- 3 Ekim 2007
- 14.285
- 34.788
- 39
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Neden adetliyken banyo yapmıyorsunuz ki?Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..
Ay bende yapamiyorum adetken banyooo.. ama islak mendille temizlenir paklanirim. O kokuya benim tahammulum yok baskasinin cekmesine asla dayanamam..
adetken banyo yapmanın sakıncalı olduğuna dair bir düşünce var ama çok yanlışNedenn bi sıkıntımi oluyo.ya adetken kadinlar 10 kat fazla kokuyo gercekten hem pis kandan hemde vucudun ayri bi kokusu oluyo sanki.ben kendimde öyle hissediyorum.ama islak mendille bile olsa dikkat etmen guzel bisi bence.onuda yapmiyodu iste arkadasim.bazen bizde kalirdi.sabah o odaya giremezdim.
Hahahahah kusura bakmayin yorumunuza istemsizce cok güldum kizimin saci okul kokuyor yazmisiniz ya o nasil bi koku acabaElimde değil maalesef canım.çocukları mı bile sürekli koklarım.kızım okula gidiyor okuldan bi geliyo kızın saçı resmen okul kokuyor.çok sinir oluyorum ona bile.pis olmaktan iyidir bence canım.
Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Ay bu nasıl bişey yaaa
O belli oluyo canım deseydin anlarmıydı acaba.Aynen söyledim bunu kendisine sevmiyorum deodorant ve parfüm dedi.
Böylesine pis kokan biri yakın arkadaşım asla olamaz saygı duyamam bir kere.
Şimdi 8 yıllık bi dostluk varmış bunca zaman soylememeniz büyük hata olmuş.
Eğer böyle bir şey için kırılıp küsecekse zaten zaman israfı bi insandır kendisi.
Ben olsam hiç beklemeden açık açık konuşur eğer kaale almazsa da görüşmeyi keserdim.
Çünkü pis kokusuyla kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok evinden çıkmasın kuflenene kadar.
Yemeklerin kokusunuda alamiyorsun o zaman zormus gercekten Allah sifa versin.arkadasınız koku almıyrmukı acaba....belkı cok ılginç gelecek ama ben dogustan ne kotu koku nede ıyı koku hiç almıyor...bu bir hastalık ve malesef tedavısı yok...ter kokan birinin kokusu rahatsız etmıyor cunku koku almıyorum....ama bu duurm benım ıcın daha sıkıntı acaba kokuyorumda kendim fark etmıyormuyum diye gunluk kıyafet degişiyorum...ve temızlıgıme ıkı kat daha onem verıyorum...
evet...hanı burd herkes bir dert acıyor bende bunumu acsam:))) yanı saka bir yana dogalgaz kokusu felanda almıyorum...yanı buda kotu bir durum...kackere ınanın yemek yandıda onun kokusubu bile almadım...hemde ne yanmak...koku alan ınsnalara okadar ımrenıyorumkı...ustelık cok arastırdım tedavısı yok...burayı okuuynca kotu oldum...acaba okul yıllarında kotu koktumda haberım olmadımı diye...ne biliyim.Yemeklerin kokusunuda alamiyorsun o zaman zormus gercekten Allah sifa versin.
Amman dikkat, o marka bende kıl kökü iltihabı yaptı. Bir tanığımda da. Bilginiz olsun..Geçen gün bir kozmetik markete girdik, Deotak aldım kendime. Evet zararlı içinde zararlı maddeler var ama neyin yok ki... En azından ceket vs giyeceğim zaman sürüyorum. Hatta oda yanımdaydı ne işe yarıyor bu filan diye sordu anlattım şöyle güzel böyle iyi hemde indirimde alayım bari dedim, başka bir arkadaş daha vardı benimde ter problemim var bir düşüneyim bende alayım dedi (kız tertemiz hiç kokmuyor), kokan arkadaş üstünde durmadı bile bastı gitti. İyi kız cidden insanlığı iyi seviyorum, mesela geçen misafiri gelecekti öğle arasında koştur koştur maniküre gitti, iyi hoş eyvallah ama yağlı saç pis kokan tene french yapsan ne olur.
Yemeklerin kokusunuda alamiyorsun o zaman zormus gercekten Allah sifa versin.bırbırıne benzeyen baharatların hep ısmını yazıyorum...kokusundan anlamadıgım ıcın.