Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Portakal suyu deyince hayal dünyası geniş, böyle kibar bir üye geldi aklıma nedense

Yanlış anlamayın ama, bunun anlamını herkes bilir, siz biraz sorun yaratmayı seviyor gibisiniz. Birini kaybetmekten korkmak o kişiyi sevmek anlamına gelir. Bunu cidden bilmiyor olamazsınız
Anlamamasının sebebi bu zamana ait olmayışı.

Yedi Güzel Adam dizisindelermiş, oradan birer karakterlermiş karı koca.

Bu zamanın insanları değiller. Onlar apayrı bir vizyonda ve uçsuz bucaksız sevgi ile çepeçevre kuşatılmışlar.

Biz, aşk denen o yüce duygunun zerresine bile sahip degilken nasıl anlayabilirdik zaten?

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bir de şunu söyleyeyim. Uyumsuz noktalardan biri de şu. Zaten bu kadar bağımsız harekette bugün olmasa başkası size yada kocanıza yürüyecektir. Adam bekar gibi yaşıyor neticede. E bu dert değilse arkadaşınızın yoklaması da dert olmasın canım. Ha Ayşe ha Fatma. Eşinize güveniyorsunuz sonuçta. Kızla mesafe koymanıza gerek yok. Başkası da asılabilirdi.

Ben asla evimde arkadaşım da olsa hicbir kadını o saatte eve alıp evimde yatırmam, en fazla mutfakta bir kahve içer evine yollarım, eşimle sohbet edemez genelde eşim o sırada ya başka odada olur ya da evde olmaz ama kesinlikle böyle muhabbetlere açık birisi değilim o yüzden sizle empati yapamadım..

Siz de bahsettiğiniz üye de umarım çok mutlu evlilikler yaşıyorsunuzdur. Burada sizlik olmayan sizin farklı davranacağınız tüm olaylardan çok uzak ilişkileriniz olur umarım. :)
Yani şunu samimi soracağım, ben öyle düşünmesem neden düşündüm yazayım ki? Yani bu bana-size ne katabilir, anonim olmasak bu yorumunuzu anlarım.
Ben de eşimi seviyorum ama kaybetmekten korkmuyorum bu sebeple onun bu cevabı bana tuhaf geldi, baska şeyler söylemesini beklerdim

İlk konunuzu yeniden okumanızı öneririm. 2 konu arasındaki farklar üzerine bir makale yazma niyetinde olursam ; kendi adıma yayınlamayı tercih ederim.

Ne söyleseydı misal

Siz ne derdınız

Bu yorumuma da eminim tepki gelecek ama ben yine de yazacağım. Zaten benim ilk paylaşımımda da olduğu gibi ben arkadaşıma takılmadım, burada yazılanlardan sonra kötü niyetli olabilir diye düşünüp daha az görüşme kararı aldım. Ama bunu tabi ki arkadaşımla da konusacağım. Bu arada eşime sarktı demiyorum ama soruda bir gariplik var.

Baskalarının ilgi gösterme konusuna da gelince, ben bunu çok hayatın içinden buluyorum. Eşime birisi ilgi gösterebilir, dediğiniz gibi ayrı takıldığımız için bekar sanabilir, ya da evli olduğunu bilse bile hoslanmış denemek istiyor olabilir. Burada önemli olan eşimin takındığı tutumdur, benim de güvendiğim şey bu. kim ilgi gösterirse göstersin eşimde bir karşılığı olmayacaktır. Dünyada milyarlarca kadın var eşimi tek beğenen ben olamam, ama önemli olan onun davranışlarıdır. Bu arada aynı şey benim için de geçerli kendim için de böyle düşünüyorum.
Tabi herkes ilgi göstersin oh ne güzel demiyorum, sadece böyle bir durumu olağan buluyorum her ne kadar rahatsız edici olsada!

İki konunuzda da alttan sızan ego var.

İç dünyanızda eşinizle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Sürekli eşinizi ispat çabanız var.
Zaten bir insan her zaman kendisinde olmayan özellikleri dile getirir.
Özlem duydugu şeyleri vurgular.
Çok korkak erkekler,çok cesur olduklarini söyler misal.Cevresindekileri inandırmaya çalışırlar.
Bu da öyle bir şey demek ki..
Ev isi yapmayan,karısını kaybetmekten korkmayan,sözünü dinlemeyen ,sevdiğini hissettirmeyen bir adamla evli belli ki konu sahibi.
O yüzden sürekli kocasını olumlamaya,milleti hayran bırakmaya çalışıyor sanki.
Gelen arkadaş bile sena nasıl böyle egittiler diyerek kocasına soruyor ya ; bu da evlilik üzerindeki mutlak otoritesine bir gönderme bence.
Çünkü yaşanan hayatında söz hakkı bile yok bana kalırsa.

Haklısınız, burada hep aynı şekilde yorum geldi ben kötü niyet düşünmemiştim ama bu kadar insan yanılıyor olamaz :) Benim arkadaşım ama eşimin de arkadaşı sayılır daha önce grup olarak baska insanlarla da zaman geçirmiştik. Bir de çat kapı olduğu için eşim de hem bana yardım hem de çıkmak istemedi herhalde.
Empati yapmamanıza rağmen anlayışla yazmışsınız teşekkür ederim yorumuz için. Açıkcası bu bizim için normal bir şey, eşimin de benim de çok fazla bekar arkadaşım var. zaman zaman bizde kalırlar, Bazen hep birlikte zaman geçiririz, bazen eşim katılmaz bize baska planlar yapar. Ben de eşimin arkadaşlarıyla zaman geçiririm modumdaysam :)

Yakın olmadığım arkadasimla alkol almam evimde kalması için ısrar etmem

Işte hayat tarzlarımız çok farklı, sizin normlarınıza göre yorumlar gelecektir elbet ben biraz gelenekselciyim bu konularda maalesef ben teşekkür ederim düşünceme saygı duyduğunuz için..

Sizin iki konunuzu da okumuş biri olarak,sizin anlattığınız karakterdeki bir insanın buraya gelip o ne düşündü ya da bu ne demek istedi tarzında konular açacağını düşünmüyorum.Bana da geçmedi,ayrıca kaybetmekten korkmayan bir insan sevmiyordur,bu kadar net.

Asil kadınsınız da "Sen palavere bırak" diyemiyorsunuz. Hikaye kitabi dili, çok ilginç falan diyorsunuz.
Ay estağfurullah. Hiç kitap okumam aslında ama nedense yazı dilim gelişmiş demek ki. :) Daha önce farkeden olmamıştı, sanırım iyi bir şey. Teşekkürler yorumunuz için. ❤❤

Eşinin söyledikleri gayet normal. Tabi ki kaybetmekten korkar insan sevdiğini. Arkadaşınız normal değil, ben olsam evden kovmuştum. Ne demek ‘üzüldüm sana’? Resmen size karşı dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…