Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

36 yaşında biri olarak ve hayat tecrübelerime dayanarak tek bir şey söyleyebilirim. Mutsuz insanlar tehlikeli olabilir. Toksik enerjilerini nereye nasıl boşaltacaklarını bilemiyor insanlar. Bence uzak durun.

Ben de bir zamanlar çok mutsuzdum ama enerjimle kimseyi aşağı çekmemek için yalnız kalmayı tercih ettim hep.

Etrafımda artık kendi sorunlarını çözemeyen sürekli şikayet eden mızildanan mutsuz enerjisi düşük kurban rolünde hiçkimseyi istemiyorum. Bu tiplerle de ilişkimi bıçak gibi kesip atıyorum.

Tavsiye ederim size de

Kari koca her konuşmalari da dizi gibi.
İki tabak çanak taşidi diye kimse eşime niye bu kadar çaba harciyorsun demedi, keşke soran olsaydi

Ama dayanamadim ben sordum eşime, boyle bir soru gelse ne cevap verirdin diye "Ciriyi seviyorum" derdim dedi. Kisa ve net

Hiç laf bilmiyor ki yok kaybetmekten korktugum için, yanimda kalmaya devam etsin diye bu tabak catali taşiyorum desin.

Bunu yapmak aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası, zaten misafir kim olursa olsun kapı dışarı edemem herhalde. Ama arkadaşlığımız zaten çok yakın olmamakla birlikte ben de daha az görüşmeyi düşünüyorum artık. Teşekkürler yorumunuz için.

Arkadaşınız densiz ve haset biri. Bildiğiniz eşinizi yoklamış. Kolay kolay kimse için bunu demem, içine içine kusmuş hasedini fesadını aradığı yüzü bulamayınca, eşiniz biraz ağzını ayırsa idi asıl o zaman görürdünüz o arkadaşı siz. Bu arkadaşı çok etrafınızda dolandırmayın, huzurunuza yatırım yapmış olursunuz.

Evde çok samimi olmayan birileriyle alkol içilmesi pek bana uygun değil. Canım ciğerim olması lazım o masaya alkol gelebilmesi için. Ben olsam asla gizlenmez ortaya çıkar ve ne demek istedin, neye üzüldün tam olarak derdim. Asla dayanamam böyle bir şey duysam. Bence hala geç kalmış sayılmazsınız. Olay dün olmuş, dün evimde olduğum için sessiz kalmayı seçtim ama şöyle şöyle dediğini duydum ve bu rahatsız edici diye söyleyebilirsiniz. Çünkü böyle sözler birden fazla tekrarlanmaya başlayınca erkeklerde değişik etkiler yaratıyor. Bak falanca bile şunu söylüyor demeye başlıyorlar ve tavırlar değişiyor. Bir dönem eniştem böyle olmuştu, ablamı asla kırmadığı için ortamda espri konusu dönmeye başladı. Sonra bir dönem zıt zıt davranmaya başladı neyse ki çok uzun sürmedi.

Kocanızın cevabını çok beğendim. Birine gitmekle alakası yok kaybetme korkusunun. Size o kadar değer veriyor ki hayatında olmayacak oluşunuzun fikri kendisini üzüyor. Sonuçta illa birine gitmeye gerek yok birisinin hayatından çıkmak için. Sizi cepte görmüyor ve sevdiği için mutlu etmek istiyor.

İyi seni sevdiğini söylemiş
Ya tabak canak taşımayı seviyorum deseydı

Ben de zaten bir rahatsızlık hissettim ama kötü niyetli de bulamadım biraz da alkollü olunca tolere ettim açıkcası. Teşekkürler yorumunuz için, hak verdim size.
Ve ben böyle bir arkadaşlığı sürdürmezdim ne münasebet eşime böyle sorular çok saçma. kendi problemlerini benim ilişkim üzerinden anlamaya çalışmasın.
Ben de daha az görüşmeyi düşünüyorum artık. Tesekkürler yorumunuz için.
Hak verdim size. teşekkür ederim yorumunuz için.
Teşekkürler yorumunuz ve bakış açınız için. Ben de direkt alkol ikram etmedim açıkcası, ama gece bu şekilde evrildi. Oturduğumuz odada minik bir alkol rafı vardı, arkadaşım teklif etti, bir kadeh içeyim biraz rahatlayayım gibi basladı, bizim de aksamımız zaten çok sakin geçtiği için iyi bir fikir gibi gelmişti. Dün geceye dönsem ben de alkolü bulaştırmazdım :) Çok yakın arkadaşımız değil evet, ama üzgün halini görünce daha iyi hissetsin diye bir aksamı feda edelim ne olacak diye düşünmüştüm.

Kısaca kız arkadaşın kocana kılıbık demis.
Kocan da o an duyacagindan emin olduğu için çok usta bir biçimde cevap vermiş.
Ayrıca bu paylaşım aranızı bozar.
Tabaktan cataldan ne anlasin zaten adam.
Servise kocana yaptiriyorsun ama adam memnun değil bence halinden.
Baksana çok samimi olmadığın arkadaşın bile esini lafı sokmuş.
Kulağına suyu kaçırmış.
Simdi bu adam düşünecek "cidden kılıbık miyiz" şeklinde.
Bana sorarsan arkasin son hamlesiyle esinin gözünü açtı.
Senin taht yavaş yavaş sallanacak gibi.

Herkes sevdiğini kaybetmekten korkar eşinizin cevabında ben bir sorun göremedim.Güvensizlik falan söz konusu değil yani çok takilmayin.

Diğer konuya onlarca olumlu cevap da geldi, neden böyle düşündüğünüzü inanın anlamıyorum.
Konularım size bu kadar Hoş geliyorsa takip etmemeyi düşünebilirsiniz, ben buradaki bakış açılarını, yorumları (birçoğunu) faydalı bulduğum için konu açıyorum. Konuşmalarımız size dizi sözleri gibi neden geldi onu da anlayamadım normal günlük hayattan konusmalar, siz bu kelimeleri kullanmıyor musunuz konuşurken?

Cat kapi gelen arkadasinizla esinizin iliskisi var. Size itiraf icin gelmis. Esiniz kas goz edince soyleyememis ama kadinin mesajini almis. Siz kalkar kalkmaz da o laflari etmis. Esiniz de bosanmaya gonlunun olmadigini, kadinin blofunu gordugunu uygun bir dille anlatmis.

Yaz dizileri de bitti ya neyse.

Eşimde misafir ağırlamada gayet aktifir. Birtek kayınvalidem oğlumun masallahı var misafir gelince oturmuyor dedi bu zamana kadar onunda amacı başkaydı

Günlük böyle uzun uzun , eşimi kaybetmek istemiyorum falan diye açıklama yapan erkek azdır zannımca.
Konuda ki cümlelerin hepsi özenle seçilmiş.

Kıskanmış bence kendisi kötü dönem den geçiyorsa bence böyle evinize gelinmesinden hoşlanmadığınızı söyleyin

Belki de eşinize y.vşadı, konu sahibesi için ne uğraşıyorsun pff bırak gitsin ben daha iyiyim tadında bir şey söylemek istedi belki, eşiniz de sağ ol almayayım diyip püskürtmüş O tip bir amacı yoksa da, kendi mutsuz olduğu için sizin evliliği de bulandırmaya çalışmış ne olursa olsun görüşülmemesi gereken bir insan. Ben olsam bir telefon açar hesap sorardım o ayrı.

Yani o kadarı konu sahibinin süslemesi olabilir, ama adam en azından misafire yüz vermeyecek kadar bir kaç şey demiştir.

Yorumunuz için teşekkür ederim hak verdim size. Ben galiba eşimi kaybetmekten korkuyorum diyemem kendi adıma, bu soru bana sorulsaydı da baska cevap verirdim o yüzden garip geldi bana herhalde.
Teşekkürler yorumunuz için, ben zaten bu konuyu içimde tutmayı düşünmüyorum hem arkadaşıma hem de eşime size kulak misafiri oldum o gece zaten geç olmustu konuyu uzatmak istemedim vb diye tekrar açacağım. Alkol konusu da planlı değildi ama arkadaşım odada görünce bir kadeh içmek istedi, bana da iyi fikir gibi gelmişti ama değilmiş pek :)
Herkes sevdiğini kaybetmekten korkar eşinizin cevabında ben bir sorun göremedim.Güvensizlik falan söz konusu değil yani çok takilmayin.
Teşekkürler yorumunuz için, sanırım ben eşimi kaybetmekten korkuyorum diyemem, o yüzden anlayamadım. Korkacak ne var ki, güvenmiyor mu diye düşündüm ama yanlıs baktım konuya sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…