Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim, kişi engellemeyi bilmiyordum bilgi sahibi oldum.
Ama ikinci üyelikle ilgili uyarılarınız da benim için mi anlayamadım?? Çünkü benim ikinci bir hesabım,üyeliğim yok.
Rica ederim, 2. üyelik sizle ilgili değil herkesi bilgilendirme amaçlı

Hani konunun başında adam demiş ya “kaybetmemek için” diye. İkisi de aslında bilinç altında kaybetmemek için bu ne olduğu belli olmayan ilişki biçimine katlanıyor. Hem birbirlerini kaybetmemek hem özgür hissettikleri yaşam şeklini kaybetmemek için. Ama ikili duygusal ilişkiler bu kadar özgürlüğe uygun formda değiller maalesef. Bir yerde biri patlayacak...

ben, acaba 6 sene uzaktan sürdürdükleri için böyle alıştılar böyle uyum sağladılar o yüzden böyle devam ediyor olabilirler mi diye düşündüm. ama çevremde uzak mesafe ilişkisi yaşayan insanlar var ve hep bir arada olmaya özlem duyuyorlar. birbirlerine doyamama hali oluyor. bunlar günlük yürüyüşe bile ayrı zamanlarda çıkıyor.

bi de şu dikkatimi çekti, geçenlerde ablamız online toplantı sırasında duyurulan bir eğitime (etkinlik de olabilir emin değilim) direkt o an kaydını yaptırmış, hemen yerini ayırtmış falan katılacağım diye. biri de demiş ki ya insan bi kocasına sorar çok haklı bir soru bence, belki adamın o tarihte seninle planı var, belki seninle bişey yapmak istiyor ama sen bu ihtimalleri yoksayıp kafana göre tamamen bireysel bi etkinlik ayarlıyorsun. burada kastım kocadan izin almak falan değil ama insan bi bahseder katılmadan önce, şu hafta sonu şu etkinlik var katılmayı düşünüyorum der bi ağız yoklarsın, adamın o gün senle bi düşüncesi yoksa "katıl tabii" falan der. varsa "ben de şöyle yaparız diyecektim sana" der öyle gelişir olaylar. zerre düşünmek yok birbirini yani. ablamız da emin, kocasının kendisiyle plan yapmayacağından.

Tartışma, kaos için yan yana gelmek sık vakit geçirmek lazım

Aslında hep vurguladığım konu bu "yiyemediğiniz, tatile gidemediğiniz" değil. Yani sizce biz 8 yıllık ilişkide hiç tatile gitmemiş, hiç birlikte yemek yememiş olabilir miyiz? Tabi size hiç kızmıyorum diğer üyeyeler öyle bir yansıtıyor ki biz birbirimizi evde bile görmüyoruz köşe bucak kaçıyoruz gibi böyle bir durum yok. :)
Biz de yeri geliyor saatlerce birlikte yemek yiyip sohbet ediyoruz, her ilişkideki gibi yani bunların nesini anlatayım ki?Yemek konusuna şu sebeple takıldılar : bizim işlerimiz evden, eşim benden 2 saat önce bitiriyor ben onun beni beklemesini istemiyorum kendisi yiyor, yerken de bilgisayar başında olmaktan ya da bir şeyler izlemekten hoslanıyor, zaten onun yemeği 3-5 dakika :)
Ben ise ondan sonra bitirip, daha yavas yavas bir şeyler dinleyerek yiyorum. Bunu söyledim diye birlikte hiç yemek yemiyor, sohbet etmiyor olduk. Ama durum o değil.
Bir de sormuşsunuz söyleyeyim, bizim ortak zevklerimiz de var tabi ki, birlikte günlerce kamp yapıp doğa yürüyüşleri yapıyoruz mesela bir örnek, ama arkadaşlara kalsa bırakın zaman geçirmeyi birbirimizi odalara kilitliyoruz sanki :)
Valla bravo. Size diyecek lafım yok artık. A desem b dedi diyorsunuz, B desem küçük harfle yazmıştı önceden diyorsunuz :) Bu villa olayına neden bu kadar takıldınız ya çok mu olağanüstü bir durum? Sanki diyorum ki sihir yaptık, doğa üstü güçlerimiz var :)) Siz zaten bizim evliliği de kabul etmiyorsunuz beni de ben de size tamam kabul etmeyin diyorum hala neden yok da yok diyorsunuz :))
Cinsellik konusunda da tam olarak ne bilmek istiyorsunuz? Merakınız geçsin, hiçbir sorunumuz yok, gayet uyumluyuz, keyifli ve tatminkarız.
Umarım çevrenizdeki mesafe ilişki yaşayanlar da kavuşur çok zor bu tarz. Evet biz 6 yıl mesafe ilişkisi yaşadık, o yüzden geçirdiğimiz zamanlar da çok kıymetli. Çok büyük özlemler de çektik, günlerce birbirimizi görmediğimiz de oldu. Ama kavuştuğumuzda da 7-24 birlikte geçirmeyi tercih etmiyoruz, o dönemde de ayrı ayrı aktiviteler yapardık.
Verdiğiniz örneği nerede yazdım ben unutmusum siz unutmamışsınız :) ama aynen böyle oldu, sizin basınıza gelirse siz farklı davranırsınız.
Ben katılacağım etkinliklere, geçireceğim zamana sadece kendim karar veriyorum. Eşim benim zamanımla ilgili bana sormadan bir plan yapamaz, kafasında bir etkinlik varsa benimle paylaşır ve karar veririz. Eğer benimle henüz paylaşmadığı bir düşüncesi varsa da yapacak bir şey yok ertelenir :)
Sanki ben bu etkinliği toplantı sırasında koşa koşa eşime haber vermeden gittim.... Sonrasında tabi ki söylüyorum şu günlerde evde olmayacağım planım şu şekilde diye.

Tartışma, kaos için yan yana gelmek sık vakit geçirmek lazım
Doğru biz eşimle farklı kıtalarda yaşadığımız için yan yana gelmiyoruz :)) Size bu kadar inanılmaz gelen nedir?
Evet biz tartışmıyoruz, kavga etmiyoruz, kaosdan hoşlanmıyoruz, bunları yaşamak zorunda mıyız? Tabi ki fikir ayrılıklarımız ve çatışmalarımız oluyor %100 birbirimize hak vermemiz zaten mümkün değil. Ama bunları kavga etmekten krizler yaşamadan çözüyoruz, olamaz mı?

Sizin nasıl durumunuz? Ben gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum resmen :)) kaç saat uyuyorsunuz?
Çok düzensiz benim,gece çok geç yatıyorum.Her sabah 7'de kalkıyorum.Gün içinde birkaç saat uyuyabilirsem uyurum ama genelde gündüz hiç uyuyamam.Kafam birşeylere takılı kaldıysa,sabaha kadar yatakta dönerim.

Sizin nasıl durumunuz? Ben gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum resmen :)) kaç saat uyuyorsunuz?
Kan değerlerinize baktırdınız mı
Bende aynı şekilde uyku problemleri yaşıyordum trioidim az çalışıyormuş b12 vitaminim eksikmiş kanımda düşük çıkmıştı ilaç kullandım b12 iğnesi yapıldı eskiye göre daha iyi uyuyabiliyorum

Yoo değilsiniz imrenilesi bir hayat

Siz ne güzel 7'de uyanabiliyormussunuz :) benim mesaim saat 10'da baslıyor, zor kalkıyorum :)) Bir an önce çözeriz umarım bu durumu, hiç sevmedim ben.
Bu sebeple baktırmadım aslında ama baska konularda hastaneye gittiğimde bakılıyor genelde. Bir danışayım doktoruma, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…