Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Siz ne güzel 7'de uyanabiliyormussunuz :) benim mesaim saat 10'da baslıyor, zor kalkıyorum :)) Bir an önce çözeriz umarım bu durumu, hiç sevmedim ben.

Bu sebeple baktırmadım aslında ama baska konularda hastaneye gittiğimde bakılıyor genelde. Bir danışayım doktoruma, teşekkürler.
Rica ederim
Bende başka bi sebeple ortapediye gitmiştim sırt omuz ağrım çoktu hiç uyuyamıyordum sabah çok yorgun bitkin kalkıyordum doktor bu tahlilleri yaptırmamı istedi

Bizim de olacak insallah. Kendisi benimle tanismak istedi, ben de ona karsi bos degilim, duygularimiz karsilikli sanki 🥰 daha dun birlikte banlanmisligimiz var ama bu ban bizim icin yeni bir aska vesile olacak gibi dur bakalim :)
Kıskanırım ama ben,her zaman tek olmak isterim😒🥺.

Bizim de olacak insallah. Kendisi benimle tanismak istedi, ben de ona karsi bos degilim, duygularimiz karsilikli sanki 🥰 daha dun birlikte banlanmisligimiz var ama bu ban bizim icin yeni bir aska vesile olacak gibi dur bakalim :)
Hadi insallah. Hem de benim ilk engellenişim formdan, daha da özelsiniz :lülülü:
Rica ederim
Bende başka bi sebeple ortapediye gitmiştim sırt omuz ağrım çoktu hiç uyuyamıyordum sabah çok yorgun bitkin kalkıyordum doktor bu tahlilleri yaptırmamı istedi
Size de çok geçmiş olsun.

Durun ama, daha size sen dememi bile onaylamadınız. Sizinle yavas ama temeli güçlü bir bağımız olacak sanıyorum. :))

Mune buralarda geyikten gitmezsek bu sefer iyi :) sen bana kac defa sen dedin zaten ve bunu ilk baslatan da sendin. O gun bu gundur ben sen diye hitap ediyorum lutfen sende boyle yap ki adini koyalim artik :) yeni konu acmazsan kuserim ama :)

Mune buralarda geyikten gitmezsek bu sefer iyi :) sen bana kac defa sen dedin zaten ve bunu ilk baslatan da sendin. O gun bu gundur ben sen diye hitap ediyorum lutfen sende boyle yap ki adini koyalim artik :) yeni konu acmazsan kuserim ama :)
Tamam anlaştık! :)) :KK48:

nazar hep bunlar nazarrrr zeus heykeli gibi kocanı, o avrupai ilişkiyi ve fransız filmlerindeki hayatınızı çok anlattınız burada nazarımız değdi. vah vah vah... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tedavi ol beybi. ayakta uyutuyor kocan seni. :KK200:
Siz kendiniz söyleyip kendiniz kuruluyorsunuz ben ne yapayım :)) Yok eşim zeusmus çok yakışıklıymış, ilişkimiz avrupaiymiş(artık bu ne demekse) idealmiş, kıskanılacakmış, nazarmış... bunların hepsini siz söylüyorsunuz.
Tedaviye ihtiyacım yok çok şükür, ama bu kadar sinir ve kötü düşünce size zarar ben söyleyeyim.

Bir de bir şey soracağım, burada bir üye bana kötü yorum yapanları "eşinde gözünüz var" gibi bir şeyler söyledi, herkes saygısızlık, hakaret vb diye tepki gösterdi. Siz her mesajınızda bana, "kocan" seni aldatıyor, yok ruslarla, sen sıkıcısın, sen yoksun, eşin müptezel, ergen vb diye hakaret ediyorsunuz. Biraz bu yönden de bakın bence.

Siz kendiniz söyleyip kendiniz kuruluyorsunuz ben ne yapayım :)) Yok eşim zeusmus çok yakışıklıymış, ilişkimiz avrupaiymiş(artık bu ne demekse) idealmiş, kıskanılacakmış, nazarmış... bunların hepsini siz söylüyorsunuz.
Tedaviye ihtiyacım yok çok şükür, ama bu kadar sinir ve kötü düşünce size zarar ben söyleyeyim.

Bir de bir şey soracağım, burada bir üye bana kötü yorum yapanları "eşinde gözünüz var" gibi bir şeyler söyledi, herkes saygısızlık, hakaret vb diye tepki gösterdi. Siz her mesajınızda bana, "kocan" seni aldatıyor, yok ruslarla, sen sıkıcısın, sen yoksun, eşin müptezel, ergen vb diye hakaret ediyorsunuz. Biraz bu yönden de bakın bence.
hakaret etmiyorum canısı.

bak benim dediklerim şunlardı sadece tüm dediklerime bak: muhabbetin bayıyordur adam o yüzden arkadaşlarıyla takılıyordur
eşin seni ruslarla aldatıyor olabilir
burada senaryo yazıp eğleniyorsun

diğerlerini ben demedim.

umarım gerçek değilsindir. gerçeksen sana çok acırım. ülke gerçeklerinden uzak dünyadan kopuk sersefil bir hayat.

umarım çok mutlu olursun sağlığına kavuşup, tüm dualarım seninle. :KK200:

X