Arkadaşım çok kötü kokuyor

Bu bir dert mi ayrıca sanane milletin kokusundan sende koklayacak kadar girme burnunun dibine

Eğer çevreyi rahatsız ediyorsa banane diyemem. İnsanın çevresine de bi saygısı olmalı. Siz katlanabilirsiniz ama ben katlanamıyorum kötü kokuya.
O zaman arkadaş olarak surekli yanyana gelmemeye calisin hatta bitirin arkadasliginizi cok zor olmasa gerek

Bence de insan temiz oldukça saçı istediği kadar uzun olsun farketmez zaten

sen buna de ki sana bişey söylemem lazım. ben senin hakkında birilerinden birşey duydum bunu seninle paylaşmam lazım. ne yapalım ona göre karar verelim. sonra da anlat işte böyle böyle senin hakkında bunu demişler şöyle demişler böyle demişler dışardan böyle görünüyor demek ki diye. o da bi dışardan duysun kendini. sen de dersin gel böyle yapalım onlara günlerini gösterelim filan diye yol gösterirsin :)

Bu da çok mantıklıymış aslında denesem mi ki?

Boyle bir olayi lisede yasamistim sira arkadasim tipki dediginiz gibi kokuyordu. Careyi sinif ogretmenine soylemekte buldum ne yapabiliriz diye o da gitmis cat cat soylemis hanzade koktugunu soyluyor yikanmiyor musun falan diye aramiz tamamen acilmisti. Bir daha basima gelse ne yaparim bilmiyorum cesaret edipte soyleyemem herhalde ama ima ederim arada bir

Ne kadar patavatsız bir öğretmenmiş direkt söylenir mi öyle

Madem dusundugun bi arkadasin o zaman kenara cekceksin bir guzel anlatcaksin ayibi utanmasi falan yok bu isin ... Ben sana bunu solemeye cekiniyodum ama baskalarininda bundan rahatsi, olcani sana kotu bakcaklarini bildiqimden kisisel bakimina banyona temizliqine dikkat etmen gerek de .... Diycem durumumh yok temizliqin durumla ne alakasi war.hergun dusunu alsa 10 dakka ayirip bi parfum deodorantinida mis gibi sıksa giydigi elbiseleride sık deistirse tamm bu is... Bu bi hastalik galba cunku iki gunde bi banyo ederim ben etmezsem ter kokarim die dusunurum hep ki insan ilk kendisi icin yapmali...

Duş alması tabii önemli ama bence bazen çözüm olmuyor. Duş aldıktan 2 saat sonra çok terlenmişse yine koku oluşuyor. Koku olayı oluşan bakterilerle ilgili. Yani maalesef duş ile birlikte deodorant da düzenli olarak kullanılmalı. Parfüme gerek yok ama deodorant şart. Sevmiyorum diyorsa kıkusuzları var, alerjikse doğalları var ama bir şekilde kullanması lazım.

Gözümde canlandı koskoca mazi... fonda bu şarkı çalarken ben de tecrübelerimi paylaşayım;

Öncelikle evet bu bir dert!! Kötü kokuları almak için kimsenin burnunun dibine girmeye gerek yok, koku varsa gelip seni buluyor zaten.

Bu arada İşitme duyuma pek güvenmem ama burnum av köpekleriyle yarışır, bu iyi mi yoksa bir lanet mi bilmiyorum...

Öhömm. İlk önce lisedeki sıra arkadaşım çok kötü kokuyordu, hatta regl olduğunu kokusundan anlayabiliyordum, bir keresinde bana regli başlayınca ped olarak kullandığı özel bezi iç çamaşırına diktiğini söylemişti... ped bile kullanmıyor, bez kullanıyor ve çamaşırına dikiyor? Allah bilir ne zaman değiştiriyor?Allahım sana geliyorum dedim içimden ama lise dönemindeki arkadaşlıkları bilirsiniz, öyle pat diye söylenmiyor, arkadaşlık çok önemli oluyor, neyse ben burnumun direği kırıla kırıla iki sene birlikte oturdum ama sonra o saçma bir sebepten bana düşman oldu, keşke zamanında tepkimi verseydim koku olayına diye pişmanlık yaşadım...

Üniversitede okurken de hergün okula 50dklık yol gidiyordum, o ara herkes kızılay dağıtmış gb aynı parfümü kullanıyordu, avonun o meşhur vanilyalı tiksinç parfümünü...ya bir parfüm hem yaz hem kış mevsimine gitmiyor işte! 40derece sıcakta o parfüm senin terinle birleşince ceset gb kokuyorsun!!! resmen migren atağı yaşıyorum hala o kokuyu duyunca!

Neyse ilk evliliğimdeki kv yaşlıydı, izmirde yaşıyorlardı ve izmirin o nemli iğrenç sıcağında 2-3 haftada bir banyo yapıyordu, ölümcül tarifsiz ekşimsi bir kokusu vardı, ne kadar temizlikten, hoş kokmaktan sağlıktan dem vursam da anlamazdan gelirdi. Yaz tatillerim işkenceden farksızdı, onlar yüzünden bir ara titizlik takıntısı çıktı bende. Zar zor topladım kendimi.

Bu arada bir aile dostumuz vardı ve kadının bildiğin teni iğrenç kokuyordu, artık yiyip içtiğinden mi yoksa genetik mi bilmiyorum ama bir insan 7/24 soğan sarmısak karışımı kokmaz değil mi ya?!

Okulda ise meslek gereği kötü kokularla sıkça karşılaşıyoruz, öğrencilerimle 5.sınıftan itibaren ergenliğe girerken değişen hormonlar, temizliğin önemi, toplu yaşanılan yerlerde ekstra dikkat edilmesi gerekenler temalı sık sık bilgilrndirme amaçlı konuşup anlatıyorum, faydasını gördüğümü düşünüyorum ama arada müdehale edemediklerimiz de oluyor tabi...

Öğrenciler tamam ama bazen öyle oluyor ki meslektaşlarımda bu sorunu görebiliyorum, geçen yıl misal okulda görevli bir arkadaşımız vardı, kendisi şifon tarzı kapalı giysiler giyiyordu ve inanılmaz acı acı ter kokuyordu, tabiki bunu direkt söylemenin bir yolu olmuyor hanımlar, çok kırıcı olunuyor. Ben de bu konuda ne yapabilirim diye düşündüm, bir sabah öğretmenler odasına “kızlar müthiş bir formül öğrendim hem çok ucuz hem de çok işe yarıyor” diyerek kendi yaptığım uygulamayı anlattım. Bir kavanoza hindistan cevizi yağı ya da jojoba yağı gb hoş kokulu herhangi bir yağı koyup, içine 1-2 paket karbonat ekliyoruz ve bunu her sabah koltuk altımıza masajla yediriyoruz, 24saat hiç ter kokusu olmuyor müthiş bir şey bu diyerek ballandıra ballandıra anlattım, o günden sonra o arkadaş dahil kimse ter kokmadı hepimiz derin bir nefes aldık. Şimdi düşününce belki o arkadaş da çözüm arıyordu da bulamıyordu gb geliyor...

Sizin sorununuza gelince, eğer siz öneride bulunduğunuz halde her öneriye bir olumsuz yanıt veriyorsa ben kasıtlı olarak kendi tabiriyle “süslü” bulduğu için sizi cezalandırdığını düşünüyorum. Fake hesaptan yardırmak ya da çantasına imzasız mektup atmak bir ihtimal çare olabilir ama pek sanmıyorum... bence siz benim yapamadığımı yapın açıkça söyleyin, aranız bozulursa da bozulsun, yerinizi değiştirirsiniz.

Hey maşallah yoruma bakkk bee! Bunu yazan da okuyan da kör oldu :))))
Tek rakibim manas destanı :)))

Benim çalıştığım okulda bi psikolog var. Eşi de okulumuzda öğretmen. Kız o kadar bakımlı o kadar temiz ki. Çokta güzel. Ama korkunç bir kokusu var. Anlam veremiyoruz hiçbirimiz nasıl öyle kokuyor. Sizin arkadaş pasaktan öyle kokuyor da, bunun sebebi ne anlamıyorum. Kokuya karşı çok hassasım berbat bir durum yaa

Kadınsal bir hastalığı olabilir mantar gb, o tür durumlarda da iğrenç koku oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…