- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
Şimdi de övgü hissetmedim diyor.Asil kadın lafını da üstüne almış teşekkür etmiş size konu sahibi.
Ne olur!Yok edicem
Yorumunuz için teşekkür ederim, konuyu eşimi sorgulayarak açtım ama siz bana kendimi sorgulattınız :) Bilmem, yani eşimle sevgimizi, bağımızı çoktan birbirimize ispatladık o yüzden kaybetmekten korkmuyorum böyle hissediyorum yani. Bir düşüneyim bu söylediklerinizi. Çok yakınımızda diye gelmiş arkadaşımızda, ama niyeti konusunda herkesle hem fikir oldum :)Kaybetme korkusu olmayan ilişki ilişki değildir. Hayatınızı kaybedeceğiniz korkusu olmasa yaşamazsınız, intiharlar (tıbbi ve sosyolojik gerçekleri geçiyorum ve çok üstünkörü yazıyorum) zaten hayatının bir değeri olmadığını düşünen ve kaybetmekten korkmayan insanlardan çıkıyor genelde. İlişkiler için de bu geçerli. Eşinizin normal ama sizin ben korkmuyorum demeniz anormal ilişki açısından, diğer konunuzdan da anlaşılmıştı korkmadığınız keza ama bu kadar net söyleyebiliyor olmanız bana garip geldi. Eşinizin lafına takmışsınız. Eşiniz olsam ben sizin bu lafınıza takardım aksine.
Arkadaş gibi görünen müsveddeye diyecek lafım yok, bazı insanlar kendi negatif düşüncelerini başkaları da yaşasın onlar da yalnız kalsın diye düşünürler. Altında arabası varmış telefonunun olup olmaması önemli mi basıp gidebilirdi istediği yere. Huzur bozmaya gelmiş.
Hiç merak etmeyin, şöyle bir sizin tüm yorumlarınızı okuyayım hangi konu sizin daha çok ilginizi çekerse ona göre hikayeleştireceğim. Sonuçta hayal dünyası, senaryo, ego bunların hepsi size geçmeli, bir de yazı dilimi korumalıyım.Evet yaaa. Yapamıyorum sizin gibi.Ne kadar uğraşırsam uğraşayım biliyorum ki sizin yazı dilinizin mükemmel seviyesine asla ulaşamayacağım. Bu kahredici bilgi karşısında tüylerim ürperiyor. Lütfen bizi yazdiklarinizdan mahrum bırakmayın. Ayrıca daha uzun hikayeler bekliyoruz sizden.
Ne diyeyim bilmiyorum, yaşadığım şeyin de nesini okuyayım :) siz yazın, beğenirsem ben yayınlarım :))İlk konunuzu yeniden okumanızı öneririm. 2 konu arasındaki farklar üzerine bir makale yazma niyetinde olursam ; kendi adıma yayınlamayı tercih ederim.
Teşekkür ettiğimi tam olarak cevabımda nereden çıkardınız, yorumu komik buldum güldüm, aynı tarzla "estagfurullah" dedim :)) bunu da mı açıklayayımAsil kadın lafını da üstüne almış teşekkür etmiş size konu sahibi.
Ben izninizle bağnazlık yapıp merakımı gidereceğim.
Eşinizin kız arkadaşlarıyla mı erkek arkadaşlarıyla mı?
Biraz daha pratikle olacak, inanın siz de gelecek var. Sıkı takip edin, hiçbir yorumumu kaçırmayın faydalı olacak.Ay estağfurullah.Hiç kitap okumam aslında ama nedense yazı dilim gelişmiş demek ki. :) Daha önce farkeden olmamıştı, sanırım iyi bir şey. Teşekkürler yorumunuz için. ❤❤
Yok canım neden malesef olsun, sizin de ilişkiniz bakışınız öyle :)Işte hayat tarzlarımız çok farklı, sizin normlarınıza göre yorumlar gelecektir elbetben biraz gelenekselciyim bu konularda maalesef ben teşekkür ederim düşünceme saygı duyduğunuz için..
Bağnazlığı anlamadım, yorumunuz da görmedim yani :) Eşimin genelde erkek arkadaşları var, onlarla zaman geçiriyoruz bazen. Ama bu nadir oluyor, çünkü eşimin arkadaşlarıyla çok ortak noktamız yokBen izninizle bağnazlık yapıp merakımı gidereceğim.
Eşinizin kız arkadaşlarıyla mı erkek arkadaşlarıyla mı?
Tabi biz okuduğumuzu anlamaktan yoksun insanlar olarak yorumlarımıza yapılan yorumların ne anlama geldiğini anlayamayacak düzeyde olduğumuzu saklamaya çalışsak da her bakımdan açık bir şekilde belli oluyor ki anlamamışız anlatılmak isteneni ve yanlış yorumlamışız sürekli.Şimdi de övgü hissetmedim diyor.
Hemen arkanızdayım.Biraz daha pratikle olacak, inanın siz de gelecek var. Sıkı takip edin, hiçbir yorumumu kaçırmayın faydalı olacak.
Ben arkadaşımı evimde ağırlamam diyen birine ben eşim yokken onun arkadaşlarıyla da takılırım demeniz, bunun da erkek olması bana garip geldi. Eşinizin arkadaşlarıyla tek başınıza evde ne muhabbet edebilirsiniz yani değişik. Gerçi sizin ilişki bana tamamen değişik de iyice değişti, garip.Bağnazlığı anlamadım, yorumunuz da görmedim yani :) Eşimin genelde erkek arkadaşları var, onlarla zaman geçiriyoruz bazen. Ama bu nadir oluyor, çünkü eşimin arkadaşlarıyla çok ortak noktamız yok
Eşim evde yokken nerede dedim? Eşim yokken arkadaşlarıyla neden zaman geçireyim :)) yanlıs anlaşıldı galiba, eşimle birlikte onun arkadaşlarıyla bazen zaman geçiriyoruz, nadir olsa da.Ben arkadaşımı evimde ağırlamam diyen birine ben eşim yokken onun arkadaşlarıyla da takılırım demeniz, bunun da erkek olması bana garip geldi. Eşinizin arkadaşlarıyla tek başınıza evde ne muhabbet edebilirsiniz yani değişik. Gerçi sizin ilişki bana tamamen değişik de iyice değişti, garip.
" Ay estagfurullah" :))Tabi biz okuduğumuzu anlamaktan yoksun insanlar olarak yorumlarımıza yapılan yorumların ne anlama geldiğini anlayamayacak düzeyde olduğumuzu saklamaya çalışsak da her bakımdan açık bir şekilde belli oluyor ki anlamamışız anlatılmak isteneni ve yanlış yorumlamışız sürekli.
Bazen eşim katılmaz bize demişsiniz, bi önceki cümleye bağlıymış demek o. Peki :))Eşim evde yokken nerede dedim? Eşim yokken arkadaşlarıyla neden zaman geçireyim :)) yanlıs anlaşıldı galiba, eşimle birlikte onun arkadaşlarıyla bazen zaman geçiriyoruz, nadir olsa da.
Hangi çifti beğenirsek ona göre gelişecek senaryoİlk konunuz "Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz" gibi ; bu konunuz da , örnek olay veya danışan hikayesi gibi duruyor.
İlk konunuzda: eşinizle kendinizi ve davranış şekillerinizi çok daha farklı anlatmıştınız. İlk konudaki çift : eşinizle sizseniz ; bu konudaki çift kim ? Bu konudaki çift sizseniz ; ilk konunuzdaki çift kim ?
Bu konulara gelecek yanıtlar bir makale , ödev , sosyal mecralarda etkileşim amaçlı kullanılacaksa da geçerliliği olmayacaktır.
Ego tam olarak nerede sızıyor? Eşimi size neden ispatlayayım ki, çok anlamsız. İç dünyamda bir sorunum yok, yine de yorumunuz için teşekkür ederim.İki konunuzda da alttan sızan ego var.
İç dünyanızda eşinizle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Sürekli eşinizi ispat çabanız var.
Burası insanların şov yapacağı bir yer mi gerçekten? Kime neden ispat edeyim :)) Gerçekten alemsiniz, yine de teşekkürler.Ben esinizin cevabini bu sekilde anlamis oldugunuzu sanmiyorum, iyi bir sey soylemeye calistigi ortada. Bilmiyorum onceki konunuzu amaTahin Helva yazdigina gore bir gecmisiniz var forumda, tam bir 'show-off', kendimi ispatlama konusuyum diye bagiriyor konunuz.
Meraktan soruyorum, paylaştıklarımdan kanıtlama çabasını nereden çıkardınız? Bu yazdıklarınız gibi bir iddiam yok ama siz öyle anladıysanız vardır bir bildiğiniz, teşekkürler :) Ha bir de "oldu".Neden sürekli kendinizi baskalarina onaylatma ve kanıtlama çabası içindesiniz?
Evet kocanız sizi çok seviyor, evet ona sulanan biri olmasına rağmen yan gözle bile bakmadı size olan büyük askini ilan etti, hayatınız Türk aile yapısından coook farklı, çok modern, özgürsünüz ama büyük aşk yaşıyorsunuz vs vs..
Tamam mı, oldu mu?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ben bu açıdan bakmamıştım ama yorumlardan sonra arkadaşımın niyetini sorguladım.Esinin verdigi cevapta biseu yok cok guzel cebap vermis ama arkadaşının sorusu cok fesat ve fitne sokma niyetiyle sorulmus bir soru ilsikinizi gozden gecirin bence
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet size hak veriyorum, ama yorumlarda yazmıştım oturduğumuz odada küçük bir alkol rafı vardı arkadaşım teklif etti, sonra da gece buna evrildi :) Düne dönsem, baska şekilde devam ederdik. Eşimin de kötü niyetli olmadığını biliyorum ama yine de kaybetmekten korkuyorum demesi tuhaf gelmişti, ama şimdi anlayabiliyorum.Sizi çok iyiniyetli buldum. Bağnaz biri değilim ama eşimle birlikte oturup içeceğim arkadaşım sayılıdır. Pek samimi olmadığım biriyle ya kalabalık bir ortamda içki içerim ya da çay kahve içerim. Eşinizin bir tuhaflığını görmedim. Arkadaşınız da muhtemelen içkinin etkisiyle saçmalamış. Bana kalırsa görüşmeyi azaltın. İlginç olan ben olsam çok çok samimi olmadığım biriyle asla oturup içmem de. Bizler fazla düşünüyoruz herhalde.
Siz ne açıdan bakmıştınız?Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ben bu açıdan bakmamıştım ama yorumlardan sonra arkadaşımın niyetini sorguladım.