Kural ihlali yapmışım o yüzden giremedim hesabıma. İhlal de karşılıklı münakaşaya girmek, diğer üye de aynı cezayı almış.
Sizin yüzünüzden yani :))
Öyle deme kocasıyla vakit geçirmekten zevk alanlar kocasından izin alan eziklermiş gidip börek açacaklarmışKendi bilecekleri şey. Bütün olabilmek birey olabilmekten daha zordur. Herkesin harcı değil.
Börek açmayı bilmiyorum ben, hazır yufkadan yapsam olur mu?Öyle deme kocasıyla vakit geçirecekten zevk alanlar kocasından izin alan eziklerimiz gidip börek açacaklarmış
Ben de mantı açabiliyorum ama paketiniBörek açmayı bilmiyorum ben, hazır yufkadan yapsam olur mu?
Vanessa ve Ferhan da olmalı bu gruptaWillyy, irmik, prenseslerin annesi bu uclu var ya kasirga gibi yikip gecer. Acilen tanismalilar.
Benim umutsuzumu dışlamayın ama üzülürüm, üzülürüz...Vanessa ve Ferhan da olmalı bu grupta.
Vanessa ve Ferhan da olmalı bu grupta.
Willy ve irmik birbirinden çok zıt amaWillyy, irmik, prenseslerin annesi bu uclu var ya kasirga gibi yikip gecer. Acilen tanismalilar.
Sen yokken umutsuz da yeni birini buldu onu da ekle listene. Bu da eskilerdenmiş, ama sevgilisi varken yazışmışlar. Onla yatıyor ona rağmen benle yazıştı demek bana aşık diyorBenim umutsuzumu dışlamayın ama üzülürüm, üzülürüz...
Ahaa Zorunlu neredeBenim umutsuzumu dışlamayın ama üzülürüm, üzülürüz...
Listede yer kalmadı ya yeni sayfaya geçmem lazımSen yokken umutsuz da yeni birini buldu onu da ekle listene. Bu da eskilerdenmiş, ama sevgilisi varken yazışmışlar. Onla yatıyor ona rağmen benle yazıştı demek bana aşık diyor
Willy ve irmik birbirinden çok zıt ama
Biri işemek için izin istiyor diğeri gece eve dönmese kocasının haberi yok ahahaha
Puntoyu küçült.Listede yer kalmadı ya yeni sayfaya geçmem lazım
Notlarda yav. Word’e aktarayım bari, olmayacak başka türlü. Bir excel tablosu mu yapsak kim kimdir, ne kadar süre umutsuzla takıldı falan diyePuntoyu küçült.
Listede yer kalmadı ya yeni sayfaya geçmem lazım
Bu 3lü çok güçlüHayir bu ucluye baska kimse dahil olmamali 3 u bir arada guzel olurlar.
Valla ben foyan ortaya çıktı sandim yalan yokKural ihlali yapmışım o yüzden giremedim hesabıma. İhlal de karşılıklı münakaşaya girmek, diğer üye de aynı cezayı almış.
Sizin yüzünüzden yani :))
Ruh ikizidir kesin. Kendisi de evli nişanlı adamlara yürüyor sonuçta. Tencere kapakBu seferki ruh ikiziymisnasil bir karakterse artik diyordu. Oysa ruh ikizim diyen de kendisi Doner mi doner mi diye en son rainny gibi takili kalacak diye korkuyorum.