlar bir makale , ödev , sosyal mecralarda etkileşim amaçlı kullanılacaksa da geçerliliği olmayacaktır.

Aynen budur.
İlk bahsedilen konudaki çiftle bu çift taban tabana zıt.
Eşini kaybetmekten korkan eş beraber bir yemek yiyemeyen, tatile gidemeyen deyim yerindeyse ayrı yaşayan insanlarken birden kaybetmekten korkan fln bir adama döndü

Eşimin ve hayatımın sizin kafanızdaki kalıplara sığmadığının farkındayım ama yapabileceğim bir şey yok, üzgünüm yani. Evet eşim ve ben birbirimizle tek tatil yaparken arkadaşlarımızla ailelelerimizle yalnız basımıza bu yıl çok keyifli tatiller geçirdik. Bu tatil konusuna neden çok takıldınız bir önceki konudan atıf yapıyorsunuz, sizi rahatsız eden tam olarak ne? Arkadaşım ne deseydi sizin için hikaye olmazdı? gülünecek bir şey bulduysanız gülün tabi, bol kahkahalar :)
Kaç sezonluk düşünüyorsunuz diziyi?
Açıkcası ben bu platformu faydalı buldum, hayatıma dair daha çok danısmayı düşünüyorum. Size dizi gibi geliyorsa, siz şey yapın takip etmeyinn :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de özellikle burada yazılanlardan sonra daha çok sorguladım. Ben de daha az iletişimde olacağım artık. Yakın zamanda da bu konuyu soracağım kendisine.

Yok edicem

Bu konudaki amaç da “ayy konu sahibi arkadaşının patavatsız lafına değil eşinin kaybetme korkusuna takılmış, ne kadannn da özgüvenli” dedirtmek mi?
Arkadaşım ne yapmak istiyor kocam neden öyle dedi
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Yani olayı idrak edememiş de eşinin kaybetme korkusuna takılmış. Ayol bir çift yaşamı kurumamışsın, ortak hayat kurumamışsın adam acaba neden kaybetme korkusu yaşıyor. Arada bağ yok dediğine göre gelmiş burda neyi sorguluyor

Arkadaşınız kocanızın size olan ilgilini kıskanmış, alkolün de etkisiyle çok gereksiz ve samimi bir soru sormuş. Kocanız çok güzel cevap vermiş, herkes sevdiğini kaybetmekten korkar, korkmalı bence. Ben olsam bir daha asla kocam varken o kadını evime almazdım, arama da mesafe koyarım.

Maşallah tü tü, ne kadar güzel bir ilişkiniz var siz buradaki kıskanç kadınlara bakmayın. Onların böyle evlilikleri olmadığı için, gelip fake falan diyorlar işte. Hep kıskançlıktan.

Mesela Tahin Helva üyesinin kocası ona hiç portakal suyu sıkmaz, sizinki sıkar mı? Bence sıkıyordur. Ne güzel. Umarım tahin hanım bunu da kıskanmaz.

Bir de “eşim beni kaybetmekten korkuyor ne demek, bana güvenmiyor mu acaba “ diye düşündünüz mü gerçekten?

Yanlış anlamayın ama, bunun anlamını herkes bilir, siz biraz sorun yaratmayı seviyor gibisiniz. Birini kaybetmekten korkmak o kişiyi sevmek anlamına gelir. Bunu cidden bilmiyor olamazsınız

Teşekkür ederim yorumunuz için. Rica etsem ilk konu ile bu konu arasındaki çelişkiyi bana bulabilir misiniz?
Bir konuda 8 yıllık ilişkimizi kısaca yorumlayıp, karakterlerimizden bahsedip yorum istemişim. Bu konuda bir akşam yaşadığımız şeyi anlatmısım. Tam olarak neresi çelişkili? Size buradan nasıl tüm yaptıklarımızı hareketlerimizi, tüm akşamlarımızı anlatabilirim ki?

Arkadaşınız iyi niyetli falan değil. Şu şekilde deseydi " ne güzel eşinin kiymetinh biliyosun etrafında pervanesin çok iyi bu " bir sorun yoktu ama "üzüldüm sana" demesi tam bir kiskanclik göstergesi. Hani siz aslında ilgilenilmeye deger biri degilsiniz de kocanız lutfediyor, kocaniza yük oluyorsunuz düşüncesini empoze etmeye çalışmış. Bir de sen aslında daha iyilerine layıksın deseydi tam olurmuş. Hepsini geçtim kız arkadaşinizla eşiniz niye bu kadar samimi. Birlikte içmeler falan. O sizin arkadaşınız. Eşinizin değil. Dikkat edin hele de böyle bir kıza.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu tarz ortamlarda eşli alkolü doğru bulmuyorum çünkü insan oğlu. Digeri de arkadasiniz kıskanmış bu durumu bu çok açık ve net. Esinizin cevabinda bir sey yok bence. Yani ben şöyle anladım sizi sevdiği ve kaybetmek istemediği için değer veriyor ve gösteriyor. Ama.bu kaybetme başka erkeğe gidersiniz diye değil yani kaybetme duygusu iliskileri diri tutuyor bence. Sizin eşinizde sizin ona kul köle olmadığınızın farkında aksine bu normal bir cevap ve tatmin edici bence.

Kaybetme korkusu olmayan ilişki ilişki değildir. Hayatınızı kaybedeceğiniz korkusu olmasa yaşamazsınız, intiharlar (tıbbi ve sosyolojik gerçekleri geçiyorum ve çok üstünkörü yazıyorum) zaten hayatının bir değeri olmadığını düşünen ve kaybetmekten korkmayan insanlardan çıkıyor genelde. İlişkiler için de bu geçerli. Eşinizin normal ama sizin ben korkmuyorum demeniz anormal ilişki açısından, diğer konunuzdan da anlaşılmıştı korkmadığınız keza ama bu kadar net söyleyebiliyor olmanız bana garip geldi. Eşinizin lafına takmışsınız. Eşiniz olsam ben sizin bu lafınıza takardım aksine.

Arkadaş gibi görünen müsveddeye diyecek lafım yok, bazı insanlar kendi negatif düşüncelerini başkaları da yaşasın onlar da yalnız kalsın diye düşünürler. Altında arabası varmış telefonunun olup olmaması önemli mi basıp gidebilirdi istediği yere. Huzur bozmaya gelmiş.

Evet yaaa. Yapamıyorum sizin gibi. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım biliyorum ki sizin yazı dilinizin mükemmel seviyesine asla ulaşamayacağım. Bu kahredici bilgi karşısında tüylerim ürperiyor. Lütfen bizi yazdiklarinizdan mahrum bırakmayın. Ayrıca daha uzun hikayeler bekliyoruz sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…