Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet çok benzer yorumlar yapıldı, ben de size hak veriyorum. :)
Sair burada benden bahsetmis ama asaletinden sizin yuzunuzden diye topu baskalarina atmis. Geldim willyy sen de hosgeldin
Ah bir an sen gelmeyeceksin diye çok korktum. Teşekkür ederim sen de hoşgeldin :)

Öğrencinize çok üzüldüm, çocuk konusunda size katılıyorum. Zaten biz bu bireysellikle çocuk bakamayız bu nedenle de sahip olmayı düşünmüyoruz. Bir gün bu özgürlüklerden fedakarlık yapacağımıza karar verirsek o zaman düşünebiliriz :) ama pek sanmıyorum.
Diğer konularda arkadaşlar bakış açılarını yazmışlar, ben tekrar açıklamak anlatmak istemiyorum zaten inanmayacaklar :)) yine de tesekkurler sizin yorumunuza.

Willyy, irmik, prenseslerin annesi bu uclu var ya kasirga gibi yikip gecer. Acilen tanismalilar.
Bahsettiğiniz kullanıcıların konularını bilmiyorum, siz bizi uygun gördüyseniz eminim ki uzak durmalıyım bu kullanıcılardan :) Ben onlardan çok sizinle tanışmak isterim ama! :)))

Bahsettiğiniz kullanıcıların konularını bilmiyorum, siz bizi uygun gördüyseniz eminim ki uzak durmalıyım bu kullanıcılardan :) Ben onlardan çok sizinle tanışmak isterim ama! :)))

Benim az bucuk aklim var yaw o da zar zor yetiyor. Seninle tanisirsak o da gider aci bana ben senin hizina yetisemem.
Ama bana bir sen diyorsun bir siz diyorsun kalbimi kiriyorsun. Tanisacaksak once buna bir karar vermeliyiz dimi. Kafan karisiksa hic girmeyelim bu islere

Aranızda yatırsaydınız bari kızcağızı

Ne alaka ya sizde kalması

Üstelik halk arasında kaba bir tabir vardır eşşekin aklına karpuz kabuğu misali eşine onun eğitilmiş bir kuçu kuçu oldugu imasını vermiş. Ne haddine ya önce onu sordunuzmu arkadaşınıza kötü niyet değilmiş tabi

Yok kalbiniz kırılmasın, siz karar verin sen mi diyeyim siz mi? Genelde siz diye hitap ederim ama bazı mesajlarınızda sizi ne kadar yakın görüyorsam sen diye değişiyor demek ki :)
Tamam tanışırsak siz benim hızıma yetişmeyin ben yavaslayıp sizinle dengelemeye çalışırım merak etmeyin :))

Neden aramızda yatırayım kızı :)) Ben bu yorumunu duymadan önce kendim teklif etmiştim, hem alkollü hem çok üzgün gitmesin sabah da güzel bir kahvaltı yaparız diye planlıyordum. Tabi öyle devam etmedi :)
Sormadım henüz arkadaşıma da eşime de ama soracağım :))

Willyy, irmik, prenseslerin annesi bu uclu var ya kasirga gibi yikip gecer. Acilen tanismalilar.
Benim özgür Willyy'imi bir tuttuğun tiplere bak. Biri tuvalete gitmek için sevgilisinden izin alıyor öbürü kocanız aldatsa da affedin diyor. Kızdım.

Bu kadar modernlik bana fazla. Samimi olduğum arkadaşımla bile gece evimde eşimle birlikteyken alkol falan alıp ilişki konularına girmezdim, hayat memat meselesi değil bişiy değil. Eşimin de arkadaşı olsa o şekilde gelip evimde zırlayamaz. Bazı şeyler erkek-erkeğe kadın-kadına konuşulur.

Sizin bileceğiniz şey tabi ki, herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar. Ama benim bakış açıma göre kağıt üzerinde bir evlilik bu. İnsan hayatı paylaşmaktan keyif almadığı biriyle evlenmemeli bence.

Sizin bileceğiniz şey tabi ki, herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar. Ama benim bakış açıma göre kağıt üzerinde bir evlilik bu. İnsan hayatı paylaşmaktan keyif almadığı biriyle evlenmemeli bence.
Size katılıyorum tabi ki keyif almadığınız biriyle evlenmeyi geç insan görüşmek bile istemez.
Bizim böyle bir durumumuz yok hayatımızı tabi ki paylaşıyoruz, çok da keyifli mutluyuz :)

Kural ihlali yapmışım o yüzden giremedim hesabıma. İhlal de karşılıklı münakaşaya girmek, diğer üye de aynı cezayı almış.
Sizin yüzünüzden yani :))
Geçmiş olsun, umarım bundan sonra banlanmazsınız.
Yeni olduğunuzdan sitenin bazı özelliklerini bilmiyor olabilirsiniz diye bilgilendirme yapmak istedim, konudan üye yasaklama özelliği var, konunuza yazmasını istemediğiniz üyeler olursa yorum yazmasını engelleyebiliyorsunuz, vereceğim linke tıklarsanız konudan üye yasaklama nasıl yapılır ayrıntılı anlatımı var.
———————

Bu arada kişiye genel bir bilgilendirme daha yapayım çünkü hem yönetimin iyi niyetinin suistimale uğratıldığını hem de yanlış kullanıldığını görüyoruz, ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz özel konular için 2. üyelik alabiliyorsunuz ama 2. üyelik alan kişiler hem site kurallarına hem 2. üyelik kurallarına uymak zorundadır.

2. Üyelik kuralları nedir?
Özel nedenlerle aldım dediğiniz 2. üyelikle kimsenin konusuna yorum yazamazsınız, o üyeliği sadece açtığınız özel konularda kullanılabilirsiniz.

Ana üyeliğinizle veya 2. üyeliğinizle açtığınız konuya diğer üyelikle “sanki başka biriymişsiniz gibi” yorum yazamazsınız.

Üyeliklerinizden biri banlandığında, ban süresi dolana kadar diğer üyelikle siteye giriş yapamazsınız.

Yönetim üye gizliliği sebebiyle üyelikleriniz hakkında kimseye bilgi vermez ama 2. üyeliği kötüye kullananlar, kurallara uymayanlar olursa tüm üyelik isimlerini deşifre etme hakkı saklıdır.

2. Üyelikle konu açıp ana üyeliğiyle tavsiyede bulunuyormuş gibi yapanlar, 2. üyeliğiyle açtığı konularla tepki çekecek tanıyamamışız denecekler var, bu sebeple lütfen 2. üyelik alabilme özelliğini zorlamayalım.

Vanessa ve Ferhan da olmalı bu grupta.

Benim umutsuzumu dışlamayın ama üzülürüm, üzülürüz...

Ahaa Zorunlu nerede?
tam zorunlu'yu da alın diyecektim kiii yazılmış
bunlar gerçekten tuhaflık konusunda sitenin mihenk taşı

Teşekkürler yorumunuz için. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama bana göre çok normal bir akşamdı. Arkadaşlarımızla cinsiyet gözetmeksizin yer içeriz, ilişkiler de en çok konuştuğumuz şeylerden bir tanesi. Malum grupta çok bekar var, ya da evlenmek üzere olan :))

Teşekkür ederim, kişi engellemeyi bilmiyordum bilgi sahibi oldum.
Ama ikinci üyelikle ilgili uyarılarınız da benim için mi anlayamadım?? Çünkü benim ikinci bir hesabım,üyeliğim yok.

Size katılıyorum tabi ki keyif almadığınız biriyle evlenmeyi geç insan görüşmek bile istemez.
Bizim böyle bir durumumuz yok hayatımızı tabi ki paylaşıyoruz, çok da keyifli mutluyuz :)
Oturup birlikte yemek yiyemediğiniz, tatile gidemediğiniz, birlikte eğlenemediğiniz adamla tam olarak ne paylaşıyorsunuz?

Mutlusunuzdur ona yorum yapamayız, insan mutluyum diyorsa mutludur. Ama bunun adı hayatı paylaşmak olmaz, üzgünüm. Siz bir ortaklık kurmuş iki farklı hayat yaşıyorsunuz.

Evlilik tabi ki simbiyotik bir yaşam biçimi değildir, olmamalı. Ama evlilik demek aile olmak demek. Ortak zevkler, birlikte geçirilen zaman, aynı evde buluşmak, aynı keyifleri ve dertleri paylaşmak, birlikte gelecek planlamak olmadan aile olunmaz.

aa aaa aşk olsun, eksik anlatmışsın
dur ben tamamlayayım. KudrAlobar bunlar o kadar bireysel bir çift ki (çift kelimesi bile lafın gelişi gibi duruyor şu an ) ablamız kendi başına tatildeyken adam evde hasta oluyor. ama hastaneye gidip serum yiyecek kadar hasta oluyor yani basit bi öksürük, hapşırık falan değil. ablamıza söylemiyor, ablamızın ruhu duymuyor adam ölüm döşeğinde can pazarına girmiş, ablamız da adamın telefonda konuşurken "bişeyim yok, klima çarptı azıcık" laflarına inanıp tatil keyfine devam ediyor. adam da iyi oyuncu yani ben hastanelere düşeceğim ama telefonda konuşurken bunu gizleyebileceğim?? ben beceremem mesela, abimiz becermiş.

bir başka husus, ablamızın kocası haftada 1 akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkarmış. bazen de sabaha kadar gelmezmiş. böyle gecelerde ablamız kocasını hiç merak etmiyor, "zaten mahmutlarla takılıyor keyfi yerinde herhalde" deyip mışıl mışıl uyuyor. aramak, sormak, nasılsın, napıyosun, ben yatıyorum sen kapıyı açar girersin" falan demek yok.

ablamızın kocası bu bekar arkadaşlarıyla villada yaptığı oyun turnuvalarından sonra eve çok mutlu biçimde dönüyormuş, deşarj oluyormuş, bu villa olayı adama çok iyi geliyormuş.

cinselliği sorduk pek bi cevap vermedi veya ben kaçırdım belki de. haa bi de evde arada bi sarılma seansları olurmuş

bana çok ters şeyler, ben de çok mıç mıç bir insan değilim ama zamanında, çağırdığımda gelmediği ve gelmemesini ertesi gün telafi etme imkanı varken arkadaşıyla plan yaptı diye "bu bana karşı bişey hissetmiyor, bu iş olmayacak" diye flörtü bitirmiş biri olarak bu evliliği evlilik olarak kabul edemiyorum... bana göre sevmekle beraber anı biriktirmeye, zamanı paylaşmaya istekli olmak doğru orantılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…