Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Görüştüğümüz ama pek samimi olmadığımız birisi, daha önce de evimize gelmişliği vardır grup halinde baska arkadaşlarla. Evine dönemeyecek kadar sarhoş falan değildi, kalmasını da ben teklif ettim aslında, hem çok üzgündü, hem ne olur ne olmaz araba kullanmasın istemiştim. Ama dün geceye dönsem böyle yapmam :)

Cidden buna mı takıldınız ? Gerçekten mi ?
Kaybetme korkusu olmazsa karşındakini zaten ya cepte görüyorsundur ya gözden çıkarmışsındır takılman gereken şey hadsiz arkadaşının sorusu hesap sorman gereken de o hayırdır kocama mı yanlıyorsun diye girerdim ben içeri

Ben karşidaki kadinin "sana uzuldum" dedigini belirtmeden sordum. O kismi soylesem kadini tersleyici bir cevap verirdi kesin önce. Sozde konu sahibinin bile samimi olmadigi bir arkadaşa boyle cevaplar...
Herkes cok fazla alkolun etkisindeymiş herhalde.

Ben eşimi kaybetmekten korkuyorum diyemem, aynı soru bana sorulsa baska cevap verirdim bu yüzden takıldım galiba. Arkadaşıma kendi evimde öyle bir şey söylemem çok ayıp olurdu, böyle bir niyeti olduğunu da düşünmüyorum.

Diyemezsiniz çünkü sizin için cepte ,arkadaşının niyeti emin ol hiç iyi değil denemek bedava kocan iki mesaj atsın kocanla gizliden görüşür dene gör

Kâtip'cim, yeterince samimi olmayan arkadaş o laflardan sonra evde kalabiliyorsa, yüz vermemek için ekstra çaba gösterilmemiş olabilir.
Bazıları yapışkan olur, bu yapışkanlar zaten senin benim gibi terso tiplere yapışmaz, nerde naif var ona yapışır. Bişey dememişler ki karı koca zaten, ben olsam sen hayırdır benim kocama acımak sana mı düştü, sen hiç aynaya baktın mı derdim şenlik başlardı Bunlar da karı koca yatak açmışlar kadına skdkdk deliriyorum.

Pek samimi olmayan arkadaş neden gece yatıya kalıyor?Konuda sadece buna takıldım ben.Evimde sadece aile,akraba ve çok yakın bulduğum arkadaş çevrem yatıya kalabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim, çok hak verdim size. Aslında arkadaşım toksik ve sürekli negatif birisi değildir, ama çok kötü şeyler yaşadı kendi ilişkisinde, çok zayıf hissettiği o günde yakınlarda olduğu için bize gelip içini döktü. Ben de drama kraliçelerinden pek hoslanmıyorum açıkcası :) bir zamanlar mutsuz olduğunuzu yazmışsınız, şimdi mutlusunuzdur umuyorum :)
Tam olarak bu şekilde olmadı aslında ama bakış açınızı anladım, teşekkür ederim yorumunuz için. Bir de yanlıs anlasıldı galiba, misafirler gelmeden ben her şeyi hazır ederim tabaklar masa düzeni, nasıl servis yapılacağı vb. Ama misafirler geldikten sonra yerimden kalkmam eşim her seyi halleder, bulaşıkları vb de gittikten sonra yapar. Bu düzene biz çok alıştık ve sevdik aslında çünkü misafirlerle ben genelde daha çok sohbet edebiliyorum, yalnız da bırakmamış oluyoruz. Ama tabi bazen sorumluluklar değişebilir duruma misafire göre :))
Evde bir tahtım falan da yok sallanırsak beraber yıkılırız ne yapalım :))

Konuda evinize çok samimi olmadan ayaklarının size doğru getirdiği arkadaşın sözlerinde art niyet aramayıp, sizinle ilgili güzel sözler söylemiş esinize takılmış olmanız hiç gerçekçi değil çünkü. Kaybetmek istememenin neyi kötü olabilir? İnsan kaybetmek istemediği kişilere özenle davranır. Bunu anlamayacak biri olduğunuzu sanmıyorum. Bundan kötü bir anlam çıkarmaya çalışmak zorlama gayet.

Konuda hoş olan kısma takılıp, kocam neden böyle dedi demek, işin ciddiyetini tamamen bozuyor.

Konularınızi hoş bulduğum için yazmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
Önceki konuda ne kadar mükemmel, kıskanılası(!), muhteşem bir evliliğinizin olduğunu öğrenmiştik zaten. Bu konuda onun devamı niteliğinde sanırım.
Önceki konuda evliliğimi mükemmel, muhteşem gördüyseniz ne mutlu bana. Kıskanılası da gördüyseniz aynı tercihleri sizin de yapmanızı öneririm. Çünkü ben bunları iddia etmedim. :) Konunun devamı da bu değil, devam edecek olsam konumu kapatmazdım :)) Ah ama çok merak ediyorsanız size anlatayım bir ara :)

Bizim eşler günlük hayatta cümle kurmayı bilmiyor demek ki. Benimkine de sorsan seviyorum çünkü der yani.

Ben bu konuyu okuyunca aydınlanma yaşadım aslında. Bulaşık makinem yoktu benim, çıkarıp lekeli bir şeyler görünce hepsi pis diye tekrar yıkayan bir manyak olduğum için. Eşim artık yeter uğraşma bulaşıkla makine alacağım dedi. Sanırım beni bu evin kadını olarak görmüyor. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir ki yoksa.

Diğer konudan sonra bu yazdıklarınız çok ilginç geldi. Yani ya kendinizde eğleniyorsunuz yada hayallerinizi anlatıp eğleniyorsunuz başka açıklaması olamaz yazım dilinizde tam bir hikaye kitabı dili.
Diğer konusuna henüz bakmadım, üyeyi de hatırlamıyorum ama bu elini eline alıp aşkı memnu cümleleri kuran eş mi ya? Kalbim bedenimi terk etsin senden başkasına çarparsa, nasıl görür gözlerim başka haram gözleri, ey evimin sultanı, hayatımın baharı... gibi gibi sözler.

Diyemezsiniz çünkü sizin için cepte ,arkadaşının niyeti emin ol hiç iyi değil denemek bedava kocan iki mesaj atsın kocanla gizliden görüşür dene gör
Eşimi cepte vb diye hiç görmedim, ama söylediğinizi düşüneceğim. arkadaşımın niyetini de burada yazılanlardan sonra daha çok sorguluyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…