Rica ederim, 2. üyelik sizle ilgili değil herkesi bilgilendirme amaçlıTeşekkür ederim, kişi engellemeyi bilmiyordum bilgi sahibi oldum.
Ama ikinci üyelikle ilgili uyarılarınız da benim için mi anlayamadım?? Çünkü benim ikinci bir hesabım,üyeliğim yok.
Hani konunun başında adam demiş ya “kaybetmemek için” diye. İkisi de aslında bilinç altında kaybetmemek için bu ne olduğu belli olmayan ilişki biçimine katlanıyor. Hem birbirlerini kaybetmemek hem özgür hissettikleri yaşam şeklini kaybetmemek için. Ama ikili duygusal ilişkiler bu kadar özgürlüğe uygun formda değiller maalesef. Bir yerde biri patlayacak...aa aaa aşk olsun, eksik anlatmışsın
dur ben tamamlayayım.KudrAlobar bunlar o kadar bireysel bir çift ki (çift kelimesi bile lafın gelişi gibi duruyor şu an ) ablamız kendi başına tatildeyken adam evde hasta oluyor. ama hastaneye gidip serum yiyecek kadar hasta oluyor yani basit bi öksürük, hapşırık falan değil. ablamıza söylemiyor, ablamızın ruhu duymuyor adam ölüm döşeğinde can pazarına girmiş, ablamız da adamın telefonda konuşurken "bişeyim yok, klima çarptı azıcık" laflarına inanıp tatil keyfine devam ediyor. adam da iyi oyuncu yani ben hastanelere düşeceğim ama telefonda konuşurken bunu gizleyebileceğim?? ben beceremem mesela, abimiz becermiş.
bir başka husus, ablamızın kocası haftada 1 akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkarmış. bazen de sabaha kadar gelmezmiş. böyle gecelerde ablamız kocasını hiç merak etmiyor, "zaten mahmutlarla takılıyor keyfi yerinde herhalde" deyip mışıl mışıl uyuyor. aramak, sormak, nasılsın, napıyosun, ben yatıyorum sen kapıyı açar girersin" falan demek yok.
ablamızın kocası bu bekar arkadaşlarıyla villada yaptığı oyun turnuvalarından sonra eve çok mutlu biçimde dönüyormuş, deşarj oluyormuş, bu villa olayı adama çok iyi geliyormuş.
cinselliği sorduk pek bi cevap vermedi veya ben kaçırdım belki de. haa bi de evde arada bi sarılma seansları olurmuş
bana çok ters şeyler, ben de çok mıç mıç bir insan değilim ama zamanında, çağırdığımda gelmediği ve gelmemesini ertesi gün telafi etme imkanı varken arkadaşıyla plan yaptı diye "bu bana karşı bişey hissetmiyor, bu iş olmayacak" diye flörtü bitirmiş biri olarak bu evliliği evlilik olarak kabul edemiyorum... bana göre sevmekle beraber anı biriktirmeye, zamanı paylaşmaya istekli olmak doğru orantılı.
ben, acaba 6 sene uzaktan sürdürdükleri için böyle alıştılar böyle uyum sağladılar o yüzden böyle devam ediyor olabilirler mi diye düşündüm. ama çevremde uzak mesafe ilişkisi yaşayan insanlar var ve hep bir arada olmaya özlem duyuyorlar. birbirlerine doyamama hali oluyor. bunlar günlük yürüyüşe bile ayrı zamanlarda çıkıyor.Hani konunun başında adam demiş ya “kaybetmemek için” diye. İkisi de aslında bilinç altında kaybetmemek için bu ne olduğu belli olmayan ilişki biçimine katlanıyor. Hem birbirlerini kaybetmemek hem özgür hissettikleri yaşam şeklini kaybetmemek için. Ama ikili duygusal ilişkiler bu kadar özgürlüğe uygun formda değiller maalesef. Bir yerde biri patlayacak...
Diğer adamlar var mı acabaSizi anladık da diğer adamların eşleri de hesapsızca gönderiyorlar yani eslerini "oyun turnuvasina"?
Tartışma, kaos için yan yana gelmek sık vakit geçirmek lazımSizin hem karakteriniz hem de ilişkiniz bizden çok farklı görünüyor ama mutluysanız önemi yok tabi. Sizin ilişkinizi kaoslar besliyor, karşılıklı da anlaşıyorsunuz ki mutlusunuz. Hep böyle olsun umarım :)
Bizim biraz farklı pek kaos, tartışma, ses yükselmeleri yaşanmaz.
AçmışBir sonraki konusunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Bilmiyorum ama bana zaten inandırıcı gelmiyor konularıDiğer adamlar var mı acaba
Hemen yerimi almalıyım,geliyorum Wiilişkom
Aslında hep vurguladığım konu bu "yiyemediğiniz, tatile gidemediğiniz" değil. Yani sizce biz 8 yıllık ilişkide hiç tatile gitmemiş, hiç birlikte yemek yememiş olabilir miyiz? Tabi size hiç kızmıyorum diğer üyeyeler öyle bir yansıtıyor ki biz birbirimizi evde bile görmüyoruz köşe bucak kaçıyoruz gibi böyle bir durum yok. :)Oturup birlikte yemek yiyemediğiniz, tatile gidemediğiniz, birlikte eğlenemediğiniz adamla tam olarak ne paylaşıyorsunuz?
Mutlusunuzdur ona yorum yapamayız, insan mutluyum diyorsa mutludur. Ama bunun adı hayatı paylaşmak olmaz, üzgünüm. Siz bir ortaklık kurmuş iki farklı hayat yaşıyorsunuz.
Evlilik tabi ki simbiyotik bir yaşam biçimi değildir, olmamalı. Ama evlilik demek aile olmak demek. Ortak zevkler, birlikte geçirilen zaman, aynı evde buluşmak, aynı keyifleri ve dertleri paylaşmak, birlikte gelecek planlamak olmadan aile olunmaz.
Valla bravo. Size diyecek lafım yok artık. A desem b dedi diyorsunuz, B desem küçük harfle yazmıştı önceden diyorsunuz :) Bu villa olayına neden bu kadar takıldınız ya çok mu olağanüstü bir durum? Sanki diyorum ki sihir yaptık, doğa üstü güçlerimiz var :)) Siz zaten bizim evliliği de kabul etmiyorsunuz beni de ben de size tamam kabul etmeyin diyorum hala neden yok da yok diyorsunuz :))aa aaa aşk olsun, eksik anlatmışsın
dur ben tamamlayayım.KudrAlobar bunlar o kadar bireysel bir çift ki (çift kelimesi bile lafın gelişi gibi duruyor şu an ) ablamız kendi başına tatildeyken adam evde hasta oluyor. ama hastaneye gidip serum yiyecek kadar hasta oluyor yani basit bi öksürük, hapşırık falan değil. ablamıza söylemiyor, ablamızın ruhu duymuyor adam ölüm döşeğinde can pazarına girmiş, ablamız da adamın telefonda konuşurken "bişeyim yok, klima çarptı azıcık" laflarına inanıp tatil keyfine devam ediyor. adam da iyi oyuncu yani ben hastanelere düşeceğim ama telefonda konuşurken bunu gizleyebileceğim?? ben beceremem mesela, abimiz becermiş.
bir başka husus, ablamızın kocası haftada 1 akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkarmış. bazen de sabaha kadar gelmezmiş. böyle gecelerde ablamız kocasını hiç merak etmiyor, "zaten mahmutlarla takılıyor keyfi yerinde herhalde" deyip mışıl mışıl uyuyor. aramak, sormak, nasılsın, napıyosun, ben yatıyorum sen kapıyı açar girersin" falan demek yok.
ablamızın kocası bu bekar arkadaşlarıyla villada yaptığı oyun turnuvalarından sonra eve çok mutlu biçimde dönüyormuş, deşarj oluyormuş, bu villa olayı adama çok iyi geliyormuş.
cinselliği sorduk pek bi cevap vermedi veya ben kaçırdım belki de. haa bi de evde arada bi sarılma seansları olurmuş
bana çok ters şeyler, ben de çok mıç mıç bir insan değilim ama zamanında, çağırdığımda gelmediği ve gelmemesini ertesi gün telafi etme imkanı varken arkadaşıyla plan yaptı diye "bu bana karşı bişey hissetmiyor, bu iş olmayacak" diye flörtü bitirmiş biri olarak bu evliliği evlilik olarak kabul edemiyorum... bana göre sevmekle beraber anı biriktirmeye, zamanı paylaşmaya istekli olmak doğru orantılı.
Umarım çevrenizdeki mesafe ilişki yaşayanlar da kavuşur çok zor bu tarz. Evet biz 6 yıl mesafe ilişkisi yaşadık, o yüzden geçirdiğimiz zamanlar da çok kıymetli. Çok büyük özlemler de çektik, günlerce birbirimizi görmediğimiz de oldu. Ama kavuştuğumuzda da 7-24 birlikte geçirmeyi tercih etmiyoruz, o dönemde de ayrı ayrı aktiviteler yapardık.ben, acaba 6 sene uzaktan sürdürdükleri için böyle alıştılar böyle uyum sağladılar o yüzden böyle devam ediyor olabilirler mi diye düşündüm. ama çevremde uzak mesafe ilişkisi yaşayan insanlar var ve hep bir arada olmaya özlem duyuyorlar. birbirlerine doyamama hali oluyor. bunlar günlük yürüyüşe bile ayrı zamanlarda çıkıyor.
bi de şu dikkatimi çekti, geçenlerde ablamız online toplantı sırasında duyurulan bir eğitime (etkinlik de olabilir emin değilim) direkt o an kaydını yaptırmış, hemen yerini ayırtmış falan katılacağım diye. biri de demiş ki ya insan bi kocasına sorarçok haklı bir soru bence, belki adamın o tarihte seninle planı var, belki seninle bişey yapmak istiyor ama sen bu ihtimalleri yoksayıp kafana göre tamamen bireysel bi etkinlik ayarlıyorsun. burada kastım kocadan izin almak falan değil ama insan bi bahseder katılmadan önce, şu hafta sonu şu etkinlik var katılmayı düşünüyorum der bi ağız yoklarsın, adamın o gün senle bi düşüncesi yoksa "katıl tabii" falan der. varsa "ben de şöyle yaparız diyecektim sana" der öyle gelişir olaylar. zerre düşünmek yok birbirini yani. ablamız da emin, kocasının kendisiyle plan yapmayacağından.
Doğru biz eşimle farklı kıtalarda yaşadığımız için yan yana gelmiyoruz :)) Size bu kadar inanılmaz gelen nedir?Tartışma, kaos için yan yana gelmek sık vakit geçirmek lazım
Ayy ama sizi eğlendirecek ve talep ettiğiniz konulardan değilHemen yerimi almalıyım,geliyorum Wiilişkom
Uyku problemin varmış,benim de var ama senelerdir çözümünü bulamadımAyy ama sizi eğlendirecek ve talep ettiğiniz konulardan değil( onlar sonra gelir belki. :) yine de beklerim sizi her konuya , öpücükleeer
Sizin nasıl durumunuz? Ben gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum resmen :)) kaç saat uyuyorsunuz?Uyku problemin varmış,benim de var ama senelerdir çözümünü bulamadım.
Çok düzensiz benim,gece çok geç yatıyorum.Her sabah 7'de kalkıyorum.Gün içinde birkaç saat uyuyabilirsem uyurum ama genelde gündüz hiç uyuyamam.Kafam birşeylere takılı kaldıysa,sabaha kadar yatakta dönerim.Sizin nasıl durumunuz? Ben gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum resmen :)) kaç saat uyuyorsunuz?
Ayy ama sizi eğlendirecek ve talep ettiğiniz konulardan değil( onlar sonra gelir belki. :) yine de beklerim sizi her konuya , öpücükleeer
Kan değerlerinize baktırdınız mıSizin nasıl durumunuz? Ben gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum resmen :)) kaç saat uyuyorsunuz?
Bizim aramızda çok özel bir bağ var amaBana hic boyle seyler demedin amaguya tanisacaktik.
Yoo değilsiniz imrenilesi bir hayatDoğru biz eşimle farklı kıtalarda yaşadığımız için yan yana gelmiyoruz :)) Size bu kadar inanılmaz gelen nedir?
Evet biz tartışmıyoruz, kavga etmiyoruz, kaosdan hoşlanmıyoruz, bunları yaşamak zorunda mıyız? Tabi ki fikir ayrılıklarımız ve çatışmalarımız oluyor %100 birbirimize hak vermemiz zaten mümkün değil. Ama bunları kavga etmekten krizler yaşamadan çözüyoruz, olamaz mı?
Siz ne güzel 7'de uyanabiliyormussunuz :) benim mesaim saat 10'da baslıyor, zor kalkıyorum :)) Bir an önce çözeriz umarım bu durumu, hiç sevmedim ben.Çok düzensiz benim,gece çok geç yatıyorum.Her sabah 7'de kalkıyorum.Gün içinde birkaç saat uyuyabilirsem uyurum ama genelde gündüz hiç uyuyamam.Kafam birşeylere takılı kaldıysa,sabaha kadar yatakta dönerim.
Bu sebeple baktırmadım aslında ama baska konularda hastaneye gittiğimde bakılıyor genelde. Bir danışayım doktoruma, teşekkürler.Kan değerlerinize baktırdınız mı
Bende aynı şekilde uyku problemleri yaşıyordum trioidim az çalışıyormuş b12 vitaminim eksikmiş kanımda düşük çıkmıştı ilaç kullandım b12 iğnesi yapıldı eskiye göre daha iyi uyuyabiliyorum
Durun ama, daha size sen dememi bile onaylamadınız. Sizinle yavas ama temeli güçlü bir bağımız olacak sanıyorum. :))Bana hic boyle seyler demedin amaguya tanisacaktik.
Çok ama çok özel!Bizim aramızda çok özel bir bağ var ama.