Evet aynen aynen. Size hayran olduğum tek nokta hayal gücünüz. Maşallah.valla ben şerefimle banlandım.
sizi bilemem ama.
bak banlı olduğum zamanda şeyi düşündüm. bak tam senlik film senaryosu; şimdi senin reelde kocanın hayatından haberin yok ya, adam kimle nerede belli değil. bu kız onunla takılıyor olmasın arkadaşın. yani yok şarjı bitmiş yok alkollüymüş eve gidememiş. yani sözlerinde sitem de var kızın, seni eğitmiş falan diye. belki de sevgili kocanla bak. evde kocanı huzursuz etmek için kaldı.
bak bu sana daha uygun bir senaryo. kız senin ultra yakışıklı kocana aşık.
tamam tarkovski bu senaryolar tutmuyor.Evet aynen aynen. Size hayran olduğum tek nokta hayal gücünüz. Maşallah.
Neyse size yanıt vermeme kararına tekrar donuyorum. Siz takılı buralarda.
Kural ihlali yapmışım o yüzden giremedim hesabıma. İhlal de karşılıklı münakaşaya girmek, diğer üye de aynı cezayı almış.
Sizin yüzünüzden yani :))
aaa bi dk, bu kk'nın en popüler banlısı benim kızlar. benden çok banlanan yoktur. a diyorum ban yiyorum, b diyorum ban yiyorum. hiç konuşturmuyor yönetim sağolsun. geçenlerde ağımıza birileri girdi herhalde, başka sorunlar da yaşadım çünkü. buraya bi geldim, ikinci üyelik açtın demiş yönetim 3 gün de oradan ban yedim. halbuki yapmadım öyle bişey ama alıştık artık haksızlıklara. site çökse benim yüzümdendir, beni banlayabilirsinizvalla ben şerefimle banlandım.
aaa bi dk, bu kk'nın en popüler banlısı benim kızlar. benden çok banlanan yoktur. a diyorum ban yiyorum, b diyorum ban yiyorum. hiç konuşturmuyor yönetim sağolsun. geçenlerde ağımıza birileri girdi herhalde, başka sorunlar da yaşadım çünkü. buraya bi geldim, ikinci üyelik açtın demiş yönetim 3 gün de oradan ban yedim. halbuki yapmadım öyle bişey ama alıştık artık haksızlıklara. site çökse benim yüzümdendir, beni banlayabilirsiniz
Ahahaha tahtımı kimseye kaptırmam, yeni üyeler haddini bilsinKudrAlobar da fena değil bu konuda.
Ben de başladım idmanlara, son birkaç ayda iki kere aldım sanırım.
KudrAlobar da fena değil bu konuda.
Ben de başladım idmanlara, son birkaç ayda iki kere aldım sanırım.
Kudra'nın veliahtıyım benAhahaha tahtımı kimseye kaptırmam, yeni üyeler haddini bilsin
Sen yedin mi yüzyıllık yersin zaren.Ahahaha tahtımı kimseye kaptırmam, yeni üyeler haddini bilsin
Konuya hakim olamadım ki çok uzun. Özet geçerseniz yorum yaparımSen yedin mi yüzyıllık yersin zaren.
Bu senlik konuydu kudra kaçırdın.
Sen genişsindir sen ne diyorsun bu hususta
Hanım kızımızın çok “bireysel” bir evliliği varmış. İki senelik evlilermiş kocası her sene arkadaşlarıyla villada oyun turnuvası tatili yaparken konu sahibi de üç ayrı tatile gitmiş ama bu sene beraber gidememişler. Anca aralıkta gel gün “kaçamak” yapacaklarmış beraber. Hayatlarının da zaten yüzde otuzunda ancak beraber zaman geçiriyorlarmış. Yüzde yetmiş de kendileriyle arkadaşlarıyla aileleriyle fln. Akşam yemeklerinde sabah kahvaltılarında fln ayrı yiyorlarmış çünkü konu sahibi yavaş yiyormuş kocası da oyun oynarken yiyormuş. Aynı kişinin samimi olmadığı arkadaşı bir akşam çat kapı gelmiş telefonumun şarjı bitti sizi arayamadım geleceğim diye sevgilimle kavga ettim demiş. Sonra içki içelim demiş gece de yatıya kalmış. O arada da kocasına sen neden böylesin her işi tapıyorsun demiş. Eşi de kaybetmekten korkuyorum karımı demiş. Konu sahibi de bireysel biri olarak buna değil de eşinin korkmasına şaşırmış. Kaybetme korkusu neden varmış. Halla halla çok ilginçmiş cool ve bireysel çiftler birbirine güvenirmiş çünküKonuya hakim olamadım ki çok uzun. Özet geçerseniz yorum yaparım
Niye evlenmişler diye sormuşsunuzdur sanırım di mi? Niye evlenmişler?Hanım kızımızın çok “bireysel” bir evliliği varmış. İki senelik evlilermiş kocası her sene arkadaşlarıyla villada oyun turnuvası tatili yaparken konu sahibi de üç ayrı tatile gitmiş ama bu sene beraber gidememişler. Anca aralıkta gel gün “kaçamak” yapacaklarmış beraber. Hayatlarının da zaten yüzde otuzunda ancak beraber zaman geçiriyorlarmış. Yüzde yetmiş de kendileriyle arkadaşlarıyla aileleriyle fln. Akşam yemeklerinde sabah kahvaltılarında fln ayrı yiyorlarmış çünkü konu sahibi yavaş yiyormuş kocası da oyun oynarken yiyormuş. Aynı kişinin samimi olmadığı arkadaşı bir akşam çat kapı gelmiş telefonumun şarjı bitti sizi arayamadım geleceğim diye sevgilimle kavga ettim demiş. Sonra içki içelim demiş gece de yatıya kalmış. O arada da kocasına sen neden böylesin her işi tapıyorsun demiş. Eşi de kaybetmekten korkuyorum karımı demiş. Konu sahibi de bireysel biri olarak buna değil de eşinin korkmasına şaşırmış. Kaybetme korkusu neden varmış. Halla halla çok ilginçmiş cool ve bireysel çiftler birbirine güvenirmiş çünkü
Aşıklarmış çünkü tabii ki ama işte birbirlerine saygı duyuyorlarmış. Aşklarının böyle devam etmesinin sebebi de az ama verimli zaman geçirmelerindenmiş. Yoksa bitiverirmiş aşkNiye evlenmişler diye sormuşsunuzdur sanırım di mi? Niye evlenmişler?
Ahahahha yaa yokluğunuzu hissettim inanın, az daha şoferi gönderecektim git bak diyevalla ben şerefimle banlandım.
Biz onların seviyesinde olmadığımız için bilemeyiz. Hatta bir üyeye çevrenizde bizim seviyemizde çiftler olmadığı için garipsiyorsunuz, çevreniz ve sizin adınıza üzüldüm de dedi. Ama egolu değil kesinlikle.Niye evlenmişler diye sormuşsunuzdur sanırım di mi? Niye evlenmişler?
Bana konu sahibinin kocasında gözün var dedi İzabellya hanım.Aşıklarmış çünkü tabii ki ama işte birbirlerine saygı duyuyorlarmış. Aşklarının böyle devam etmesinin sebebi de az ama verimli zaman geçirmelerindenmiş. Yoksa bitiverirmiş aşk
Tabii arada bol bol ay ben de böyle evlilik isterim amin diyenler ve böyle evlilik olmaz diyenlere pis kıskançlar diyenler oldu.
Sevgili olarak kalsalarmış o zaman. Ne gerek varmış evliliğe.Aşıklarmış çünkü tabii ki ama işte birbirlerine saygı duyuyorlarmış. Aşklarının böyle devam etmesinin sebebi de az ama verimli zaman geçirmelerindenmiş. Yoksa bitiverirmiş aşk
Tabii arada bol bol ay ben de böyle evlilik isterim amin diyenler ve böyle evlilik olmaz diyenlere pis kıskançlar diyenler oldu.
Çevremizde iyi ki o seviyede evlilikler yokBiz onların seviyesinde olmadığımız için bilemeyiz. Hatta bir üyeye çevrenizde bizim seviyemizde çiftler olmadığı için garipsiyorsunuz, çevreniz ve sizin adınıza üzüldüm de dedi. Ama egolu değil kesinlikle.
Avrupai yaşam tarzı bu, sen anlaman, köyüne dön .Sevgili olarak kalsalarmış o zaman. Ne gerek varmış evliliğe.
Umarım çocuk yapmazlar. Böyle bir ailede büyümeye çalışan bir öğrencim var, çocuğun çocuk kafasıyla anlattığı şeylere içim parçalanıyor. En son “öğretmenim siz eşinizle hep birlikte mi yemek yiyorsunuz” dedi mesela. Azıcık irdeleyince ailede sofra kurulmadığını çocuğun sadece babaanne evinde sofraya oturabildiğini ve bunun onu çok mutlu ettiğini öğrendim. Çocuk evde sofra kurulsun, aile oturup birlikte yemek yesin istiyor ama anne baba kendi dünyasında. Haberleri bile yok çocuğun içinde kalan bu istekten.
Bi de uzak mesafe ilişkisinden evlenmişler. Yani her türlü gariplerSevgili olarak kalsalarmış o zaman. Ne gerek varmış evliliğe.
Umarım çocuk yapmazlar. Böyle bir ailede büyümeye çalışan bir öğrencim var, çocuğun çocuk kafasıyla anlattığı şeylere içim parçalanıyor. En son “öğretmenim siz eşinizle hep birlikte mi yemek yiyorsunuz” dedi mesela. Azıcık irdeleyince ailede sofra kurulmadığını çocuğun sadece babaanne evinde sofraya oturabildiğini ve bunun onu çok mutlu ettiğini öğrendim. Çocuk evde sofra kurulsun, aile oturup birlikte yemek yesin istiyor ama anne baba kendi dünyasında. Haberleri bile yok çocuğun içinde kalan bu istekten.
Mesafe hep kalmış işte.Bi de uzak mesafe ilişkisinden evlenmişler. Yani her türlü garipler
Kendi bilecekleri şey. Bütün olabilmek birey olabilmekten daha zordur. Herkesin harcı değil.Bi de uzak mesafe ilişkisinden evlenmişler. Yani her türlü garipler