Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Tepkinizi anlıyorum, belki bu şekilde davranmak her şeyi keskin bir şekilde çözebilir. Ama bu olay üzerinden konusacak olursam bence o an söylememek doğruydu. Çünkü hem alkollü hem saat çok geç...
Ama genel olarak da ben sakin bir insanım zaten.

Çat kapı olmasaydı büyük ihtimalle eşim bizimle zaman geçirmezdi. Çünkü ne yapacağımızı nasıl ağırlayacağımızı falan önceden planlamış olurduk, ama eşim mecburen servis, ikramlıklar vb düşünmek ve destek olmak durumunda kaldı. Biraz da sıkılmıştı galiba :)
Açıkcası bizim evliliğimizde böyle kurallar da pek yok, eşim benim arkadaşlarımla dertleşebilir alkol olsun olmasın önemli değil, hatta bazen bir erkek bakış açısı daha farklı olabiliyor. Bana göre normal bir durumdu yani :)

Olan olmuş zaten bundan sonrası için en azından kime güveneceğinizi bilirsiniz…

Son baktığımdan bu tarafa çok ilerlemiş konu. Araları okuyamadım.
Konu sahibi merak ettim, bir daha görüştünüz mü o arkadaşınızla? Bir şey geçti mi aranızda?

Son baktığımdan bu tarafa çok ilerlemiş konu. Araları okuyamadım.
Konu sahibi merak ettim, bir daha görüştünüz mü o arkadaşınızla? Bir şey geçti mi aranızda?
Ah sormayın sayfalarca benim gerçek olmadığım iddia edildi, pek bir şey kaçırmadınız yani :)
Evet görüştük, arkadaşıma sordum o gün böyle böyle bir konuşma geçti, çok üzüldüm neden ben varken sormadan eğer merak ettiysen dedim.
O da dürüstçe size çok özendim, çevremde de böyle bir şey görmemiştim alkolünde etkisiyle yanlış kelimeler seçmişim affedersin falan dedi. Ben de uzatmadım konuyu pek.
Ama mesafemizi ayarladım :)

Alkol kullanmadığım için alkol kafasını bilemiyorum insan aklında olmayanı öyle dile döker mi ama sorduğunuzda kıvırıp çevirmeden dürüstçe cevap vermesi de hoş bir şey. Ve tabiki mesafe önemli bundan sonrası için, çok da gerekli bir insana benzemiyor.

Sizin başkasına gitmenizi kast etmemiş ki onu seviyorum kaybetmek istemem demiş bunda takılacak ne var ben anlamadım?
Kaybetmek demek gitmek demek illa başkasına gitmek demek değildir.
İlişkiden gitmek vardır.
Mutsuz olsanız o kişiyle devam eder misiniz?

Sadece alkol değildir tabi, kötü bir gün geçirmişti belki de gerçekten kıskandı ve kötü bir şey yapmak istedi bilemeyiz.
Haklısınız pek de gerekli birisi değil, mesafe en iyisi olacak.

Bi arkadaşım biz birine kız vereceksek önce bi rakı sofrasına oturturuz, çünkü insanın en dürüst anı sarhoş anıdır der.

Ben önce böyle yorumladım, özellikle yanımda kalsın diye dediğinde çok garip geldi, bir yere kaçıyor değilim yani :)
Mutsuz olsam tabi ki devam etmem ama birbirimizi mutsuz edecek bir şey yapmayacağımıza güvenmesi gerekirdi.
Ama olay biraz soğudu, şimdi yanlıs yorumladığımı düşünüyorum. zaten eşimin kötü niyeti olduğunu düşünmemiştim.

Bi arkadaşım biz birine kız vereceksek önce bi rakı sofrasına oturturuz, çünkü insanın en dürüst anı sarhoş anıdır der.
Bence bu kişiye göre değişir. Çünkü bazı insanlar sarhoşken çok dürüst olurken bazıları tamamen hayal alemine dalıyor, ve öyle tepkiler veriyor.
Ama yine de güzel fikirmiş, en azından sınırlarını biliyor mu karşıdaki, ne kadar öz kontrolü var onlar test edilebilir.

Hayal alemine dalmıyorlar aslında, bilinçaltı pörtlüyor, bööyle olduğu gibi. Bu iyi niyetle iyi yaşıyorsunuz valla, sizi daha çok üzerler.

Hayal alemine dalmıyorlar aslında, bilinçaltı pörtlüyor, bööyle olduğu gibi. Bu iyi niyetle iyi yaşıyorsunuz valla, sizi daha çok üzerler.
Ben üzmüyorlar aslında, mutlu mesut yaşıyorum :))
Evet bilinçaltı da açığa çıkıyor mutlaka, ama yine de buna göre değerlendirmek ne kadar doğru bilemedim.

Baktınız eşinize yersiz sorular soruyor yatak yorgan hazırlamayı bırakıp evine bırakıp gelmeliydiniz. Cmts gecesi, genç bir çiftin akşamına el koyduğu yetmiyor gibi, gecesine de ipotek koymak nedir? Ve sabahına da...

Bunu hiç düşünmedim, ben teklif etmiştim zaten kal diye. Bu sözlerini duymadan da seve seve tüm aksamımı hatta Pazar sabahını da ona ayırmıstım, ama sözlerden sonra pişman oldum biraz.
Neyse geçti gitti bu olay :)

keşke kal demeyip taksi çağırıp göndertseydiniz durduk yere samimiyet pekişti bence uzak tutun.Bir tuhaf geldi bana çok samimi değilsiniz ama dertleşmeye geliyor.Hayalindeki erkek profiline eşiniz uyuyor olabilir

bu saatden sonra evine almaz eşinle aynı rotamda bulundurmazsan bence daha iyi kadınlar kıskanç alkolün verdiği etki ile de içindekini dökmüş erkenden yüzünü gördün hep mutlu olun eşinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…