- 6 Ağustos 2016
- 582
- 499
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Hamama gitmeyi teklif et, “şöööyle bi güzel masaj da yaptırırız”
İnanın onu da yaptım. Hamama gitmeyi sevmiyormuş.
Gitsin ormanda yaşasın!
Banyo yapması onun için yükmüş...!
Peh peh peh...
Banyo yapmak yükse kestirsin saçlarını, yaz geliyor. Şimdiden böyle kokuyorsa yazın sıcaklarda kokudan bayılırsınız yanında.
Hamama gitmeyi teklif et, “şöööyle bi güzel masaj da yaptırırız” diyiverdin mi aklanır,paklanırsınız:)
Sevgilisi yoktur büyük ihtimal...
Kokudan duvar ördüğüne göre!
Açık açık; '' Arkadaşım dost acı söyler ama ,inanılmaz kötü kokuyorsun
Bir rahatsızlık olabilir ,önlem almak lazım'' de.
Yani bu kokuyu kendinin farketmemesi imkansız.
Olmaz bitir arkadaşlığını , koktuğunu söylüyorum beni ciddiye almıyorsun ''dersin.
Sürekli söylüyorum ama 10 yıldır saclarını uzun kullandiğı için kestiremezmiş.
Saçlarını hergun yıkamasina gerek yok hergun duş alsa 3 günde bir saçını yikasa oh mis deodorant boşuna icat edilmemiş
Yani o zaman açıkça söyleyeceksiniz. Kötü kokuyorsun, yanına yaklaşmak istemiyorum diye.
Toplu taşımada yanıma kokan biri otursa kalkıp gidiyorum hemen, ona rağmen bir kere kötü kokuyu alınca bütün gün baş ağrısı mide bulantısı oluyor.
Valla ben olsam ya uzaklaşırdım ya da direkt uygun bir dille söylerdim. Kimse kimsenin kokusunu çekmek zorunda değil.
Burada siz kıvranıp, “nasıl söylesem” diye düşüneceğinize, o banyoya girsin bir zahmet!
Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim