Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

ay çocuk demişler aman çocuk yapmasın iyileşene kadar, sonra yine kendiyle aynı kafada çocuk yetiştirecek bizim çocuklarımıza musallat olacak.

Kocanızda gözü olmasından iyidir yine boşverin.

Hakaret etmiyorum derken bile hakaret ediyorsunuz, sersefil ne demek? Eşimin beni aldatma olasılığı benim gerçek olmamama olasılığımla aynı, yani hiç yok :) Neyse bunları açıklamayacağım şimdi size.
Sırf sizin gibi düşünmüyorum diye bu kadar tanıya nasıl varıyorsunuz onu da bilmiyorum.
Ülke gerçeklerinden uzak değilim, ruslar falan yok, senaryo yazmıyorum, hayatım sefillikten çok şükür çook uzakta. Ha bir de gerçeğim, forum da bunu teyit etti.
Sağlık duanıza teşekkürler.

ben sana bişey demedim kardeşim, kudra'ya anlattım, zaten seni alıntılamadım.

Müptezel bir şeye müptela insan demektir.
Oyun turnuvası, yemek yerken bile oyun oynayan biri bağımlı değil midir?
Oyun müptelası işte.
Gayet tespitti o hakaret değil. Olanı söyledik

Ben de bekarım da konu o değil, tabiki kadınlı-erkekli sohbet olacak ama o şekilde dediğim tam sizin anlattığınız şekilde. Yani akşam akşam gelecek içki içip dertleşecek, sonra da dert edindiğiniz hale gelecek biri cıvıyacak tabiri caizse yavşayacak, sonra da kafaya takılacak böyle, ne gerek var. Başka gün ve zaman mı yok.

Müptezel bir şeye müptela insan demektir.
Oyun turnuvası, yemek yerken bile oyun oynayan biri bağımlı değil midir?
Oyun müptelası işte.
Gayet tespitti o hakaret değil. Olanı söyledik
Vay bee tespite bak!
Hayattaki tüm bağımlılıklara karşıyız, ne oyun ne kötü alışkanlıklar ne de birbirimizi bağımlıyız. Bu arada TDK kelime anlamı olarak sizinle aynı şeyi söylemiyor bir bakmanızı öneririm. Hatta siz zahmet etmeyin :

müptezel : saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış.

çokluğu dolayısıyla değerini yitiren, değersiz.

Bunlar eşinize dendi ama, yanında kız arkadaşınızın bile daha kıymetli olduğu eşiniz değerlendi mi şimdi, iyi iyi gelişme var.
Hııı eşime denildiyse sorun yok! o zaman asla hakaret olmuyor.
Yok canım eşim değerli olur mu hiç? Çok değersiz, ama çok.

Eşin ne güzel cevap vermiş ama sen onun verdiği cevaba takilmişskn Burda tehlikeli olan arkadaşının o soruyu sorması ve acilen arkadaşligini bitirmen.Bu nasıl bir mumasabettirki eşinize bu soruyu soruyor? Eğitmek nedir Allah aşkına?üzüldüm nedir? Hiç iyi niyetli gelmedi

Arkadaşlarinin cogunluğunun bekar ve sevgilisi olanlardan oluştuğunu belirtti zaten, onlar da evlenince, coluk cocuga karisinca çekilirler yavaş yavaş. Eninde sonunda birbirlerine kalacaklar.
Evet, ama düzelteyim bir tanesi evli ve çocuğu da var.
Diğerleri de çoluk çocuğa karışırsa belki o zaman birbirimize kalırız haklısınız, çünkü zaman geçirmememizin tek nedeni arkadaşları
Size göre bu şekilde olabilir ama dediğim gibi bizim için olağan bir şeydi.
Eşime karşı öyle bir niyeti olduğunu düşünmedim ama normal de değil tabi.
Evet buna benzer çok yorum geldi, ben arkadaşımı daha çok sorguladım sonrasında. İyi bir niyet olmadığını ben de düşünüyorum kelimeleri de uygun değildi. haklısınız.

O gün geldiğinde oturup yeniden daha detayli sekilde tanişirsiniz artik esinizke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…