Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Diğer konudan sonra bu yazdıklarınız çok ilginç geldi. Yani ya kendinizde eğleniyorsunuz yada hayallerinizi anlatıp eğleniyorsunuz başka açıklaması olamaz yazım dilinizde tam bir hikaye kitabı dili.
Önceki konuyla bu konunun ne alakası var, ilgi ya da çelişki ben kuramıyorum sizin kurmanıza da şaşırıyorum. Bu yazdıklarımın neresi eğlence, neresi hayal gibi geliyor size bunu da anlayamıyorum inanın. Yazım dilimi de iyi mi kötü buldunuz onu da anlayamadım, ben sizi pek anlayamıyorum galiba :)) ama tesekkür ederim. :)
Sizin konular hayatin dogal akışına ters nedense. Arkadasiniz bir tuhaf, esinizin verdigi cevap tuhaf. Merak etmeyin ben kiskanmadim. Benim esim evi basariyla cekip cevirir, on numara cocuk bakar.
Burada hayatın akışına ters ne var ki? Bu kadar olağanüstü şeyler anlatmıyorum :)) Öyle bir eşiniz olduğuna da sizin için sevindim, büyük ihtimal benim eşim çocuk bakamazdı. Ben de sizi kıskanmadım merak etmeyin :)

Diğer konudan sonra bu yazdıklarınız çok ilginç geldi. Yani ya kendinizde eğleniyorsunuz yada hayallerinizi anlatıp eğleniyorsunuz başka açıklaması olamaz yazım dilinizde tam bir hikaye kitabı dili.
Asil kadınsınız da "Sen palavere bırak" diyemiyorsunuz. Hikaye kitabi dili, çok ilginç falan diyorsunuz.

Sizin burada takılmanız gereken tek şey arkadaşınızın bu soruyu sorma cüretini nerden bulmuş olması. Hem çok samimi değiliz diyorsunuz hem alkol ikram ediyorsunuz. Buldumcuk bir insan değilimdir asla ama asla alkol ikram etmezdim hele ki yatıya kaldırmazdım yani. Böyle bir konuşmaya şahit olsam kendi derdine odaklan bu soruyla neyi amaçlıyorsun derdim. Zil zurna sarhoş değil neticede gayet bilinçli sorulmuş bir soru. Ayrıca baya eşinizin kulağına su kaçırmak istemiş. Yerinizde olsam arkadaşlığımı keserdim.

Siz eşinizle yemeği bile ayrı yiyordunuz ne ara beraber alkol alınacak kıvama gelindi merak ettim. Konuyu tuhaf buldum açıkçası, samimi olmadığınız arkadaşınız evinizin adresini ezbere biliyor daire no suna kadar, akşam vakti bir anda geliyor ve bu yakın olunmayan şahısla üçlü oturulup yoğun alkol alınıyor, yatıya kalınıyor… Peki. Önceki konunuzda eşinizle aranızın kopuk olduğunu söylemişti herkes, bu açılan konu tersini ispatlamaya çalışır nitelikte olmuş nedense :) Aynen kocanız sizi kaybetmekten korkuyor ama siz öyle değilsiniz tamam :)

"Pervane oldu, seni boyle mi egitti" bunlar esinizi asagilamaya, sizi kucumsemeye yonelik kurulmus cumleler. Meali sudur: siz bu akdar eforu haketmiyorsunuz, esiniz ise hizmet ediyor. Duysam mudahil olurdum. Boyle bir insanin evimde gecelemesine müsade etmezdim. Taksiye bindirir, gerekirse taksi parasinida verir, evine yollardim.

Öyle birşey yaparsa arkadaşına çok ayıp olurmuş, onun art niyetli olduğunu düşünmüyormuş. Arkadaşının laflarına takılmak ve tepki göstermek yerine, kendisini kaybetmek istemediğini söyleyen kocasının sözlerine takılmış.

İnanamadı bi an galiba ajjdkddk

Bence arkadaşınız sizi çok yakın hissettiği için ayakları onu en çaresiz anında size getirmiş. Düşünmemiş bile nereye gidiyorum diye, teklifsiz çalabileceği tek kapıya çekilmiş ister istemez.

Eşinize sorduğu sorularda bir şey yok. Her kadın sorar böyle şeyler alkol alınca. Çok masumane buldum ben, merakını giderme isteği sadece.

Eşinizin cevabına gelince tam bir fiyasko. Kaybetmekten korkuyorum ne demek yani? Sizi benimseyememiş, karımdır ölene kadar benimdir diyememiş. Her an bırakıp gidebileceginizi düşünmesi bile ne kadar incitici, ne kadar ruh üşütücü...
Resmen yaptığı incelikleri bile onu terketmeyin diye, rüşvet gibi, yanında kalmanız karşılığında yaptığı bir ödeme gibi görüyor. Bu da ayrı bir hakaret. Bu kadar sevgiden yoksun, çıkar ilişkisine çevrilmiş, düşündüğünüzden çok başka bir ilişkinin ortasında kendinizi yalnız bırakılmış hissetmiyor musunuz?

Haklı da. Kocası onu sevmiyor, yanında dursun diye birlikte sadece.

Kendisine ve esine ayip olmamis mi? Komik Diger konusunda anlamaya calismis, saygi duydugumu belirtmistim ama bu konusunda artik emin oldum. Iyi anlasan ev arkadasindan halliceler

Bir onceki konuyla degerlendirince, agir fake oldugunuza kesin kanaat getirdim.

Teşekkür ederim, o zaman bu platformda daha çok yorumlaşır ben de sizin bakış açınızı anlarım ilerde diye umuyorum :) Arkadaşım bu şekilde söyledi ben neden hikaye için kelimeler bulayım, alemsiniz :)
Ben beni kaybetmek istemesi kötü demiyorum ki, sadece şöyle yorumladım neden korkuyor ki, bana-sevgime güvenmiyor mu, mutsuz olsam ilk iş başkalarına mı gideceğim sanki... vb düşünceleri geçti aklımdan. Buradan da fikir istedim, şimdi de yazılanları okuyup daha iyi hissediyorum, size neden kötü geliyor yazdıklarm?
Asil kadınsınız da "Sen palavere bırak" diyemiyorsunuz. Hikaye kitabi dili, çok ilginç falan diyorsunuz.
Yok estagfurullah :)) çok güldüm yorumunuza. Bilmiyorum uslubum böyle, konuştuğum gibi de yazıyorum aklımdan geçenleri. Daha önce hikaye dili diyen olmamıştı. Kötü bir şey mi?:)
Ben de sorusuna şaşırdım ama dedim ya hem alkol vardı, hem çok kötü bir gün geçirmişti, hem de akşam boyunca konularımız zaten ilişkiler, davranışlar gibiydi. Bu yüzden tolere ettim ama şu an yazılanlardan sonra daha çok sorguluyorum :) Yatıya kalmasını da ben teklif ettim yalnız gitmesin, sabah da güzel bir kahvaltı yaparız keyfi yerine gelir diye düşünüyordum tabi bu yorumunu duymamıştım daha :)
Evet tam olarak böyle düşündüm. Arkadaşıma, eşime de bu konuyu daha sonra açacağım zaten.

Ben çok kötü niyetli algıladım. Arkadaşınız sanki eşinizi manipüle etmek istiyor gibi. Sorular sorarak düşünmesini sağlamak ve kafasını karıştırmak istiyor gibi. Son derece tehlikeli insan tipidir bu. Ayrıca benim bir derdim olsa o kafa doluluğuyla arkadaşımın eşi hiç dikkatimi çekmez açıkcası. Ne bileyim bakmam ilgilenmem. Siz içkili ortam demişsiniz. Ben bir insan içkiliyken ve sinir esnasındaki laflarına daha dikkat ederim. Bilinçaltı ortaya çıkıyor çünkü. Çok dikkat edin.

Diyemezsiniz çünkü sizin için cepte ,arkadaşının niyeti emin ol hiç iyi değil denemek bedava kocan iki mesaj atsın kocanla gizliden görüşür dene gör
Şimdi adam bulaşık yıkamaya,misafirlere servis yapmaya alışmış.
Misafirliğe Gelen arkadaş ise daha önce böyle bir erkekle hiç karşılaşmamış muhtemelen.
Yani bana da biraz tuhaf geldi açıkçası.
Bu nedendir ki kendi tabiriyle eğitilmiş Kocayı kiskirtmak istiyor ya da bu hizmetlerden kendisi faydalanabilmek için adamı etkilemeye çalışıyor.
İşin kötü yanı bu kızımız adama bir tane portakal bile soysa kendisine servis edilmesi her erkegin hoşuna gider.
Kafası karışır hemen çünkü genlerinde var.

Eşimle yemekleri ayrı yiyoruz evet de, kendimizi odalara kilitleyip yalnız kalmıyoruz. Birlikte alkol alıp geçirdiğimizde çook gece vardır. Arkadaşım yazdığım gibi sevdiğimiz ara sıra görüştüğümüz daha önce evimize de gelmiş birisi. Sadece çat kapı samimiyerinde değildik. kime neyi neden ispatlayayım bunu da anlamıyorum, alemsiniz gerçekten :)
Hak verdim size gerçekten çirkin kelimeler seçilmiş, niyetini yazılanlardan sonra daha da çok sorguluyorum.
Bir onceki konuyla degerlendirince, agir fake oldugunuza kesin kanaat getirdim.
Benim hayatım size neden bu kadar gerçek olması mümkün olmaz geliyor? Size fake olmadığını mı ispatlayayım, ne güzel dertleşiyoruz şurada :)

Kendisine ve esine ayip olmamis mi? Komik Diger konusunda anlamaya calismis, saygi duydugumu belirtmistim ama bu konusunda artik emin oldum. Iyi anlasan ev arkadasindan halliceler
Arkadaşlariyla tatil yapmayı, vakit geçirmeyi birlikte tatile ve vakit geçirmeye tercih eden evli bir çift onlar sonuçta.

Kocası dururken, arkadaşından neden şüphe etmesi hoş olmazdı. Çokta şey yapmamak lazım aslında.

Yani sizi kaybetmekten korkan kocanız var, ama aynı adam sizinle başbaşa kalmakta sıkıntı çekiyor. Yedi düvelle tatile gidiyor sizinle gidemiyor mesela.
Asıl burada komik olan şey olay örgüsü ve diyaloglar. Az samimi arkadaş geliyor bir romandan hatta bir sit comdan fırlamış gibi “ayaklarım getirdi” diyor. Şarjı bittiği için hem de
Yani çok gerçeklikten uzak komik hikayeler anlatıyorsunuz ben kendim gülüyorum şahsen

Arkadaşınızin gece gece ateşi başına vurmuş bana sağlıklı bir kişilik gibi gelmedi. Kocanızın da cevabı arkadaşınızın hareketleriyle ilgili bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…