Bizim aramızda çok özel bir bağ var ama.
Rica ederimSiz ne güzel 7'de uyanabiliyormussunuz :) benim mesaim saat 10'da baslıyor, zor kalkıyorum :)) Bir an önce çözeriz umarım bu durumu, hiç sevmedim ben.
Bu sebeple baktırmadım aslında ama baska konularda hastaneye gittiğimde bakılıyor genelde. Bir danışayım doktoruma, teşekkürler.
Kıskanırım ama ben,her zaman tek olmak isterimBizim de olacak insallah. Kendisi benimle tanismak istedi, ben de ona karsi bos degilim, duygularimiz karsilikli sankidaha dun birlikte banlanmisligimiz var ama bu ban bizim icin yeni bir aska vesile olacak gibi dur bakalim :)
Hadi insallah. Hem de benim ilk engellenişim formdan, daha da özelsinizBizim de olacak insallah. Kendisi benimle tanismak istedi, ben de ona karsi bos degilim, duygularimiz karsilikli sankidaha dun birlikte banlanmisligimiz var ama bu ban bizim icin yeni bir aska vesile olacak gibi dur bakalim :)
Size de çok geçmiş olsun.Rica ederim
Bende başka bi sebeple ortapediye gitmiştim sırt omuz ağrım çoktu hiç uyuyamıyordum sabah çok yorgun bitkin kalkıyordum doktor bu tahlilleri yaptırmamı istedi
Tahmin edersiniz ki ben kıskançlıktan hiç hoşlanmam :)) beni özgür ve bireysel bırakmalısınız hahahKıskanırım ama ben,her zaman tek olmak isterim.
Durun ama, daha size sen dememi bile onaylamadınız. Sizinle yavas ama temeli güçlü bir bağımız olacak sanıyorum. :))
Ben her zaman gönüllerin kraliçesi olmak isterim Willişkom,her ne kadar burçlara inanmasam da Aslan burcu bir kraliceyimTahmin edersiniz ki ben kıskançlıktan hiç hoşlanmam :)) beni özgür ve bireysel bırakmalısınız hahah
ama yeriniz ayrı
Tamam anlaştık! :))Mune buralarda geyikten gitmezsek bu sefer iyi :) sen bana kac defa sen dedin zaten ve bunu ilk baslatan da sendin. O gun bu gundur ben sen diye hitap ediyorum lutfen sende boyle yap ki adini koyalim artik :) yeni konu acmazsan kuserim ama :)
Ay sizin kraliçeliğiniz bence burçtan değil doğuştanBen her zaman gönüllerin kraliçesi olmak isterim Willişkom,her ne kadar burçlara inanmasam da Aslan burcu bir kraliceyim.
Siz kendiniz söyleyip kendiniz kuruluyorsunuz ben ne yapayım :)) Yok eşim zeusmus çok yakışıklıymış, ilişkimiz avrupaiymiş(artık bu ne demekse) idealmiş, kıskanılacakmış, nazarmış... bunların hepsini siz söylüyorsunuz.nazar hep bunlar nazarrrr zeus heykeli gibi kocanı, o avrupai ilişkiyi ve fransız filmlerindeki hayatınızı çok anlattınız burada nazarımız değdi. vah vah vah...
tedavi ol beybi. ayakta uyutuyor kocan seni.
Gün teyzesi derler ama gün teyzelerinin yanında durmaktan da geri kalmazlar, akıl danışmaktan daAyol hepimize gün teyzesi dedi yandaşiniz,daha ne diyebilir ki?Hepimiz sizin o mükemmel evliliğinizi kıskanıp kıskançlıktan çatliyormuşuz.
Bana dediBiz onların seviyesinde olmadığımız için bilemeyiz. Hatta bir üyeye çevrenizde bizim seviyemizde çiftler olmadığı için garipsiyorsunuz, çevreniz ve sizin adınıza üzüldüm de dedi. Ama egolu değil kesinlikle.
Günleri çok severim,kısır ve bilumum tatlı,tuzlu çeşitlere bayilirimGün teyzesi derler ama gün teyzelerinin yanında durmaktan da geri kalmazlar, akıl danışmaktan da
hakaret etmiyorum canısı.Siz kendiniz söyleyip kendiniz kuruluyorsunuz ben ne yapayım :)) Yok eşim zeusmus çok yakışıklıymış, ilişkimiz avrupaiymiş(artık bu ne demekse) idealmiş, kıskanılacakmış, nazarmış... bunların hepsini siz söylüyorsunuz.
Tedaviye ihtiyacım yok çok şükür, ama bu kadar sinir ve kötü düşünce size zarar ben söyleyeyim.
Bir de bir şey soracağım, burada bir üye bana kötü yorum yapanları "eşinde gözünüz var" gibi bir şeyler söyledi, herkes saygısızlık, hakaret vb diye tepki gösterdi. Siz her mesajınızda bana, "kocan" seni aldatıyor, yok ruslarla, sen sıkıcısın, sen yoksun, eşin müptezel, ergen vb diye hakaret ediyorsunuz. Biraz bu yönden de bakın bence.
Tek ayak cezası mı aldınSair burada benden bahsetmis ama asaletinden sizin yuzunuzden diye topu baskalarina atmis. Geldim willyysen de hosgeldin
Valla bana da öyle geliyorGeyikten gideceksiniz söylemedi demeyin
gitmişim gideceğim kadar napalım. biz burada bu soru sahibine cevap yazmıyoruz aslında. aynı şeylerden muzdarip olan ve çare arayan insanlara naçizane kendimizce yorum yapıyoruz. herkesin hayrına.Geyikten gideceksiniz söylemedi demeyin