- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Bi yandan iyi bi yandan kotu:) Toplu tasimada cok sanslisiniz.Gecen dolmusa bindim oglanin birinin koltuk altinda sanki fare ölmus cok kotu oldum.Ocaklari hep kontrol edin bi sey olmaz Allahin izniyle.Koku aldigim halde bende yemekleri yaktim.evet...hanı burd herkes bir dert acıyor bende bunumu acsam:))) yanı saka bir yana dogalgaz kokusu felanda almıyorum...yanı buda kotu bir durum...kackere ınanın yemek yandıda onun kokusubu bile almadım...hemde ne yanmak...koku alan ınsnalara okadar ımrenıyorumkı...ustelık cok arastırdım tedavısı yok...burayı okuuynca kotu oldum...acaba okul yıllarında kotu koktumda haberım olmadımı diye...ne biliyim.
Sürekli söylüyorum ama 10 yıldır saclarını uzun kullandiğı için kestiremezmiş.
Aynen ablacım, Nisan ayındayız ama sıcaklıklar 30 derece üstüne çıktı, şu saat oldu sıcaktan kapı pencere açık oturuyoruz, o bile yetmedi duşa girdim, bu sene yaz aylarında 45 derecenin üstünü görürsek şaşırmam, o kadar sıcakta 1 hafta duş yapmadan asla dayanılmaz, insan kendi kokusunu almaz mı? Duş yapmayanların yanındakilere Allah yardım etsinYani abla inan ben şaşırıyordum ona bahçe vardı biseyler dikerdik sucuk gibi terler yinede ne üstünü değiştirir ne banyo yapardı ben 5 dakka dışarda dursam atardım kendimi banyoya ben sık banyo yapmaya üşeniyorum derdi kocasının halini var sen düşün sende aydındasın biliyorsun bu aralar nasıl sıcak vallahi boğuluyorum şuan bile yazın dusunemiyorum
O belli oluyo canım deseydin anlarmıydı acaba.
Yukarda yazmıştım :) rica etsem bakar mısınız reklama girmesinBana da yazarmisiniz.ter problemi var bendede
Harbi guzel fikir ama.yakalanma riski vsr bende konuyu ilk okudugumda sosyal medyada sahte bi hesapla uyarmak geldi aklima risk de yok Allah yardim etsin ben lisede 4 yil yanyana oturdum yemeden icmeden kesildim kizin yuzunden iyyy fena oldum yineEn mantıklısı isimsiz kağıt hazırla çantasına at, çok kötü kokuyorsun sinif rahatsız, böyle uyarma yolu bulduk seni diye.
Sana da bahsederse kim yazmış bilmiyorum ama seni kırmak istemediğimden hiç söyleyemedim ama kağıtta yazılan doğru maalesef dersiniz
Benim bildiğim Sevişmeden önce banyoya girilir Sevişilir birdaha banyoya girilir ama bu adam nasil bir adammisBir de sevişmeyi banyoyla aynı güne getiricem diye kırk takla atan erkekler varmış, burada öğrendim onu da
Evet gördüm.aldim ismini teşekkürlerYukarda yazmıştım :) rica etsem bakar mısınız reklama girmesin
Valla eşim dün akşam bir ara coştu klima açalım diye tutturdu zatürre oluruz diye zor ikna ettim yaz gerçekten çok zor geçecek buradaAynen ablacım, Nisan ayındayız ama sıcaklıklar 30 derece üstüne çıktı, şu saat oldu sıcaktan kapı pencere açık oturuyoruz, o bile yetmedi duşa girdim, bu sene yaz aylarında 45 derecenin üstünü görürsek şaşırmam, o kadar sıcakta 1 hafta duş yapmadan asla dayanılmaz, insan kendi kokusunu almaz mı? Duş yapmayanların yanındakilere Allah yardım etsin
Evet kız çok utandı. Ben buraya özet yazdım. Kadın daha bi ton laf söyledi. Ama bir daha öyle kokacağını sanmıyorum. Gerçekten kızın saçları yağdan yapış yapıştı. Uzaktan bakınca bile. Ama yine de ayıp teyzenin yaptığıAma kız çok utanmıştır ya