Arkadaşım çok kötü kokuyor

Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..
adetken banyo yapmanın sakıncalı olduğuna dair bir düşünce var ama çok yanlış
Aksine adet döneminde daha fazla temizliğe ihtiyaç duyduğumuz için banyo yapmak gerekiyor vücut için hiçbir zararı yok

Elimde değil maalesef canım.çocukları mı bile sürekli koklarım.kızım okula gidiyor okuldan bi geliyo kızın saçı resmen okul kokuyor.çok sinir oluyorum ona bile.pis olmaktan iyidir bence canım.
Hahahahah kusura bakmayin yorumunuza istemsizce cok güldum kizimin saci okul kokuyor yazmisiniz ya o nasil bi koku acaba

Hangi devirde yaşıyoruz yaa. İnsanın pis kokması için bi sebep olamaz. Sıcak su ve sabun her evde mevcut. Kesinlikle kabul edilebilir bi tarafı yok. Saçları uzun 2-3 günde bir yıkasın tamam ama vücudunu hergün yıkayabilir. Bahane bunlar.

Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim

Bnce adetliyken kesinlikle duş alınmalı hergün yaa. İlk gün çok ağrım olur. Ayakta zor dururum ama ağrı kesici içtiğimde ağrım hafifler hemen duşa girerim.

Bence de. Madem rahatsız oluyorsun niye görüşüyorsun. Çok yakınsan zaten söylersin yoksa dostluğundan şüphe ederim. Değilsen de görüşme olsun bitsin. Arkadaşlarının arkasından dedikodu yapan insanlara ayar oluyorum.

Eski isyerimde bir kiz vardi ysnimda ki masada oturuyordu. Gercekten berbat ter kokuyordu butun is arkadaslari sikayetciydi bu durumdan. Kiyafetlerini ust uste uzun sure giyiniyordu sık degistirse belki sorun ortadan kalkardi. Ama acikcasi hicbirimiz bunu soyleyemedik. Kirmak istemedim.

Adetliyken banyo yapılmaz mı?
İlk kez duydum.
'Buna inanan kadınlar var ' denmiş.
Sahi mi ve ne sebeple?

Aksine hem temizlik açısından güzel olur.
Hem de rahatlatır,ağrıyı hafifletir.
Ne de güzel olur.

Ne biçimsiniz yıkanmayan kadınlar

Benimde saclarim kalcama kadar ustelik 6 aylik bebegim var yinede her gun dusumu aliyorum. Arkadasiniz pis bence. Siz ona direk ter koktugunu sizin icin problem olmasa da baskalarinin rahatsiz olacagini soyleyin

arkadasınız koku almıyrmukı acaba....belkı cok ılginç gelecek ama ben dogustan ne kotu koku nede ıyı koku hiç almıyor...bu bir hastalık ve malesef tedavısı yok...ter kokan birinin kokusu rahatsız etmıyor cunku koku almıyorum....ama bu duurm benım ıcın daha sıkıntı acaba kokuyorumda kendim fark etmıyormuyum diye gunluk kıyafet degişiyorum...ve temızlıgıme ıkı kat daha onem verıyorum...

Yemeklerin kokusunuda alamiyorsun o zaman zormus gercekten Allah sifa versin.

Yemeklerin kokusunuda alamiyorsun o zaman zormus gercekten Allah sifa versin.
evet...hanı burd herkes bir dert acıyor bende bunumu acsam:))) yanı saka bir yana dogalgaz kokusu felanda almıyorum...yanı buda kotu bir durum...kackere ınanın yemek yandıda onun kokusubu bile almadım...hemde ne yanmak...koku alan ınsnalara okadar ımrenıyorumkı...ustelık cok arastırdım tedavısı yok...burayı okuuynca kotu oldum...acaba okul yıllarında kotu koktumda haberım olmadımı diye...ne biliyim.

Amman dikkat, o marka bende kıl kökü iltihabı yaptı. Bir tanığımda da. Bilginiz olsun..

Ailesinden birini tanıyor musunuz? Muhabbetiniz varsa o kişiye söyleyin "ben ima ettim kırmak istemiyorum ama etrafındaki herkes farkediyodur. Herkes uzak duruyor. Siz uyarın size kırılmaz" gibi..

Benim saçlarım yağlı değildir mesela yazın bile her gün yıkamam yıpranır diye ama vücudumu yıkarım..
Bu şekilde de söyleyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…